- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Indián keresztül kerülné meg Trumpot az Apple
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi Mi 9 Lite - kilencre érdemes lapot húzni
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
manchester85
veterán
Sziasztok!
Ha november 3-án kötöttem egy új hűséget, részletfizetéssel, akkor mikor jön az első készülékrészlet? Telefonszámla nem várható egy darabig a mobilelőleg miatt.
Köszi!
-
tjb007
nagyúr
válasz
Something_ #11446 üzenetére
Csak személyesen vagy a telefonos (önkiszolgáló)ügyfélszolgálaton, a kör havonta egy alkalommal módosítható.
-
Something_
őstag
Halihó!
Like díjcsomaghoz ugye rendelhetek 3 ingyenesen hívható T-s számot. Ezt csak a 1430-on tudom elintézni vagy webes felületen is? Ha hozzárendelem a számokat, akkor az érintettek kapnak erről sms-t?
A 3 ingyenesen hívható számot havonta meg tudom változtatni díjmentesen, ugye? Lenne 2 fix szám, plusz 1 amit lehet majd változtatnék idővel. -
krystman
őstag
Értem! Köszi szépen mindkettőtöknek! Hát akkor lehet, hogy belevágok egy ilyen előfizetésbe egy Skate-el!
Egyébként még annyit, hogy az interneten kiválasztok egy csomagot mellé, de a végén azt nem adja hozzá az összeghez. A tarifa havidíját később kell majd fizetni?
-
Swinkx
csendes tag
válasz
krystman #11441 üzenetére
Miután neten leadtad a rendelést, akkor felhívnak, hogy egyeztessék az adatokat. Ha pedig megjön a csomag, akkor kérnek 1 személyit, 1-2 aláírást, és kész is.
Még annyi, hogy majd aktiválnod kell a sim kártyát az ügyfélszolgálaton keresztül, de ez részletes le van írva az egyik papírra.
Én ma kaptam meg a skate-et, jólfogsz vele járni -
Something_
őstag
válasz
krystman #11441 üzenetére
Ha itt visszaolvasol egy kicsit akkor mar beszeltunk rola a napokban.
Nagy vonalakban:
-rendeles utan felhivnak, h kuld el az igazolvanyaid masolatat, ha uj elofizeto vagy
-masodjara felhivnak es lefuttatnak egy hitelkepessegi vizsgalatot, plusz kerdeznek toled par szemelyes jellegu kerdest
Ha ez kesz akkor mar hozzak is a telot. Ha nem mesz at aa hitelkepessegi vizsgalaton, akkor be kell fizetned x eloleget, ami a havi telefonszamlakbol lejon, vagyis leforgalmazhatod. -
krystman
őstag
Sziasztok! Gondolkodtam, hogy vennék egy ilyen ZTE SKATE telefont, viszont részletre akarnám. Így neten ki is választottam milyen tarifacsomaggal lenne, egy Eco-al. Így össz vissz kihoz a rendszer, 8990ft-ot. Tényleg elég így kitölteni amit kérdeznek a részletnél, és ha elküldöm a megrendelést, tényleg hozzák is a telefont, vagy még kell valamit ez ügyben csinálni?
-
Huroq
senior tag
válasz
albiosz #11439 üzenetére
"Roaming (nemzetközi barangolás) szolgáltatás díjai
Hálózat hozzáférési díj: A külföldi szolgáltató roaming (nemzetközi barangolás) szolgáltatásának igénybevételéhez szükséges, társaságunk által biztosított hozzáférés díja 0 Ft.
Az Európai Unió területén érvényes, EK rendelettel szabályozott roaming díjak:
Hanghívás indítás az Európai Unió tagállamaiból az Európai Unió tagállamaiba: 116,7 Ft/perc
Hanghívás fogadás az Európai Unió tagállamaiban: 36,6 Ft/perc
A hanghívásoknál a számlázás másodperc alapú és a hívásindítás esetén az első 30 másodperc díja minden esetben kiszámlázásra kerül. Minden
megkezdett egység díjköteles.
SMS küldés az Európai Unió tagállamaiból az Európai Unió tagállamaiba: 36,6 Ft/db
SMS fogadás az Európai Unió tagállamain belül: 0 Ft/db "Ja, félreértettem, elvileg asszem ha ő téged hív neki ugyan annyiba kerülsz mintha nem lennél külföldön.
-
albiosz
őstag
Üdv!
Barátnőm like díjcsomagban van és az egyik szám, akit ingyen hív, az én vagyok. Na mármost, ha én külföldön tartózkodom, akkor mi a helyzet? Feltételezem nincs ingyen (vagy...?), van esetleg valami kedvezmény? Vagy milyen tarifával hívhat?
Előre is köszönettel!
-
válasz
molnarpeter #11437 üzenetére
De csak különállóan, meglevő hangalapú előfizetés mellé nem rendelhető...
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
infectedmann #11435 üzenetére
Aranykártyásoknak emlékeim szerint van 2GB-os relaxnet, de ez nem biztos...
mp
-
infectedmann
őstag
válasz
#40993792 #11429 üzenetére
3G Watchdog sem a legpontosabb. Szerinte volt még 50MB-om, a T-Mobile viszont már küldte az SMS-t, hogy elértem a korlátot. Úgyhogy inkább visszaváltottam 3GB-os csomagra, nem tudom így kicentizni azt az 500MB-ot, köztes csomag meg ugye nincs. (nem tudom ez kinek az agyszüleménye volt, hogy nincs az 500MB és a 3GB között egy köztes csomag)
(#11434) D.Orion: A Homárra ne felejts el írni
Volt, hogy az is segített a pozitív végkimenetelben. Sok szolgáltató és cég figyeli a Homár blogot.
-
D.Orion
veterán
Eme cégnél volt már kétszer, 3 hónapon belül javításon a SE Satio telefonom. Most visszaküldték, mert ők nem látnak rajta olajfoltos kijelzőt... Írtam nekik egy levelet, keddig van idejük válaszolni, utána fogyasztóvédelem. Továbbá jelzem a helyi t-mobile-nak, hogy tudnak-e róla kivel állnak szerződésben, és az SE-nek is megy egy levél.
Anno Asus magyar garanciális partnerrel is el kellett játszanom azt, hogy az anyavállalatnak kellett írnom a csapnivaló hazai szerviz miatt... Kíváncsi vagyok, hogy itt mi lesz...
-
Something_
őstag
válasz
infectedmann #11432 üzenetére
Figy itt egy tel szám, igaz webshopos, de mond, hogy csak ezt a számot találtad a T-Mobile oldalán, kapcsolni fognak egyből egy ügyintézőt. 06-30-63-63-630
-
infectedmann
őstag
Csütörtökön a 1430 -on keresztül még el tudtam érni, hogy beszéljek egy élő emberrel, de ma már 10 percnyi barangolás után sem ajánlja fel sehol se azt a lehetőséget, hogy ügyintézőhöz kapcsol. Csütörtök óta nem történt semmi a My T-Mobile hozzáférésemmel. Még egy telefonhívás se, hogy "hé te hülye, dolgozunk rajt ne parázz." Ha ma nem tudok senkit elérni, akkor hétfőn délelőtt bemegyek egy T-Pont -ban, amit kell kifizetek és egy örök életre megszabadulok a T-Mobile -tól. Ilyen szolgáltatónál nem akarok ügyfél lenni, akkor egy nyamvadt automatával kell beszélgetni.
-
1430
senior tag
válasz
Something_ #11413 üzenetére
Igen, a számlában jóváírásra kerül az előleg, illetve látható a számlában, hogy mennyi a fel nem használt előleg, vagyis nyomon követhető, mennyi maradt még belőle.
Revolit #11416
A Like kedvenc számok önkiszolgáló felületen nem kezelhetőek.HGabor89 #11426
Attól eltekintve, hogy az adatforgalom lekérdezése az utóbbi héten elég bizonytalanul működik, igen, naponta többször (6 óránként) frissül, illetve új hívószámok esetében akár két hét is eltelhet, míg bekerülnek az első adatok. Amúgy a napi lekérdezés nem túl praktikus, mert 56 Ft/alkalom.Rhino666 #11366
Nekem egyik sincs... De szerintem nincs nagy különbség közöttük, ráadásul az elsőt és a harmadikat már nehéz lesz beszerezni. -
válasz
Something_ #11426 üzenetére
adatforgalomszamlalo
Az meg hol van?
-
Something_
őstag
válasz
feri1014 #11419 üzenetére
Beleneztem a rengeteg papirba es talaltam egy teljes oldalt ahol felhivjak a figyelmemet ra, h aktivalni kell. Persze nem a papirokat nezrem, hanem a sensationt
Szoval felhivtam es aktivaltam a szamot, a webshopos 100 sms es 50 mmst, megrendeltem a 100 mbs netet, kaptam 1 gigas temailt is.Most ugye a like dijcsomaggal 150 mb keretem van. Ezt naponta le tudom ellenorizni a my tmobile-n? Marmint a kerdes az az, h naponta frissul az adatforgalomszamlalo?
Koszi a valaszokat!
-
-
alienpapa
senior tag
Sziasztok! Van-e olyan előfizetés, ami fix havi díjas és ezért a pénzért annyit telefonálok amennyit akarok mindenhová?
-
feri1014
senior tag
válasz
Something_ #11413 üzenetére
Létezik, ugyan így jártam én is.
Ügyfélszolgálatot felhívtam 1 perc volt az egész és aktiválták.
-
válasz
H A M M E R #11417 üzenetére
Szia!
-
H A M M E R
csendes tag
Sziasztok,
Kaptam ma egy ilyen SMS-t a dominos számomra:
"2011. dec. 01-jétől módosulnak az üzletszabályzataink, részletek a www.t-mobile.hu -n."Most nem akarom az összes letölthető doksit, meg mellékletet elolvasni, ha nem muszáj. Össze tudja valaki foglalni, hogy mi változik?
-
Revolit
senior tag
Önkiszolgáló ügyfellszolgálaton (1430/1) ügyintézőt kell kérni a 3 ingyenes hívószám aktivizálásához? Csak mert nem igazán találtam rá menüpontot
-
gabo89
senior tag
Sziasztok!
Már kérdeztem, de nem kaptam biztos választ.
Vehetek cég számára, új üzleti előfizetőként iPhone-t Ikon X00 díjcsomaggal?
Előre is köszönöm a választ!Tudom, telefonon is megkérdezhetem, de az automata gépi ügyintézős telefonálást kiszeretném kerülni.
-
Something_
őstag
Halihó!
Megérkezett a telefon, nagyon fasza. Első kérdés, az létezik, hogy még nem aktiválták a SIM kártyát?
-
manchester85
veterán
válasz
infectedmann #11409 üzenetére
Így legyen 5-ösöm a lottón.
-
infectedmann
őstag
válasz
manchester85 #11403 üzenetére
Több millió legyártott készülék között belefuthat az ember 1-1 hibásba.
(#11400) gzola: engem 4 év alatt 1 futár hívott fel, pedig több tucatszor rendeltem online ezt-azt. Pedig minden esetben beleírtam a megjegyzésben, hogy hívjon fel a futár. 1szer hívott fel.
Kérdés: T-Pont -ban lehet elmaradást befizetni. Ugyanis a következő a helyzet: előző havi számla nem jött meg. Tudom kb. mikor szoktam megkapni, rá 2-3 napra kértem, hogy postázzák újra... nem jött meg... kértem megint... nem jött meg. My T-Mobile hozzáférésemet tegnap óta gyógyítgatják, így ott sem tudom befizetni. Harmadjára nem kérem, hogy küldjék el, mert utána asztalt borítok. Szóval most a saját hibámon kívül elmaradásban vagyok, itt van a zsebemben a pénzt, ha ma nem tudom befizetni egy T-Pont -ban, akkor eliszom/elk.vázom.
-
1430
senior tag
válasz
icecave #11404 üzenetére
Más is intézheti, aki beviszi a garanciajegyet, és majd neki is kell visszamennie érte.
Egyszer egy ügyfél nagy mérgesen betelefonált, hogy miként tudná elvinni/megszüntetni minden hívószámát, mert a szerviz 10 ezer Ft-ot kért a fiától, mert bár garanciális volt a javítás, de mivel nem a fia nevén volt, ennyi volt az "ügyintézési díj". Visszakérdeztem, hogy ezt számlával is alátámasztotta a fia? Mert megnézném azt a számlát.Sajnáltam szegényt, mikor rájött, hogy a fia jól lenyúlta 10 ezerrel.
2.5HDDKELL
Személyigazolvány (azé, akinek a nevén van). -
tjb007
nagyúr
válasz
2.5HDDKELL #11405 üzenetére
4000 forintba kerül a SIM kártya csere (a számod természetesen megmarad).
-
2.5HDDKELL
csendes tag
sziasztok!
régebben még vágásos turbosim időben levágtam a kártyám egy részét, de mivel még a nagyon régi westeles kártyám van, dominó csomagban, eléggé oda van szegényt, mennyibe kerülne és hogyan lehetne megoldani, hogy a szám marad, csak új simet kapjak hozzá? -
Sziasztok ismét.
Felmerült egy olyan kérdés a körömben,hogy ha valaki vesz egy iPhone 4-et előfizetés hosszabbításra, és garanciális problémája támad, akkor azt más is (pl. ismerőse) is beviheti szervizeltetni a T-hez a garancialevéllel, vagy csak az, aki az előfizetéssel együtt vásárolta a készüléket?
Valamint,ha hosszabbításkor mobilelőleget fizetett be, akkor azért nullás számlát küldenek ugye? Hogy lássa, mennyi fogyott el a mobilelőlegből?
-
manchester85
veterán
válasz
tjb007 #11402 üzenetére
Sejtettem, mondjuk érdekes, hogy "out of the box" egy esztétikailag nem tökéletes telefont kapok. Vagy még az is lehet, hogy amíg elmentem az ATM-hez, leejtette, vagy csinált vele valamit a csaj, mert amíg kp-t vettem ki, ő szépen felbontotta a telefonom.
Na mind1, annyira nem drámai a helyzet szerencsére, csak nem ezt várná az ember.
-
tjb007
nagyúr
válasz
manchester85 #11401 üzenetére
Így utólag nincs.
-
manchester85
veterán
Sziasztok!
Tegnap vásároltam az egyik T pontban egy iPhone 4-et, és itthon vettem észre, hogy az acélkeret peremén van egy apró sérülés, deformáció. Elég kicsi, de azért szabad szemmel is könnyen észrevehető, de az is lehet, hogy csak egy mélyebb karc. Amíg a csaj elküldött kp-ért, szépen kibontotta a telefont, amit már akkor se néztem jó szemmel, így meg különösen nem. Van esélye a dolognak, hogy kicserélik?
Thx!
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Motoros topic
- Haditechnika, harcászat
- Kerékpársportok
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Indián keresztül kerülné meg Trumpot az Apple
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AX-370 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Zalman S3 EVGA 500W
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Csere-Beszámítás! MSI Katana GF66 Gamer laptop! I7 12700H / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest