Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Apple iPhone 11 - népalma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
manchester85
veterán
válasz
pixelblondie
üzenetére
Miért? Mit szeretnél?
Ha szakmai kérdést feltenni, akkor erre való a topik. 
-
pixelblondie
senior tag
Kihez fordulhatnék priviben egy kérdéssel? Kb most?

-
peugeotmate
addikt
-
jozsi252
veterán
válasz
Ragnar95
üzenetére
Nos igen úgy elég gázul néznek ki, főleg az új iPad-on.
Van 1-2 megvásárolt appom, és haver hát elég sóher megkérdezte hogy nem-e szinkronizálhatná át a fizetős appot, mert kellene neki is. Hát mondom jólvan. De nemszeretném ha összekeverednének az appok. Értem ezalatt hogy kilövöm azt hogy appok autómatikus szinkronizálása.
Viszont ha rádugom a gépemre a telefonját akkor lehet olyat hogy csak egyetlen 1 appot syncelek át hozzá? Úgy hogy a többi megmaradjon neki, csak ez a 1-2 fizetős menjen át? Vagy ezt így nem nagyon lehet, max úgy hogyha Apple ID-mel belépek a telefonjára és közvetlen a Store-ból töltöm le neki azt az appot?
-
JamesHun
addikt
hát ha ezek tényleg "frankó" képek Apple gondba lesz jövőre
[link] -
manchester85
veterán
válasz
Ragnar95
üzenetére
"Amúgy ez hol van ez a Manage Devices menüpont, melyikek között vagy mostmár,h törölted az előzőt el is tűnt neked is? "
Mint a huzat.
Ott volt valahol a Computer/Region, Computer Authorizations között. Be akartam másolni, de nem engedte kopipésztelni, screenshothoz meg nem volt kedvem, meg különben is, ilyenkor mindig ott hagyok valami kínos bizonyítékot a tálcán vagy valahol, ami végül kiszivárog a magánéletemből. 
-
Újbuda
csendes tag
-
Ragnar95
félisten
válasz
jozsi252
üzenetére
Ez nem globális beállítás, ez csak az adott eszközre vonatkozik.
Attól függ, hogy állítod be az iPadet, hogy automatikusan feltegye az appokat vagy hogy ne, amúgy én utóbbit ajánlom, mert különben felkerülnek rá a csak iPhone appok is, amik ugye nem mutatnak túl jól akkora kijelzőn...
manchester85: jó kérdés
Amúgy ez hol van ez a Manage Devices menüpont, melyikek között vagy mostmár,h törölted az előzőt el is tűnt neked is? 
-
manchester85
veterán
-
AMATŐR
őstag
Tudtok esetleg olyan alkalmazást amelyik megjegyzi, ill. beírhatom a jelszavakat?
Több különböző felhasználó nevem van a youtube-ra, eBay-ra...stb! -
Ragnar95
félisten
válasz
manchester85
üzenetére
Az nem rossz

Amúgy nekem nincs ilyen opció Macen, rámegyek,h Áruház>Saját fiók megtekintése és ott csak annyit látok,h 4 computers are authorised, deauthorize all, de device-okról 1 szó sem esik

-
válasz
Gorbesz
üzenetére
Az előzőnél csak jobban szólhat, annál rosszabbat összehozni nehéz volna

Itt van, kibonthatnám, de nem akarom, mert előzőt is "kukáztam", csak néha használom, telefonálni, így nem lenne összehasonlítási alapom, mivel inkább az agybadugós Sennheiserekre tettem a le voksom.
Én azt mondom, amennyibe kerül, azért egy rendeset is lehet venni, vagy csak kicsit kell hozzátenni. Akinek meg mindenképp csak az számít,hogy mindenki lássa, hogy neki az új Apple lóg a füléből, megérdemli, hogy szívjon a hangminőséggel (magánvélemény)

-
jozsi252
veterán
Köszi a segítségeteket.

Ismerős hogy vett iPhone 5-öt épp most töltöttem át neki a dolgokat. Névjegyzéket Google account-ból, képek zenék megvoltak neki a laptopon. Első rádugásnál új telefonként állítottam be az iTunes-ba. Itt ki is írta hogy ugye elötte egy másik iOS eszközzel volt szinkronizálva az iTunes.
Majd amikor áttöltöttem mindent az új iPhone-ra, nyomtam egy restore-t a régire, majd a végén új telefonként állítottam be, mert eladásra fog kerülni. Aztán nem akartuk hogy bármi is megmaradjon rajta. Majd ugye restore végén megkérdezi az iTunes hogy új telefonként legyen-e beállítva vagy legyen-e visszatöltve backup-ból bizonyos dolgok. Majd itt rámentem ugye az újra, és a pipákat kivettem onnan hogy Alkalmazások autómatikus szinkronizálása.
Ez hogy autómatán nem sync-el ez csak erre a telefonra vonatkozik, vagy ez globális beállítás az iTunes-nál?
Illetve tervezek venni egy iPad-ot, ha rádugom az iTunes-omra és azt is az én ID-mel fogom ugye használni, akkor az alkalmazásoknál nem fog megjelenni egyetlen 1 app sem mivel az iPad teljesen szűz lesz és nem lesz rajta egyetlen 1 app sem, vagy pedig megjelennek azok az appok amik az iPhone-omon is rajtavannak?
-
manchester85
veterán
Oké, én is elhiszem, hogy ez áll, (meg látom is,) de nem látom át ennek a rendszerét. Az authorizálás az oké, számolja az elfogyasztott "hitelesítést" minden egyes gépnél, ahol megadod az adott ID-val. De telóról csak belépsz és letöltöd. Hol van ez rögzítve, elkönyvelve, és milyen hibaüzenetnek kellene fogadnia, ha betelik, vagy hogyan lehet törölni? Nem stimmel ez nekem, inkább csak valami figyelmeztetésnek tűnik.
-
-
Kommy
veterán
válasz
icecave
üzenetére
Ez tényleg csak usb2 kompatibilis lesz
, jobban örültem volna ha usb 3-as lestt volna.(#12083) manchester85 : Elhiszem de akkor is ez áll az Apple oldalán.
http://www.idownloadblog.com/2011/08/10/apple-id-limited-10-devices/ -
manchester85
veterán
Hát én nem tudom. Nekem az iTunesben manage devices-ban egyetlen eszközt mutat, az iPad 2-t, amit tegnap eladtam.
Jelenleg mind az 5 authorizálásom be van telve. Ezen kívül programjaim vannak még:apám iPhone-ján
nagynéném iPhone-ján
unokatesóm iPhone-ján.
anyám iPad-jén.
haver iPhone-ján
ismerős iPhone-ján és a lánya iPad-jén.
Vadászcsiga iPhone-jánÉs még biztos van, akit kifelejtettem.

Ragnar95!
Ácsi, én mindig nem tudom, hogy, hogyan, hol és milyen formában jelentkezik ez a megtelt 10 izé. Lehet, hogy iOS 6-tól van? Olyat is csináltam már, hogy egy Apple Store-ban beléptem a sajátommal, megnézni valamit. Persze lehet, hogy azóta már törlődött, de mindent egybevéve én bőven 10 fölött vagyok.
-
Ragnar95
félisten

Akkor erre is gondolt az Apple, mondjuk akár ebből gond is lehet, bár 5 ID-nál nehezen van több 1 családban, de 5 akár simán össze is jöhet, ha 4 tagú a család és mindenkinek iPhone-ja van + van 1 iPad és 2 iPadnél (bár annak nincs sok értelme, de elvben lehet) már nem tudják mindegyik eszközre felrakni a megvett appjaikat, de nyilván valahol meg kellett húzni egy határt a visszaélések elkerülése végett... -
hami85
aktív tag
Na úgy látom a T-mobile akciózott....
159,900 a 4S
99.900 a 4
-
manchester85
veterán
válasz
Ragnar95
üzenetére
Így van. Mondjuk egyre kevésbé kell gépre kötni a telefont. Kíváncsi vagyok, mikor fognak erre kitalálni valamit, hisz az authorizálásnak is kisebb így a jelentősége, sokan szerintem az életben nem is kötötték gépre a telefonjukat. Bár lehet, hogy az Apple nem érzi úgy, hogy ezt kihasználnák az emberek. Megadni a jelszót, leszedni ingyen, 1-2 dolláros, eurós szaroknál szerintem senki nem szarakodik vele. A navigáció az egyetlen ilyen, amiért megéri ezzel szórakozni.
-
-
jozsi252
veterán
válasz
Ragnar95
üzenetére
Nos igen az volt a gond. Lassú port.
2 dolgot szeretnék még kérdezni.
iPhone 5-nél miért van hogy nincsen személyes hozzáférési pont? Vagyis van, de amikor beakarom állítani akkor nemtudom mert folyamatosan homokórázik.. És foggalmam sincs mi miatt lehet
Illetve iTunes-hoz van-e bármi olyan megkötés hogy 1 iTunes-hoz hány iPhone-t lehet rárakni, vagy pl 1 App ID-t nem lehet 3 iPhone-hoz használni? Bármiféle ilyen megkötés van, vagy nincsen semmi ilyesmi, és nemkell tartani semmiféle letiltástól az Apple részéről? Az EULA-t nem találtam meg iTunes-on belül.
-
-
válasz
Barett 50cal
üzenetére
Most próbáltam ipad 2 és i4-en, igaz, várni kell kicsit, de mindkettőn betölti.
-
jozsi252
veterán
válasz
Ragnar95
üzenetére
Köszi

Illetve az lenne még a kérdésem hogy ismerősömnek a laptopjáról másolok át képeket meg videókat az iPhone 5-re. Jó 300 db-ot. 90%-a képek. Viszont irtó lassan másolja az iTunes, tehát percenként 2-3 képet maximum. Ez mitől lehet? A laptop nem mai darab, lehet valami köze hozzá hogy ilyen tetü lassan másol?
-
szabopali
aktív tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Most aztán lehet kézzel lábbal tiltakozni! Ez volt az Apple rémálom hajnali utolsó képe, amire mindig felriadtak. Ez van. Sosem használtam jailbreaket, de azért kíváncsiságból szívesen elmennék. Mondjuk a helyszín nem gagyi.
Kommy: tudható , h milyen appról van szó.
-
Okuyama
tag
A hálózati töltőn rajta van a CE jelzés és nem matricázva van hanem ugy ahogy a gyárinál belefestve,az autós töltőn viszont matrica van.De befogom mérni hamarosan (biztos ami biztos alapon ) .Egyébként most kötöttem össze a pc vel a készüléket azzal a kábelal amit adtak hozzá ,és tökéletesen szinkronizál ! Bár ugyse ezeket fogom használni idehaza ,ugyhogy befogom mérni azért !
-
Kommy
veterán
Sajnosn ez Apple egy kicsit elhanyagolja most a kis fejlesztőket. még szeptember 2-án küldtem be a egy programot a Store-ba ezt 15-én vették ellenőrzés alá és 11 napot ültek rajta, persze 15-én elkészült belőle az iPhone 5 kopatibilis verzió, de a jóváhagyás nem szüntethteő meg és nem adaható új verzió hozzá addig míg jóvá nem hagyják, ezt meg is tették 26.-én azóta érhteő el. beküldtem a javított verziót erre megint várhatok legalább két hetet, pedig csak annyi a különbség, hogy iPhone 5 kompatibilis. Míg a "fő fejlesztők" beadják az appot másna a store-ban van , mint a twitter is, 21-én volt egy frissítés meg rá 1-2 napra egy újabb.
-
Ragnar95
félisten
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Még nem sajna

-
Barett 50cal
senior tag
Azzal gondolom nem lehet mit kezdeni ha se iPaden se iPhoneon nem tölt be a purchased fül az app store-ban. iOS 6 mindkettőn, csaktölt, Loading, aztán kifagy..

-
Ragnar95
félisten
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Én meg remélem 1 hónapon belül kész lesz a JB
De sajna ez a konferencia nem biztosíték a JB elkészülésére, hiszen inkább arra való, hogy az "újoncok" tisztábban lássák a dolgokat, de remélhetőleg a profiknak is lesz idejük összeülni és alkotni valamit 
-
vadászcsiga
félisten
Micsoda konferenciák vannak?!
Jailbreak KonferenciaRemélem jövőhéten már lehet is downgradelni a 4S-t.
-
C4mp3r
addikt
válasz
HUNPSP
üzenetére
nem fikaztad, csak sirtal, hogy miert nincs azonnal minden de most rogton, holott most, hogy kicsit belegondoltal ugytunik egybol megertetted az okat. hangnemem olyan, amilyen, de azt veszem eszre, hogy az embereknek soha semmi nem jo, nem akartalak megbantani, sorry ha magadra vetted.
-
Totheground
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
"Hoszzú távra" én is azt használom, de napon belül ezt jobban csípem.

-
vadászcsiga
félisten
válasz
Totheground
üzenetére
Köszi, tényleg szép de maradok a weatherpronál.
-
istvankeresz
aktív tag
5.1.1 alatt hogyan lehet a podcastocat azonos mappán belül dátum szerint rendezni? Régebben mintha úgy lett volna, de az még lehet, hOgy 4.3.3 alatt volt, amikor még ipod volt a neve annak akinek most zene.
-
HUNPSP
aktív tag
válasz
Ragnar95
üzenetére
Ez így van.
És az ötös esetében sincs baj, egyszerűen furcsa... nem furcsa, hanem olyan érthetetlen. Bár oké, látatlanba nem fog senki kiadni semmit, de azért nem 1-2% esély volt a 4" kijelzőre.
Visszatérve a másik két válaszra, főleg csigáéra: fikáztam én? Szóval omg, nem tudom mitől lett 1-2 ember ilyen indulatos, de nem kell vérre menően írogatni... szvsz... -
Totheground
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
-
Ragnar95
félisten
válasz
HUNPSP
üzenetére
"Az megint más kérdés, hogy amikor kijött a 4 a Retinával, attól még minden app ment rajta normálisan... ég és föld különbség Retina kijelző nélkül sem volt... így viszont 1:1-ben azt kapod amit 4S-en."
Az i4-nél meg egy az egyben azt kaptad, mint 3GS-en, amíg nem frissítették az appokat
-
HUNPSP
aktív tag
válasz
C4mp3r
üzenetére
Mondtam én hogy az Apple sara? Egyébként érdekes a hangnemed.

Többieknek köszi a választ, én sem gondoltam hogy félévig nem lesznek "kompatibilis" appok, csak egyszerűen magamat beleképzelve valahogy nem lenne oké a dolog.
Az megint más kérdés, hogy amikor kijött a 4 a Retinával, attól még minden app ment rajta normálisan... ég és föld különbség Retina kijelző nélkül sem volt... így viszont 1:1-ben azt kapod amit 4S-en.
Mellékesen ez csak vélemény volt.vadaszcsiga: videóban néztem...

És te is minek írod így, hogy örüljek a 4S-emnek inkább? Ennyire kivagytok borulva, emberek? Nyugi már. -
4264adam
nagyúr
Köszönöm a választ! Azért írtam be a jailbreaket mivel azt hittem (nokia tulajként) hogy ez is olyan szignózis féle fajta.
-
válasz
HUNPSP
üzenetére
Majd jönnek az updatek... Nyilvàn, amíg 3.5" volt évekig és nem 4, irreális dolog elvárni a fejlesztőktől, hogy előre dolgozzanak... Főleg, hogy az event napján lett 100%-osan biztos a 4". Lehet mondani, hogy dehát sejthető volt, de ilyen tipp alapon senki nem öl bele energiát, hátha bejön alapon.
-
C4mp3r
addikt
válasz
HUNPSP
üzenetére
nem tudom mit sirankozol, ugyanez volt mikor retina display-re kellett atallni. max 2-3 heten belul mar minden fontosabb/jobb apnak lesz i5-re optimalizalt valtozata. sok orszagban meg csak tegnap kezdtek el forgalmazni hivatalosan....
p.s.: ennek semmi koze az apple-hoz, a fejlesztoket lehetne hibaztatni btw...
-
HUNPSP
aktív tag
válasz
Totheground
üzenetére
Szuper, a milliós AppStore családból 10-15 app updatelve van.
Ne értsd félre, ez nem fikázás, SŐT. Csak számomra érthetetlen a dolog, hogy a legkézenfekvőbb dolognak még "nem terítettek meg"...
-
crey
addikt
válasz
Okuyama
üzenetére
Mint ahogy minden EU-ban forgalomba hozott elektronikai eszköznek rendelkeznie kell CE minősítéssel, ami egy kissebb vagyon. Tudod a kínai hogy oldja meg? Ragaszt rá CE matricát....
A helyedben legalább kimérném egy multiméterrel, hogy valóban annyi a leadott fesz./áramerősség, mint amit ráírnak (plusz hogy ez valóban stabil is).
-
HUNPSP
aktív tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Minek? Nem a kinézete a lényeg, hanem ha ez a legnagyobb újítás (mert gondolom nem a szoftveres Apple Maps), akkor miért nem úgy jelenik meg az összes app?
Ugyanazt megkapom 4S-en is, sőt mindent ugyanúgy megkapok 4S-en. Tehát csak ezért zavar a dolog... de persze ha téged nem, az a te dolgod.
De ezért is mondtam, hogyha majd pl. normális áron lesz már a Zötös, akkor sejtem a programok többségét már megoldották az új kijelzőre. -
bmwk1200s
őstag
Na találtam egy hibát, de szerintem csak szoftveres lehet...
Nem működik, de egyáltalán nem az auto fényszabályozás.. teljesen mindegy neki hol vagyok, milyen fényviszonyok között.. ki is kapcsoltam.. -
HUNPSP
aktív tag
Elég érdekesen néznek ki a "csíkos" appok 5-ön. Nem is bánom, hogy még nincs meg az új szifon... talán amikor emberi áron lesz kapható, már minden app úgy fog működni, ahogy annak kellene.
-
Ck.
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Próbáltam wifi-vel és mobilnettel is, de semmi.
Kommy:
Az idő automatára van állítva és már rengetegszer próbáltam ki/bekapcsolgatni a keresés, helymeghatározást, de semmi. A Find my iPhone se látja. Van aktív internetkapcsolat. Minden más pedig működik.
-
jozsi252
veterán
A restore hogy biztonságosabb?
Hogyha iTunes-ból csinálom, vagy hogyha telefonról csinálom
Általános - > Visszaállítás -> Összes tartalom, beállítás törlése
Gondolom mind a 2 módon ugyanúgy törlődik minden a telefonról, csak a kérdés hogy a telefonról közvetlenül a reset is ugyanolyan biztosan végigmegy mint iTunes-ból pl?
köszönöm

-
Kommy
veterán
válasz
Okuyama
üzenetére
majd akkor lesz gond ha valami miatt az autó nem 12V-ot ad az autós töltőnek és őis úgy gondoja, ha én többet kapok akkor a telefon is kaphat többet, csak lehet a telefon nem fogja ezt túlélni, vagy pedig azt fogod észrevenni, hogy az akkumulátorod egyre kevesebbet fog mírni a nem megfellő töltő miatt. Amúgy töltés közben próbáltad használni, mert sokszor meghülyül tőle az érintő kijelző.
-
-
Okuyama
tag
Tudom óva intettetek az ilyen olcsó töltőktől ,de én most vásároltam a Tescoban 990 ft ért egy szettet .Volt benne autóstöltő kábel és hálózati töltő ,és tökéletesen tölti a telefont . Azért mertem megvenni mert láttam a dobozon hogy a Magyarországi a forgalmazó ,szerintem nem lessz vele gond
.Legfőképpen az autós töltőre volt szükségem ,de igy van plusz usb kábelem is 
-
válasz
4264adam
üzenetére
Mivel tényleg nagyon kezdő vagy, ezért egyelőre azt mondom, hogy a jailbreaket hagyd, és csak a telefon alap funkcióit ismerd meg, és majd utána jöhet az iOS kinyitása ha azt valamiben is korlátozónak találod.
Mivel ezek a telefonok gyakorlatilag hülyebiztosok, ne félj attól hogy elrontasz valamit: nyomogasd, ismerd meg a menüket, stb
Telepítsd fel a gépre az iTunes-t, és ott is nyomogass át mindent miután csatlakoztattad a telót, és ott is mindent meg fogsz találni (magyar nyelvű program)Nem tudom mennyi idős vagy, de ezek tényleg elég egyszerű dolgok még egy ma tizenévesnek is. Ha nem megy akkor segítünk természetesen, de próbáld meg először magadtól rájönni, mert így tanul az ember

-
crey
addikt
1500-ért akartak adni két darabot. Mondom minek kettő, és miért 1500?!
Úgyhogy ebayről rendeltem, reméltem hogy nem szarik be az iPhone 5 nap múlva...

Csak egy javaslat, tőlem neked. Kezd azzal az egészet, hogy megismered az iOS-t, és belakod, mert alapvetően már kiforrott annyira, hogy nem kell haxolni a hiányosságok miatt. Ha mégis van ami hiányzik az életedből, utána mehet a dolog.
Ezt csak azért javaslom, mert a hsz.-ed te is a jailbreakkel kezdted

-
skoos
őstag
Sziasztok!
Jövő hét közepén megyek Koreába, Törökországon keresztül. Érdemes lenne az egyik országban (az árfolyamok és árak függvényében) betérjek egy iStoreba iPhone 5 ért?
Gari? -
4264adam
nagyúr
Sziasztok!
Most leszek életemben elsőnek Iphone tulajdonos (3gs), és szeretnék róla mindent megtudni(szoftver). Mi az a jailebreak, szoftverfrissítés,zene felöltés stb. Esetleg tudtok linkelni olyan oldalakat ahol ezek a dolgok le vannak írva, teljesen a legalapabb dolgoktól mert én sajnos semmit nem tudok még róla :S
-
D@niel
addikt
szerk.: semmi
-
Játékos
addikt
válasz
Totheground
üzenetére
Egy id-m van.
Viszont sejtem, mi lehetett a probléma. Elképzelhető szerintetek, hogy 20%-os töltöttség alatt energiatakarékosságból nem tölti le/fel a képeket? Mert most 21%-on van, és teszi a dolgát rendesen! 
-
Játékos
addikt
Sziasztok!
Kikapcsoltam a photostream-et, majd vissz a telefonon. Ezek után nem kerültek vissza a fotók, sőt, az újakat sem tölti fel a telefon az icloudba!
Restart volt, wifi van.
Mi lehet a probléma szerintetek?
Előre is köszi!
-
HUNPSP
aktív tag
Nem tudom volt-e már, de ez korrekt lépés, pláne több programot is beajánlva: iOS 6 térképek: elszúrtuk
Ja, egyébként nagyon remélem, hogy a következő "patchben" megoldják végre az ékezeteket, ez így nem esik valahogy kézre meg sehogy, hogy nekem kell ráböknöm az ékezetes betűre az alap betű fölött.
-
2csi
aktív tag
Sziasztok!
Iphone, iphone egymásnak csak képeket tud küldeni?
Ha nem miket tud még és hogyan?Köszi
-
vans?
őstag
udv,
micro sim-et a szolgaltato (Telenor) egybol tud vajon adni, ha bemegyek hozzajuk, vagy elore meg kell rendelnem? es visszaalakitot is adnak? (ha gyorsan at kene rakni a sim-et egy normal telefonba)
koszi!
-
2csi
aktív tag
Szaisztok!
Van olyan alkalmazás, ami szól neked, hogy ma ennek és ennek a játéknak ingyenes a teljes verziója!Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Hobby rádiós topik
- BMW topik
- Xbox Series X|S
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Spórolós topik
- Call of Duty: Black Ops 7
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- Lenovo Thinkpad X13 Gen2 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 5650U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 W11 Pro Garancia
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Ha szakmai kérdést feltenni, akkor erre való a topik. 

Ott volt valahol a Computer/Region, Computer Authorizations között. Be akartam másolni, de nem engedte kopipésztelni, screenshothoz meg nem volt kedvem, meg különben is, ilyenkor mindig ott hagyok valami kínos bizonyítékot a tálcán vagy valahol, ami végül kiszivárog a magánéletemből.

, jobban örültem volna ha usb 3-as lestt volna.

lugosi
-secret-
Zsolt,72
burgatshow