- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
KD6-3.7
őstag
Sziasztok
iPhone 8 zárolva Vodafone-ra EU-ban, Ausztráliában Vodafone-os SIM-et nem fogadja el. Miért nem müködik?
-
KD6-3.7
őstag
válasz
MasterMark #282176 üzenetére
Kapok egy üzenetet az is felugrik, telefonhívást is kijelzi stb.
-
KD6-3.7
őstag
Lehet nem pont ide tartozik, de hol lehet kikapcsolni azt, hogy mindent is összeszinkronizáljon a telefon a Macbookkal? Nekem ez nem kell, hogy mindent lássak a gépen is.
-
KD6-3.7
őstag
-
KD6-3.7
őstag
Sziasztok!
teljesen visszàllitottam gyárira a telefonom és nem választottam azt, hogy az adatokat, appokat szinkronizálja icloud-ból. Szűz a telefon csak a jelszavak, alap bejelentkezési adatok vannak meg.
Képeket viszont szeretném visszakapni. Ezt lehet utólag szinkronizálni vagy csinálja is csak sok az adat és lassú? Egyelőre üres a Fotók mappa. -
KD6-3.7
őstag
Én nem tudom mit csinálnak ios 16 alatt, de mióta fent van 3%-ot romlott az akksi állapota, melegszik össze-vissza…
nincs 1 éves a telóm -
KD6-3.7
őstag
Hát más az, hogy kinek mi tetszik és más az, hogy mi van közel a valósághoz. A true tone tartja az ideális 6500K-hoz közel a kijelző színhőmérsékletét, kórházi hulla fehér ami a true tone nélkül van az borzasztó. Kis fotózás, képalkotás és színhőmérséklet témában érdemes olvasgatni.
True Tone-al látod úgy a videót és képet ahogyan “kinéz”
TV-nél is ugyan ez a helyzet. -
KD6-3.7
őstag
válasz
7Heads Drago #274240 üzenetére
Lehet félreérthető voltam, tehát gyártanak belőle X darabszámot aztán utána lecserélik a klisét kb. egyből az új modellre mihelyt jön a pletyka, hogy iPhone 15… gagyi tokokat sokkal tovább és nagyobb darabszámban tolnak ki.
Azt ami marad kint a piacon az annyival annyi. Ezért lehet román Alza-nal még 2db készleten és árból látszik, hogy le se sz*rják, mert nem akciózták le, lehet nincs is már fizikailag raktáron. Hiába tavalyi az iPhone 13 Pro sajnos már nincs hozzá az az UAG Monarch tok, kifutott. (Utána kérdeztem beszállítóknál) -
-
KD6-3.7
őstag
16.1 Beta 3 (?)
Többször is csinált már olyat a teló, hogy kikapcsolt kijelzôvel rezgett, mintha értesítés jönne, de mikor feloldom nincs semmi.
+ auto fényerô szabályzást simán látom ahogyan fokozatosan veszi le meg fel a fényerőt.
13 mini -
KD6-3.7
őstag
válasz
Krisztianby #273565 üzenetére
Szia!
Jelentkezz ki-be az Apple fiókodból. A beállításokban rámész a nevedre a keresô sáv alatt és utána legalul találod a kijelentkezést. Volt akinél ez megoldott ilyen problémát, nálam iCloud elôfizetésnél csinálta.
-
KD6-3.7
őstag
válasz
pulyka jocó #273053 üzenetére
Érdekes, nekem ott a magyar is meg német is.
-
KD6-3.7
őstag
Ma vettem észre, hogy a naptárban az ünnepnapok németek, német nyelven írva
Régio pedig magyar! Másnál ilyen? -
KD6-3.7
őstag
Sziasztok!
Nem pont iPhone, de bármi Apple cuccra mikortól él a garancia? Vásárlástól számítva vagy bekapcsolástól számítva? Vagy hülyeséget kérdezek?
Most vennék órát, de csak karácsonykor adnám át. -
KD6-3.7
őstag
válasz
kristof123 #272823 üzenetére
Ha van Type-C-s töltôfejed akkor a gyári kábellel amit a dobozban találsz meg is vagy.
-
KD6-3.7
őstag
Legfrissebb 16.1-es béta, 15 óta bétázok, de nálam semmi hiba nem jött elô amire emlékeznék kivéve az idôjárás app ami sosem mutatott esôt, illetve volt képernyô villogás, de az egyszer csak elmúlt. Akksi idô eddig a legjobb!
13 mini -
KD6-3.7
őstag
Arra mit tudtok mondani, hogy két egymás mellett lévô telón különbözô az idôjárás appban az elôrejelzés?
Hiába zárom be, nyitom újra mást mutatnak.
Lehet az, hogy és iOS 16 bétán vagyok? -
KD6-3.7
őstag
válasz
HoldfenyLuna #268841 üzenetére
Lehet nekem van különleges bôröm, de hogy ez nem ujjlenyomat taszító az is biztos!
Na majd ha megkopik akkor próbálok másikat. -
KD6-3.7
őstag
-
KD6-3.7
őstag
Most tettem a telóra Spigen hiper szuper ujjlenyomat mentes, színkiemelôs extrás üveget. 2db van a csomagban, az elsô eltört felhelyezéskor egyszerûen elpattant a sarka, ami rákerült meg hát…
magamat látom benne + ujjlenyomatos az egész 1
perc alatt.Nem vagyok izzadòs, irodában gépelek.
Ennyit a Spigen üvegrôl… -
KD6-3.7
őstag
válasz
peugeotmate #268691 üzenetére
Szia!
Én egy puha sörtéjű fogkefével csináltam. Beraktam egy videót amin hallottam, hogy recseg aztán ahogy pucoltam kifele úgy egyre jobb lett a hang. Nekem ezt ajánlották nem rég itt. A fogkefe. Nyomni nem szabad csak kisöprögetni!
-
KD6-3.7
őstag
válasz
MasterMark #268561 üzenetére
Ez a téma nem rég futott…
Telefonon is jobban mutat a 16:9 pl most, hogy automatán változnak a háttérképek iOS 16 alatt kifejezetten jól jön, hogy 9:16-ban van egy csomó tájképem. -
KD6-3.7
őstag
13 mini
Mostanában észrevettem, hogy az alsó hangszóró berezonál, recsegőssé vált. Ez lehet a kosz miatt? Mivel lehet itthon biztonságosan kitakarítani? Saját tapasztalat?
-
KD6-3.7
őstag
válasz
MasterMark #268234 üzenetére
Lehet neki lehagyták róla ezt a szűrőt.
-
KD6-3.7
őstag
13 mini
ios 16.0 (béta)Észre vettem, hogy vibrál a kijelző. Ez szoftveres lesz vagy valami kezd bedögleni?
Most is ahogyan írtam ezt a posztot látom, hogy vibrál. -
KD6-3.7
őstag
válasz
matehajagos #267898 üzenetére
Azonos hálózaton van a TV és a telefon? 2,4GHz vagy 5GHz wifi például?
-
KD6-3.7
őstag
Tudja valaki hogyan mûködik a random háttérkép váltogató az iOS 16-ban? Én beállítottam, hogy a “természet” kategóriáju képeket váltogassa és 5 darabot ismételget… pedig van sokkal több képem, túrázás közben lőttem eleget.
-
KD6-3.7
őstag
válasz
szabonagyur #267584 üzenetére
Úgy beszélnek egyesek erről az akksi időről, mintha nem lenne minden sarkon konnektor… -
KD6-3.7
őstag
válasz
szabonagyur #267238 üzenetére
Fektetett feloldás baromi fontos volt gondolom mindenkinek. IMessage itthon senki nem használja (legalábbis akit én ismerek)
Haptikus visszajelzés írásnál kipróbáltam, de azzal a lendülettel ki is kapcsoltam. Widgetek bénák a lock screenen, görgethetô notic sem nyûgöztek le…
Valami még? Tudom már 100 helyen összefoglaltál, de tapasztalatból? -
KD6-3.7
őstag
Miért is vártuk ezt a frissítést ennyire?
Én eddig semmi újdonságot nem latok a lock screen-en kívül. -
KD6-3.7
őstag
Nekem olyan kérdésem van, hogy miért nem ment a Safari jelszót? Van egy oldal ahova nem rég óta járok és nem ajánlja fel az automatikus kitöltèst, àllandóan be kell írogatnom.
-
KD6-3.7
őstag
-
KD6-3.7
őstag
válasz
FIREBLADE78 #266659 üzenetére
Bírja, de úszni, merülni nem mennék benne. Beleesik veletlenül meg ilyenekre jó ez a védelem. Én nem kockáztatnék.
-
KD6-3.7
őstag
válasz
FIREBLADE78 #266651 üzenetére
IP68 szerint klóros és sós víz különösen nem ajánlott.
-
KD6-3.7
őstag
válasz
HoppMaster #266532 üzenetére
7,5W-ot tud vezeték nélkül. Lassú.
18W vezetékesen 22W-os USB-C-s adapterrel. -
KD6-3.7
őstag
válasz
Razzul #266320 üzenetére
Nekem nagyon bejött a 12 mini, gondolkoztam is rajta, de az akksi idô nem volt jó. Pár hónap és jöttek a pletykák, hogy jön a 13 mini és azt meg is vettem januárban.
Amire én használom elegendô. Egy bajom kezd lenni, hogy lehet meguntam már az ájfonozást. Xs-rôl váltottam, nem volt semmi “hûha” érzésem… lehet egy Pro a 120Hz-el jobban beadta volna, de használtam már 90Hz-es droidot szóval 120Hz nem hiszem, hogy meglepett volna túlságosan.
14 sem hiszem, hogy hatalmas változást hoz majd a 48 megapixeles kamerájával meg a notchless kijelzôvel, helyette lesz két lyuk… (Pro-ról beszélek)
Drága lesz az biztos, tavalyhoz képest. -
KD6-3.7
őstag
válasz
Razzul #266309 üzenetére
Azt nem írtál, hogy majd a szemünk kiugrik a helyérôl, ha meglátjuk az árát?
Én mindíg “S” szériát vettem, most is a 12 helyett megvártam a 13-at (mondhatjuk, hogy “S” lett) 14 után majd az új cuccokkal jön a 14s vagy 15 (ami a 14-es széria ráncfelvarrása lehet)
Én kihagynám a 14-et. -
KD6-3.7
őstag
Sziasztok!
Van egy i7 meg egy Xs Max.
Hogy lehet megcsinálni, hogy mindkét telón ugyan az az adat legyen? Képek, appok stb.
Xs Max 1 héttel régebbi cloud mentésbôl lett beállitva frissen, aztán az i7 tovább lett használva aztán átállnánk a Max-ra, de lemaradás nélkül.
Remélem érthetô vagyok. -
KD6-3.7
őstag
válasz
BoneDragon #264760 üzenetére
Nekem is volt ilyen, Androidos telefon látta, ott lefrissítettem a füles firmware-jét és utána látta az iPhone is.
-
KD6-3.7
őstag
válasz
BigBlackDog #263924 üzenetére
-
KD6-3.7
őstag
válasz
Gsx-rr #263786 üzenetére
MHJE3ZM/A amiről beszélek csak nem lehet ugyan olyan, mint a gyári, de amúgy ugyan az, ha érted mire gondolok.
Baseus cuccok nem rosszak, de nap, mint nap forgatom a kezemben és én inkább az utángyártott MHJE3ZM/A mellett döntöttem. (Munkám miatt sok kábel és adapter megfordul nálam) -
KD6-3.7
őstag
Én vettem (megbízható forrásból, utángyártott) egy kiköpött gyári 20W töltő adaptert (fele annyi volt, mint a logózott gyári) + dobozból a Type-C végű kábel és best ever szett így, Baseus és társai sem olcsóbbak, nekem 13 minit pikk-pakk feltölti!
-
KD6-3.7
őstag
válasz
pappkarcsi #263403 üzenetére
Áh itt ilyet nem lehet!
-
-
KD6-3.7
őstag
13 mini
Utoljára töltve 100%-ra csütörtök 6:53
screen on 4:30
Most vagyok 20%-on
ios version 15.4Hátha valakit érdekel.
-
KD6-3.7
őstag
válasz
szabonagyur #262430 üzenetére
Halide legfrissebb változata tud macro módot olyan telóval is ami gyárilag nem. Olvass utána, szerintem vállalható!
-
KD6-3.7
őstag
válasz
MasterMark #262427 üzenetére
A 13/13 miniből a telefotó hiányzik, nem?
-
KD6-3.7
őstag
válasz
MasterMark #261113 üzenetére
Ez igen! Akkor most már másképpen látom a dolgot.
Köszönöm a segítséget! -
KD6-3.7
őstag
válasz
MasterMark #261111 üzenetére
Szóval ez ilyen okos automata? Tehát, ha nekem kevés este a fényerő és feljebb veszem akkor az lesz neki a minimum amire leveszi a többi este is?
-
KD6-3.7
őstag
“Remélem” nem csak nálam problémás az, hogy ha manuálisan állitok a kijelző fényerőn akkor hiába van bekapcsolva az “auto-brightness” azon marad amire én felhúztam vagy éppen le. Minden egyes alkalommal be kell mennem a beállításokba és ki-be kapcsolni.
-
-
KD6-3.7
őstag
Na hát kék camshield tok 1 hetet nem bírt nálam, gusztustalan koszos lett az egész, le sem tudom mosni róla! Zsebben van meg az irodában az asztalon. Sz*r az anyaga.
-
KD6-3.7
őstag
válasz
Project: A #260801 üzenetére
Mapaság még csinálnak ilyet az emberek? Én mindent hagytam gyári állapotban, bekapcsolva, automatán (+ volt egy kis droidos berögzôdésem, hogy ezt-azt kikapcsoltam a beállítások mélyén, de a fórumtársak megtérítettek, nem ez nem android) és este 30-40%-al fekszem le. I13mini
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- YouTube
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AliExpress tapasztalatok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen routert?
- Milyen széket vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Tomato firmware
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Update 08.01. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3023, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest