- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Indiában kezd a Poco M7 Pro 5G
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Mit tudunk a Pitaka márkáról, és milyenek a kiegészítőik?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobvoi TicWatch Atlas - üzemidő ultra
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Megvan a tizedik Redmi Note 12 is
- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
noorbertt
őstag
válasz minimumgame #269098 üzenetére
Nem tőlem de azért válaszolok..
Latszik hogy direkt korlátozva van a fotó képessége a 13-nak. Asszony Pixel3a teloja jobb képet csinál ha fókuszálni kell…kiábrándító.
Ettől függetlenül nekem spec nem kell jobb telo, de a pixel után pro lesz az is tuti, mert a sima nem tudja kiszolgálni az igényeit. -
-
sharp4
őstag
válasz evo87 #269091 üzenetére
Így tettünk mi is, sajnos minden készüléknek megy fel az ára, és már rég a lélektani határ felett vannak. Jelenleg az iPhone 13 egy jó vétel.
Magyarország legnagyobb Xiaomi közössége:https://www.facebook.com/groups/622368221279940/?ref=share Apple Iphone 13 Pro & Ipad Air 5 Tesla Model 3 LR
-
evo87
őstag
Nagyon rágódom azon, hogy a párommal együtt még a 14 előtt nyomjunk egy 13Pro beszerzést (mert a Pro modell mégiscsak jó lesz 2-3 évig). Én azon döbbentem meg, hogy a MacBook Air M1 ára mekkorát változott, amikor most bevezették az új Air-t és hozzáigazították az árfolyamhoz a régiek árát. Ha ez várható, és a combos dollárral meg a pletykákban szereplő árazással számolunk, akkor a 14 Pro simán indulhat 500 körül/felett, ergo a 14 is 450 körül startol majd... és mondjuk a 14 szintjére vagy magasabbra is felhozhatják a 13 Pro-t ha ott is korrigálnak az árfolyammal.
Nagyon nagy hülyeség így spekulálni és úgyse lesz ekkora változás? Vagy érdemes lehet elébemenni a dolgoknak?
iPhone 13 Pro 128GB / MacBook Air M2/ Seiko Samurai / Fujifilm X-T30 / Mazda RX-8
-
DGery
aktív tag
válasz Poonkie #269086 üzenetére
Ez tipikusan audio ic hibának tűnik. Keress rá vissza a topicban, iPhone 7 egy ismert típusbetegsége sajna
by DGery® c.o. ///// MacBook Air M1 / iPhone 12 128GB / iPhone SE 2020 / iPad 9 WiFi only 64GB / Apple Watch Series 5 / Xiaomi Mi Scooter 3 / HP EliteBook 850 G7 / Xbox Series S / Dreame D10s Pro / iKier K1 12W
-
Mr.Grincs
veterán
válasz volvoguy #269088 üzenetére
Hát ez jó kérdés. Én a gyári 5 wattos töltő adaptert használtam meg gyári kábelt és a gyári 20 wattos töltő adaptert meg az usb-c-lightning kábelt vegyesen. A kocsiban is gyári kábelt használok csak. Valószinű, hogy a meleg ezeknek az akksikank nagy ellensége. Én Máltán élek és itt aztán meleg van nem kicsit, biztos ez is közrejátszott abban, hogy felpúposodjon. Az 5 wattos töltővel is romlott ugyanúgy az akksim...Szóval passz. A barátom iPhone 11-ese 1 éves múlt, Ő is itt él Máltán és neki 97%-os az akksija, pedig Ő is használja kb. minden nap navigálásra meg mindenre és kivan téve a melegnek rendesen. Szóval passz.
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
volvoguy
addikt
válasz Mr.Grincs #269087 üzenetére
Na jó de a srácnál meg majdnem bírt fel évet? Nem az a gond hogy 20W-os a töltő és mivel én sűrűn töltöm sűrűn melegszik? Mert elég meleg a készülék amikor tölt.
Tokbol ilyenkor ki van véve...
Szóval ha vennék egy 5W töltőt azzal lehet jobban járok?
Asus P8H67, Core i3 2120 (3,3Ghz), RAM 2x4GB 1333Mhz, Sapphire HD6850 1GB, 500GB Seagate Sata3, Sharkoon Vaya + BenQ G2020HD 20" - Nexus S 4.0.3
-
Mr.Grincs
veterán
válasz volvoguy #269084 üzenetére
Nem normális szerintem. Nekem is ez volt az iPhone 11-esemmel, hogy kb. heti 1 százalékot romlott májustól augusztusig és nem volt még 1 éves a telefon. 87%-ra romlott le az akkumulátor amikor beadtam a szervízbe. Gariban kaptam egy új készüléket mert az akkumulátor fel volt púposodva és már a kijelzőt is nyomta.
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
Poonkie
tag
Sziasztok,
Egy iPhone 7 kapcsán szeretném a tanácsotokat kérni, mely az alábbi hibákat produkálja:
A jelenleg elérhető legfrissebb iOS fut rajta, és gyári visszaállítás után is produkálja az alábbiakat:
-Telefonhíváskor nincs tárcsázó hang (se kicsörgés), ha a hívott fél felveszi, egyik sem hallja a másikat.
-Gyári kamera alkalmazásból nem enged fotózni, de pl más alkalmazásból (pl Instagram) lehet fotót készíteni.
-Videó felvételnél nincs hangEzek a hibák egy iOS újratelepítéssel szerintetek megoldhatók vagy hardveres eredetűek? Köszönöm!
-
mtomi95
senior tag
Akinek iOS 16 van az nézze már meg nekem, hogy működik e a pip a Safariban ha YouTube videó megy!
3 béta óta nem akar működni nálam sehogyan…
Tehát a kép a kép módban megy e Safariban? (nem YT app)
Telefon típust is írhattok![ Szerkesztve ]
Az élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el az USB pendrive-ot...
-
volvoguy
addikt
En kissé ilyen akksi fetisiszta vagyok de a tulaj tavasszal vette a 13Pro-t és másfél hete 100% akku állapottal vettem meg tőle…nálam másfél hét alatt 2%ot romlott ez kicsit gyors nem? Mondjuk én nyomkodom is rendesen 24 órát nálam nem bír ki reggel leveszem mondjuk 89%-al este rá kell töltenem. Az előző tulaj kétnaponta töltötte…ez így oké?
Asus P8H67, Core i3 2120 (3,3Ghz), RAM 2x4GB 1333Mhz, Sapphire HD6850 1GB, 500GB Seagate Sata3, Sharkoon Vaya + BenQ G2020HD 20" - Nexus S 4.0.3
-
-
félisten
Van új DEV beta
-
őstag
Vettem 2021.06 hónapban egy Apple watch se-t az apple.hu-rol. Pár napja behalt rajta a korona. Tekerésre és nyomásra sem reagál.
Magánszemélyként vettem, tehát szavatossági időn belül vagyok.Kérdés hova vihetem? Leadhatom az icentre vagy istyle üzletekben is? Vagy valahogy az applenek kell visszaküldeni?
-
Rage47
veterán
válasz Scarletiel #269075 üzenetére
128-as elég sztem
-
Scarletiel
senior tag
Holnap vagy holnapután mennék az Iphone 13-ért. Egy olyan kérdésem lenne még előtte, hogy vaccilálok a 128 vs 256GB-os modell között. Amire én használnám az sima napi szörfözés, youtube, apple music, facebook. Viszont lehet rátenném a Genshin Impact-ot, Honkai Impact-ot és lehet a Tower of Fantasy-t nem feltétlen egy időben és nincs is bajom a játék újra leszedésével adott esetben viszont nem tudom, hogy mondjuk mennyi maradna ha kettő rajta lenne a telón, plusz a képek (amik jelenleg google drive-ba vannak mentve, viszont majd azt is szeretném áthozni az Iphone saját tárhelyére, vagy a telefonéra, de nem számottevő a mérete olyan max 10GB)
Ti melyiket javasolnátok illetve ha csak 128-as lesz készleten, akkor mennyire szívnám miatta a fogam?Asrock B550M Steel Legend / Ryzen 7 5700X / Sapphire Pulse RX7700 XT 12GB / Kingston Fury Beast 2x16GB DDR4 3200Mhz CL16 RAM / Kingston NV2 1TB x2 SSD / Thermaltake Toughpower GF1 650W / Deepcool AK500 WH/ Deepcool CH360 Digital
-
félisten
-
F.B.I.
veterán
válasz ivana #269069 üzenetére
12 mellett nekem, SE 2016 van (patika állapotú 128Gb + 2 db, mert szeretem a méretet) semmilyen hátrányát nem látom, amikor az van nálam a 12 helyett (kamerát leszámítva). Egy hajnal 4-től délután 5-ig simán bírja, új aksival. Én ajánlom a kis SE-t.
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
peugeotmate
őstag
-
addikt
válasz dvdbackuper #269070 üzenetére
Egyet értek, illetve megfontolnám a használt jó állapotú 2020-as SE beszerzését*
*amennyiben csak telefonálni kell, pár dolgot megnézni akkor jobb a 7-es, ha tartalmat is fogyasztasz vele, navigálsz, fotózol, akkor a 2020 SE inkább.
A kicsire nem adunk... a nagyot meg leszarjuk!
-
ivana
Ármester
válasz markknight #269064 üzenetére
Nincs fiókban haldokló telefon, plusz jó lenne azért valami ami használható. Manapság nagyon sok is lehet a kiszállítási idő, szóval fene se tudja mikor kapok a másik helyen. Telefonálni meg kéne tudni...
#269065 tuzpenge Remélem iPhone-t kapok ott is, de ha nem akkor is valami jobbféle droidot. Két telót nem szeretek magamnál tartani, meg tölteni is mindig elfelejtem szóval az offos. Viszont akkor maradok az egyszerűbbeknél, mert azt megtartom tartaléknak. 5S-t nem szeretnék, mert arra már IOS 15 sincs.
A 6s mennyire vízálló? Megér egy plusz 10-est a 7? Illetve az első gen SE (2016) az milyen?
-
laskr99
addikt
Sziasztok!
I8 plusra tudtok jó szervizt ami jó minőségű utángyártott vagy gyári/felújitott kijelzőt cserél nem horror áron?
Előre is köszi
-
markknight
veterán
válasz ivana #269063 üzenetére
Én megvárnám míg jön az új, addig meg használnék valami olcsó, fiókban haldokló telefont. A magam részéről simán kibirható, bár ha nincs egy elfekvő telefon sem, akkor valóban venni kell egyet és ebben az esetben én a legolcsóbb iPhone 5S felé nyúlnék, telefonálásra iCloud-ra bőven jó.
[ Szerkesztve ]
-
ivana
Ármester
Sziasztok!
Munkahelyet váltok és le kell adnom a mostani céges iPhone 12-őt, kéne valami ideiglenes megoldás amíg megkapom az új helyen az ottani telót. Ami felmerült az főleg 7 ez nyilván olcsóbb, vagy esetleg SE 2020. Szerintetek érdemes erre a néhány hétre inkább az utóbbit beszerezni?
-
esbii22
őstag
válasz Jakob.rabbi #269057 üzenetére
Én csereszöveggel okositottam fel, illetve figyeltem arra hogy ne ha hülyeséget kínált fel akkor azt nem fogadtam el hanem ki x-eltem.
iPhone 11 128 GB White, Apple Watch SE 44mm, Hyundai i30 II. gen.
-
SharpSA
veterán
válasz HoldfenyLuna #269060 üzenetére
8-ason még nem volt ott alul a gyári diktálás lehetősége.
Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
-
kislaci
senior tag
válasz HoldfenyLuna #269056 üzenetére
Az almás diktálás az melyik? A mikrofon lent? Mert ha igen akkor swiftkeyben ugyanott van és ugyanúgy működik.
-
HoldfenyLuna
aktív tag
válasz Braddock #269054 üzenetére
Én is a swiftkeyt használtam, de annyira szeretem az almás diktálást, hogy elengedtem a flow-val való írást, azt hogy egyszerre megy az angol és a magyar helyesírás, na meg az automatikus emoji helyettesítését, és megszoktam a pötyögést, ha épp nem diktálok. B-terv kevesebbszer ütök mellé, és korábban swiftkey mellett a szóköz valahogy úgy esett, hogy mindig belenyúltam a vesszőbe. Ráadásul eggyel kevesebb 3rd pty app
-
esbii22
őstag
válasz volvoguy #269050 üzenetére
Használd a gyárit, a jelszavakat amúgy is csak azon írhatod be. Nekem is jó pár hét volt mire rendesen megtanítottam neki, meg a csereszöveget is feltöltöttem a gyakran elírt vagy sokszor ékezet nélkül leírt szavakkal.
iPhone 11 128 GB White, Apple Watch SE 44mm, Hyundai i30 II. gen.
-
őstag
válasz volvoguy #269050 üzenetére
Swiftkey Microsoft bill.
A Gboard úgy néz ki többé nem frissül, amióta az Apple szigorította a Store-ban a privacy részt. Gyári billre akkor szokott átváltani, ha valami privátabb dolgot intézel, mondjuk banki felületen jelentkezel be. Csak a gyárival garantálja a megfelelő biztonságot. -
ricogsm
őstag
Sziasztok !
Feleségem 12 proja híváskor random szétkapcsol. Mikor másodszor vissza hívjuk egymást akkor már marad a kapcsolat.
15.6 ios van rajta. Mind ketten yettelen vagyunk.
lehet sim csere segítene ?
Vagy jellemző erre a típusra ilyen tipus hiba?
Köszönöm[ Szerkesztve ]
MSI GE76 RAIDER i7-11800H RTX 3080 8GB 155W TGP FHD 300Hz
-
IOX
tag
Sziasztok! Valaki találkozott már olyannal, h nehezen találja a WI-FI-t a telefon? Mellettem egy másik márka, régi telója, amelyik korábban megtalálja.
-
volvoguy
addikt
Egy hete ismerkedek az IOS-el 13Pro képében. Ami nagyon szokatlan és egyben idegesítő, az a billentyűzet és a hang bevitel.
gyari billen jó a hangbevitel, tud írás jeleket de a gépelés nekem körülményes és a szöveg javítás sem jön be. Felteszem a Gboard-ot vagy mást, annak meg buta a hangbevitele főleg hogy egy külön oldalt hoz be és ha nem mondom tovább a szöveget automatikusan beilleszti ami idegesítő.
Szöveg javításban jobb sztem, több lehetőséget ajánlj fel, viszont random módon visszavált a gyári billre. Ha azt kikapcsolom akkor meg bukom az Apple fele gyári hsngbevitelt. Szóval sehogy se jó valami tipp?Asus P8H67, Core i3 2120 (3,3Ghz), RAM 2x4GB 1333Mhz, Sapphire HD6850 1GB, 500GB Seagate Sata3, Sharkoon Vaya + BenQ G2020HD 20" - Nexus S 4.0.3
-
MODERÁTOR
válasz HoldfenyLuna #269044 üzenetére
" Firefox mostanában már nem jött be"
Érdekes, újabban egy csomó bajom van vele nekem is PC-n.
-
akosxyz
senior tag
válasz Totheground #269032 üzenetére
Köszi mindenkinek!
-
HoldfenyLuna
aktív tag
válasz Lali-213 #269027 üzenetére
Operát én mobilon nagyon nagyon régen használtam, még wap korszakban
Jelenleg a gyári Safarit használom, illetve a PC-n is átszoktam az Edge böngészőre, így nálam még az van fent a Safari mellett.
Azért nem használok csak Safarit a telón, mert egyrészt kihasználom, hogy Edge böngészőbe be vagyok jelentkezve, így a PC-n is látom az előzményeimet, könyvjelzőket, stb. Chrome-ot direkt kerülöm, a Firefox mostanában már nem jött be, főleg mobil oldalon, így most átszoktam az Edge-re, operát meg gépen sosem szerettem. Mivel a szinkron PC-n meg csak ezekkel megy rendesen, más mobilböngésző, mint az említett Brave és társai nálam szóba sem jöhetnek.
Másodsorban nem szeretem magam kötni egy platformhoz, mert ha jövőre meg megint androidos telóm (is) lesz, akkor nem kell mindent előről kezdenem. -
herdsman12
őstag
válasz Lali-213 #269031 üzenetére
Operát legutóbb Symbianos telefonon láttam. Nem figyeltem erőforrás használatot, régebben olvastam, hogy a Brave egy hiper/super biztonságos böngésző és elhittem.
Linuxon is használom, az már csak mellékes, hogy valamennyire szűri a reklámokat. [kép] [kép]
Youtube total reklámmentes.[ Szerkesztve ]
-
kutga
nagyúr
Hölgyek/Urak!
Az ilyen és hasonló töltők jól működnek? Kellene valami irodába amiről I11-et és a munkahelyi ősrégi Samsungot tudom tölteni. Kábelek vannak hozzá.
'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
nord_
veterán
válasz Totheground #269032 üzenetére
Ezt én is köszönöm.
-
noorbertt
őstag
Sziasztok
Fokusz , hogyan lehetne azt kivitelezni hogy a munkahelyi személyek , számok ne tudjanak zavarni ha xy profil aktív ?
Mert szuper hogy be tudok állítani mindenkit hogy ki zavarhat, de ha egy ismeretlen szám hív pl futár akkor nem csorog mert nincs a listán ?
[ Szerkesztve ]
-
-
Lali-213
senior tag
válasz herdsman12 #269028 üzenetére
Több erőforrást használ az Opera, mint a Safari? Vagy más oka van?
-
akosxyz
senior tag
Várható weboldalakat is sötétítő funkció safariba?
-
Lali-213
senior tag
Sziasztok,
Eddig a Safari böngészőt használtam leginkább a telefonomon, de most jött egy kattanásom és feltettem az Opera browsert. Ti melyiket használjátok és miért? -
herdsman12
őstag
válasz kakuk.tamas #268983 üzenetére
SE 2020 nem írja, hogy kikapcsolás után megkereshető.
Elveszett módot meg nem kapcsoltam, mert törli a kártya adatokat. -
oba
addikt
válasz MasterMark #269021 üzenetére
Köszi! Sajnos ez nem is "egyszerű" és nem is pontosan az amit szeretnék. De ezek szerint akkor ezt a featuret még nem rakták be iOS-be. Találtam shortcutos módszert is de az sem gyorsan és egyszerűen bekapcsolható, és nem is erre lett kitalálva így vannak hiányosságai is.
Kézzel készült óraszíjaim - https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/oba/index.html
-
-
allein
addikt
Sziasztok. Be lehet állítani a face ID-t ahhoz, hogy szükséges legyen akkor amikor valaki ki akarja kapcsolni a telefont?
-
oba
addikt
Van valamilyen egyszerű módja, hogy appokat zárolni lehessen akár faceid-vel, akár pinnel? Esetleg ezeknek az appoknak az előnézeti képét el lehet homályosítani a multitask app váltóban? Androidon ezeket ugye meg lehet oldani, iOS rendszerű eszközöm meg ezer éve nem volt, ezért nem vagyok ezzel tisztában.
Kézzel készült óraszíjaim - https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/oba/index.html
-
Krethx
aktív tag
válasz volvoguy #269017 üzenetére
Mac mini M4 Pro 64GB/512GB - macOS Sequoia | iPhone 12 / 14 Pro 256GB - iOS 17 | Apple TV 4K 128GB - tvOS 18 | Watch S9 45mm - watchOS 10 | PlayStation 5 / 3 / 2 Network Adaptor 80GB HDD-OSD | Amiga 4000D Cyberstorm Mk-II 060 50MHz 128MB RAM/120GB-HDD/32GB-CF - AmigaOS: Workbench 3.1
-
trebrona
nagyúr
válasz volvoguy #269017 üzenetére
Régen volt a Pushbullet, de sajna az már nincs fent Store-ban. Androidra most is van, iPhone-ról böngészőből megoldható.
https://www.pushbullet.com/[ Szerkesztve ]
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
volvoguy
addikt
Hali! Tudtok valami megoldást fájlok küldésére iPhone és Android között mivel ugye a Bt nem játszik. A lényeg a tömörítetlen küldés lenne mint a Bt esetén...akár valami mindkét félre telepíthető kliens képében?
-
zodo
nagyúr
válasz burgatshow #269015 üzenetére
Köszönöm.
-
zodo
nagyúr
Feloldó képernyőn, bal fent a szolgáltató nevét scrollozó szöveget el lehet tüntetni?
11-es teló, mintha láttam volna korábban a lehetőséget de nem találom. -
vargalex
félisten
válasz DGery #268997 üzenetére
Azért azt tegyük hozzá, hogy elvileg működőképes kell legyen a készülék (ez gondolom a kisebb probléma) és 2021.07.01-2022.04.30 közötti időszakban 2G, vagy 3G hálózaton sikeres hanghívást, adatforgalmat kellett bonyolítani rajta, vagy SMS- t küldeni. Persze IMEI alapján ügyfélkapu azonosítás után előre ellenőrizhető, hogy szerepel-e a szolgáltatói listában az eszköz.
Alex
-
DGery
aktív tag
Ezt mindenki saját preferenciában e tudja dönteni adott esetben mennyire terheli.
Akik pl 2enlaknak egy 40nm-es egyedi fűtéses lakásban azoknak ez bem okoz majd többletköltséget...
De az biztos, hogy új készülékek esetén jelentős drágulás várható ettől függetlenülby DGery® c.o. ///// MacBook Air M1 / iPhone 12 128GB / iPhone SE 2020 / iPad 9 WiFi only 64GB / Apple Watch Series 5 / Xiaomi Mi Scooter 3 / HP EliteBook 850 G7 / Xbox Series S / Dreame D10s Pro / iKier K1 12W
-
DGery
aktív tag
válasz martin.fdr #269002 üzenetére
Igen, van. Viszont ha Media akkor nem kell szolgáltatói hűséget vállalnia mellé.
Viszont részletre Telekomnál részletre csak akkor vehető,ha vállal[ Szerkesztve ]
by DGery® c.o. ///// MacBook Air M1 / iPhone 12 128GB / iPhone SE 2020 / iPad 9 WiFi only 64GB / Apple Watch Series 5 / Xiaomi Mi Scooter 3 / HP EliteBook 850 G7 / Xbox Series S / Dreame D10s Pro / iKier K1 12W
-
Noxy
veterán
-
MODERÁTOR
válasz BPéter1984 #268986 üzenetére
Érdemes. Kb egy hónapon belül bemutatják az újat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Projektor topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Védelmébe vette az Intel volt vezére az Intel 18A node-ot
- Autószerelők, autószerelés
- Xbox Series X|S
- Indiában kezd a Poco M7 Pro 5G
- iPad topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold 4, fekete, 12/256 DS, 2025.10.03-ig garis
- Iphone x
- IPhone 15 Pro max 256 gyári független hibátlan 2027.01.02. Apple jótállás névre szóló számla
- Apple iPhone 15 Pro , Blue Titanium , Usa ( eSim ) modell, kártyafüggetlen
- Apple iPhone 14 Plus, Blue, makulátlan, 128Gb, garanciális, független
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest