Hirdetés
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vodafone mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Eljött végre a nagy kapacitású akkumulátorok kora?
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Több európai országban is elérhető a Xiaomi Smart Band 9
- Google Pixel topik
- Mobil flották
Hirdetés
-
XY6020L Sinilink DC-DC átalakító
lo XY6020L Sinilink DC-DC átalakítóAz ok amiért írok egyszerű, elakadtam, és nem találok információt egy kérdésre, de ezt...
-
Szenved a Samsung 3 nm-en
ma A Business Korea szerint nem az igazi az Exynos 2500 kihozatala, fogynak a kliensek.
-
Dragon Ball: Sparking! Zero - Középpontban mini Goku
gp A végső kiadás érkezése alig négy nap múlva várható.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zeki
nagyúr
Mennyibe kerül összesen egy olyan móka, hogy veszek egy legolcsóbb előfizetést (ezzel online kiválasztom a nekem bejövős hívószámot), majd amint lehet átváltom Dominóba? Mikor lehet átváltani Dominóra?
-
-
polonic
félisten
A vételár visszautalásával megvárják a 14. napot?
Meg mikortól számít ez? A termék leadásától vagy a raktárukba visszaérkezéstől? -
prannk
őstag
Üdv!
Volt egy előfizetésem. Megszüntettem a telefonszámom és átmentem egy paletta csomagba. A fordulópont 28 án lett volna de 27.-én mondtam fel a szerződést. A palettához új szám kellett. Na de a régin lett volna egy számla amit 28 adika után küldtek volna. Se emailben nem kaptam meg a számlát se a weben nem tudok belépni kifizetni. Na most ilyenkor mivan? Lezárta az előfizetésem úgy,hogy nem volt emg a fordulópont? Mert se az üzeltben nem kellet fizetnem se az új palettában.Galaxy s7 akksit és hátlapot vennék
-
Madwe
nagyúr
Sziasztok. Music xl csomagban vagyok, elvileg van 2 giga netem meg korlátlan adatom spotifyra... Előző hónapban váltottam feltavon kb, de mar ott is furcsa volt... Most 1 hete van az új hónapban a számlázás és mar 1.6 giga elment, miközben nem csináltam semmit spotifyon kívül jóformán, meg eleve wifin vagyok otthon, út közben meg csak zenét hallgatok, semmi YouTube meg ilyenek... A 2 gigaba a spotify is beleszámít? Vagy ha nem, elképzelhető hogy valami hiba miatt nálam megis? Mert kizárt hogy ennyit 1 hét alatt elfogyasztottam! Régen sima 2gb adat 1 hónapig elég volt spotifyt is hallgatva ugy, hogy az is beleszámított minden más mellett! Igaz akkor csak normál nem high minőségen... Szóval eléggé ideges vagyok mert ez így átverés! Mondjuk meg nem jött értesítő hogy korlátozni fognak szóval lehet jó lesz ez, lehet csak az ios appjuk számolja bele az alapba is (mert ott van külön adatmennyiség kb 60000000 gb spotifyra meg 2gb külön. De az 1.6 ha pontos, akkor abban az is benne lesz!!!!
[ Szerkesztve ]
-
Madwe
nagyúr
válasz szabogabor10 #57618 üzenetére
Music m-em van. Amikor megkotottem, 2 gigat mondott az eladó. itt is annyit mutat amugy. De akkor lehet csak 1 gb van csak kettőnek jelzi? Nem értem... A 0.7gb forgalom mar valósabb de az is soknak hat...
-
Milo629
aktív tag
Üdv. Domino kártyás vagyok, viszont szeretnék telefont rendelni részletre, ami ugye előfizetéssel jár, meg lehet azt oldani az online rendelésen keresztül, hogy a számom megmaradjon? (Nem szeretnék mondjuk bankba futkározni, hogy megváltoztassam a számlához rendelt számom, vagy végigjárni azokat a weboldalakat ahova telefonszámot is megadtam mondjuk azonosításhoz)
-
veterán
-
Madwe
nagyúr
válasz szabogabor10 #57623 üzenetére
Lehet az eladó nagyon el akarta adni nekem. Másik csomagot akartam a 2 gigaval, de mondta hogy ebben is annyi van, ugyanaz a kettő csak ehez van spotify premium... Akkor nem pattogok nincs bovitom, csak a sima csomag!
Lugosi: epic fail, nem tudok olvasni... Köszi!
-
dptrsk
Topikgazda
válasz szabogabor10 #57623 üzenetére
nem lehet, hogy emiatt van 2GB??
Nem... ez csak online[ Szerkesztve ]
-
Madwe
nagyúr
válasz dptrsk #57625 üzenetére
Február közepén váltottam, élőben, s 1 hónap már lejárt, uh. nem ez lesz az, de lehet valami hasonló miatt kaptam +1 gigát, csak hosszabb időre. Viszont ha így van s lejár s csak 1 giga lesz, megkeresem az eladót s ráijesztek ha pedig vmi csoda folytán 2 giga jár nekem, imába foglalom a nevét Amúgy tényleg azért mentem ebbe a NEXT helyett mert váltig állította hogy ugyanaz mindenben. Amúgy akkor még oldalukon volt ahol 1 volt ahol 2 gbot írtak, ezért is hittem neki! ugyanúgy a sebességre volt ahol tök más volt erre meg a nextre (mindegyik kevesebb volt, mint a: ) harmadik helyen meg mindegyikre a maxot írták... Kicsit keszekusza volt minden, minden aloldalon ás info volt...
-
Zeki
nagyúr
Hogy van ez az olcsóbb mobilnet, a meglévő mellé?
Domino Surf-öm van, ha akarok mellé még internetet, akkor nem az akciós árat kínálja, hanem a rendest. -
CoRt3z
tag
Sziasztok!
Lenne pár kérdésem készülékbiztosítás terén.
Tavaly ilyenkor Kb már használtam a biztosítást, akkor egy Xperia T-m volt, azt cseréltem biztosítással Z-re.
A biztosítást azóta is fizetem, ez ugye azt jelenti hogy akkor a jelenlegi telefonra él a biztosítás? Ha most esetleg baja lesz a telefonnak, ami nem javítható és új telefont kapok, akkor a régi, vagy az új telefon árában nézhetek másik telefont? (Xperia Z -t már nem forgalmaznak.)
A biztosítást bármikor elmondhatom? Pl azután is miután kicserélték a telefont? Arra nincs hűségidő?
Köszi előre is a válaszukat. -
Thome
veterán
Sziasztok!
Move xs csomagban vagyok, lejárt a mobilnet keretem így elvileg lassítottban, de kellene mennie. Viszont semmi nem megy, tölt, de végül nem tölt be semmit, se egy logout.hu-t, se egy messengert, de abszolút semmilyen forgalom nem generálódik.
Normális ez, vagy miért van?Ezelőtt egy mozaik xs csomagban voltam, ott semmi gond nem volt, ment ahogy kellett.
LG G3 telefonom van, ha ez számít valamit.
Ötlet, hogy hol keressem a hibát?
-
.bruszli.
aktív tag
Sziasztok !
Részletes híváslistát szeretnék kikérni az előfizetésem egyik társkártyájáról. Mennyi ennek jelenleg a költsége és milyen időintervallumról kérhetek egyáltalán ? Kb az elmúlt 70-80 napról kellene,megoldható így is ?
Köszönöm,ha válaszol erre valaki bennfentes....ja és szóljatok ha kell olcsón egy kanna besugárzott hangya !
-
-
dellfanboy
őstag
az mitől lehet hogy domino 5-ösként nem tudok a music opcióra előfizetni? van cash a kártymon az egyenleg nem lehet probléma és netplusz előfizetésem is van amit használok...
eladó dolgok:mondd az árát és vidd http://hardverapro.hu/tag/dellfanboy#aprohirdetesei
-
Teko001
őstag
válasz dellfanboy #57640 üzenetére
Technikai okokból csak havidíjas előfizetőknek tették elérhetővé.
-
r3dsnake
nagyúr
Úgy tűnik "kitapasztalva", hogy 2x írnak jóvá net újraaktiválási díjat / hó. A harmadikat kiszámlázták.
-
törölt tag
Next s díjcsomaggal mennyibe van egy eu-n belüli 70-es számra küldött sms?!
-
korcsillio
őstag
Üdv.
A Galaxy S5 most next s-el 36000.-körül van.Érdemes megvenni most vagy lehet ettől olcsóbb? -
Zeki
nagyúr
Most nekem is azt mondták egy telekomos partnernél hogy az új 4G képes Dominó simek kb 2 hét múlva jönnek.
Mondhatom jól felkészült a Telekom.
Sokadik nekifutásra sikerült nano simre cseréltetnem a normált, erre majd megint cseréltethetek.
A telóm ugyanis csak 3G hálókat lát, pedig 4G képes. -
szabacsik
őstag
Pár hónapja vettem telót akkor azt mondták hogy a jótállási jegyet mailban küldik. Nemsokára szükségem lenne rá de nem találom a levelüket meg az is lehet hogy meg se jött akkor csak nem foglalkoztam vele. Lehet utólag újra kérni vagy mit tudok tenni az ügy érdekében?
/\____/\
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Spórolós topik
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Befejeződött az Until Dawn mozifilm forgatása
- szdominik károsultjai
- Mindent a StreamSharkról!
- Mesterséges intelligencia topik
- Ukrajnai háború
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- ÚJ HP 250 G10 - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - 2+ év Garancia
- iPhone X 64GB Silver Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3705
- HP Pavilion x360,14",FHD,i3-10110U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN10
- Cisco router-ek, switch-ek, tűzfalak (2x 2811, 2x ASA5520, 3x 3750)
- iPad Air 5 64GB Cellular Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 95%/p3704/
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen