- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Nincs több iPhone 14, az iPhone Air-t viszont lassan már gyártják
- Google Pixel topik
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
-
veterán
-
syler123
veterán
válasz eddie17 #319278 üzenetére
Nem ezekből hívott vissza az ikea? Elsősorban nem az a cél, hogy a legolcsóbb legyen, hanem megbízható, minőségi. Nézegetem a teszteket, ilyen Baseus, Ugreen stb-ben gondolkodom, lassabb töltőikből van itthon jópár, de azért pd töltőnél lényeges a minőség, amikor 5, 9, 15, sőt akár 20V között váltogat.
Redditen vagy hol olvastam olyat is, hogy valaki megolvasztotta az Iphone 15 pro töltőcsatlakozóját egy gagyi kábellel vagy töltővel.
[ Szerkesztve ]
-
vargalex
félisten
válasz eddie17 #309537 üzenetére
Igen, ez igaz, de ettől még hivatalos Apple szervíz. Pedig magával a TMX-el nekem anno Alcatel esetén (Idol 2 és Idol 3) csak negatív tapasztalataim voltak.
És eredetileg a kolléga hozzászólására reagáltam. Azaz hivatalos szervíz esetén is kerülhet a "kókány, gány, hulladék TMX-hez" a készülék.[ Szerkesztve ]
Alex
-
Cyberbeni
addikt
-
dud998
őstag
-
victorhun7
tag
válasz eddie17 #296037 üzenetére
[link] Rengetegen találkoztak már azzal a jelenséggel, hogy az adatkártyák jobban merítik a telefonokat, mint az adatopciós hangcélúak.
Online vagy net apn-el használod?A net apn pedig publikus ip címet jelent a telefonodnak, ami így kikerül a netre és a telefon oprendszere kell foglalkozzon a tűzfalazással. Ez alapból egy időnként frissített oprendszerű telefonon nem gond, csak éppen erőforrásigényes, így logikusan többet kell fogyasszon ilyenkor a telefon.
[ Szerkesztve ]
-
Oldman2
veterán
válasz eddie17 #288901 üzenetére
Próbáld meg létrehozni ugyanazt, amit beküldtem.
Szerintem nem minden Eseménynél jelenik meg az, amit hiányolsz.
https://support.apple.com/hu-hu/guide/shortcuts/apd602971e63/ios
[ Szerkesztve ]
-
Protezis
őstag
válasz eddie17 #269333 üzenetére
iPhone 13 pro-n használom. istyle-os sajátmárkásat vettem, korrektül tartja. Kb. úgy, mint az előző generációs Pitaka töltő a Pitaka tokot, de lehet még erősebben.
Egyébként elég bicskanyitogató, amit a Pitaka művelt a magsafe-es váltásnál. Feleségem iPhone 11 pro-ján és az én Galaxy S10+-omon Pitaka tok van/volt, hozzá Pitaka autós töltő. És az iPhone 13 pro kapcsán raktam össze, hogy az arra való tok nem kompatibilis a régi töltővel, a régi tok meg nem kompatibilis az új töltővel. Pedig az új töltőjüket megcsinálhatták volna úgy, hogy jó legyen a régi meg új tokhoz is.
-
Gaben92
őstag
válasz eddie17 #267274 üzenetére
Hogy szoktál új lapot nyitni? Ha a régi módszert használom (jobb alul a kis kockák majd +) akkor rendben van, de ha úgy nyitok úgy lapot, hogy swipe-olok a címsoron akkor az esetek több mint felében meg van csesződve. Mivel a swipe-olós megoldást használom szinte mindig nálam elég gyakori ez a hiba. Szintén 15.5 de nem tudom mikor kezdte...
[ Szerkesztve ]
If it ain't a Rotor, it ain't a motor.
-
GalaxyS9
tag
válasz eddie17 #255965 üzenetére
Ha nincs fent az Apple store, akkor Töltsd le az App Store ból, majd nyisd meg és az alkalmazáson belül választ ki a az elsődleges fizetési eszközöd et, és ezek után menni fog a nagyobb tárhelyre váltás. Külföldi fórumokon nagyon sokanÉszrevették ezt a bug ot
hírszerkesztő
-
Sordoran
addikt
válasz eddie17 #255965 üzenetére
Ugyanez volt nekem is, és a kártya adatok (számlázási cím) hiányosak voltak. Ment az apple pay, de iCloud bővítést nem engedte. PC-s iTunes kliens írta ki nekem konkrét hibát amúgy, nem tudom telefon miért nem írta ki mi kínja.
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
törölt tag
válasz eddie17 #251208 üzenetére
Nálad újdonság varázsa, aki 14.7-ről és 14.8-ról frissített első nap 15.0-ra, hát akadnak bugok. Én megvárom a .2 vagy .3 verziót. (Addigra a 3rd party appok fejlesztői is frissítenek.) WWDC-n bemutatott több feature még hiányzik vagy csak béta. Új iPhone szériát nem akarták új rendszer nélkül szállítani.
-
nagyúr
válasz eddie17 #250936 üzenetére
A kameravedo uveg ragasztott elem, siman lehet hogy valahol elengedett a ragaszto korbe es a mikropiszok be tudott menni
szerintem parezer forintbol javitjak - leszedik a lencset es ujra beragasztjak - de ez csak tipp. Viszont ha a fotokon nem latszodik hogy rosszabb lenne akkor ne foglalkozz vele.
-
esbii22
őstag
válasz eddie17 #228875 üzenetére
Ugyanígy vagyok én is. Az akksi időt nem áldozom fel az ötgéért... Amoled után nekem is furcsa lesz az lcd, de jóval olcsóbb a 11 mint amennyibe a 12 kerül és az nekem már nem éri meg, új forma ide vagy oda.
iPhone 11 128 GB White, Apple Watch SE 44mm, Hyundai i30 II. gen.
-
Topikgazda
válasz eddie17 #228869 üzenetére
Nekem 11 van.Újban már OLED van, de nekem okés az LCD, pedig Note 10+-ról jöttem át. Nincs PWM, sokaknak az is számít a kijelző esetében.
i12 újabb, az rendben, de kb. 10+%-al kisebb akku is. Engem az akku dolog jobban visszatart, mint bármi. Persze, majd kiderülnek a teszteken, hisz az új chip már 5 nm-es, energiatakarékosabb. Fénnyképekben nem lesz akkora előrelépés, az biztos, mint egy 12promax esetén, amibe "mindent" belepakoltak. RAM maradt 4 GB, csak a pro-k kaptak 6-ot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest