- Fotók, videók mobillal
- Befutott a Garmin Forerunner 970 is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Gigicuci
senior tag
Szia!
Én már fólia nélkül használom hónapok óta. Zsebben, kulcs nélkül stb. de különösebben nem vigyázok rá. Szerintem átlagos mértékben karcolódik, nem mondanám különösebben karcállónak. De ezek inkább hajszálkarcok+1-2 erősebb, inkább csak súrlófényben látszanak, bekapcsolt kijelző mellett nem vettem észre őket sose.
Személy szerint engem sokkal jobban zavart a fólia miatt zsírosodás/fénytörés de ennek meg kell fizetni az árát. Ha hamar el szeretnéd adni akkor tegyél rá valamit, hogy az értékvesztése kisebb legyen.
-
radi8tor
MODERÁTOR
fagyalllo is ennyiért adja garanciával. Persze, ha nem pesti vagy akkor macerás a dolog.
-
szaki04
senior tag
Aham... letöltöttem, létrehoztam egy fényképek nevű mappát, melyet megosztottam a gépemmel, előtte persze bemásoltam az összes képet a telefonról. Majd megosztás után, a telefon közölte töröljek valamit, mert nincs hely. Nézem az AirDisk-et: közel 4! giga a mérete a programnak!!! Micsoda?! Mitől?! Töröltem is lendületből...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- IPhone 14 Pro max 256GB kuriózum! 98% akku 2027.08.28. Jótállás
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE SE3 2022 128GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- Fotó állvány eladó
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest