- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Bemutatkozott az Oura okosgyűrűjének új generációja
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Hirdetés
-
Jövő tavasszal érkezik az NZXT AMD X870E-s alaplapja
ph A cég két színben készülő újdonsága hozza a termékkategória sztenderdjét, és persze a letisztult dizájnját is messziről felismerjük.
-
Mozgásban az A Quiet Place: The Road Ahead
gp A PC-re és konzolokra érkező játék a hónap közepén debütál.
-
Új konfig 14 év után
lo Utoljára 2012-ben vettem pc-t. Aztán az utóbbi 8 évben fizikailag nem volt hely neki, laptopot használtam kényszerből,...
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz87
veterán
válasz Dj.Kütyü #57351 üzenetére
Nem hinném. Roaming ki van kapcsolva amúgy is. Előfizus vagyok, szóval külföldön nem kell kapcsolgatni ki-be a roamingot, mint a Dominonál. Meg hát ahogy írtam is, tudtam telefonálni haza is, csak külföldi számot nem tudok hívni ezek szerint. Legalább is a német szám alapján erre gondolok.
eladó: Asus TUF Gaming K3 mechanikus bill.
-
Dj.Kütyü
aktív tag
Kiváncsi lennék,hogy külföldön is pl: Németország,Küzdenek -e ilyen problémákkal az ügyfelek?
[ Szerkesztve ]
-
Logeeen
senior tag
-
Norby86
őstag
Egy lehet hülye kérdéssel fordulok hozzátok, de gondoltam megkérdezem hátha van rá okosság. Szóval lejárt a hűségem és nézegettem a díjcsomagokat majd megláttam ezt a Musix XS díjcsomagot ami számomra elég kedvező csomag lenne, mivel pont 3 ismerősöm van aki t-mobil hálózatot használ így őket ingyen hívhatnám és a percdíjak is jók, plusz a havidíja is kedvező. Viszont nem vagyok sem főiskolás, sem egyetemista. Kérnek esetleg valami papírt a T-mobilnál a már meglévő ügyféltől ha átvált erre a díjcsomagra? Szóval az érdekelne van e erre valami okosság hogy erre a csomagra tudjak váltani.
-Norbi-
-
Soma01
veterán
Aszf idézet:
A Music XS díjcsomag további igénybevételi feltételei megegyeznek a Like S díjcsomag igénybevételi feltételeivel. ---->
A Like S díjcsomagok kizárólag új előfizetésként (akár számhordozással) vagy Dominóról számlás előfizetésre való áttérés esetén vagy Like, vagy Like 300
díjcsomagról Like S díjcsomagra történő váltással igényelhető azok részére, akik, érvényes magyar felsőoktatási diákigazolvánnyal, vagy amennyiben 18.
életévüket már betöltötték, érvényes középiskolai diákigazolvánnyal rendelkeznek. Érvényes magyar felsőoktatási (vagy középiskolai) diákigazolvány hiányában a
felsőoktatási intézmény(középiskola) által kiállított, a hallgatói státuszt igazoló igazolás is elfogadott. Ez esetben az Előfizető felelőssége, hogy a felsőoktatási
(középiskolai) diákigazolványa megérkezését követően azt haladéktalanul bemutassa személyesen valamely Telekom vagy Telekom Partner üzletben.
Amennyiben ezt elmulasztja, úgy a két év lejártával a Like S díjcsomag további igénybe vételére nem lesz jogosult. Az előfizető a díjcsomag választásával
hozzájárul ahhoz, hogy felsőoktatási (középiskolai) diákigazolványának száma rögzítésre és kezelésre kerüljön a Magyar Telekom Nyrt. rendszereiben a
szolgáltatás igénybevételének végétől számított egy év 30 napig, kizárólag a jogosultság ellenőrzése céljából, visszaélések elkerülése érdekében. A felsőoktatási
(középiskolai) diákigazolvánnyal való visszaélés esetén a visszaélést elkövető Előfizető/Számlafizető a Move XS díjcsomagba kerül automatikusan átváltásra. Az
Előfizető a díjcsomag aktiválásától számított 2 éves időtartamig jogosult a Like S díjcsomag használatára. Amennyiben az Előfizető ezen időtartam utolsó napját
megelőző 30 napon belül bemutatja az érvényes felsőoktatási (középiskolai) diákigazolványát, úgy további 2 évre válik jogosulttá a díjcsomag használatára, vagy
lehetősége van egyéb, számára elérhető díjcsomagba váltani.
A Like S díjcsomaggal az LTE1800 hálózat igénybe vehető. A Like S díjcsomag nem használható internet alapú hang és video hívásokra. -
Norby86
őstag
válasz Soma01 #57367 üzenetére
Jó kacifántos ez a megfogalmazás. Akkor ha én pl. szerzek egy diákmatricát és ráragasztom a diákomra tegyük fel (amit sokan csinálnak) és ezt beviszem bemutatni akkor jogosult vagyok ha jól értem. Persze a gond az hogy az előfizetés az anyám nevén van, és már nem új előfizetőként vagyunk jelen. Szóval úgy látom ebből nem jövök ki jól. De miért csak főiskolások...? Elég igazságtalan dolog.
-Norbi-
-
Apaf3j
tag
Sziasztok!
Ezer éves T-Mobile Domino díjcsomagot váltottam át előfizetésesre. Kaptam új SIM-et, a váltás után jött az SMS, hogy telepíti a SIM-es alkalmazásokat (Dominón ez nem volt). A telepítés be is fejeződött, és azt mondja, hogy a T-Mobile menüből tudom használni az alkalmazásokat. Biztos iszonyat béna vagyok, de hol a fészkes fenében van ez a T-Mobile menü? Már felhólyagosodott a kijelző (na jó, nem), annyit nyomogattam, de nem találom. (Samsung S3 mini, ha ez bármit is számít)
Climate is what you expect, weather is what you get.
-
legenda
-
legenda
válasz Apaf3j #57376 üzenetére
akkor arra tudok csak gondolni én is, amit előttem is írtak - már ha van root és vannak tiltva/fagyasztva folyamatok -, annyival kiegészítve, hogy más folyamatok hiánya/elérhetetlensége is lehet az ok, érdemes átnézni a valamilyen módon kiiktatottak listáját.
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
törölt tag
Elviekben holnaptól kéne mennie az LTE szolgáltatásnak, de nem megy.
Adott:
- Új Sim
- LTE engedélyezve
- APN: internet.telekom
- Internet csomag: Net Plusz XL
- Domino csomag: Surf
- A telefon Note 4 F-es verzió
A lefedettség maximális 4G-re is és mégsem....Valami ötlet?
[ Szerkesztve ]
-
Audison
senior tag
Sziasztok!
Szeretném aktiválni a NetPlusz S mobilinternetet, azonban ha pár hónap múlva úgy döntök, hogy szeretném lemondani, akkor bármikor megtehetem?
-
vwpolopg
őstag
Ha van egy Netplusz L-em amit lemondok, akkor a csomagomban lévő alap netet csak személyesen illetve a 1430-on egy ügyintézőt elérve tudom visszakapcsolatatni?
-
cris78
őstag
ATK net&roll xs is LTE képes lesz?
Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen