- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
tuzpenge
őstag
válasz
markknight #340621 üzenetére
Mondjuk ez a letolt apple logo azért kritikán alulian néz ki...nem tudom, hogy ment ez át a designereken....mint egy leszakadt arcú valami. Baromi ocsmányul néz ki összhatásilag....persze ízlés dolga, és arról vitázni.....
-
tuzpenge
őstag
Mi az hivatalos 18.6 build száma? Csak mert vasárnap tettem fel a 18.6 RC-t (22G84) és most meg írja hogy szoft frissítés érhető el...(18.6 ->285 MB, 15P)
-
tuzpenge
őstag
válasz
Zsolt,72 #339950 üzenetére
Hát nemtudom....nekem hiába működne esim-el, bennem mindig ott lenne hogy hibás a készülék és fizikai stimmel nem működik üzembiztosan. Nekem nem kellene ilyen készülék, mikor vadi új és garancián belül kaphatnék egy tökéletes állapotút is....de ugye nem vagyunk egyformák.
-
tuzpenge
őstag
válasz
Stauffenberg #339741 üzenetére
és
ezzel
a
totális
őrületbe
kergetnek.....
akár
csak
engem
is.... -
tuzpenge
őstag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükség. Van egy 15P (az enyém) és a 15 éves lányomnak volt egy 6S-e amin be volt szépen állítva a képernyőidő és hogy ha le szeretne tölteni valamit a store-ból akkor jött is szépen a kérelem hogy engedélyezem e...
Tegnap váltott egy sima 15-re és belakta a telefont úgy hogy az adatokat és beállításokat úgy vitte át hogy egymás mellé tette a 2 készüléket.
Viszont azóta nem tud letölteni semmit az app store-ból és nekem nem is jön kérelem se tőle. Rányom a letöltésre és azt mondja csak karikázik jó sokáig aztán abbahagyja, de semmi nem történik.
Mi lehet a megoldás erre? Én a készülékemen már megnéztem a screen time beállításokat de nem találtam olyat ami miatt ne működjön (nem biztos hogy mindent és mindenhol megnéztem, de semmi változást nem eszközöltem és mégsem működik).
Köszönöm az ötleteket! -
tuzpenge
őstag
válasz
Sasi001 #339527 üzenetére
Lehet...de sajnos én is az ipar területén dolgozom mint quality-s, sőt az autóiparban, és sajnos a nagy büdös helyzet, hogy a kényszer nagyúr ám....úgyhogy valószínű az van amit írsz is hogy nagy lotto ez hogy ki milyet kap a készülékébe....amivel nincs is baj addig, amíg az előírt speckókon belül van (mindegy a gyártó), de amikor kimondottan az új beszállító dolgozni fog azon hogy utolérjen egy már bejáratott jó minőségű gyártót az azért több mint fura...na mind1 ennyit erről, megváltoztatni nem fogjuk ugyse.
-
tuzpenge
őstag
válasz
Zsolt,72 #339523 üzenetére
Érdekes cikk...ezek szerint köztudott hogy a BOE mind fényerőben, mind hatékonyságban, mind tartósságban rosszabb mint a samsung vagy LG, de azért mégis használják....ki szeretne egy rosszabb specifikációkkal rendelkező kijelzővel szerelt iphone-t ugyan annyiért mint amibe a jobb van???
-
tuzpenge
őstag
válasz
markknight #338755 üzenetére
"Fizetett QA-kat kéne alkalmazni " -> szerintem ez szoftver oldalról már évek óta nem létezik.....úgy általában sehol semelyik cégnél sem....mindenhol a vásárló a tesztelő és jó esetben ha baj van akkor javítják, ha nem akkor így jártál (pl a vw id sorozatnál elszállt a szervizben(!!!) szoftverfrissítés közben a fejegység amit cserélni kell(ene) de azt már garanciában nem cserélik (horror a történet de igaz)....ez a szép új világ....
-
tuzpenge
őstag
Aki bétázik: a hívásnapló jól láttam hogy változott, és ha véletlenül rábökök egy névre azt már nem azonnal hívja hanem a kontakt részleteit mutatja, és visszahívna a sor végén lévő ikonnal lehet? (egyszer már volt ez az egyik 17 bétában is, ott elkaszálták valamiért).
-
tuzpenge
őstag
válasz
burgatshow #338315 üzenetére
Amúgy meg ez tök érthető, főleg többéves készüléknél...én se rendelnék be "istenbizonyra" olyan alkatrészt amiben utána hónapokig vagy tovább állna a pénzem...
-
tuzpenge
őstag
válasz
szabonagyur #338242 üzenetére
Lehagytad a beszúrt kép 2/3-át!!!
-
tuzpenge
őstag
válasz
burgatshow #338070 üzenetére
Nem értünk egyet, de nem baj...szeptemberben is még 2025 lesz akkor lesz releaseelve szóval nyugodtan lehetne ios25. Sokkal egyértelműbb lenne a halandók számára 10 év távlatában is. Nem mindenki techbajnok hogy tudja hogy igazából 2025-ben adták ki de csak azért ios26 a megnevezés mert 2025 szeptemberben volt az iOS 26 GA, és ezért lett 26...szóval érted..kicsit kifordított logika.
-
tuzpenge
őstag
válasz
esbii22 #338068 üzenetére
Nem lenne ez ördögtől való, de ha már egységesítenek akkor miért kell egyből hazugsággal kezdeni??? 2025 van és nem 2026...hamár...és akkor miért nem lehetne pl ios25, ipados25 macos25, stb...és a főverzió frissítéskor az adott év szerepelne a végén...sokkal jobban követhető lenne....
-
tuzpenge
őstag
válasz
markknight #337723 üzenetére
Egyik sincs????....csóró.....
-
tuzpenge
őstag
válasz
burgatshow #337528 üzenetére
Remélem ebben a gyönyörű lilában vetted te is....
-
tuzpenge
őstag
válasz
vadkörte #337278 üzenetére
Szerintem arra ott van a nagy piros gomb vagy az oldalsó 2x megnyomva....
A mai világban mikor élő telefonszámokat lopnak és azon keresztül keresnek nemsok létjogosultsága van ennek...vagy ha pl a feleséged / gyereked/ szülőd számáról hívnak mert elcsaklizták a számot ideiglenesen, akkor spamba kéne tennie és soha többé nem tudna felhívni....
Túl van ez tolva...ismeretlen szám->: 1: nem veszed fel. 2: felveszed és ha nem releváns kinyomod..... -
tuzpenge
őstag
válasz
szabonagyur #337017 üzenetére
Attól is van már újabb b4...
-
tuzpenge
őstag
válasz
Stauffenberg #336737 üzenetére
Ez érdekes....nem tudom ugyan ezt reprodukálni, pedig direkt csináltam egy checklistet én is egy section-el....de nálam továbbra is csak rövid érintésre van az ami nálad.....sajna nincs ötletem...
-
tuzpenge
őstag
válasz
Stauffenberg #336732 üzenetére
Én kíváncsi lennék rá egy video formájában, mert mint írtam én meg azt nem tudom reprodukálni ami nálad van...akárhol nyomom hosszan nekem a bill sose jön fel, csak ha éppenhogy megérintem a kijelzőt....
-
tuzpenge
őstag
válasz
burgatshow #336723 üzenetére
Én sem....pont ezt akartam írni, hogy a kolléga hogy fogja meg az emlékeztetőt úgy hogy egyből a bill jöjjön fel...én meg ezt nem tudom sehogy produkálni....
-
tuzpenge
őstag
válasz
szaki04 #335333 üzenetére
Igaz én a hivatalos előtti utolsó dev bétán vagyok (de ez azt hiszem ugyan az mint a hivatalos), és nálam is erősebb jelszót erőltet, de nálam van egy olyan lehetőség hogy "Not now" és utána simán beilleszti a jelszavakból a jelenlegi jelszót. Nem a legkényelmesebb de nem kell újra regisztrálni, új jelszót megadni, stb..
Nálatok nincs ilyen opció? -
tuzpenge
őstag
válasz
captainnemo #334209 üzenetére
Erre tökéletes lenne neked egy AW ultra1 vagy ultra2... főleg ha nincs is rajtad állandóan...akkor simán kibír 3 napot....
Azt tartsd szem előtt hogy ha nem apple watch akkor egyik sem fog olyan flottul működni iphone-al! -
tuzpenge
őstag
válasz
captainnemo #334195 üzenetére
Nem értem hogy ha óráról akarsz hívást indítani / fogadni hogy lehet hogy "az órán a mikrofon nem annyira fontos"??? - az egyik legfontosabb, mivel ha nem jó a mikrofon nemigen fognak téged hallani és elég egyoldalú és a másik félnek idegesítő lesz a beszélgetés....
Az NFC fizetést elfelejtheted...az apple nem engedi más gyártónak (nagyon helyesen).
AOD nagyon sok típusban van már. -
-
tuzpenge
őstag
válasz
szabonagyur #333969 üzenetére
Minden így kezdődik...de sajna a mostani ios-ben a CC-ben már ilyen kerek android koppintás az egész...szerintem is tök sz@rul néz ki. Sokkal jobb volt a régi CC ikon. Remélem én is, hogy nem mennek el ebbe a kerek irányba csak azért hogy valamit változtassanak mert ez így nagyon ocsmány és tiszta android koppintás.....
-
tuzpenge
őstag
És ez a joyroom tokbarát? Nem nyomja fel a széleit a tok? Mert nekem most mobile origin van fent, ami érzetre és karcállóságra tökéletes (fél év után is úgy siklik rajta az ujjam mint újkorában...semmi tapadás stb), csak sajna a tok és az üveg között van körbe vagy 1-1,5 mm ami nem néz ki túl jól...
-
tuzpenge
őstag
válasz
westcoastog #333800 üzenetére
Azért nem árt egy kábeles, jelszavas mentés egy PC-re, Mac-re.....
-
tuzpenge
őstag
válasz
burgatshow #332988 üzenetére
Nem tudom…engem nem érdekel mert pro-m van, de nem a 120 Hz miatt…..viszon mindentől függetlenül pofátlan lehúzásnak tartom 2025-ben egy 300 ezres készüléktől hogy csak 60 hz. Már 70 ezerért is 90 Hz-t kapsz….tudom-tudom: az nem apple meg nem ios stb…nadena….érted.
-
tuzpenge
őstag
válasz
gilfoyle #332952 üzenetére
Ez elég érdekes eset....
Ez egy új apple ID lenne (bár nem gondolom abból hogy pc-n meg be tudtál lépni, tehát már egy létező ID...gondolom. De akkor mikori, miben használtad hogy léptél ki stb...sok a kérdés és a lehetőség is a hibára.)?
Majd írd már meg mi lett a vége, hogyan oldódik meg.... -
tuzpenge
őstag
válasz
mreka89 #332652 üzenetére
Biztos hogy valami beállítási probléma, és Te állítottál el valamit még az előző telón és azt hozta át ide is....Lehet ahogy a kolléga is írja, a képernyő idő körül állítgattál valamit....
Ha nem ott van a hiba csinálj egy mentést és nullázd le a telefont és úgy nézd meg. Ne tölts vissza 2-3 napig semmit csak nézd meg hogy úgy "szűzen" van e helymeghatározás, a térképek / lokátor (gyári appok) működnek e megfelelően. HA igen akkor a régi beállításaid között van a hiba gyökere... -
tuzpenge
őstag
Helló!
Emlékeim szerint az ios 17-ig a galériában ha a keresőbe beírtam pl egy utca nevet, vagy várost akkor feldobta azokat a fotókat amik ott vagy a közelben készültek...
Most a 18.2.1-nél semmit nem ad ki mint találat.....nagyon ritkán használom ezt a funkciót, de most kellett volna és a fentit tapasztalom. Én nem csinálok jól valamit? Hogyan tudok egy adott helyre / helyszínre keresni?
Köszi! -
tuzpenge
őstag
válasz
BigBlackDog #331606 üzenetére
Ez is nagyon igaz lehet...
-
tuzpenge
őstag
válasz
SharpSA #331604 üzenetére
Jól tudod...le kell venni a kijelzőt. Éppen ezért az internet távlatából ember legyen a talpán aki megmondja mi a hiba. Nem a szoftver ezt 99,99%-ra ki lehet jelenteni. Ezen túl hogy a szervizelés alatt mit sértettek meg olyan módon ami hónapok múlva köszön vissza, egy kontakthiba akármi formájában, azt megmondani innen lehetetlen. Nyilván ilyen előfordulhat egy hivatalos szervizben is, szóval nem lehet csak arra fogni, hogy miért nem hivatalos szervizbe vitte.....Nehéz ügy, mert hónapok elteltével azt mondanak amit akarnak, és nyilván nem fogják elismerni hogy ők b@sztak el valamit az akksicsere alatt. De ez továbbra sem az apple és a szoftverfrissítés hibája (szerintem).
-
tuzpenge
őstag
válasz
HoTDoG #331597 üzenetére
A kijelző érzéketlensége biztos hogy nem a szoftver miatt van! Ha így lenne akkor tele lenne az internet vele.....
Sokkal inkább hardveres hiba van a háttérben ami lehet kábel, panel hiba meg ki tudja még mi, amit esetleg szétcsesztek az akksi csere alatt...De ez nem az apple hibája, nem is értem ezt hogy raktad össze??? -
tuzpenge
őstag
Kezdőőőőőődik....
-
tuzpenge
őstag
A tegnapi minor frissítés után azt vettem észre hogy ha feloldott kijelzőnél állítok hangerőt akkor az animáció az eddigi bal oldalról (függőleges orientáció volt) felköltözött a dinamic island mellé (vízszintes orientáció lett). 15 pro. Más is észrevette? Nem értem a miértjét...
-
tuzpenge
őstag
Háát én is elvagyok egy beállítással elég sokáig, de azért 16 év sok idő és ezalatt sok olyan új technológia/szolgáltatás jött amihez külön app kell és napi szinten többet használom már így azért nálam kb fél-1 évente a sorrend is módosul….de nem vagyunk egyformák…akármi miatt is szeretné a kolléga azt még nem tudja megvalósítani amit kérdezett.
-
tuzpenge
őstag
Hölgyek, Urak!
Lenne egy kérdésem. Anno a 18.1.1 alatt (ha jól emlékszem), még be tudtam állítani a zárolt képernyőnek, hogy egy kiválasztott fotó "gördülékeny háttér" stílusú háttér legyen ami nagyon jó volt....
Most a 18.2-n ezt nem tudom megcsinálni mert csak "fekete-fehér", "Kéttónusú", és "Összemosott színek" vannak mint lehetőség...
Hogyan tudnám előcsalni a régebbi sokkal több opciót, vagy mit kell beállítsak a telón?
Itt van 2 fotó hogy miről is hadoválok itt...
-
tuzpenge
őstag
Ezt valaki megnézné aki már telepítette? [link]
-
tuzpenge
őstag
válasz
Janika(1982) #329521 üzenetére
Ezaz… bassz@l ki velük!!!
-
tuzpenge
őstag
válasz
Stauffenberg #329377 üzenetére
Ezt a valóban bosszantó dolgot sehogy nem tudod orvosolni....én sem értem évek óta....
-
tuzpenge
őstag
válasz
teleahocipöm #329234 üzenetére
Mert egyszerűbb is..sokkal...
1. Kiveszed a telefont a zsebedből
2. Megnyomod 2x az oldalsó gombot (mely így meghívja a tárcában lévő kártyádat)
3. Nézed a telefont és a FID azonosít.
4. Odatartod a terminálhoz.
5. Örülsz hogy fizethettél... -
tuzpenge
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 256GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest