- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Netfone
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Drasztikusan megváltozhat az iPhone 17 Pro, itt az első fényképes bizonyíték
- Nincs több iPhone 14, az iPhone Air-t viszont lassan már gyártják
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
válasz Zsolt,72 #298092 üzenetére
Na várj, nem akármilyen harapott almás "Pro" nevű eszközről beszéltem, hanem iPhone Pro-ról. MacBook Pro, Mac Pro/Studio, vagy akár iMac Pro, stb teljesen más kategória, azokat valóban rengetegen használják hivatásszerűen.
Szóval azt mondod. Magyarósi Csaba iPhone-nal készíti a videóit? Mármint azzal fotózza? Vagy azzal vágja-szerkeszti össze? Én nem így tudtam, de nem tartom kizártnak. (kb 1-2 éve, még Covid-időszakban láttam egy videóját, amin épp azon örventdezett, hogy milyen jó a legújabb kamerája, és az bizony NEM iphone volt )[ Szerkesztve ]
-
Imilenni
addikt
válasz markknight #298084 üzenetére
A kalapácsos dolgokat én sem értem, ez meg az előző verióhoz képest érdekesség inkább, legalábbis ahhoz képest tartom annak.
Press "F" to pay respects.
-
Topikgazda
válasz Aszpirin #298085 üzenetére
azért kíváncsi lennék, mik azok a professzionális felhasználási területek, amihez PRO iphone-ok kellenek
Például a tartalomgyártás egy ilyen terület (hazai példa Magyarósi Csaba „youtuber”, és az ő iPhone 12 Pro telefonja, de ezen a gyönyörű bolygón akad még rajta kívül jó néhány ember, aki számára konkrétan munkaeszköz, „kenyérkereseti forrás” egy harapott almás eszköz).
[ Szerkesztve ]
-
Takashi
aktív tag
-
markknight
veterán
válasz Aszpirin #298085 üzenetére
Sztem nincs ilyen professzionális terület, mert nincs olyan hobbi/elfoglaltság aminél az iPhone jelenti a csúcsot. Lehet az fotózás, géming, kb bármi. Furán is nézek azokra akik azt mondják, hogy kihasználják a telefont. De hát ez is szubjektív dolog, mert ezt is mi mondja meg? Ha valaki heti 2 képet lő, az is kb ugyanúgy kihasználja aki napi szinten 1000-et.
-
FerNandor
őstag
válasz M1995 #298066 üzenetére
Értem, köszönöm.
Utolsó kérdés. Mivel nem sos a telefonvasarlas, érdemes black fridayre vagy szokott esetleg más lenni, ami a közeljövőben van, vagy fölösleges, mert iphone-ra nincs ilyesmi?"A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."
-
senior tag
válasz PACSA75 #298086 üzenetére
Ezeket az arcokat, akik ilyen "teszteket" végeznek, mindig kicsit ferde szemmel és értetlenül néztem. Szegény drága telefon, aminek az az egyetlen rendeltetése rövidke életében, hogy egy ilyen
baromarcú"tesztelő" hegesztőlánggal meg szikével essen neki.... Ennél már csak az kegyetlenebb, amikor mondjuk kipróbálják, hogy leturmixolható-e De komoly nézőközönségük van, nézd meg a feliratkozók számát, ezeknek kell produkálni a szenzációs "gate"-eket, na[ Szerkesztve ]
-
PACSA75
őstag
válasz markknight #298084 üzenetére
Nem is kell ezt a tesztet komolyan venni. Életképtelen szituáció ez. Egyetlen hasonló helyzetet tudok elképzelni, ha pl egy szűk nadrágban zsebben van és leűlsz, vezetsz. De még akkor sem feszül meg ennyire, sőt legyen az bármilyen nadrág, inkább annak anyaga nyúlik még egy kicsit, mintsem elroppanjon a telefon.
Szóval ez a videó senkit sem kellene elrettentsen a vásárlástól. -
senior tag
válasz markknight #298078 üzenetére
Na akkor nem vagyok teljesen átlag, mert én még telefonálok is vele
Ami a fotózást és annak "szintjét" illeti, volt idő, amikor magamat komolyabb amatőr fotósnak tartottam, akkor egy telefont tuti nem használtam volna komolyabb fotózáshoz - nem az a "szint", érted De azóta nagyon megváltozott a véleményem, és bizonyítani tudom, hogy a fotózás "szintje" nem az eszköztől függ. Attól viszont elájultam, hogy az SE-m micsoda panorámaképeket csinál, és kb akkor hagytam el a kb 5-6 kilót nyomó állvány-panorámafej-kombó cipelését, és tértem át iPhone-ra a panoráma-készítéshez Nem kis vita volt erről szintén fotós haverjaimmal, de én hajthatatlan voltam: 15 deka vs 5 kiló.... na ez már tényleg különbség, ráadásul utómunkában nem kell őket összerakni sem.
De egyébként a fentiektől eltekintve, tényleg kb ilyenekre használom, meg GPS-trackingre, meg "2nd-factor authentication"-re, meg bevásárlási listákra (Listonic), smart home és smart entertainment eszközök vezérlésére, MySkodára, meg kismillió olyan dologra, amihez bőven elég - igen - akár egy 7-es is. (ellenben facebook-ot, messengert, intagramot, meg általában minden social media platformot kerülök, de ez az én kattanásom).
SZERK: azért kíváncsi lennék, mik azok a professzionális felhasználási területek, amihez PRO iphone-ok kellenek és a világ leggyorsabb ARM-magja, hivatásos játékosok is jelentkezhetnek )
[ Szerkesztve ]
-
-
Imilenni
addikt
Volt már szó JerryRigEverything videójáról ahol a 15 PM-et nézte?
Azért kicsit durva hogy a 13 PM hátulja kibírta, a 15 PMmeg nem, a kamera szigete is sérültPress "F" to pay respects.
-
Topikgazda
válasz WNorbert85 #298079 üzenetére
-
Topikgazda
válasz Aszpirin #298076 üzenetére
Igen, ezekkel tisztában vagyok.
Nem teljeskörűen, de elég sok információt szedegettem össze azokról a képességekről is, melyek nálunk még nem érthetőek el (vagy akár más régióban is korlátozás alá esnek), puszta kíváncsiság miatt, mert érdekel, hogy mi mindent „tud” az operációs rendszer, amit használok. Nálam ez ugyanígy volt Symbian, Bada, WP és Android esetén egyaránt. -
WNorbert85
csendes tag
Így hogy pár ember már megkapta a 15 pro maxot, mekkora akkumulátor került bele ?
-
markknight
veterán
-
senior tag
válasz Zsolt,72 #298074 üzenetére
Nincs mit, gondolom azt tudod, hogy a Wallet még nagyon hasznos pl repülőgép-beszállókártyák (gyakorlatilag már minden épkézláb légitársaság esetén), HRS- ill Booking foglalások és még kismillió egyéb tárolására is bankkártyákon és hűségkártyákon kívül (pl. én az AXA-nál szoktam utasbiztosítást kötni, az ő kötvény-kártyájuk is megy (QR-kóddal) a Wallet-be.
-
senior tag
válasz Zsolt,72 #298071 üzenetére
IKEA mellett Shell ClubSmart és iSTYLE Family (vagy mi) is ott az Apple Wallet-ben nálam, a többi nálam is a Simple-ben van (kivéve ugye a Tesco-t, amihez app kell - és sz..t sem ér, ha nincs térerő - lásd pl. bicskei Tesco - szal érdemes egy screenshot-ot tárolni róla)
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz M1995 #298065 üzenetére
Nem tudom, nekem XS-»14Pro viszonylatban van friss tapasztalatom, ami 4 generáció. eSIM az XS-ben is van (használtam/használom is, az egyik legjobb ficsör, a haverom most kizárólag ezért vett egy új androidos telefont), és szerintem MagSafe is (legalábbis vezetéknélküli töltés az biztosan). ProMotion-t észre sem veszem, bocs, de lehet, hogy van eki errre élvez el... Az AoD-t nem tudom, mi (mea culpa, utánanézek), ezért nem is hiányzik. Az 5G-hez és a jobb fényerőhöz nincs még elég tapasztalatom, ahol én élek, még nincs 5G (azért a "zsúfolt helyen"-ből követjkeztetek, hogy elsősorban nem a max.sebességet tartod nagy előrelépésnek, hanem valószínűleg az elérhetősége jobb az 5G-nek, ha sokan használják).
Csak ismételni tudom magam: SZÁMOMRA (eddig) minimális a különbség az XS és a 14Pro között, pedig ott is 4 generáció van.Szerk: mekkora first world problem már ez is, nehogy "vérre menő" vita kerekedjen belőle
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz PACSA75 #298042 üzenetére
Szerintem igen, hat év alatt nem kis változás ment végbe, akár a hardverre, akár pedig a szoftverre tekintve.
“Egetverő” változást én nem említettem, csak annyit, hogy „nagy változást jelenthet”, álláspontom szerint ez a kettő nem ugyanazt fejezi ki.
A véleményed maximális tiszteletben tartása mellett én így vélekedem erről, megértvén (de nem követve) azt a szokásodat, hogy ide-oda váltogatsz a rendszerek közt. Nem vagyunk egyformák. -
JamesHun
addikt
Sziasztok,
A Tárcába be lehet berakni, pl Tesco kártyát, vagy bármilyen pontgyűjtő kártyát?
Vagy kell egy külsős app hozzá?SeriesX: JamesSHun
-
Topikgazda
válasz cross56 #298037 üzenetére
A következő lépcsőfok (és egyben utolsó) az, amikor már nem fogja tudni frissíteni az egyes appokat a Store-ban, mert már nem lesz elegendő a telefonon levő iOS (pontosabban magasabb lesz a minimum OS verzió, mint ami az adott iPhone X-en fut). Ez sok-sok év múlva fog bekövetkezni, addigra szinte biztos, hogy már az új gazdája is lecseréli.
-
M1995
aktív tag
válasz Aszpirin #298052 üzenetére
Azért normál felhasználói élményben is kell jönni ennyi generáció különbségnek. Ha a ProMotion és AoD nem is érdekel, vagy a LiDAR, azért jobb Face ID és esti fotózás jó a mindennapokban, eSIM, 5G zsúfolt helyen, jobb fényerő utcán, MagSafe is kényelmes tud lenni. Egyik se nélkülözhetetlen, de sok apróság együtt számíthat használatban.
-
FerNandor
őstag
Köszi ismét a válaszokat, megfontolok mindent. Igaziból a nextelshop, btel szerintem nem rossz bolt, legalábbis 6-8 éve is vásároltunk már tőlük és nem volt semmi gond. Garancia esetén sem. Leginkább az foglalkoztat, hogy a garancia milyen? Lehet-e vajon apple-höz vinni, ha nem akkor vajon jó-e a szerviz és eredeti alkatrészekkel szervizelik stb.
"A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."
-
senior tag
válasz markknight #298048 üzenetére
Hát ha az a cél, hogy "prémium" legyen, akkor persze, hajrá, de ezt a "főleg, ha 4-6 évre kell"-t nem igazán értem, bocs. Most nagy eretnekséget fogok mondani: egy X vagy XS is sokkal de sokkal többet tud, mint amit egy átlag user kihasznál (főleg a prociperformanciára gondolok), egyedül a (legkisebb modellben található) 64 GB tud igazi korlát lenni, ha agybafőbe fényképezget az ember (ismerős? többezer kép a telőn, aminek 99%-át SOHA nem nézed újra), és nincs megfelelő iCloud-előfizetése.
[ Szerkesztve ]
-
lorcsi
veterán
-
senior tag
válasz PACSA75 #298042 üzenetére
Egyetértek. Minden új iPhone-t úgy indítanak, hogy csinnadratta, ekkora meg ekkora előrelépés, wowwww. És hajlamosak vagyunk ennek bedőlni, és azt érezni, hogy ez tényleg akkora nagy előrelépés.
Én - kihasználva a 15-ös körüli fellángolást, és hogy jobb áron jutok hozzá most a 14Pro-hoz, a héten cseréltem le az XS-emet egy 14Pro-ra. 4 generáció különbséget azért már rendesen kellene érzékelni, nem? Hát,, meg kell mondjam, ahhoz képest, hogy pusztán a paramétereket nézve menyivel jobb kellene legyen, a normál felhasználói élményben számomra minimális a különbség, eltekintve az érzékelhetően jobb akkuidőtől, ami természetes egy régi, használt akkumulátorú iPhone újra cserélésénél. Vannak persze valódi pluszok (pl. széleslátószögű kamera, az XS-en csak telefotó-kamera volt a normál mellett), de semmi egetverő. Most, hogy lecsitult az újdonság varázsa, próbálom megtalálni az önigazolást, hogy miért is kellett nekem annyira elkölteni 4kHUF-ot egy új telefonra. És egyetlen épkézláb magyarázatom van: mert megengedhettem magamnak, és kb sehol sem fáj az ára. De ha őszintén magamba nézek, nem volt indokolt (még).
Főleg, hogy rájöttem, hogy az azóta elmaradt force touch hiányzik nekem (persze gyorsan meg fogom szokni a hiányát, mert helyette ott van a hosszan kitartott vagy szépnevén "haptic touch", de ettől még így van. Valószínűleg ugyanígy hiányozna a némítókapcsoló is, amit gombbal helyettesítettek a 15Pro-n...)Kétlem, hogy a 15 Pro hirtelen "Ég és föld" különbséget okozna.
(a tízesnél még képbe jön, hogy már nem kapja meg a 17-es iOS-t, és akkor mi?)
[ Szerkesztve ]
-
aprokaroka87
nagyúr
Vajon az új iPone család képes arra hogy két telefont összekötve adatot ( fájlokat ) tudjanak egymással cserélni?
Természetesen 2 iPhone-ról lenne szó.Tudom az Apple felhasználók kábelt sosem használnak 😀
Elvileg USB otg támogatás kell hozzá. -
senior tag
válasz cross56 #298028 üzenetére
"6 éves iphone X-em van, most elgondolkodtam egy 15 pro vásárlásán."
Azt javaslom, gondold végig, hogy kell-e neked valóban a Pro.
A történelemben először most a "sima" modell is OLED kijelzőt kapott, és amúgy mindenben is többet tud, mint a X-es. Lennebb megtalálod, hogy mennyivel tud többet nála a Pro.Viszont 100ezerrel olcsóbb a "nem-Pro", mint a Pro. Persze ha ez nem számít, akkor hajrá, tényleg itt lehet az idő a cserére.[ Szerkesztve ]
-
M1995
aktív tag
válasz zzola #298040 üzenetére
Milyen óriási különbség van szerinted a 13 és 14 kamerája között, hogy megérje a felárat? A kérdező nagyrészt fényképezőgépet használ és 2 db telefon egyszerre vásárlását olcsóbban szeretnék megúszni, de még normális garanciával.
A plusz 2 GB RAM nem sokat számít, ha az iOS a 4 GB és 6 GB készüléken is ugyanúgy szigorúan kidobálja az appokat memóriából, ha megnyitod pl. a kamerát. Játszani nem akarnak, így a plusz GPU mag se számít, amúgy ugyanaz A15 processzor, tehát hasonló ideig lesz támogatva.
A 14 most izé helyen van, mert a 15 felára valóban megéri a valóban több különbség miatt, de az most nem fér bele nekik, viszont a 13 és 14 gyakorlatilag ugyanaz, plusz 2 GB RAM és ütközés észlelés nélkül el lehet boldogulni 100 ezer forint spóroláson. 13-as 300K; 14-es 350K és kettő kell nekik) -
Gubu0101
veterán
válasz Navaren #298035 üzenetére
Hacsak nem farzsebben hordod.Ott szerintem siman meg lehet hajlitani.Xiaomi 13-am hatuljan az uveg ugy repedt be,hogy kifele nezett a hatlapja es neki utottem a vasat.Eszre sem vettem csak mikor valamiert levettem a tokot,ennyit er a szilikon tok is.
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
PACSA75
őstag
válasz Zsolt,72 #298032 üzenetére
"A Tízes után mindegyik nagy változást jelenthet."
Khmm. Biztos? Szerintem, sajnos nincsenek egetverően nagy változások (persze kicsit jobb kamera, stb.., de semmi extra), ezért is szoktam néha Androidra váltani, aztán vissza, mert így legalább érzek egy kis változást.
[ Szerkesztve ]
-
Navaren
aktív tag
Én is azt tenném, amit itt javasolnak.
iCloud a névjegyeket, üzeneteket, fotókat, jelszavakat, jegyzeteket, stb. elmenti Neked, (ha beállításokban hagyod), reseteld a telefont, és allítsd be új eszközként (ne pedig álltsd vissza biztonsági mentésből), aztán szedd le a Neked fontos appokat.iBalu // Ordo Ab Chao //
-
cross56
senior tag
válasz Zsolt,72 #298032 üzenetére
Hát igen, ha maradna is ez, akkor maximum még 1 évig.
Viszont ha maradna akkor egy akksi csere mindenképp kéne, de akkor azt a pénzt meg inkább egy új telóba ölném.
Rápörögtem most a 15 pro-ra, nagyon izgatja a fantáziámat.
A mostanit lehet családon belül megkapná valaki. Kérdés, hogy ha cserél benne egy akksit és csak jövő évig kap biztonsági frissítést, akkor még meddig tudná használni? -
oszy
veterán
válasz PACSA75 #298022 üzenetére
Nem kínlódom, hanem körültekintő vagyok.
És igen, az az elsődleges cél, hogy újból “belakjam”!
De a jegyzetek tele van fontos adatokkal. A könyvekben sok PDF.
Van ugye a névjegyzék és iMessage üzenetek, kulcskarika jelszavai. Plusz a tárca. De gondolom itt úgyis fel kell majd vinni minden adatot az új készülékre.Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
-
Topikgazda
válasz cross56 #298028 üzenetére
Szia!
Egy évig még kap biztonsági frissítéseket, ez ugye mellette szól.
A 74 százalékos akku cseréje ajánlott, ha meg szeretnéd tartani (ez viszont ellene szól).
Ha hosszabb távra gondolkozol, akkor _szerintem_ praktikusabb a csere (mivel nem sűrűn váltogatod a telefonokat, egy újabb gyártmánnyal ismét 4-6 évig nem kell ezzel foglalkoznod).
A Tízes után mindegyik nagy változást jelenthet.
[ Szerkesztve ]
-
Laurh
aktív tag
válasz markknight #298017 üzenetére
Nálam a CIB mobilbankos értesítések jönnek meg random késéssel, tegnap pl több órás csúszással.
I ain't as good as I once was, but I am good once as I ever was.. http://bit.ly/1pxNjZA
-
cross56
senior tag
Sziasztok!
6 éves iphone X-em van, most elgondolkodtam egy 15 pro vásárlásán. Bár a jelenlegi is hibátlanul működik, de az akksi már csak 74%, meg ugye nem jön már rá új iOS.
Talán akkor itt az idő egy váltásra igaz? (Azért vagyok elbizonytalanodva mert egyébként olyan mintha ezt még csak most vettem volna ) -
Topikgazda
válasz markknight #298017 üzenetére
Nálam rendben van az értesítés.
Mivel az újraindítás nem segített, érdemes lehet újratelepíteni a Messenger appot. -
bbdzyx
senior tag
Airpods Pro közepes gumiharangom elszakadt, 4200 Ft-ba kerül az Appletől a replacement. Van hasonló minőségben, de olcsóbban, mint az eredeti?
“Going outside is highly overrated.” ― Ernest Cline, Ready Player One
-
Topikgazda
válasz haddent #298008 üzenetére
Biztos a natúr is, de azon lehet kevésbé látszik. Tökmindegy, szerintem napi használattal nem lesznek ilyen gondok. Aztán kiderül, az idő majd mit igazol. AWU nagyon jól bírja, talán ez is. Az biztos, hogy az ezüst 14PM-ra nagyon kellett vigyáznom, hogy egy évesen ilyen szép maradjon, dehát mire megyek vele, a következő tulaj majd örül neki, ennyi.
-
markknight
veterán
Harmadik napja nem értesít a messenger. Beállításokhoz
nem nyúltam, restart is volt. Másnál ok? -
Imi1981
veterán
válasz kbadam83 #297987 üzenetére
Én például azért használok tokot mert bár vigyázok rá de már egyszer sikerült leejtenem járólapra. Tok nélkül lehet tört volna. A másik, hogy tok nélkül nagyon kényelmetlen a 13 pro és nagyon csúszik a matt üveg hátulja miatt! Még egy telefonom se csúszott ennyire. Viszont igaz tok nélkül szép igazán. Akármilyen tok is van rajta csak csúnyább lesz.
-
senior tag
válasz FerNandor #298009 üzenetére
Garancia: mint mindenkinek Magyarországon, ezeknek is kötelességük 100ezer forint áruérték felett 2 év, 250 ezer fölött 3 év garanciát nyújtani. Más kérdés, hogy ha van garanciális igényed, akkor 1 egyáltalán létezik-e még a webshop 2 mennyi idő alatt reagálnak rá, és mennyi idő alatt javítják vagy cserélik 3 hogyan állnak hozzá, keresik-e a kibúvókat.
A túl alacsony árajánlatokkal vigyázni kell, mert ha nem is kamu, nemritkán áfacsalás vagy egyéb suskus van mögötte, ami gatantálja, hogy a cég rövid-kozéptávon köddé válik, és akkor jobb esetben is annyi a garanciának. -
Gubu0101
veterán
válasz PACSA75 #298006 üzenetére
Sose vennek UAG tokot,csak is nillkin Vekony de eros,birja a strapat es nem otromba meretu.(telefonra).Orat barmiko beuthetem barmibe,mar elofordult,oda mar kell a massziv vedelem.
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
haddent
addikt
válasz haddent #298008 üzenetére
Megvan a válasz: hát, a natúr titánon kevésbé látszik, de szerintem látszik, hogy nem a fémet tapizzuk, hanem a PVD -t: https://www.youtube.com/watch?v=szMJtBVpuMw
FerNandor barátnőm az egyik ilyen noname okádék webshopról vette 500 helyett 300 -ért az S23+ -át. Teljesen eredeti, fasza, minden. Csak kb. 1 hónapig könyörgött mire kijött... Ha ráérsz és erős az idegzeted hajrá!
-
FerNandor
őstag
Köszönöm a válaszokat. 15-ös nem játszik. Mivel két telefont is kellene vennem, így szeretném minél olcsóbban megúszni. Az ilyen botokkal, mint pl Btel, nextelshop stb mi a helyzet?
Van ez az oldal, asszem itt is fent van több. Ez mit jelent? Pl egy nextelshoposnak milyen garanciája van?"A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."
-
haddent
addikt
válasz icecave #297973 üzenetére
Biztos vagy(unk) benne, hogy a natúr nem? Csak azért kérdem, mert a natúr (is) kapott PVD bevonatolást. Azt nem tudom, hogy színtelent-e és mennyire színtelent. Szóval biztos, hogy arról is lekaparható valami, kérdés, hogy valóban színtelen-e, vagy esetleg 100% -ban eltalálták-e a színezéssel a titán nyers színét. Én nem értem egyébként, hogy utóbbira, a "natúr titánra" mi a pi*x&@! -nak kellett a PVD... a titán egy nevetségesen mindennek IS ellenálló elpusztíthatatlan borzalom. Bár ugyanez igaz a rozsdamentes acélra is - bár ott talán az ezüst valóban teljesen nyers is volt? Nem értem...
timelord1987 ha nem fogod kis felületen egy felnőtt, erős férfi erős kezével tiszta erőből feszegetni, akkor nem pattan el "könnyen". Valszeg a titán ház tényleg annyira iszonyatosan merev és rideg, hogy konkrétan az üveg hajlik picit (az alu de még az acél is ment volna vele, mint eddig), a titán viszont nekifeszül aztán reccs heló.
[ Szerkesztve ]
-
PACSA75
őstag
válasz kbadam83 #297987 üzenetére
Jól tud jönni néha egy tok, még ha csak a biztonság kedvéért is. Mivel sűrűn cserélem a telókat, az eladhatóság miatt fontos, hogy karcmentes maradjon.
De telefonja válogatja milyen tokot használok. Egy iPhone ra én vékony átlátszó tokot használok általában, esetleg egy bőrtokot. A lényeg, hogy ami szép, az maradjon szép.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honda topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Bundle topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Teljesítményvesztést okoz az új NVIDIA App
- Nők, nőügyek (18+)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Politika
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest