- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolt,72
Topikgazda
válasz
sethi #295453 üzenetére
Nálunk is van egy a családban (édesapámé a 11-es). Nem „hardcore” felhasználó (80 éves múlt), de elégedetten használja.
Az tiszta számomra is, hogy főleg e fórum látogatói számára már nem feltétlenül kielégítő egy iPhone 11, amennyire láttam, az elmúlt időkben olyankor jött szóba ajánlható eszközként, amikor valaki nagyobb összeg kiadása nélkül szeretne ismerkedni a rendszerrel.
-
Kobe
veterán
válasz
sethi #280612 üzenetére
esrgear.com -on rendeltem, mivel a hazai boltok drágábbak
ezeket lőttem
HaloLock™ Wireless Car Charger with CryoBoost™ - Wireless Charger with 18W Adapter × 1
AirPods Pro (2022) Orbit Hybrid Case with HaloLock - White × 1
AirPods Pro (2022) Orbit Hybrid Case with HaloLock - Black × 1
HaloLock™ Magnetic Car Phone Mount - Metallic Grey × 12 dolog
a saját honlapján érdemes a Hungary / HUF régiót használni, mert a HUF-ban emgadott áraik jóval alacsonyabbak, mint az EUR, USD-ben megadott
a 2 Halolock töltőre alapból ad kedvezményt, nekem default 31-32K közötti összeget írt, de más kupon beírásakor a teljes árból vonta le így drágább lett volna, viszont az AFFCH30 kuponnal sikerült 30%-ot / további 6K-t elfaragni, így az egész 26-ra jött ki a a teljes áras helyett -
pamesz
tag
válasz
sethi #280612 üzenetére
Plusz 1 az ESR-re. Nálam pont ma jött meg, annyi hogy a szellőzőbe csiptetője vastag, így pont volt itthon egy régi tapacsos atomstabil Samsung tartóm, na annak az ablakra cuppanós része pont illik az ESR-hez. Ugyanakkora a golyó. Hatalmas mák. Akinek akad olyan, kombinálhatja, ha vékony a szellőzőrácsa. Egyébként nagyon erősen tart. Iszonyat jó cucc.
-
Cheesy
őstag
válasz
sethi #264105 üzenetére
Volt 2019-ben egy kálváriám Iphone XR-el (Telenor SIM + Telekom eSIM) és a Telenorral nem lehetett normálisan hívást indítani és fogadni. (Megszakad, sistereg, késik a kapcsolós, hallózás, stb.) Azóta már a szolgáltató ügyfélszolgálata elismerte, hogy másnál is előfordult, állítólag nem volt kiforrott. A nyomorult androidos samsung meg lekezeli.
Egy 13 Pro-t néztem ki, de nem tudom bele merjek-e vágni, nehogy ismét kidobott pénz legyen. -
-
PTomi92
aktív tag
válasz
sethi #255898 üzenetére
Így már világos, köszi! Töltési sebességben érzékelsz különbséget a gyári és aftermarket között? (már ha az is 15W-ott igér)
Sok helyen olvastam, hogy az apple magsafe töltő is csak az elején tud 15W-ott, utána melegedés miatt lekorlátozza a töltési sebességet. Nem tudom ebből mennyi igaz... -
divan
őstag
válasz
sethi #251563 üzenetére
Nekem egy utólagos Androidos fejegység van, egy külső Carplay-es adapterrel. Közben bluetooth-on is kapcsolódik. Nekem is csinálja néha, hogy nincs hang, ha megnézem a telefonon, hogy hová van irányítva, akkor látok olyat is, hogy Carplay, meg a fejegység bluetooth nevét is. Ha a carplayen van, akkor nem hallanak. Ha átváltom a bluetooth névre, akkor jó, utána általában már ott is marad.
-
nord_
veterán
válasz
sethi #242212 üzenetére
Az aksi miatt talán mégse felesleges.
Amúgy ott van leírva a Beállításokban, hogy mire jó: többek közt ez alapján tudja fejleszteni az Apple a szolgáltatásait. Ez a dolog a tipikus példája annak, hogy adok valamit, ami összefésülve a közösségnek is jó lesz, így nekem is. Ha már okos a telefonunk, akkor hadd okosodjon tovább. -
B-L-A-C-K
titán
válasz
sethi #240571 üzenetére
Ez milyen 12 széria? Nekem mini van lehet oda elég lehet...
Én évek óta pitaka tokot használtam, csak most kapott egy nagyobb esést, és ahol nem védte a keretet ott szépen lejött a festék, tudom nem a tok hibája mert azért nagyobb esések ellen értelemszerűen nem véd, de ezért most gondoltam valami masszívabb tokot keresek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Baldur's Gate 3
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Kuponkunyeráló
- Cyberpunk 2077
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Metal topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
- MacBook Pro 14" M3 Pro 18GB RAM 512GB MAGYAR BILL 1 év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop - i5-7G I 8GB I 256GB SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest