- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
MVM-Next
kezdő
válasz
evo87 #306602 üzenetére
Baromság. Mitől lenne fícsör az, hogy kiválasztom az T-t mert Tamást akarom hívni, aki az első T-vel kezdődő kontaktom, erre ő az S-sel kezdődő első névhez visz, és végig kell pörgetni vagy 60-70 nevet S-sel, Sz-szel.
Logikus (hiszen fícsör, szerinted) hogy előbb gondoljam ki, hogy a T helyett melyik betűre is kell böknöm vezetés közben, ha Tamást akarom hívni. -
MasterMark
titán
-
Razzul
őstag
válasz
evo87 #266336 üzenetére
"Ha csak a Pro kap új chipet és kamera rendszert..."
Jelenleg úgy tűnik, hogy ez lesz a helyzet, azaz a sima i14 hardveresen ugyanaz lesz mint a i13 Pro széria 6GB RAM-al, de abból is a lassabb változattal.
Die shrinkről pedig ne is álmodjunk, de az lehetséges, hogy jobb hűtést kap majd és ezáltal valamivel magasabb órajelen tud üzemelni mint az egy évvel ezelőtti változat. -
nord_
veterán
válasz
evo87 #262900 üzenetére
Nekem működik (órán és iPhone-on is).
Állíts be nagyobb sugarú kört, mert nálam pl. hiába 100 m sugarú a kör, sokszor csak akkor kapcsol be, ha belépek az irodaházba.
A szoftver legyen a legfrissebb, a szinkronizálás meg mindegy, mert nálam azzal nincs probléma. Wi-fi, helymeghatározás és minden ilyesmi is természetesen legyen ON. -
BigBlackDog
veterán
válasz
evo87 #262900 üzenetére
Próbálkoztam korábban én is ilyennel, illetve többször használok hely alapú emlékeztetőt is. Nálam ezek nem működnek túlzottan megbízhatóan.
Pl. ha aznap érek el a helyre, amikor az emlékeztetőt létrehoztam, akkor eddig jelzett mindig, de napokkal korábban felvett emlékeztető már nem dobja fel az értesítést.
-
burgatshow
Topikgazda
válasz
evo87 #260833 üzenetére
Akkor ott a Mac or Windows letöltő link micsoda?
Mielőtt még: használtam éveken át, aztán magát a WhatsApp-ot menesztettem az életemből. A Viberrel együtt...
-
B.Ricsike
őstag
-
Noxy
veterán
-
insight
aktív tag
-
Razzul
őstag
válasz
evo87 #232605 üzenetére
Esetleg egy merülési görbét (Battery Level) tudsz dobni? Milyen hálózaton használod a telefont? Korábban Speedy7 linkelt egy görbét, ami egyértelműen valami hibajelenségre utal.
-
nord_
veterán
válasz
evo87 #231427 üzenetére
A családi megosztást az iCloud fiókodból (icloudos e-mail cím) tudod indítani és ott lehet beállítani, hogy a vásárolt tartalmakat és a tárhelyet is hogyan oszd meg. Mivel az iCloud tudja, hogy az iTunes vásárlás más e-mail címhez tartozik, nem lesz gond.
Itt a részletes leírás: katt.
-
nord_
veterán
válasz
evo87 #231361 üzenetére
11 éve van iPhone-om, nekem is pont így van külön a két ID. Ha eddig nem okozott gondot, sanszos, hogy eztán se fog - se nekem, se nektek.
Egyszer én is megpróbáltam összevonni a kettőt, de valamiért nem engedte a rendszer, így aztán nem is foglalkoztam vele.De ha valaki tudja a megoldást, lehet, hogy megint megpróbálom.
-
Wajk
addikt
válasz
evo87 #230941 üzenetére
ha az arányokat nézzük (akksi/kijelző/SoC), szerintem nincsen kérdés. SE/7/8/SE2020-nál jobbat fog hozni. Nekem az már elég. Képességei pedig a 12-es szintjén vannak. Persze egy rendes teszt ad majd mindenre választ, de nekem nincs választásom. Az Apple végre megcsinálta amit kértem, a csere nálam meg már erősen érett, sőt már majdnem meg is rohadt ... az almám.
csakhogy növeljem a képzavart
persze én örülnék, ha nem kellene senkinek. Az jó hatással lenne majd az árára....
#230943 Zsolt_72: az biztos hogy ez lesz. hogy mikor? az még pár hónapot tolódik, de már feszegetem a malacperselyt.
-
Reverting
őstag
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
evo87 #229335 üzenetére
általában +/- 1 max 2 óra difik szoktam lenni. Nekem lájtos használattal 2-2,5napot bír a 11 egy teljes feltöltéssel 5%ig merítve, tartós netezésben ennyi volt a rekordom eddig.
-
insight
aktív tag
válasz
evo87 #228111 üzenetére
Sajnos annyival nem fogyaszt kevesebbet a kijelző, amennyivel kisebb az akku. De én is váltok, mert a 11 Pro is necces méretű már, a 12 meg ennél is nagyobb, mindig is a 6S iphone-t tartottam optimális méretűnek.
A gépelés miatt azért nem aggódok, mert 4-en és 5S-en is tudtam gyorsan gépelni, megszokás kérdése. -
MasterMark
titán
válasz
evo87 #216150 üzenetére
Egyrészt van egy időkorlát ami után mindenképp kéri. Másrészt akkor is kéri, ha valaki más próbálta előtte feloldani. Illetve akkor is kéri, ha téged többször egymás után nem ismert fel.
Itt van pontosan:
A jelkód megadására a következő esetekben van szükség a nagyobb fokú biztonság érdekében:-A készüléke bekapcsolása, illetve újraindítása után.
-Ha több mint 48 órája nem oldották fel a készülék zárolását.
-Az utóbbi hat és fél napban nem használták a jelkódot a készülék zárolásának feloldására, és a Face ID nem oldotta fel a készülék zárolását az elmúlt 4 órában.
-A készülékre távoli zárolási parancs érkezett.
-Az arc ötszöri sikertelen azonosítása után.
-Ha a felhasználó kezdeményezte a kikapcsolást, illetve a Vészhelyzet – SOS elindítását úgy, hogy 2 másodpercig nyomva tartotta bármelyik hangerő-szabályozó gombot és az oldalsó gombot. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HP EliteBook 830 G5 16GB 512GB 13.3" FHD IPS
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3005
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest