- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
burgatshow
Topikgazda
válasz
KunEmber #268278 üzenetére
Elvileg igen a MagSafe is Qi szabvanyt beszel. Nyilvan a magneses resz nem fog mukodni, mint ahogy a gyorsabb toltes sem mert az mar Apple sajat megoldasa: a tolto es a telefon le is kommunikalja egymassal, hogy “Csa Apple eszkoz, pattintom a gyorsabb toltest ok? Ok!”
-
krokk
senior tag
válasz
KunEmber #267801 üzenetére
Quartz Hybirdem van, ez átlátszó (matt) kicsit keményebb. A rövidebb oldalain puhább csak picit, pl a töltőnyílás feletti rész az könnyebben mozog/hajlik. de amúgy merevebb fajta. Én szeretem. De amúgy szerintem a képről lehet látni, amelyik meghajlítva van a képen az a puha fajta
-
mazsiii92
aktív tag
-
burgatshow
Topikgazda
válasz
KunEmber #263942 üzenetére
Ja hogy ti historikusan akarjátok látni. Annak tényleg nem látom az értelmét... Pláne ha ilyen hetekkel, hónapokkal visszamenőleg lennének ott bejegyzések. Mert a mentett számoknál még megérteném, de ha nem mentek el egy számot, és 5 hónappal később felhív nem hiszem, hogy túl sok hasznos infóval jár (azon túl, hogy "aha, ezzel már beszéltem... de miről is?").
De ez csak a magánvéleményem. De valóban, több napra/hétre/hónapra visszamenőleg nincs gyári nézet.
-
vargalex
félisten
-
válasz
KunEmber #262390 üzenetére
Mivel a Siri olvassa fel ezért "sajnos" csak angolul lehet ezt megoldani. Csak felolvasni fogja, hiszen baleset veszélyesség miatt nem lehet rá nézni, mint üzenetre.
Nincs opció iOS-en tudomásom szerint jelenleg magyarra.#262394 Másfél éve (kb) a Viber kivette a Watch támogatást szóval az már nem fog menni. A kijelzése annak az autóban pedig ugyan az, mint az üzenet / iMessege. Balesetveszélyes ezért nem jelenik meg.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700X 16GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T7 Chieftec 400
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest