Hirdetés
- MWC 2024: Mutatós és egyedi kameratelefont hozott a Tecno
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
- Mobil flották
- Elképesztő erővel rúgta be a Dimensity 9400 az ajtót
- Szenved a Samsung 3 nm-en
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- 700 km felett a Model 3 hatótávja
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
1430
senior tag
válasz St3ven #18143 üzenetére
és djculture
A készülékváltást a Számlafizető is intézheti.
Egyébként a cég nevére is lehet készülékváltást intézni a WebShopon, de egy aláírónak kell átvennie: "...a megrendelt termékeket csak a rendelés feladásakor a kosárban megjelölt átvevő veheti át. Szerződés-köteles termék esetén ez kötelezően a szerződő fél."''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
werszomjas
őstag
Köszi a linket, kiragadnám ezt:
Átvétel, meghatalmazás: a megrendelt termékeket csak a rendelés feladásakor a kosárban megjelölt átvevő veheti át. Szerződés-köteles termék esetén ez kötelezően a szerződő fél. Egyéb esetekben a kosárban megjelölheti, hogy az adott szállítási címen tartózkodó más személy átveheti-e a küldeményt.
Az én helyzetem:
Barátnőm szüleinek MediClub-os szerződésük van, ugye azzal egymás között ingyen beszélnek, ők a számlafizetők (egy cég).
Én kaptam tőlük egy sim kártyát ebbe a csoportba, amin lejárt a 2év hűség és szeretnék venni egy telefont magamnak a webshopon keresztül (ott ugye jóval olcsóbb).
És a problémám az, ha én megrendelem a webshopban, akkor ha ők írnak nekem egy meghatalmazást, én azt át fogom tudni venni?
Illetve a szerződést aláírhatom ha kapok meghatalmazást? Vagy mit takar az az egyéb esetek?
üdv
-
Nietzsche_
tag
válasz werszomjas #18152 üzenetére
aláírási címpéldány és meghatalmazás legyen nàlad, utóbbi két tanúval, bélyegzövel legyen hitetelesítve, tèrjen ki arra,h. milyen ügyben járhatsz el, személyes, adatok szerepeljenek rqjta.
www.t-mobile.hu/lakossagi/ugyintezes/dokumentumtar/ugyintezes/meghatalmazas
1430
Ez a szàmlafizetö elégséges nekem nem tiszta. Minöségi készülèkcserére vonatkozó papirokat is alá kell írni mind az elöfizetömek, mind a számlafizetönek, nem? A nagyvállalati flottákban is, ahol eltérö az elö-, számlafizetö ott is min egy meghatalmazásra vagy egy készülèkvásárláshoz/szerzodeskötéshez hozzájáruló nyilatkozatra szükség van, nem? vagy a webshopra más játékszabályok az érvényesek?
[ Szerkesztve ]
-
1430
senior tag
válasz werszomjas #18152 üzenetére
Én is onnan idéztem. Az "egyéb eset" a nem szerződés-köteles termékekre vonatkozik (pl. egy tartozék).
A meghatalmazást nem elég a futárnak bemutatni, ha meghatalmazással akarsz vásárolni, azt előbb el kell juttatni a központba, ahol ezt jóváhagyják, és már eleve a futár a meghatalmazottat fogja keresni. Ez viszont csak új előfizetésnél működik, mert ott felhívnak és akkor lehet egyeztetni a dolgot, illetve megmondják, hova küld a meghatalmazást. A készülékváltás ellenben egy automatizált folyamat, ott senki sem törődik azzal, hogy jelzed a szállítási infóban, hogy meghatalmazással vennéd át. A futárnak lobogtathatod a meghatalmazásod, nem fog meghatódni (eleinte a GLS már akkor megtagadta a csomag átadást, ha a személyigazolvány szám nem stimmelt, nemhogy az átvevő személye...). Esetleg még azzal próbálkozhatsz, hogy a my@t-mobile.hu címre megírod ezt az igényt, mert a WebShop csoport elég rugalmas (bekérik a meghatalmazást és átírják az átvevőt), de előbb kérdezz rájuk, csak aztán rendelj.Nietzsche_
Már jó pár éve így van. Azoknál a hívószámoknál, ahol a cég az előfizető és magánszemély a számlafizető, az előfizető cégnek vállalnia kell azt a "kockázatot", hogy a számlafizető hűséget vállal mikor készüléket vesz.''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
addikt
válasz werszomjas #18155 üzenetére
Készülékváltásnál, ha ma 13 óráig megrendeled, holnap már meg is kapod! Budapesten és Pest megyében még hamarabb! [link]
Jó szerencsét!
-
csdm
senior tag
Használtan vennék iphone 3gs 16 vagy 32 gb telefont. Ha véletlen t mobileosba futnék bele, akkor kell arra számítanom hogy a szolgáltató letiltja, ha az eredeti tulaj nem fizeti a számlát?
Ugye már alig van olyan 3 gs 16 vagy 32 gb ami 2 évnél fiatalabb, 2010 ben ilyentájt hagyták abba a forgalmazását. Ezért a legtöbb hűségnyilatkozat már lejárt. Tehát a kérdésem, Hogy 2 évnél idősebb előfizetéses telefont a hűség lejárta után, ha az eredeti tulaj nem fizeti a számlákat, akkor letilthatják a készüléket? -
addikt
-
St3ven
addikt
Ha most hóközben beállítom a Kapcsolat SMS Plusz kedvezményt, akkor azt számlazáráskor alkalmazzák a már ebben a hónapban korábban elküldött sms-ekre is?
Tehát azok is beleszámítanak az 50 sms-be, vagy csak most indulna a számláló, és az eddigi sms-eket a tarifacsomagom szerint számlázzák majd ki.
Csak mert nem lenne mindegy - ha utóbbi a helyzet, akkor nem rendelem meg.
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
St3ven
addikt
& dedike:
Köszi, ez jónak tűnik akkor.
Még egy gyors kérdés. Nem tudom, hogy jövő hónapban is küldök-e annyi sms-t, hogy érdemes legyen erre előfizetni. Mikor kell ahhoz lemondanom, hogy erre a hónapra érvényesüljön a kedvezmény, de a következőre egyelőre nem? Ennek a hónapnak az utolsó napján? Vagy a következő hónap első napján?
Az előbbire tippelnék, de akkor nem "törlődik" az egész kedvezmény erre a hónapra? Vagy ha befizettem az 590 Ft-ot, akkor arra a hónapra megkapom az 50 sms-t, még ha le is mondom mondjuk 1 nap múlva?Ha esetleg túl bonyolultan fogalmaztam volna: röviden az lenne a koncepció lényege, hogy adott hónapban csak akkor rendelem meg a kedvezményt, ha úgy látom, hogy meghaladtam azt a pontot, amikor már a tarifacsomagom szerint 590 Ft összértékben küldtem sms-t, hiszen ezután a kedvezmény igénybevételével már minden további sms küldésekor jobban járok.
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
Nietzsche_
tag
*Nagy kerek bociszemekkel réved*
Értem, köszi.
Néhány infó a My T-Mobile felületén befizetőknek:
* Már a 0 Ft-os számlák is megjelennek a felületen, (a 06.01-jei számlák már láthatóak).
* Az elektronikus számla abban az esetben is elérhető, ha az már kiegyenlítésre került.
* Minden esetben 5 évre visszamenőleg megtekinthetőek a számlák.
-
Gedeon31
addikt
A Domino 5 díjcsomagra váltok még mindig csak a 1430-on tudom beállítatni az 5 számot?
Ez sikerült ,akkor a My T-mobile-ban látom ,azt az 5 számot jól van e beállítva?
-
kenny123
addikt
Sziasztok!
A t-mobile-nál továbbra is ingyenes a Facebook,(0.facebook), vagy mi rontottunk el valamit?
Barátnőmnek dominós kártyája van, eddig gond nélkül ment, de mostanság nem akar csatlakozni semmilyen áron. Vége a free időszaknak?Ha vége, akkor mit tudunk tenni? Jó lenne egy párszázas, havidíjas, nem túl forgalmazható internet csomag, ez megoldható úgy, hogy dominós? A dominóból, havonta megrendelős netcsomagokat nem igazán preferálná(nk).
Köszi előre is !
yo
-
Nietzsche_
tag
válasz kenny123 #18171 üzenetére
Vagy kapcsoljátok be a Gonet M-et.... 2x30 napig csak 90 Ft-ba kerül, utána majd eldöntitek mi lesz...
1, levesztek mindenféle netet
2, rajtahagyjátok, de utána 1000 HUF díja lesz - viszont cserébe van egy 100 MB-s nem túlforgalmazható internetetek (egy opera minivel pl. még relatíve használható lassítás után is)
3, leveszitek gonet S-re, ennek 600 HUF az ára, 30 MB adatforgalom. -
Wictor
őstag
Szép napot!
Mozaik M csomag váltható-e kötbér és egyéb díjak befizetése nélkül Net&Roll M csomagra? Kisebb havidíj, de a szerződés szerint elvileg nem problémás. Másik kérdésem pedig, hogy egy ilyen váltást T-Pont kihagyásával is meg lehet oldani otthonról, My T-Mobile, vagy ügyfélszolgálat segítségével? Vagy SIM cserés?
[ Szerkesztve ]
-
kenny123
addikt
Köszi a válaszokat, még eldönti!
yo
-
Simtu
senior tag
Sziasztok!
Ha kések a számlafizetéssel mondjuk 1 hetet-10 napot akkor mi történik?
-
zoli62
addikt
Van valami tapasztalat arról, hogy az egykapus számhordozás T-Mobile-hoz optimális esetben mennyi idő alat zajlik le?
-
zoli62
addikt
Na úgy látom, hogy mos a Domino 5 illetve a Domino Aktív a legjobb ajánlat a feltöltőkártyások közül.
[ Szerkesztve ]
-
The DJ
addikt
Sziasztok,
Most csengetett a szomszéd, hogy nézzem már meg a lányai telefonját, mert az ingyenes Facebook megszűnt ingyenesnek lenni, ezzel pedig a kártyájuk tartalma köddé is vált szinte azonnal. Betettek egy másik kártyát és arról is szépen lerántotta a pénzt. Megnéztem a telefont, a 0.facebook.com cím beírásánál átirányít a www.facebook.com-ra. Az üfsz azt mondta minden rendben van a szolgáltatással, írják be újra a címet a böngészőbe. Beírták, de mindig átirányít. Most kénytelenek voltak megrendelni ezt a 2 hónapig 90 forintos mobilnetet, de ez nem megoldás. Tudtok valamit? Megszűnt a zero vagy mi történt? Sajnos én nem vagyok képben, telenoros vagyok, de a megoldást tőlem várják helyi informatikus révén.
https://astrogate.hu - PC & Laptop Szerviz + Shop - Alaplap javítás, zárlatos tápkörök javítása, BIOS hibák orvoslása.
-
atillaahun
veterán
Nem hivatalosan úgy van, hogy 2 hétig várnak türelmesen, utána 500 forint bünti jön. 1 hónap után kimenő hívásokat tiltják, 2 hónap után a bejövőket is, 3 hónap után pedig a telefonodat IMEI alapján ha azzal együtt vetted az előfizetést.
Mindez elméletben persze, leírva szerintem még az ÁSZF-ben sincs.(#18186) The DJ
Én azt olvastam valahol, hogy megszűnt már igen. Bár nem 100%. Ügyfélszolgáltaon meg szoktak fasságokat beszélni. Jómagam is csináltam régebben.[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz The DJ #18186 üzenetére
Milyen esetekben nem érhető el az oldal?
Opera mini böngészőből a Facebook Zero nem érhető el, amelyről figyelmeztetést kap, és az adatforgalommal, díj ellenében elérhető m.facebook.com oldalt ajánljuk fel. Ilyen esetben - ha készüléke alkalmas rá - másik böngésző telepítésével érhető el a Facebook Zero.
A BlackBerry készülékek gyárilag beállított böngészőjéről szintén nem elérhető a Facebook Zero, ezért ezen készülékeken más böngésző használata javasolt.
Elvileg hónap végéig van erre akció: A Facebook Zero oldalt belföldön a T-Mobile hálózatán akciónk ideje alatt adatforgalmi díj felszámítása nélkül böngészheti. Az akció visszavonásig, de legfeljebb 2012. június 30-ig tart.
-
The DJ
addikt
válasz djculture #18188 üzenetére
Igen, ezt megtaláltam én is. Semmi nem változott, ugyanaz a böngésző, ugyanaz a kártya, ugyanaz a telefon, a kártyán is van pénz, csak egyszerűen a mai nap fogta magát és a 0.facebook.com helyett átdob a sima facebook.com-ra. Én is láttam, többször is megpróbáltuk. Érdekes.
https://astrogate.hu - PC & Laptop Szerviz + Shop - Alaplap javítás, zárlatos tápkörök javítása, BIOS hibák orvoslása.
-
1430
senior tag
válasz St3ven #18163 üzenetére
Ha jövő hónapra nem kéred, akkor még ebben a hónapban mond le a Kapcsolat SMS kedvezményt. A számlázás szempontjából már az is elég, ha egy éjfélen át aktív, akkor már az adott hónapra élni és számlázódni fog a teljes kedvezmény.
Wictor
Megoldható, de Mobilinternet díjcsomagra / díjcsomagról váltani csak ügyintézőn keresztül tudsz. SIM csere nem szükséges, telefonon keresztül is intézheted.Simtu
5-8 nappal a határidő után már kezdődnek a felszólítások. Ez már eleve 635 Ft.
Ha az első felszólítási próbálkozástól számított 30 napon belül sem fizetsz, akkor jön az egyirányúsítás, aztán még pár nap, és jön a felfüggesztés. Persze az egyirányúsítás feloldása (3810 Ft/hívószám) vagy a számlalemaradás miatti felfüggesztés utáni visszakapcsolás (6350 Ft/hívószám) sem olcsó, és utóbbi esetben akár még előleget is kérhetnek. atillaahun - ezek a díjak benne vannak a díjszabásban is (5.2.) illetve a folyamat háttere az Üzletszabályzatban (12.6.7.).The DJ
Tapasztalataim szerint csak a belépéskor irányít át, mert "a kért oldal nem található"... Ez nem a Telekom műve. De ha újra 0.facebook.com-ra mész, akkor már a "megszokott" oldal jelentkezik, mivel nem kéri újra a belépést.[ Szerkesztve ]
''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
Buster17
addikt
Hali!
Az miért van hogy 700forint egyenleg fél nap alatt 25ft-re csökkent?
Egy sms meg 1 másodperces hívás volt meg zéro fészbúk ment. -
djculture
félisten
szép móka lesz ebből, elég sokan kérdezgetik ezt a neten.
-
St3ven
addikt
Még mindig felfoghatatlan számomra, hogy hogy lehet okostelefont használni egy szaros 690 Ft-os netcsomag nélkül.
Engem sem vet fel a pénz, de talán pont ezért (is) kellene az embereknek megrendelni egyet. Ha nem is lóg egész nap a neten, de legalább biztonsági okokból. Ha már androidon nem tud (mert nem kell mindenkinek értenie hozzá) egy db pipát kivenni az adatok engedélyezése mellől. Vagy annyira fontos az a rohadt facebook, hogy ezért tízezres számlákat kockáztatnak az emberek? Felfoghatatlan.
-
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- LENOVO LOQ 15IRX9 - I7 13650HX - RTX 4050 - SSD 1000GB - 15.6" 144Hz - 16GB DDR5 -Win11-3év garancia
- DELL latitude 5400 "Golyóálló" Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16Gb 512GB SSD FHD IPS
- CONCORDE TAB DRACO 8GB 7"
- NAD T758 V3i
- HannsG HQ191D 19" 1280x1024 DVI/DSUB LCD monitor beépített hangszórókkal + ajándék kábelekkel
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen