- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megjelent a Nothing OS 3.0 stabil változata
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Noxy
veterán
Igen. Nem süti a nap, + a klímás levegővel is lehet hűteni.
Nyáron a szélvédőre rakva egy óra múlva feladja a meleg miatt. Hiába klímás a kocsi.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Gigicuci
senior tag
Szia!
Én már fólia nélkül használom hónapok óta. Zsebben, kulcs nélkül stb. de különösebben nem vigyázok rá. Szerintem átlagos mértékben karcolódik, nem mondanám különösebben karcállónak. De ezek inkább hajszálkarcok+1-2 erősebb, inkább csak súrlófényben látszanak, bekapcsolt kijelző mellett nem vettem észre őket sose.
Személy szerint engem sokkal jobban zavart a fólia miatt zsírosodás/fénytörés de ennek meg kell fizetni az árát. Ha hamar el szeretnéd adni akkor tegyél rá valamit, hogy az értékvesztése kisebb legyen.
-
domerator
veterán
Köszi, igen ott van, két érték is, nálam az első az valami 36 nap, a másik meg 9 ... szerintem a nagyobb az az iOS update óta eltelt idő, a kisebbik meg újraindítás óta.
Szerintem az utóbbi régebben benne volt a settingsben...
Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
radi8tor
MODERÁTOR
fagyalllo is ennyiért adja garanciával. Persze, ha nem pesti vagy akkor macerás a dolog.
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
szaki04
senior tag
Aham... letöltöttem, létrehoztam egy fényképek nevű mappát, melyet megosztottam a gépemmel, előtte persze bemásoltam az összes képet a telefonról. Majd megosztás után, a telefon közölte töröljek valamit, mert nincs hely. Nézem az AirDisk-et: közel 4! giga a mérete a programnak!!! Micsoda?! Mitől?! Töröltem is lendületből...
iPhone 13 256 Gbyte, Apple Airpods 2, Garmin Fenix 5X Plus
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 15Pro 512GB, Natural Titan, Icentre vásárlás, makulátlan, független + kiegészítők
- Samsung Galaxy Z Fold 4, fekete, 12/256 DS, 2025.10.03-ig garis
- iPhone 14 128GB Fekete Vodafone Használt/1 hónap gar./Akku 85%/
- Iphone x
- IPhone 15 Pro max 256 gyári független hibátlan 2027.01.02. Apple jótállás névre szóló számla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest