Hirdetés
- MWC 2025: Most akkor van vagy nincs kék Nothing Phone (3a)?
- MWC 2025: Előrendelhető a Nothing Phone (3a)
- Yettel topik
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kapcsolja ki, kapcsolja be!
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- iPhone topik
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kerobi
senior tag
válasz
Zorro(hun) #982 üzenetére
kicsit kifinomultabbak az animaciok simabbnak tunik a rendszer. Nem rossz. Talan a hatterkep kinalat is valtozott.
-
szkaroly
senior tag
válasz
Zorro(hun) #982 üzenetére
Menü sötétszürke hátteres lett. Óra alkalmazás változott. Kezdőképernyőn az ikonok mérete csökkent. Pár opció más helyre került a menüben. Mást eddig nem vettem észre.
-
beller
aktív tag
válasz
Tompika777 #980 üzenetére
Egy hozzászólással korábban Tompika javaslatát végigcsináltam és arra válaszoltam. Nem kevertem a VOLTE-val, az nekem működik és ki is írja. De köszönöm a hozzászólásodat.
-
beller
aktív tag
válasz
Tompika777 #976 üzenetére
Wifi ki, mobil net be. Hívás, közben hírolvasás megy. Most ez mit jelent? Van VOWIFI vagy nincs?
-
beller
aktív tag
Sziasztok! Nem tudom hogy lehet kideríteni, hogy működik e a VOLTE funkció. Szerintem be van kapcsolva a telefonon a lehetőség, de hogy működik e az kérdéses. Régebben (Poco x3 pro) a hívás után kiírta a név mellé hogy HD. Most ez nincs. A térerő mellett a VOWIFI ki van írva, de VOLTE nincs. Vodafonos és T-s kártyák, 1.0.12.0.UNPMIXM. Lehet valahogy csekkolni hogy megy e a VOLTE? Rendszer:"Tru Phone"
-
ItsNotReal
újonc
Kíváncsi vagyok már nagyon, hogy milyen lett F6 Pro-ra. Nekem EEA Global rom van, sima Globalra már elvileg kint van, de valahol úgy olvastam, hogy az csak Stable Beta 🤷♂️
Valahol meg úgy írják, hogy elvileg január 25-én fog majd megjelenni. -
zgmzgm
tag
Jött 1 frissítés, de nem az amit várunk. (Boldog új évet!)
-
gegsite
tag
Fejlesztői beállításokban "Az alkalmazás kompatibilitási
változtatásai" menüpont valakinek működik? Nekem nem csinál semmit hiába nyomom.(Angry birds apk istenért se települ, és párat már próbáltam... Rio, Seasons, Classic)
Mindig ezt írj ki:
"A nem alkalmazásként telepített
alkalmazás nem kompatibilis az Ön
telefonjával." -
-
gegsite
tag
Na jönnek a frissítések Indonéz ROMra.
(Asszony kap karácsonyra egy zöldet ebből)
-
ginola
addikt
Sziasztok
Van a mód arra beállításokban, hogy semmilyen értesítés ne ébressze fel a kijelzőt, de természetesen megkapjam őket. Sajnos nem találom beállítások között.
-
szkaroly
senior tag
Ma ért az első negatív élmény a telefonnal kapcsolatban:
Netezek a számítógépen a hordozható hotspot-on keresztül, egyszer csak észreveszem hogy nincs net. Ránézek a telefonra, ki van kapcsolva. Túlmelegedve nem volt (semmi komolyabb letöltés vagy torrent), akksi 40% felett. Újraindítom, azóta is megy tökéletesen.
-
-
-
-
-
szkaroly
senior tag
Nilkin tok 724 forintért akciósan az Aliexpress-en:
-
F6-tal youtube appbol nem tudom a tvre kitenni a tartalmat, globál rom.
Mas nem tapasztal ilyet? LG tv
Szerk, a régi 603V-n megy.
-
ginola
addikt
válasz
DroiDMester #941 üzenetére
Szia
Ne írjunk már valótlan állításokat egy szakmai topikban.
Az állításaid alá tudod támasztani mért tesztekkel?Külföldi és a magyar tesztekben pont az ellenkezője jött ki, saját tapasztalat is ezt erősíti:
F6 akkuideje jobb.
A teljesítményt meg már linkeltem, azok tények.
Ennek tükrében ár/értékben az F6 a jobb vétel, az itteni teszt is ezt állítja. -
Vagany
őstag
válasz
BagyiAti #945 üzenetére
Én is nézegetem az F6-ot megint. Családon belül kellene hosszú távra mobil. A jelenlegit is több mint 5 éve használja (redmi note 5). Mivel nekem bevált az F6, erre gondoltam. Van esetleg valami ami jobban megéri most 120-130 ezer körül (én 135-ért vettem a nyáron)? Az alin láttam most kb ennyi lenne a 12GB-os. Esetleg van ettől kedvezőbb ajánlat?
-
ktommy91
addikt
válasz
Esetleg valakinek nem a telefonja és a telefonok cserélgetése az élete és akkor a gagyi 8GB-os verzióval is évekre ki van elégítve az ilyen irányú szükséglete... Ilyen is előfordulhat.
-
dvogabi
tag
-
beller
aktív tag
válasz
Nem egy szép hozzászólás és az igazságtartalma is kevés. Rosszul aludtál éjjel? Nem szoktál így fikázni. Csak mellékesen jegyzem meg, hogy van élet 1tb háttértár nélkül is.
-
soha nem játszok telón! (talán 10.éve kipróbáltam valami játékot)
WQHD+ használom, és FIX120Hz el. És igen van különbség FHD+ ra állítva lényegesen homályosabb mosottabb a látvány!
a sima F6 nálam estére már 20-25% on volt, a Pro simán elmegy 2.napot ugyan olyan használat mellett!(mind 2őn Xiaomi.EU HOS rendszerrel)
-
szkaroly
senior tag
válasz
-
lowzor
veterán
válasz
Magának a rendszernek a tempója is érezhetően gyorsabb a Pro-nál, vagy csak a játékok?
Mert játszani nem nagyon fogok vele.
Amiért félek a Pro-tól, az a Gorilla Glass 5, mert ugye a sima F6-on Victus van, ami kisebb eséllyel törik be, ha leejtem.
Fura, hogy az aksiról ezt mondod, mert tesztek alapján az F6 bírja jobban.
WQHD vagy FHD+ felbontáson használod?
Látsz különbséget a Pro WQHD és az F6 1220p felbontása között? -
Volt/van F6 és F6Pro 16/1Tb telóm, szóval nem kell bemutatni 1iket sem, érezhetően gyorsabb a Pro, és az aksija is jóval tovább bírja a pronak! Simán megéri a felárat, persze aki a sima F6.ból is a gagyi 8.gigást veszi próbálja nyugtatni magát hogy jó döntést hozott, mert spórolt 10.e Ft-ot
-
ginola
addikt
válasz
DroiDMester #937 üzenetére
Ezeket honnan vetted?
Ez a valóság. Nem éri mega felárat a pro. -
szkaroly
senior tag
válasz
DroiDMester #937 üzenetére
Kb. 10 százalék különbség van az F6 és a F6 Pro között és némely tesztben még annyi sem.
-
-
lowzor
veterán
válasz
DroiDMester #935 üzenetére
A 12/512-est néztem mindkettőből.
SoC tempó terén tesztek/beszámolók alapján kb egálban vannak, vagy minimálisan jobb a Pro. -
-
-
lowzor
veterán
Sziasztok!
Az F6 és az F6 Pro között tipródok.
Megér a Pro +40 ezret? -
-
HUNited
őstag
EU-ra is kijött az 1.0.6.0
-
szkaroly
senior tag
Biztonsági frissítés Global Rom-ra:
-
válasz
koppasz1986 #925 üzenetére
-
koppasz1986
aktív tag
válasz
DroiDMester #919 üzenetére
És tényleg 2 perc volt az egész meg is kaptam az engedélyt 72 óra múlva nyithatom
Köszi!
-
koppasz1986
aktív tag
válasz
DroiDMester #922 üzenetére
Akkor jó. Holnap jön meg a teló rá is próbálok egyből, jó lenne ha tényleg ilyen könnyen menne.
-
válasz
koppasz1986 #921 üzenetére
igen az összes xiaomi-hoz jó elvileg
-
koppasz1986
aktív tag
válasz
DroiDMester #919 üzenetére
Sima f6-nál is működne?
-
-
dvogabi
tag
Sziasztok!
2 Hete vagyok Poco F6 tulaj (Pocophone F1-et váltott).
Mindent be tudtam állítani, de az értesítések random jönnek.Van, hogy azonnal jelez, van hogy percekkel később, de van hogy egyáltalán nem jelez.Nova launcher-t használok.Gondolom szoftveres összeakadás lehet, volt valakinek ilyen problémája? -
ha.ro
csendes tag
válasz
DroiDMester #916 üzenetére
Tegnap megtettem, de amíg a fejlesztői menüben a Mi unlock-állapotnal nem tudom bindelni a készüléket és az unlock folyamat során ezt sérelmezi.
-
-
Nem tudom volt-e már.
-
ha.ro
csendes tag
Sziasztok,
Az elmúlt egy hónapban sikerült valakinek bootloadert nyitnia Poco F6-on? Nekem hiába van régi accountom, hiába több, mint 30 napos Xiaomi Community, folyamatosan a következő napra dob, mert a quota limitet eléri, pedig este hatkor próbálom mindig, mikor elvileg nullázodik a számláló. -
Tompika777
senior tag
Akkor csak nem olyan hulladék, hogyha még megvan, és ráadásul jó a hardver... Mezei felhasználónak meg teljesen megfelelő a stock rom...Minden gyári rendszerben szokott valami sz@rság lenni, vagy olyan funkció hiány vagy megkötés ami van akinek nem tetszik, ezzel nincs mit kezdeni, akinek nem felel meg, átvált másik gyártóra, vagy várja a mókolt romokat. Nekem semmi bajom vele, pedig játszok rajta, navigálok, telefonálok, bankolok,fotózni csak keveset.
-
-
kerobi
senior tag
válasz
Tompika777 #910 üzenetére
F6-om van. Nem szoktam tapasztalat nelkul irogatni. Volt mar luxustelom is de rajottem nincs ertelme egy telefonert sokat kiadni.
Az F6-ot azert vettem meg, mert jo hardvere van es varok/varunk egy normalis Rom-ra nemcsak en, sokan. -
Tompika777
senior tag
Nos, ha te egy pro user vagy, és kifogásod van ellene, akkor kerülöd, és kész... Ha van, és nem tetszik, eladod.. Csak ahogy írták is fentebb, rengeteg ember van, aki nem mókolgat, simán csak használja a telefonját, és pont nem érdekli, hogy milyen főzött rom van rá, vagy nincs... Amúgy meg rengeteg módosított rom olyan dolgokat produkál, amitől elmegy az ember kedve a használatától(pl. szar térerő, ilyen-olyan modul működési hibák, banki appokkal való szórakozás, stb.)
Tehát az, hogy idejössz, és lebeszélsz valakit a készülékről, és azt sem tudni, hogy van e saját tapasztalod vele vagy sem, az eléggé trollkodás jellegű. -
szkaroly
senior tag
válasz
DroiDMester #905 üzenetére
Azért az még odébb van. Mi 15 két hét múlva jelenik meg és azon fog debütálni. Először Kínában ráadásul. Az F6 széria január előtt nem hiszem hogy fog kapni 2.0-át.
-
én 14.éve használok MIUI-t, nekem soha nem volt vele semmi gondom! De mellette használtam sok főzött ROM-ot is, de azokkal buta telefon lett a xiaomi-ból sőtt magam is készítettem jópár főzött ROM-ot.
Hiába gyors meg kevés aksit eszik. De ha ugyan úgy telepakolod azokkal az appokkal amiket használsz, ugyan olyan lassú és ugyan úgy eszi az aksit, cserébe még sokkal butább, szarabb is, és sok minden nem is működik úgy ahogy a gyári ROM alatt(PL fényképezőgép, hiába teszel rá GCAM-ot az nem olyan mint a gyári) akkor mi értelme a főzött ROM-nak?
ha neked nem jön be a MIUI/HOS akkor minek veszel veszel XIAOMI-t? Vegyél PIXELT és ROM-old agyon!
-
kerobi
senior tag
válasz
DroiDMester #905 üzenetére
Nõjél még egy kicsit. Jelenleg a Hyperfos a legrosszabb rendszer. Ha 2.0 olyan lesz, mint az 1 akkor tegyek fel oda ahonnan elohuztak. Barmilyen Stock rom kenterbe veri. Akksi idoben, gyorsasagban, flexibilitasban. Probalj mar meg egy pl Launchert ratenni erre a vacakra.
-
Sz.tem meg BAROMSÁGOT beszélsz!
1-2.héten belül jön F6Pro ra(is) az Android 15. HyperOS 2.0
Minek a főzött ROM, pont elveszted vele azt amivel többet tud egy XIAOMI a többi vacaktól, főleg a faék 1szerű stock ROM-októl amiket főzni szoktak, pont azzal csinálsz belőle egy buta telefont!
-
kerobi
senior tag
válasz
Tompika777 #902 üzenetére
Szerintem meg egyiket se vegye. Jelenleg leszrják ezeket a telefonokat még a ROMfõzdések is.
-
spiky03
veterán
Sziasztok!
Jelenelg egy F2 Pro-m van és szeretném lecserélni mert arra már nem nagyon jönnek frissítések.
Megéri a +50 ezret az F6 Pro egy X6 Pro-hoz képest (mert eddig az X6 Pro-t nézegettem)?
Amire használva van/lesz a telefon az böngészés, Messenger, Waze, Youtube, Spotify.
Családi fényképek készítése.Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Kínában más néven már startoltak, az európai árak magasabbak, de elviselhetők.
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- aquark: Tapasztaltabb motorosok segítségét kérném!
- MWC 2025: Most akkor van vagy nincs kék Nothing Phone (3a)?
- Házi hangfal építés
- Videó stream letöltése
- Formula-1 humoros
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- MWC 2025: Előrendelhető a Nothing Phone (3a)
- Yettel topik
- További aktív témák...
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
- iPhone 16 Pro MAX 1 TB Black Titán - - Apple Garancia Warranty: 2025-11-10
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB White Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest