- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Totheground
addikt
Adott egy app (japán belpiacos
) amibe le van töltve egy rakat file. Ez az app nem látható a Files appban és nem látom akkor sem, ha rádugom a Mac-re. Van valami app, amivel egyszerűen át tudom másolni a macre a fileokat? Ha jól rémlik, volt valami ilyen app, amivel kicsit jobban hozza lehetett férni az iPhone tárhelyéhez.
-
Totheground
addikt
válasz
TheBikerider #248722 üzenetére
Ja, azon kevés amerikai államban egyikében, ahol 0% a VAT.
-
Totheground
addikt
Annyit sírtok itt a Messenger miatt, hogy ennek örömére az IG-t is átállítottam jobb fent.
[kép] -
Totheground
addikt
válasz
telefonmágus #227976 üzenetére
Live photo on és kb nem is hallod.
-
Totheground
addikt
Várjatok ki, amíg feloldják a határzárat.
Nálunk a pro max 343k forint körüli yenért indul, szóval repjeggyel és pár napi hotellel is beljebb vagytok, plusz egy király út Japánba. -
Totheground
addikt
>Apple event
Oh fck, ma se fogok aludni. -
Totheground
addikt
Amúgy ha már, ki mennyi adatot használ egy hónapban?
Nekem most augusztusban 25giga ment bele és a ezeket az appokat nem is számolja. -
Totheground
addikt
A szolgáltatók saját appjának is tudnia kellene. Ami sokkal hitelesebb,
főleg a mai XGb, de ez meg az nem számít bele korában. -
Totheground
addikt
válasz
bodorjanos #224222 üzenetére
Nope, így sincs elég időm, nem hogy ilyen hülyeségekkel foglalkozzak még.
-
Totheground
addikt
válasz
FIREBLADE78 #223716 üzenetére
Bírja, de nem garanciás, szóval óvatosan. Főleg ha sikerült már leejteni vagy hasonlók.
-
Totheground
addikt
-
Totheground
addikt
Ezt eddig is mindenki tudta, csak most bebizonyosodott. Senki nem a adta secu miatt van a TikTok-on.
-
Totheground
addikt
válasz
herdsman12 #217069 üzenetére
Ami nem maestro.
-
Totheground
addikt
válasz
IntelKiller7 #214136 üzenetére
Akkor meg optimalizált képek voltak a telefonján és kikapcsoláskor mellényomott vagy nem olvasta el. Magától nem törli a telo a képeket.
Viszont ha ez történt, online meglesznek és le tudja tölteni őket. -
Totheground
addikt
válasz
IntelKiller7 #214131 üzenetére
Amikor kikapcsolják az IC-ot, szerintem megkérdezi, hogy a készülékről törölje-e a képeket. Ha nem olvasta el, lehet leokézta.
-
Totheground
addikt
Anno a Musicban volt egy beállítás, ahol megadhattad a kedvenc zenészeidet, etc. Nem találom sehol. Kivették, és csak a számok like/dislike-olása maradt?
-
Totheground
addikt
válasz
tothjozsi96 #213398 üzenetére
Megéri. Mondom ezt úgy, hogy amúgy rühellem az in-ear cuccokat.
-
Totheground
addikt
Csakis Safari.
-
Totheground
addikt
Viszont ha valaki már 13.1 dev bétán van, akkor a backup miatt már necces lesz a 13 véglegesre visszamenni gondolom.
-
Totheground
addikt
Újabb felfedezés, nem tudom, hogy iOS13 újdonság-e, de már lehet apponként állítani a preferált nyelvet.
-
Totheground
addikt
Elég régóta használok iOS-t ahhoz, hogy ritkán tudják új dolgot olvasni, de ez a mai meglepett.
Bár lehet, hogy csak én voltam eddig a sötétben, de ha két ujjal érint meg valaki egy linket, az automatikusan új tabban nyílik meg. -
Totheground
addikt
Egyébként érdekes, hogy eddig azokon az appokon kívül, amiknek tényleg kell (lámpa, klíma remote app, mérleg, etc) egyedül a Google szarjai akartak hozzáférni a Bluetooth-hoz, de azok közül az összes, akkor is, amikor hozzájuk sem nyúlok. Na többek közt ezért rühellem azt a céget.
-
Totheground
addikt
Na, elcsábultam és feldobtam az iOS 13 második dev bétát. Eddig teljesen elégedett vagyok. Az új feature-ök jók és maga a rendszer is gyors és stabil eddig.
-
Totheground
addikt
-
Totheground
addikt
Oh hi
[link]vagy ez csak nekem új?
-
Totheground
addikt
válasz
Downsampling #196765 üzenetére
Na pont emiatt a stílus miatt.
-
Totheground
addikt
válasz
Downsampling #196740 üzenetére
A kommentjeid alapján inkább a második lesz az.
-
Totheground
addikt
válasz
Gaaabeeesz #196610 üzenetére
Neked a GA-al nem sokat fog segíteni, de a 1Password ezt (is) tökéletesen kezeli. Szerintem próbáld ki. Amúgy valszeg a ki/bekapcs lesz a legegyszerűbb opció. Bár vannak oldalak (pl a Google maga) ahol ha be vagy lepve, meg tudod változtatni a hozzakapcsolt telefont. MINDENKÉPP írj le backup kódokat minden oldalhoz mielőtt bármit is csinálsz.
-
Totheground
addikt
Tök véletlenül jöttem rá, és lehet, már mindenki tudja, de hátha.
X-en, ha valamiért elsőre nem sikerül azonosítania, és ezért rejtve maradnak a notik, ha az ember megtolja felfelé a... azt a fehér indikátor vackot alul, de nem engedi el, hanem visszaviszi lentre, az újra triggereli a FaceID-t, de a lockscreenen hagy. -
Totheground
addikt
válasz
Laprasi991 #194615 üzenetére
-
Totheground
addikt
Kinek veszed a telefont, magadnak vagy masoknak?
En pl rendszeresen hasznalom a pride band-et a watch-on, mert a szinek jol feldobjak az unalmas oltonyt. Azt meg pont leszarom, hogy ki mit gondol miatta, foleg ha arra gondolok, hogy hany gyilkos/irigy pillantast kapok, amikor a baratnommel megyek valahova. -
Totheground
addikt
Mitől lehet, hogy eddig simán frissülnek a régi (magyar) accounthoz vett appok, de nemrég elkezdett jelszót kérni ezekhez, aztán közli, hogy “operation could not be competed”, és az app ott marad a frissítés elérhető listában (ami viszont érdekes, hogy az ikon megkapja a kis kek pöttyöt). A jelszó jó, és ha átjelentkezek, akkor frissülnek, de ez kényelmetlen.
-
Totheground
addikt
válasz
allein #191331 üzenetére
Pedig ha egyszer párosítottad, akkor annyi. Beteszed a füledbe (nem kell előtte a telo melle tenni) és hadd szóljon.
DE, ha előtte más készülékkel használtad, akkor ahhoz fog próbálni csatlakozni és az újon ki kell választani, pl a music appon keresztül (nálam pl ha este a Mac-el használom, reggel nem fog automatikusan csatlakozni az Iphonehoz, csak látható lesz és ki kell választani. Onnan viszont egyből megy).
A BT-t meg ne kapcsolgasd, felesleges. -
Totheground
addikt
válasz
Madwe #191102 üzenetére
Yepp, de végülis azt a mappát tudod NAS-rá klónozni elvileg.
@Oszy
Remek beszólása vannak (mondjuk leginkább az amerikai politikát érintőleg, de abból annyira up-to-date, hogy ha Trump reggel 9kor felböfög valami baromságot, 10re már benne van a komment). Amúgy lehet politikai oldalt választani, de a másik oldalon gondolom kevesebb a lőszer.
Hány időjárás appban látsz ilyen beallitasokat? -
Totheground
addikt
Elvileg a 1Password-el az is megoldható, bár meg nem próbáltam.
-
Totheground
addikt
válasz
freelanced #191091 üzenetére
1Password
OmniFocus (bár ez kib* drága és nem biztos, hogy a 3ra upgradelni fogok mindent)
Carrot -
Totheground
addikt
válasz
aujjobba #190983 üzenetére
Akkor olvasd el mégegyszer, amit irt.
Természetesen amikor szoba kerül, mindenki csak legálisan torrentezik.@tuki2200
Te sem nagyon vagy képben a dolgokkal úgy látszik. Az Artisjus zsaroló pénz semennyire nem teszi legálissá a jogvédett tartalomhoz való nem legális hozzáférést. Az a kiadók felé egy afféle bevételkiesés-kompenzáció lenne, ha nem ugyanolyan szarul működne, mind kb minden Magyarországon. -
Totheground
addikt
-
Totheground
addikt
WatchOS 5 meg sehol.
Ha, 5 frissítés után megjelent.
-
Totheground
addikt
Kivéve, ami ha nagyon ritkán is, de megesik, mégpedig ha egy last minute változás miatt a GM build number eltér a végleges first release-től.
-
Totheground
addikt
válasz
mr.tamasbiro #189775 üzenetére
Yep.
-
Totheground
addikt
Kicsit orulok, hogy nincs iPad meg uj mac, igy is 4 ora lesz.
Holnapra sok postot termeljetek.Kozben ide is megjottek az arak, ezekre jon meg a 8% afa (kiveve ha turista vagy, akkor nincs). Szoval gyertek, vegyetek, vigyetek a havernak is es a kulonbozetbol mar meg is van a repjegy meg par nap szallas.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- ASUS routerek
- World of Tanks - MMO
- Autós topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Samsung galaxy S22
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen 12 Hónap Garancia 0 perces készülék
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest