- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- iPhone topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
ledgeri
nagyúr
válasz
csikosdapro #140025 üzenetére
Kell az, hogy tényleges hívás történjen? Egy telóra másolt hangfájl nem ugyanaz? Vagy egy (bármilyen)drive-link? (Picit ki lett számolva a "holnapra"kéne...
)
Ha meg nagyon a játék a lényeg, akkor akit hívnának játsza le a hangfájlt külön szobában, ami úgy van felvéve, "mintha". -
csikosdapro
tag
Sziasztok.
Nem tudom hol kérdezzem, hátha tudtok segíteni.
Adott egy dominos SIM kártya, melyre hangposta szöveget akartak felmondani, szabadulószobához kellett volna, de a hangpostát kivezették.
Mivel lehetne helyettesíteni? Igazán csak bejelentkező szöveg kellene, nem kell hangot tárolni a hívó számról, csak egy fix bejelentkező szöveg lenne és utána akár bonthatja is a kapcsolatot.
Egy egyszerű megoldás érdekelne, holnap kellene egy gyereknapi játékhoz.
Köszönöm segítségeteket -
yogibear
addikt
válasz
nfsu17 #140023 üzenetére
Lehet ennél rosszabb is.
Számhordozás: Dominora... első SIM kártyát nem engedi hozzáadni a rendszer... hoz másikat, azt nagy küzdelem árán hozzáadja... 3 nap mire élesít... semmi... második kör, másik szügyintéző.... 20 perc telefonálgatás a központba... kiderítették, hogy a SIM kártyát a rendszer 10:44-kor engedélyezte, 10:45-kor letiltotta... indítsa újra a folyamatot... megtette... 3 nap múlva dettó semmi... 3. kör, 3. szügyintéző... kb 30 perc telefonálgatás az okosokhoz... törölni kell az egész folyamatot, hogy újra lehessen indítani nulláról... ehhez felvesz hibajegyet... azt majd valamikor az egyik IT-s 2 pizza közt hajlandó lesz nullázni a dolgot... jó mondom a fiókhoz megadott értesítési telszámra küldjék az értesítést, ne az áthozandó másikra... na ezt sem sikerült megugrani... kb 1,5 hónap után jött az sms persze hogy az áthozandó számra, hogy de most aztán már nagyon sikerülni fog... kösz a 4. kört már kihagyom az először befizetett 990 forintot meg költsétek gyógyszerre vagy az IT-sok pizzájára... -
nfsu17
veterán
yogibear
Szórakoztam anno valami (ingyenes?) voip-pal (még "gyerekkoromban"), soha többet.
Legalábbis nem célom ezzel foglalkozni.
Azt a havi pár percet kifizetem, amennyi.donaldk
-----------------
Ma voltam bent, hogy átkérjem a számom.
990 Ft volt a kártya. Domino SIM van ráírva.
Nem akart előfizetésesbe "áthittéríteni".
Hétfőn este lesz az átállás.
És kb ennyi.
10 percig matatott a gépen, sokszor mint ha újrakezdett volna vmit, odahajolt a monitorhoz (mint ha nem látná rendesen).
Nem mondott semmit, hogy mi lesz a régi kártyával. Mikor, mit csináljak az újjal.
Mindegy, azért olvastam már róla eleget, meg van szám, ha annyira érdekelt volna, akkor rákérdezek.
Viszont a végén jobban zavart, hogy odatolta a tabletet, hogy írjam alá.
Eddig OK.
De mégis mit? Nem láttam semmit rajta, se az adataim, se a telszámom, semmit.
Leellenőrizni sem tudtam, hogy amit aláírok (adatok), az jó-e.
Pl hülye (de magyar szó) nevű az utcánk, simán el lehet írni.
Gondoltam majd megnézem itthon a T fiókban.
Hát ott sehol nem találok erre infot, se szerződést, se semmit.
Most ha elírt csak egy számot is a SIM kártyáról, mert nem látta, akkor hétfőn bukó lesz az egész. Vagy a nevemet. Vagy akármit.
Értem, hogy NO papír, meg környezetvédelem, meg kutyafüle... -
Nikaré
őstag
Sziasztok!
Domino Day mai napon
60 perc -
adika4444
addikt
válasz
yogibear #140017 üzenetére
Pontosan így csinálom. Domino SIM, akit tudok neten hívok, akit nem, Dellmont klónnal. Az önfeledt netrádiózásokat mobilneten vissza kellett fogni, de havi max. 200--300 MB az átlagom és amilyen áron kapom ezt, úgy bőven megéri a kompromisszum. Főleg úgy, hogy Yettel-nél most bizonytalan a flották helyzete. Havidíjat fizetni eddig is maximum korlátlan adatkártyára láttam értelmét, ha ez már nem lesz megoldható, akkor vagy a Vodafone korlátlan megoldása marad 6000 körül, vagy Telekom domino SIM-re 10k-ért havonta a korlátlan. Az biztos, hogy mindegyik fájdalmasabb mint a Yeti flotta. előbbi megoldás azért, mert lassabb és rosszabb a lefedettség, utóbbinál meg az ár magasabb és a hálózat túlterhelt sokszor...
-
Masato
tag
válasz
yogibear #140017 üzenetére
Nyomattam én is ezzel anno. Sokszor túl nagy volt a latency, meg a hangminőség is pfosch. Ezt az utat nem ajánlanám, ennél még a szokásos VoIP-képes appok is jobbak. Ha faék egyszerű app kell kevésbé hozzáértőknek, arra talán a Meet a legalkalmasabb. Vagy nem kell annyit telefonálni, vagy ott van valóban a Domino Day, vagy egy 24 órás korlátlan pofázás 490-ért.
-
yogibear
addikt
válasz
nfsu17 #140016 üzenetére
Felrakod a MobilVoip-ot, beregelsz mondjuk a VoipBusterre, befizetsz 13,47 eurót
és akkor a befizetéstől számítva 4 hónapig ingyen hívhatsz hazai vonalast, és kb 7,5 forintért bármely hazai mobilt, amíg el nem fogy a pénzed... csak persze kell hozzá a mobilnet (vagy wifi net), de DD-ben szokott lenni ajándék net egy napra, a maraton 5Gb csak 4ezerbe fáj... -
nfsu17
veterán
Üdv.
Tudom, hogy nem új dolog, de nekem mégis új volt.
Mivel rákerestem a topikban, innen láttam, hogy nem új.
Dominosként a feltöltés utáni bónusz.
Ezt nem is kalkuláltam bele anno, hogy miért éri meg Y-ről váltani.
Volt mellette még annyi más előny, ezzel nem is foglalkoztam.Aztán most jött szembe egy másik dolog (nektek biztos nem új).
Ez a
Domino Fix díjcsomag
[link]
190 Ft 30 napra, és olcsóbbak lesznek a percdíjakNa most azt kalkulálom itt excel táblában, hogy ha jól számoltam, akkor:
helyi hálón belül (így 9Ft lesz a percdíj) ha 11 percnél többet beszélek a hónapban, akkor már megéri ezt a csomagot előfizetni.
Hálón kívül viszont (19 per perc huf): 24 percnél többet kell beszélnem, hogy megérje.Vegyesen pl: 7 perc hálón belül + 7 perc hálón kívül:
Normál ár: 378 ft
"fix" ár: 386 ft
Valahol efölött már megéri.
Jól matekozok?
Valaki használja is a valóságban? -
PedroPascal
őstag
válasz
csako #140013 üzenetére
Van olyan table ami tudja, lehet laptop is tudja van olyan. Azt mondom ezekbe minek hívás attól függetlenül hogy az eszköz tudja vagy sem. Óránál érthető mivel az helyettesíti ha a telefon nincs a közeledben. Reméljük ezt a "rendszerhibát" megoldják mert így lenne logikus.
-
válasz
PedroPascal #140011 üzenetére
A laptop vagy a tablet tud telefonhívást fogadni? Ha nem, akkor mindegy tudja-e a sim vagy nem, nem fog kicsörögni.
-
richard_d85
csendes tag
válasz
PedroPascal #140011 üzenetére
Sajnos igen! Rájöttek, hogy a rafkós magyarok minek fizetnének havi 3 mobil előfizut a korlátlan netért, ha 1 is elég. Ma már mindenkinek majdnem csak a korlátlan net kell a hívás és sms helyett. Erre bekamuzzák, hogy eddig csak rendszerhiba miatt tudták kikapcsolni. Szerintem fizikai sim-nél nem szál el a hívás letíltás csak az e-sim-nél, mert azt újra generálják.
-
PedroPascal
őstag
Nekem van 2 multisim, óra és másik fizikai sim. Pár hónapja kértem a Telekomot hogy a 2. Sim csak internet legyen nem kell ott is hívás, mivel elegendő ha a fő sim és óra csörög. 3. nekifutásra sikerült telefonon ezt elintézni. Azóta nem lehet amit nem értek meg miért, mivel tablet vagy laptopban felesleges a hívás. Ha én most kérném a 2. sim-et esim-re cserélni akkor ugrana a korábban beállított opció?
-
4Grider
nagyúr
válasz
richard_d85 #140009 üzenetére
Mint ahogy hívás sem. Ha pedig bejön a hívás, az 3G/4G only esetén csak VoLTE-n jöhet be. Azaz ha bejön, akkor nincs letiltva az a VoLTE...
-
4Grider
nagyúr
válasz
richard_d85 #140005 üzenetére
Nyilván nem jöhet be ilyenkor a hanghívás, ha nincs 3G (Telekomnál már abszolút nincs) és a VoLTE ki van kapcsolva. Szóval valamelyik nem igaz...
Attól függetlenül, hogy a hanghívásnak mindegy, hogy 4G-ről vagy LTE-ről beszélünk... -
richard_d85
csendes tag
-
Landsmann
addikt
válasz
richard_d85 #140005 üzenetére
4G=LTE
-
richard_d85
csendes tag
válasz
donjohnson #140004 üzenetére
iphone 11 e-sim-ként
Volte kikapcsolva, 4G és 3G van csak LTE nincs. Sajnos ugyan úgy kicseng. -
donjohnson
addikt
válasz
richard_d85 #140003 üzenetére
miben használod a multisim-et?
ha telefonban, tedd LTE only módba, kapcsold ki a volte-t és úgy nem lesznek rajta hívások. -
richard_d85
csendes tag
Sziasztok!
Telót cseréltem előtte le volt tíltva a multisim-ről a bejövő hívások, mivel e-sim-ként használtam, így elszállt a beállítás és az ügyfélszolgálat már nem állítja vissza(rendszerhiba miatt tudták régebben kikapcsolni, szép is amikor hülyének nézik az embert
). Valakinek sikerült megoldást találni?
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Samsung Odyssey G8 (G85SD) 34" ívelt OLED 175Hz monitor eladó
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB // BONTATLAN // Számla // Garancia //
- Logitech g920 F1 kormánnyal
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256GB titánszürke garanciával
- AKCIÓ! GAMER PC: Új i5-14400F (10mag/16szál) +Új RTX 5060 Ti +16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest