- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megjelent a Nothing OS 3.0 stabil változata
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Mobil flották
- iPhone topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- MIUI / HyperOS topik
- Insta360 One X4 - mindegy, hogyan fogod
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
-
őstag
válasz szabonagyur #319300 üzenetére
A második pontot ez alapján szerintem meg tudod csinálni:
-
-
őstag
Vettem 2021.06 hónapban egy Apple watch se-t az apple.hu-rol. Pár napja behalt rajta a korona. Tekerésre és nyomásra sem reagál.
Magánszemélyként vettem, tehát szavatossági időn belül vagyok.Kérdés hova vihetem? Leadhatom az icentre vagy istyle üzletekben is? Vagy valahogy az applenek kell visszaküldeni?
-
őstag
válasz kakuk.tamas #246786 üzenetére
Akkor megint vakon vagyok. Milyen kredit? Van ennek valami topicja?
#246790kakuk.tamas Ja értem. Jó tudni! Köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz kakuk.tamas #246777 üzenetére
Hogy lehet 400 gigára növelni a tárhelyet? Vagy mét feljebb?Szerk.: Megvan!
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Ha nem APR-ből veszek telefont (220 volt), akkor érhet bármi hátrány a második harmadik évben garanciaügyileg ahhoz képest mintha pl megvettem volna az istyleban vagy edigitalnal?
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz szabonagyur #240869 üzenetére
Sajnos ilyen. Bökj a címsávra, majd Mégse és visszaáll eredeti szélességre.
-
őstag
Extreme Digital-nál vettem tavaly januárban a saját nevemre egy i7-et, aminek a kijelzőjén egyszer csak megjelentek keresztbe színes csíkok és azóta semmire nem reagál. Se töltő, se hard reset, gépre dugva sem csinál semmit.
A szavatossági jogot ( tehát ha már letelt az 1 év garancia ) csak ott lehet érvényesíteni ahol a telefont vettem (edigital) vagy az istyle/icentre párosnál is?
Ha beviszem az Edigitalhoz akkor ugyan úgy javítják/cserélik szavatossági időben mint pl iStyle-nál?
-
őstag
válasz ^Boss #179489 üzenetére
Nekem az egész sárgásabb mint pl a 8 Plus. Ha megdöntöm valamerre akkor "fehérebb" lesz az egész. Szerintem amúgy inkább kékül ahogy oldalra fordítod kicsit. Megnéztem kb 5 telefont amik ki vannak állítva, mindegyiken más a fehér szín. Szokásos amoled hülyeség...
Engem is idegesít!
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz radi8tor #179138 üzenetére
Ez amúgy micsoda? Véletlen megnyitottam safariból, de nem engedélyeztem, hogy megnyissa a beállításokat a konfigurációs profil megjelenítéséhez. Elvileg akkor nem állított át semmit, igaz?Ok, közben rájöttem, hogy nem.
Ez Apple TV BETA Profil?
(#179142) Ragnar95 Köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz B-L-A-C-K #157481 üzenetére
Na akkor most elmondom, hogy kb 4 éve nincs egyik telefonomon sem kikapcsolva a BT és mindig rajta lóg az autón és az órán is.
Teljesen mindegy hogy a garmin vivoactive HR vagy az Apple Watch vagy az autó, vagy mindhárom lóg rajta. Olyan szinten minimálisat fogyaszt, hogy nem észrevehető a különbség nap végén.
Nem azt mondom, hogy nem fogyaszt, de max 2-5%-ot szed le a BT plusszban a nap végére ha mindennel kommunikál. Tehát nem releváns.
Az pedig biztosan nem úgy van, hogy az Apple Watch többet fogyaszt mint egy Mi Band
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz CustomerJr #157334 üzenetére
Nem húzzák le a telefon oldalát a Spigen tokok. A Slim és Tough armor legalábbis nem. Nálam heti kétszer ki van véve a Slim armorból és a telefonnak semmi baja. Matt fekete i7.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Ha az Apple.hu honlapról rendelek pl Apple Watch-ot, akkor ugyan úgy 1 év garancia + 1 év szavatosság jár a készülékre ? Persze mint magánszemély.
Mennyi az átlagos szállítási idő? Ez országon belülről jön?
-
őstag
válasz nord_ #156101 üzenetére
Az aztán tényleg nagyon jó neki. Az egyik telefonom ilyen szellőzőrácsra fogatható tartóban volt egy 3 órás úton, majd utána kiléptem a 40 fokba és rá kb 5 percre akartam fényképet lőni. Akartam, mert tiszta pára volt belül a kamera lencse. Utána mikor kiszáradt tiszta pötty volt belül. (i5S)
Ettől függetlenül mindenki oda teszi ahova akarja, csak egy vélemény volt, hogy amit javasoltam sokkal stabilabb
Üdv.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Hali!
Ezt a Belkin BOOST UP töltőfejet néztem ki az autós töltéshez. i7-et használok, nem lesz túl nagy a töltőáram? Csak mert a gyári fali töltő ha jól tudom 5.0V 1A
Részlet a specifikációkból:
Car Charger with USB 2.0 port
12 Watt/2.4 Amp
Charges 40% faster than 5 Watt charging
Use any USB cable with charger
$2,500 Connected Equipment WarrantyKöszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz .:Kristian:. #18047 üzenetére
Eléggé kamu szaga van a dolognak. Akkor elvileg a megjelenés napján kellett vegye Magyarországon. Ez még most is lehetetlen, nemhogy akkor
-
őstag
válasz DonThomasino #17946 üzenetére
Addig vedd meg, ameddig nem emel a T is. Olcsóbb biztosan nem lesz, mivel így is viszik mint a cukrot.
-
őstag
válasz krisi047 #16137 üzenetére
Kamu. 36. 37. és 40. héten készült készülékeken is használhatatlan a két hangerő gomb amennyiben fent van a tok. Saját tapasztalat. A 36. heti az első telefonom volt, a 40. heti pedig a mostani amit gariban cseréltek. Olyan nincs, hogy egy szérián belül máshol vannak a gombok. Gondoljunk már bele akkor ott belül is mindennek csúsznia kell!? Ugyan már.
-
őstag
válasz hatesz #15883 üzenetére
Ez aztán az általánosítás. Én meg láttam már két i4-et aminek rövid időn belül megadta magát a home gombja. Most akkor a te ?gondolkodásmódoddal? kétszer annyi jogom van az i4-re azt mondani, hogy selejt. Ez kb. ugyanannyira értelmetlen mint amit leírtál.. Láttál egy telefont ami hibás aztán ráhúzod az egész szériára.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz sirszevenap #15857 üzenetére
Arra 2 év hűség van, azért 200 dollár. Akkora csomagban nálunk is hasonló az ára.
-
őstag
válasz roberto211 #14831 üzenetére
Azt a számládon jóvá írják. Azaz ameddig kitart a mobil előleg, addig nem kell számlát fizetned egyáltalán. Szükséges rossz, hogy ne lépj meg a telefonnal mint új előfizető.
-
őstag
válasz roberto211 #14828 üzenetére
Inkább fizesd be az előleget, aztán majd nem kell számlát fizetned vagy fél évig.. i4-et már nem vennék az biztos.
-
őstag
válasz r3dsnake #14777 üzenetére
Westend. Elvileg az a fő telekom központ. Mondjuk most épp felújítás alatt van, tehát zárva. Az i5-öm például oda vittem ahol premierkor vettem és egyből cserélték azt is. (Mammut) Igaz én mindig durva hibával vittem vissza. Wifi problémák voltak 3GS-ekkel meg hátlap repedés, 4-nél kijelző sárgulás meg térerő vesztés, i5 meg durván torzította a hangot hívásnál. De ettől függetlenül ha leadod szerintem kicserélik.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz r3dsnake #14773 üzenetére
Közületek volt már akinek bevették a telefonját vizsgálni? Vagy ez csak ilyen legenda? Mert nekem a 3GS óta akár hányszor gariztattam mindig azonnal volt csere.
szerk.: Mondjuk lehet azért mert mindig karcmentes telefont vittem be és nem csak ürüggyel.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz sirszevenap #14675 üzenetére
Előre nem lehet megmondani le fogják-e tiltani vagy sem. Letiltás elleni garanciát kell kérni tőle írásban. Ez már legalább ér valamit.
-
őstag
válasz sirszevenap #14669 üzenetére
Voda is tilt amennyiben részletre lett véve a telefon.
#14671:
Remélem az akkuja még jó, mert ezer év alatt azért amortizálódhatott álló helyben isszerk.: így már más[ Szerkesztve ]
-
őstag
Az miért lehet, hogy iTunesban nem megy a WIFI sync? Csatlakoztattam kábellel a géphez. Engedélyeztem a telefonnál itunesban a wifi sync-et. Lehúztam, töltőre tettem azonos wifi hálón vannak. Az iTunesban mégsincs ott a készülék, valamint a telefon beállításaiban is szürke a "Szinkronizálás most" gomb.
Valakinek ötlet?
Köszi.
-
-
őstag
Na srácok én ma legariztattam a premierkor vett i5-öt. Néha előfordult, hogy hívás közben nagyon torzította a hangot. Volt amikor már a tárcsahang is olyan volt mintha lenne benne valami elektronikai zaj. Bementem a Mammutban levő T-mobileba és 15 perc múlva jöttem is ki egy vadi új készülékkel. Nem kell tehát félni, bármi van azonnal cserélik.
üdv.
-
őstag
válasz Totheground #14380 üzenetére
Olyankor töröld meg a kijelzőt a ruháddal és máris jó lesz!
-
őstag
-
őstag
-
őstag
válasz Totheground #14243 üzenetére
Mit?
-
őstag
A fém bumperek mennyire vannak hatással pl az i5 térerejére? Van itt olyan aki már esetleg rendelt valamilyen alu bumpert? Itt az antenna már nem a keretben van, igaz?
-
őstag
válasz Turbomann #12991 üzenetére
Elfogy a memória? 7-8 lapfülön megy a safari már amióta megvettem és kb 3 naponta zárom be az appokat mégsem volt még olyanom mint Pl S3-on. Egyszer sem indítottam még újra. Jó is, hogy szólsz mert még nem írtam át a pin kódom Azt azért max 2 naponta illett újraindítani mert magától elfogyott a ram hiába takarítottad.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz AMATŐR #12750 üzenetére
Hát ha láttad volna a gyári bőr Samsung tokban hogy szorult az S3. Nem mondanád szerintem, hogy az i5 szorul a tiédben. Olyan nehéz volt kiszedni, hogy kinyomni alig lehetett alulról. 2 hét után már normális lesz a helyzet Nálad is, vagy "megtöröd" kézzel ott ahol az élek felfekszenek a tokon ezzel felgyorsítva az amúgy is bekövetkező nyúlást.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz FuRiONight #12458 üzenetére
Nem a legjobb helyen próbálkozol meggyőzni az embereket az a helyzet. Amúgy én például S3-ról váltottam ami jelenleg az Androidos készülékek csúcsa. A widgetek hiányoznak egyedül minden másban JOBB számomra. Tudnék írni erről rengeteget miben jobb az i5.
-
őstag
válasz Tutivesztes #11939 üzenetére
Nekem nem volt karcos dobozból kivéve. Azóta zsebben hordom, asztalra teszem és még nem indult meg. Hosszabb távon nem tudom mi lesz, de azért nem olyan mintha cukormázzal színezték volna ami lejön a tenyered melegétől
-
őstag
i5 T-Mobile Premier info Ki jön?
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz kovipetiii #11240 üzenetére
Hiába cserélteted ki. Akkor a cseréltet tiltják le, ha arra kerül a sor..
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Most, hogy készítem elő a papírjaimat péntekre megtaláltam a szerződést amit a 3GS-nél kötöttem a T-vel. A megjelenés után vettem 2 héttel kb és abban a konstrukcióban 2 év aláírásával 59.990 Ft volt egy összegben kifizetve. Ha most szintén olyan konstrukcióban hoznám akkor 169.990 lenne az i5 Nem rossz.
-
őstag
Nem tudom pontosan ki írta szombaton, hogy megvan a fekete készüléke, de írna esetleg pár szót a keretről? Kopott-e azóta?!
#10861 Olvasgatom a hivatalos apple fórumot meg a macrumors-t is és akinek esetleg hibátlan volt a kicsomagolásnál azok nagyrészének már valahol eltűnt a bevonat róla. Gondoltam, hogy nem csiszolni kezdte
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz Csabee. #10209 üzenetére
De annyi. Azonban a feltétele a hűség lejárta. Ha ki akarod függetleníteni ameddig hűség van a tarifacsomagon vagy az előfizetésen amihez a készüléket vetted, akkor a kötbért is ki kell fizetned. Abból meg veszel egy használt 4S-t.
Tapasztalat. Eddig 4 Db iPhonet függetleníttettem náluk.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Amit használsz az kopni fog sajnos. Mondjuk jó lenne tudni mennyire adták neki azzal az érmével az ívet. Ezek szerint a farmerzsebbe való becsúsztatásnál a zseb felett levő kis "szegecs" ( rengeteg farmeron van kisebb zseb a jobb zseb felett és azzal van rögzítve ) simán le tudja kapni róla a cumót. Igaz az már meg is karcolja, tehát a festék a legkevesebb.. A 3GS krómkerete is egy hányadék volt 1 hónap után ha nem tettél rá tokot Ez használati eszköz nem ékszer. A használati értékből pedig nem veszít egy bumperrel vagy invisible shield-el/egyéb keretre tehető matricával sem.
#9952 majestic: Az a behatás fokától függ. Le lehet erőszakolni róla, de én is kétlem, hogy normális használat mellett le lehetne szedni. Nekem az a fura, hogy az apple honlapján levő promo videóban már eleve fekete amikor cnc-zik.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 15Pro 512GB, Natural Titan, Icentre vásárlás, makulátlan, független + kiegészítők
- Samsung Galaxy Z Fold 4, fekete, 12/256 DS, 2025.10.03-ig garis
- Iphone x
- IPhone 15 Pro max 256 gyári független hibátlan 2027.01.02. Apple jótállás névre szóló számla
- Apple iPhone 15 Pro , Blue Titanium , Usa ( eSim ) modell, kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest