- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Itt vannak az első hivatalos képek a Nubia Z70 Ultráról
- Vodafone mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
30z.Samu
félisten
Ó, hogy rohadjon meg. Nincs 50% az akkuban ezért nem teszi fel. Tényleg marad a holnap. Vagy este rádugom töltőre, hátha, annyival beljebb vagyok, hogy már leszedte.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
szekfizsolt
senior tag
Vajon meddig lehet majd visszatenni a 8.4.1-et? Egy hétig lesz rá lehetőség? Eddig is volt "x" nap, de nem emlékszem már mennyi...
Régebbi értékeléseim: http://phmegbizhatosag.atw.hu/
-
l.sebestyen
senior tag
Akkor én szerencsés vagyok, most kezdtem és elsőre nekiállt és azt írja 28 perc van hatra
[ Szerkesztve ]
-
30z.Samu
félisten
Frissítések előkészítése...
Sic Parvis Magna
-
B-L-A-C-K
titán
válasz bjergerking #118089 üzenetére
Én most kezdtem hozzá, elsőre nekem is ezt írta, másodjára sikerült, vagyis folyamatban van...
-
CharlieDrop
veterán
válasz univerzita #118090 üzenetére
szuper
57 percet ír még
Nem használok AD-blockert a PH! oldalain!
-
Gsx-rr
veterán
Nálam már fent van!
első dolog ami nem tetszik: Üzeneteknél megjelenítené a kontakt képét.
Hogy lehet ezt kikapcsolni?
Második: alapból kikapcsoltam az animációt de most még az a maradék is sokkal lassabb[ Szerkesztve ]
-
univerzita
addikt
válasz CharlieDrop #118086 üzenetére
Nekem is.Majd ITunes úgy mint nálad de a 4 kisérletre beindult.
-
bjergerking
tag
Nekem sem tölti, azt írja ki, hogy hiba, pedig 19.00-kor rányomtam, hogy töltse.
[ Szerkesztve ]
-
zuioch
aktív tag
válasz Gsx-rr #118077 üzenetére
Ezt próbálom én is kideríteni, de egyenlőre nem találok róla sehol semmit. Nagyon úgy tűnik hogy tárolja magát a videót, plusz ugyanazt a videót cache-ben is, így dupla helyet foglal. Szerintem képeknél is ua a helyzet. Annyit már észrevettem, hogyha a felvett videót felhőbe (Onedrive) felrakom, majd törlöm a telefonról és utána felhőből ismét letöltöm a telefonra, akkor is dupla helyet foglal, viszont ha ekkor megnyitom a battery doctort, abban a cache-t ki tudom törölni, és így a videó ténylegesen annyit foglal a készüléken, mint ami valóban a tényleges mérete. De ez nem megoldás az éppen elkészített videóval kapcsolatban, annak a cache-ét nem is látja, tehát törölni sem lehet.
-
30z.Samu
félisten
Mindegy, majd délelőtt.
Sic Parvis Magna
-
CharlieDrop
veterán
válasz univerzita #118081 üzenetére
Az iPad már 3x megszakadt, az iTunes meg azt mondja a 8.4.1 a legfrissebb
Nem használok AD-blockert a PH! oldalain!
-
oneal1
senior tag
válasz univerzita #118081 üzenetére
neked is ezt a hibát írta első 2 nekifutásra?
-
szekfizsolt
senior tag
Még napközben láttam, hogy van 3 alkalmazás frissítés a készüléken (face, messenger,viber), nem nyomtam rá, mondom majd este, amikor wifin leszek.
Most meg hiába nyomok rá, a kis 3-as ott van, de az App Store-t megnyitva úgy mutatja, mintha már frissített volna. Az IOS 9 miatt bolondult meg estére az App Store? Már újraindítottam, de ugyanaz van. IOS 8.4.1.Régebbi értékeléseim: http://phmegbizhatosag.atw.hu/
-
majestic
őstag
Nekem azt írja, hogy a szoftverfrissítés sikertelen volt...
Macbook Pro 15', iPhone 16 Pro Max 256GB, Apple Watch Ultra 2 Black, iPad Pro M4 LTE 256GB, G30
-
Gsx-rr
veterán
válasz univerzita #118068 üzenetére
Ezt nem értem! Hogy lehetséges?
-
gabormgp
senior tag
válasz univerzita #118075 üzenetére
Nekem is
-
univerzita
addikt
Mar jön.
-
polonic
félisten
Nem lehet ezt az ios9-et most letolteni. Total leterheltek a szerverek. Majd kesobb probalkozzatok.
[ Szerkesztve ]
-
r3dsnake
nagyúr
A GM nem egyezik meg a véglegessel, jött update.
-
Martin107
tag
Van telenor függő iPhone 5 ??
-
zuioch
aktív tag
válasz univerzita #118068 üzenetére
Köszönöm! .. Hát akkor ez nem túl jó hír, mert ezek szerint egy 64GB-os készülékre 32 GB videó illetve fotó fér.
-
30z.Samu
félisten
45 perc és lehet izzasztani a szervert...már aki akarja...
Sic Parvis Magna
-
r3dsnake
nagyúr
válasz Totheground #118067 üzenetére
Az appokba másolt tartalmat nem feltétlenül (pl. letöltöltt térképek, streamelt zenék), de amúgy marad minden ugyanúgy. Pár login session nem marad meg, de az apphoz tartozó beállítások igen.
[ Szerkesztve ]
-
Totheground
addikt
Van, amit az iCloud backup nem ment le? Szerintem ha kijön a végleges 9, akkor csinálok egy vészbackupot a gépre, egyet a cloudba, restore és utána a felhőből állítom vissza. Ugyanazt a backupot hurcolom lassan 5 éve, elkél már egy kis "frissítés".
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
zuioch
aktív tag
válasz zuioch #118023 üzenetére
Erre senki?
Esetleg ha valaki nagyon unatkozik, megtehetné hogy tesz egy próbát a saját készülékén, vajon mindenhol így működik-e, vagy nálam a hiba.(Szóval ránéz mennyi szabad memóriája van, majd készít egy 1 perces videót, és megnézhetné utána hogy a pc-re lementett videó méretével megegyezően csökkent-e az iPhone tárhelye, vagy kb a duplájával.)
-
kchris78
veterán
Rögtön 19-kor neki kell esni akkor még nem esett neki sok ember, kell kis idő míg elkezdik az emberek... Ha meg nem, akkor holnap délelőtt érdemes mert akkor USA még alszik.
-
csdm
senior tag
Hali!
Iphone 6 16gb alaplapcsere hol a legolcsobb Budapesten?
Icloud-ban hol lehet megnézni iOS eszkoz nelkul, hogy be volt-e kapcsolva a fotok szinkronizalasa?
Egy jelenleg 7.1.2 -t futtato iphone 4Sre- rá lehet tenni az iphone 6 8.1 es iOS-t? Backup segitsegevel? Hogy a fotók meglegyenek, azert szeretnem ezt megtenni.
Köszi!
-
Víz Elek
senior tag
Sziasztok!
Az utóbbi időkben azt vettem észre, hogy ha valami fehér háttér jelenik meg az 5s-en (pl google keresésnél), akkor a háttérben valamikor látszódik sötétszürke pacák, ez mitől lehet?
Ezt lelehet valamivel tesztelni, hogy mitől lehet?
Illetve van még olyan, hogy elkezd vibrálni a kijelző, és csak reset után áll helyre újra a kijelző..
Samsung S9
-
Ragnar95
félisten
válasz 30z.Samu #118055 üzenetére
Nem is érdemes ma próbálkozni, mert csak anyázás lenne a vége a szerver túlterheltsége miatt. Aki meg nem bír ki még 1 nap várakozást, az szenvedjen csak órákat a frissítéssel
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Sholom
tag
Fekete 6-hoz van olyan sima Ozaki tok amin keresztul latszodik az alma logo? Az atlatszo szerintem hulyen mutatna rajta, inkabb fekete/szurke-atlatszo kene. Van ilyen? Esetleg mas marka?
-
Ragnar95
félisten
válasz 30z.Samu #118053 üzenetére
Egyrészt igen, másrészt ilyenkor túlterhelődik az aktiváló szerver is és olyankor ott ragad csomó felhasználó aktiválatlan telefonnal és próbálkozhatnak, h mikor férnek hozzá a szerverhez annyi időre, hogy lefusson az aktiváló folyamat.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
válasz Gsx-rr #118049 üzenetére
Volt már rá példa. Bár arra nem emlékszem,h olyan volt-e, hogy bejelentették és valóban meg is jelent rögtön a főverzió megjelenése után, de az ellenkezőjére volt, hogy bejelentették, hogy rég kész a JB, majd még várni kellett egy csomót, hogy kijöjjön az x.1-es verzió, nehogy azzal befoltozzák a JB által kihasznált exploitot...
-
30z.Samu
félisten
Van egy olyan sejtésem, hogy 7 után az Apple szerverek izzadni fognak.
Sic Parvis Magna
-
gabormgp
senior tag
Akksi ido tenyleg jobb lesz ios 9-en?
-
bundli
tag
Ma este mikorra várható az iOS 9. Este 7 körül elvileg?
-
Ragnar95
félisten
válasz Jim-X #118033 üzenetére
icloud.com-on látod a jegyzeteket?
Telefonon a jegyzetek appban az iCloud fiókban vagy?
zolaas: hosszan nyomvatartod az ujjad az egyik appon, ekkor megjelenik egy x a sarkában és arra rányomsz.[ Szerkesztve ]
-
zolaas
senior tag
Láma kérdés. Hogy tudok 1 App-ot törölni?
Már nem Sürgős!!! De, moziplakátokat keresek !!! :D
-
r3dsnake
nagyúr
válasz SpongyaBob #118026 üzenetére
Ez csak langyos, de zavar.
bigdady: Az a baj kell az ertsitesek miatt. De iPad-en se bugol pl.
-
SpongyaBob
veterán
válasz r3dsnake #118024 üzenetére
Az előző 5s-em csinált olyat a semmitől, hogy elővettem a bőrtokból és konkrétan leforrázott Vagy 60-70 fokos biztosan volt, mert alig tudtam kézben tartani, égető érzés volt. Most nem tudom, hogy az állandó hálózatkeresés vagy a 35+ fokos melegtől volt-e. Valószínűleg mindkettő.
i11 White 64GB, AirPods 2, Lumix GX7
-
csab2
veterán
"0 fotója és 0 videója van tárolva az iCloudban. A fotók és videók 1009,6 MB tárhelyet foglalnak."
Ez most akkor hogy van?????
Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
r3dsnake
nagyúr
Nektek nem csinal olyat az 5S, hogy mar langyos, amikor kiveszitek a zsebbol? Mostmar komolyan kivagom ezt a szart. A letezo osszes dolgot kikapcsolom, es akkor is bugol valami.
-
zuioch
aktív tag
Srácok, van itt egy dolog, ami nem egészen világos.
Pár napig fotóztam meg videóztam, természetesen a 8GB-os 5C tárhelyével kapcsolatban csodát nem is vártam, ráadásul olyan 1,6 GB szabaddal kezdtem, de szerencsére volt wifi esténként, így toltam fel egyből Onedrive-ra, viszont...
Az feltűnt hogy rohamosan fogy a memória, és ami fogyott, annak köze nem volt a feltöltött anyag adatmennyiségével. Hazaértem, és mivel már minden a felhőben volt, telefonról töröltem a képeket, videókat, így visszakaptam az 1,6 GB-omat. Eddig ok.
Most a telefonon belépek Onedrive-ba, letöltöm az egyik videót, ami kb 250 MB, erre a tárhelyből marad kb. 1GB Na ezt éreztem ott is, hogy sokkal többet foglal, mint ami valójában a fájl.Ez normális? Valami beállítás dolog? Vagy egyszerűen így működik, és duplázza a képek-videók méretét valami oknál fogva a telefon? Akkor viszont ha majd lecserélem egy 64 GB-os telefonra, akkor ott meg kb valós 32 GB adatmennyiség után nem lesz már szabad helyem?
-
buci30
addikt
A ma érkező iOS 9 -re van már jb?
iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
nofi
addikt
Vicces ez a public beta. Visszaraktam a 8.4-et, töröltem a béta profilt, gondoltam nincs más dolgom, mint hátradölni és várni az esti 9.0-át. Erre most jelzett, hogy le van töltve a 9.1 béta. Nem akarok bétát, hogy lehet ettől szabadulni?
Xbox GT: nozsolt
-
valeno
tag
Sziasztok!
Van olyan program, amivel a youtube lejátszási listámat tudnál offline hallgatni,csak hogy ne kelljen letölteni mindig a legfrissebb számokat és rárakni telóra?
Köszi előre is a választ.
-
legiaap
félisten
Az igaz, hogy a trackpad funkció nem lesz bent az iPhone-okban? Kivették a GM-ben?
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
D@niel
addikt
ios9 béta, béta profil törölve, holnap 7 után iTuneson vissza állít + frissítés? maradnék a véglegesnél.
amúgy már jönnek a frissítések 9-re az appstore-ból.
𝕧𝕒𝕡𝕖 bemutatók, kedvezmények: facebook.com/Dan1el1031
-
szekfizsolt
senior tag
válasz catroot #118007 üzenetére
És milyen boldog lennél, ha tudnád bármelyiket használni platformtól függetlenül, csak akkor Tőled a gyártó pont csak egyszer kapna fizetést... Tisztában vagyok vele, a programozókat és a fejlesztőket is fizetni kell.
És pont ezt fizetjük mi ki... ...és pont nem a gyártó, fejlesztő cég. Ez van...
Majd fejlődünk még tovább is...[ Szerkesztve ]
-
catroot
veterán
válasz szekfizsolt #117999 üzenetére
Nekem nem kell mondani. Anno wp-n a Navigon-t vettem meg, droidon a Sygic-et.... itt meg jó a Nokia Here is.
Amit amúgy nem használok, mert nagyon nem vezetek külföldön. Szóval nálam Waze/Google Maps a befutó.
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
szekfizsolt
senior tag
válasz #20749568 #118005 üzenetére
Ha veszel egy Oprendszer-t, tök mindegy, hogy hol és kié, általában vagy benne van gyárilag a magyar nyelv, vagy egy kis frissítéssel és támogatással letöltöd hozzá. Értem az összefüggésedet, de virtuális dolgokról, szoftverekről beszélek...
Régen vettél egy angol Windows-t, akkor szívás volt, mert nem minden verziót frissíthettél magyar nyelvre, persze kiadástól függően.
Nem ellened vagyok, csak éppen a jövő, amit a gyártók mutatnak, hogy minden eszköz összefügg mindennel, de ott tartunk, hogy egy szoftvert 3 különböző eszköz esetén (ha különböző platformokról beszélünk) akkor pont háromszor kell kifizetned...[ Szerkesztve ]
-
szekfizsolt
senior tag
Nem erről van szó, nem hibáztatom őket, mielőtt félreértesz és igen, igazad van, de ha kicsit távolabbról nézed az egészet, nem itt tartunk? Veszel bármilyen számítógépet és veszel "X" szoftvert, azt használhatod az adott számítógépen. Gondolom megveszed az Apple Store-ból az Office-t, nem tudod utána Windows-os gépen használni. Megértem, sőt, csak éppen ugyanazt a szoftvert hányszor kell kifizetned? Annyiszor, ahányszor platformot váltasz. Tehát van egy oprendszer, amihez elkötelezed magad - ha nem akarod ugyanazt többször kifizetni - egy életre és ha esetleg gépet, telefont, tabletet, stb... ...váltasz, akkor vedd meg újra ugyanazt. Megértelek, nem vagyok felháborodva, elfogadom, csak valahol ez érdekes. Gondolom ebből megy a Microsoft-nak, az Apple-nek és a Google-nak is.
Nem lázadozom, csak abban bízom, hogy eltelik 10 év és tök mindegy, milyen platformot használsz, amit megveszel - még ha virtuális is (tehát szoftver) - az a Tiéd és tudod használni eszköztől függetlenül.
Csak ez pont nem éri meg a nagy gyártóknak...Aweriot:
[ Szerkesztve ]
-
-
r3dsnake
nagyúr
Továbbra sem tud megoldást arra senki, hogyha iPaden messengerezek, ne jöjjön már minden válaszról egyből értesítés iPhone-ra is?
-
Noxy
veterán
válasz szekfizsolt #117999 üzenetére
Ez nem a kor hibája. Ez a te döntésed volt, hogy melyik verziót veszed meg.
Amúgy hogy gondoltad? A WP verziót visszaküldöd, hogy már nincs rá szükséged?
Ja és ott vannak a licensz feltételek, amit el kellene olvasni, mielőtt meg veszed.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Synology NAS
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Gurulunk, WAZE?!
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- Tudományos Pandémia Klub
- Bundle topik
- (nem csak) AMD FX / Ryzen tulajok OFF topikja
- Itt vannak az első hivatalos képek a Nubia Z70 Ultráról
- Adobe Lightroom topic