- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megjelent a Nothing OS 3.0 stabil változata
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Mobil flották
- iPhone topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- MIUI / HyperOS topik
- Insta360 One X4 - mindegy, hogyan fogod
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
IntelKiller7
veterán
válasz vargalex #270698 üzenetére
Igen, de ugye az csak 1 ures app, ha nincs hozzaadva a kartyad.
Es a fizetest is jova kell hagynod, ha ugy fizetsz.
Ha music-on belul hozzaadod a kartyad, arrol folyamatosan tud vonni.
ezert keri.Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
vargalex
félisten
válasz IntelKiller7 #270696 üzenetére
Köszi! Azt hittem, hogy elég az Apple Pay-ban megadni, hiszen az is látszik a fizetési módoknál...
Alex
-
-
vargalex
félisten
válasz MasterMark #270693 üzenetére
Itt pontosan mire gondolsz? Szállítási cím ki van töltve rendesen.
Alex
-
vargalex
félisten
Sziasztok!
Ha az Apple Music-ot aktiválni szeretném, akkor hiába van Apple Pay-om (és benne regisztrálva az OTP-s, illetve Revolut kártyáim), azt írja, hogy "Fizetési információ szükséges. Az előfizetéshez adjom meg egy új fizetési módot. A számláját csak a próbaidőszakot követően terheljük meg.".
Hozzá kell adnom külön a bankkártyát? Miért nem jó az Apple Pay? Vagy én csinálok valamit rosszul?[ Szerkesztve ]
Alex
-
hoffaboy
csendes tag
válasz IntelKiller7 #270690 üzenetére
Áldom az eget, hogy augusztusban a feleségemmel Yetteltől vettünk 2db 13 Minit.
Flotta + mobilcsere kedvezménnyel 225k/db áron. -
Parson
addikt
No tegnap sikerült is beszerezni a két iSE 2022 64 GB-t egy (német) mediamarkt-ban, és még 110 Eur-t is nyertem rajta összesen az aktuális apple árakhoz képest... alapfelhasználásra ez egy jó vétel volt sztem... Viszont nagyon durván kapkodják elfelé a készleteket ebböl a tipusból.
[ Szerkesztve ]
───────────── P r o / E N G I N E E R ─────────────
-
gery2123
őstag
válasz MasterMark #270683 üzenetére
Ma délután kerül ki azt írják. Kiváncsi leszek!
-- PSN_ID: GerY2123
-
bbuffy
senior tag
Témobájl is tekert az árakon. Viszont szolgáltatások meg kicsit olcsóbbak lettek, amit nem is értek. Rakom össze a csomagom és 1000 ft al kevesebb a havim mint eddig. Tegnap régi áron raktam össze a csomagot olcsóbb telóval, ma drágább telóval olcsóbb csomagáron, és kb forintra ugyanannyi lett a törlesztő+előfizu együttese 13 Pro esetében. funny.
[ Szerkesztve ]
...és jól jegyezd meg fiacskám, az élet, ha kicsit is jól jön ki a lépés, annyira, de annyira gyönyörű. /Bohumil Hrabal/
-
Topikgazda
válasz MasterMark #270683 üzenetére
Nem került még ki, ma délután kettőkor indul az Apple-nél is a hivatalos előrendelés, előbb máshol sem lehet.
[ Szerkesztve ]
-
gery2123
őstag
A sima 13 ára egy 100-ast emelkedett a telekomál… még jó hogy múlt pénteken rendeltük meg a feleségemnek! Havi 5k lenne több a mai napon a részlet…
-- PSN_ID: GerY2123
-
sharp4
őstag
Sziasztok!
Feleségemnek van egy 13 Pro-ja. Olyan probléma volt, hogy androidról költöztetéskor megszakadt a kapcsolat és félbe maradt. Az telefon visszaálíltása nélkül tudjuk folytatni az adatok másolását? Vagy van valamilyen alkalmazás amivel lehet másolást indítani. Úgy tudom, hogy a Váltás iOs-ra app csak új telefon beállítás esetében használható.
Magyarország legnagyobb Xiaomi közössége:https://www.facebook.com/groups/622368221279940/?ref=share Apple Iphone 13 Pro & Ipad Air 5 Tesla Model 3 LR
-
adrian14
tag
Sziasztok!
Eddig iphone 11-en gondolkodtam. Viszont, ahogy látom a 12 ára fel fog menni 340k-ra. Most még 190körül el tudnám vinni mindenféle kuponnal és promóciót kihasználva. Erről a szériáról nem igazán olvastam semmit. Vagy a 13-at vagy a 11-et dicsérték nagyon. Esetleg valakinek van tapasztalata az akkuval illetve melegedéssel kapcsolatban vele? -
Bilux
veterán
Előrendelni honnan érdemes csak az Apple Store nyit délután?
[ Szerkesztve ]
Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
kutga
nagyúr
-
Lali-213
senior tag
-
Oldman2
veterán
Be lehet azt állítani, hogy az Értesítések ne ébresszék fel a kijelzőt?
-
Tewe013
őstag
válasz IntelKiller7 #270663 üzenetére
420k volt.
-
Nite
őstag
válasz FollowTheORI #270655 üzenetére
mi tortenik, ha valamilyen csoda folytan 360 lesz az euro par honap mulva? akkor mar vegkepp megeri becsbe menni a 468K-s 14pro-ert? mert gondolom az apple nem varialja majd at az arakat, ezek maradnak egy evig...
Paid my dues!
-
IntelKiller7
veterán
Eddig is 460 volt a sima 128-as Pro ara?
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
Süvi
őstag
válasz FollowTheORI #270655 üzenetére
Jó táblázat, én is nagyon hasonló módon írom, vezetem magamnak. A narancs rész a legérdekesebb, az átváltási arány.
Szerintem most egy elég szerencsétlen időpontban állapították meg az átváltási arányt, lehet, hogy valamikor augusztus vége felé, amikor a Forint a leggyengébb volt. Elképzelhető, hogy ha most döntenének róla alacsonyabb lenne az ár. (Az új Ipadok árazásakor kiderül). Ha az USD ár nem változik jövőre, ismét csökkenés is előfordulhat.[ Szerkesztve ]
-
kkdesign
senior tag
Sziasztok! Olyan kérdésem van, hogy aki 16.0 rc-n van, hogy számotokra is jobban merül az eszköz? 13pro maxon azért észrevenni. Nem tragédia mondjuk de érezhető. Ezen 1-2 honap es csiszolnak a frissítésekkel ugye?(újra is telepítettem frissen üdén az este)
[ Szerkesztve ]
-
R a y
senior tag
-
tag
Sziasztok!
Nézelődtem Hardveraprón az új 14-es szériát.
Valaki tud magyarázatot arra, hogy miért Hardveraprón érdemes megvenni? Árban vagy ugyanaz mint az Apple Store-ban vagy olcsóbb 5 max 10.000 Ft-tal.
Ezért az 5-10.000 Ft spórolásért -2 év gari, mivel Hardveraprón csak 1 év aktiválástól számított garanciát adnak.Most így belegondolva ez elég kellemetlen helyzet
Azt meg csak sajnálni tudom aki 3 év gari helyett 1 évvel veszi meg itt.
Van aki még ezeket előrendeli innen Hardverapróról?[ Szerkesztve ]
Anno a legnagyobb Pokémon fanatikus és gyűjtő!
-
nagyúr
-
R a y
senior tag
válasz kchris78 #270648 üzenetére
Magyarországon 2021 január elseje óta él, az ár alapján meghatározott sávos jótállás. Igen, magyar sajátosság.
Ha olyan releváns találatokat akarsz látni, mint amilyeneket a 2000-es években kaptál, akkor használd a Yandex-et. ~ Pro Bono Publico ~ | Ephesians 6:10-18 |
-
sagesz93
addikt
válasz Jakob.rabbi #270612 üzenetére
Az emagon reggel még annyiért tudtam rendelni egy kéket 128gb
64es 270 volt, ha jól látom az még annyi most is.
Kiváncsi vagyok kiküldik e…
[kép][ Szerkesztve ]
-
kchris78
veterán
A kérdésem az hogy miért nincs Ausztriában 3 év gari? Ez a 3éves dolog csak magyar extraság? Nevetséges amúgy hogy egy ezer eurós akármire 1 év legyen a gyártói garancia... A Samu is legalább 2 évet ad egy ideje...
-
DGery
aktív tag
Melléraksz egy régi nem 4G képes telót állami mobilcsere programban és máris csak 15e a különbség... meg a +2 év gari
by DGery® c.o. ///// MacBook Air M1 / iPhone 12 128GB / iPhone SE 2020 / iPad 9 WiFi only 64GB / Apple Watch Series 5 / Xiaomi Mi Scooter 3 / HP EliteBook 850 G7 / Xbox Series S / Dreame D10s Pro / iKier K1 12W
-
-
veterán
válasz Mr.Wiking #270643 üzenetére
Elég sokminden.
Az S3 egy 2017-es óra,az SE pedig 2020-as.
Az S5 procija van benne,jobb az akkuja.
Nagyobb méretű és nagyobb felbontású a kijelzője.
Fejlettebbek benne a szenzorok is.
És ugyebár gyorsabb és még tovább kap majd frissítéseket.
Amúgy a 2021-es annyiban különbözik az eredeti 2020-astól,hogy már Type C csatis a töltője,semmi más különbség nincs.
Már tavaly sem vettem volna S3-at,idén meg már pláne nem.
Az egy 5éves széria,kiöregedett.
Mindenféleképpen az SE-t javaslom,mindenben sokkal jobb,megéri a felárat.[ Szerkesztve ]
-
Mr.Wiking
tag
Apple watch 3 es a 2021-es SE között mi a különbség? Megéri a plusz árat az SE?
-
gergo5991
őstag
válasz TheMarci #270638 üzenetére
nekem 80% on van az aksi, pedig alig használom a telót, másfél-2 naponta töltöm, nem értem hogy birt ennyire gyorsan leromlani. A másik, 15% on este lerakom, reggel már ki van kapcsolva teljesen lemerül..lemerem fogadni ebben is van valami turpiszság hogy gyorsabban merüljön mint ahogy az kiderült nemrégiben
[ Szerkesztve ]
-
Nite
őstag
no akkor mivel marad a 13, ajanljatok nekem vekony, minosegi tokot, amit belfoldrol meg tudok rendelni!
Paid my dues!
-
gege123
csendes tag
Üdv..négy év után vissza akarok térni iphonhoz.elötte volt szinte minden.várható némi árcsökkentés 11 illetve 12.sok idő kiesett.köszi
-
gergo5991
őstag
válasz adomok #270623 üzenetére
annó 700 körül, max 756 euróért vettem az iphone 11 est 128gbosat. most meg 999 euró a 14es..nem tudom hova a f.omba huzzák ezeket az árakat, ilyen árak mellett tuti nem fogok 14 re váltani, és ha ez a tendencia a jövőben folytatódni fog, szerintem marad a 11es és majd megy bele az uj aksi, majd talán az iphone 20 fogja azt a szintet hozni amiért megéri majd váltani, de ezek az updatek évról évre gyengébbek.. egy picit gyorsabb, egy picit több a pixel, izé mizé.. lófasz és estifény..
-
TechN7ne
nagyúr
Megy a sírás minden évben ,közben egy hét alatt már nálunk is van a telefon.
-
DGery
aktív tag
válasz Parson #270611 üzenetére
Igen, az első sem működik, mert WAN-ra is csak céges images gép csatlakozhat...
Az utóbbit próbáltam, de nem akarja az igazat
De köszönömby DGery® c.o. ///// MacBook Air M1 / iPhone 12 128GB / iPhone SE 2020 / iPad 9 WiFi only 64GB / Apple Watch Series 5 / Xiaomi Mi Scooter 3 / HP EliteBook 850 G7 / Xbox Series S / Dreame D10s Pro / iKier K1 12W
-
Nite
őstag
válasz Tibee86 #270624 üzenetére
ugye nem gondoltatok, hogy ha mar elmegyek becsig mindossze 1db telefont hozok?
egyebkent nem megyek, csak talaltam amibol ideztem mert szomoruan vicces rank, magyarokra nezve...
+2 ev jotallasrol meg annyit, hogy van egy 8-asom, a mai napig tokeletes, megjeleneskor vettem, de mar a kolyok nyuzza
Paid my dues!
-
adomok
tag
-
Nite
őstag
szerintem atsiklottatok a lenyegen
Paid my dues!
-
bencefica13
csendes tag
Sziasztok!
Telekom esim-el van esetleg tapasztalatotok? Szept 22 megyek US-be és eddig nem akartam váltani a 64gb-s iphone 11-ről, de ilyen EU-s árak mellett elgondolkodtam, hogy inkább most, mint jövőre, vagy 2 év múlva itthon.
Felvidéken lakom, szóval telekom hu és telekom sk között váltakozik a szolgáltató. Amennyiben rendes sim kártyával jól működik a data roaming, akkor esim-el se kéne hogy probléma legyen, ugye?
Köszi előre is a segítséget![ Szerkesztve ]
-
Nite
őstag
"A legkézenfekvőbb példa a könnyen elérhető Bécs, ahol a Kärtner Straßén található hivatalos Apple-boltban 1299 euróért, vagyis kb. 514 ezer forintért húzhatjuk be a 128 GB-os iPhone 14 Prót, szemben a hazai 569 990 forintos hivatalos árral. Ez a különbség már akkor is megéri, ha egy 15 liter benzint fogyasztó V8-assal ruccanunk ki Budapestről, vagy ha a készüléknek is külön első osztályú jegyet váltunk az ÖBB Railjetre."
Annyival jobban teljesit Mo.
Paid my dues!
-
Szabi®
addikt
válasz IntelKiller7 #270596 üzenetére
Az a szürke elég baba
-
DGery
aktív tag
Sziasztok!
Van arra lehetőség, hogy PC-ről a netet USB-n keresztül megosszam az iPhone-al?
Háttér:
Az épület ahol dolgozom nagyon le van árnyékolva, 4G sokszor nem elérhető, viszont sokszor szükségem lenne meló közben is rá mert egyes programok amik a melóhoz szükségesek online kapcoslatot igényelnek.
IT policy miatt nem engednek fel telefont a WiFi hálózatra (Igen, akkor miért használunk olyan programot ami telefonon elérhető és kell online kapcsolat... no comment...), de a szabályzat módosítást már kezdeményeztük. Szóval valami megoldás kellene, amíg nem tisztázódik a helyzet ezen része....by DGery® c.o. ///// MacBook Air M1 / iPhone 12 128GB / iPhone SE 2020 / iPad 9 WiFi only 64GB / Apple Watch Series 5 / Xiaomi Mi Scooter 3 / HP EliteBook 850 G7 / Xbox Series S / Dreame D10s Pro / iKier K1 12W
-
Bence1198
friss újonc
Sziasztok!
egy hete vettem iPhone se 2022 telefonomat.
A némító kapcsoló az oldalán nem néma módban kicsit lötyög. Kb fél milimétert.
Ez mindegyik készüléken így van vagy valami gond van. -
adomok
tag
válasz 360xbox360 #270575 üzenetére
A kamera részre már reagáltak. Valóban majd a tesztek döntenek, de azért ha az árakat nézzük, a plusz kamera, makró móddal és a korábban felsorolt funkciókkal mindenképpen a 13 pro felé billen a mérleg. A kijelző tekintetében a 120HZ miatt is egyértelműen a pro.
Nagyon klassz, hogy a sima 14 megkapta a fürgébb procit és a szenzorshiftet, de 400+K pénzért ne legyen már 60HZ. A legtöbbet a kijelzőt fogod nézni, nálam már emiatt is 13 pro lenne a választás.
-
Bilux
veterán
Előrendelés esetén ki is kell fizetni a terméket? Apple Store gondoltam
Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 15Pro 512GB, Natural Titan, Icentre vásárlás, makulátlan, független + kiegészítők
- Samsung Galaxy Z Fold 4, fekete, 12/256 DS, 2025.10.03-ig garis
- Iphone x
- IPhone 15 Pro max 256 gyári független hibátlan 2027.01.02. Apple jótállás névre szóló számla
- Apple iPhone 15 Pro , Blue Titanium , Usa ( eSim ) modell, kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest