- iPhone topik
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Indiában kezd a Poco M7 Pro 5G
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Mit tudunk a Pitaka márkáról, és milyenek a kiegészítőik?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobvoi TicWatch Atlas - üzemidő ultra
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Megvan a tizedik Redmi Note 12 is
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gicz
addikt
válasz zzola #268825 üzenetére
Akkor a folyamat:
elfogy a 4g és le srvcc-zik a telód az adott 4g cella srvcc targetjére. U900 lekapcsolása után ez low banden 2G lesz. 2 "fajta" service van, circuit switched és packet switched. 2G és 3G-n a beszéd az circuit switched. Ezert tud telefonálás közben 2G és 3G kozott handoverezni (IRATHO). Ahhoz hogy vissza tudjon menni beszélgetés kozben LTE-re reverse srvcc kellene. Van ilyen feature a hálozatokban de sehol a világon nem aktív, a sima srvcc is elég bonyolult. Reverse-el nem próbálkozik senki.
Röviden ennyi
[ Szerkesztve ]
-
Scarletiel
senior tag
-
Hawk02
aktív tag
válasz Scarletiel #268897 üzenetére
Szia!
Tudom nem nekem címezted a kérdést,de van abban az ár kategóriában ,ahol keresel.
Nem ismerem,de érdemes lenne ránézned,ha gondolod.
https://www.oneplus.com/hu/product/oneplus-nord-buds -
Scarletiel
senior tag
válasz Szabi® #268894 üzenetére
Nálam is ez lesz szerintem, kipróbálom abban az 1 hónapban aztán meglátjuk. Igazából nagy hangcuccom nincs, egy Redmi buds 3 Pro, egy JBL Flip 5 meg egy 2.1-es kis logitech hangfalon szólna ha használva lenne, így nem tudom én mennyire venném észre a Spoty vs Apple közötti hangminőség külömbséget. Ezért is kérdeztem a dolby atmos earbuds-t, hogy van-e olyan ami olcsó (20-30k) és támogatja rendesen.
Asrock B550M Steel Legend / Ryzen 7 5700X / Sapphire Pulse RX7700 XT 12GB / Kingston Fury Beast 2x16GB DDR4 3200Mhz CL16 RAM / Kingston NV2 1TB x2 SSD / Thermaltake Toughpower GF1 650W / Deepcool AK500 WH/ Deepcool CH360 Digital
-
Szabi®
addikt
válasz Scarletiel #268889 üzenetére
Az apple music úgy is fel fogja kínálni hogy 1-3 hónapig ingyen használhatod. Akkor látni fogod, hogy milyen.Egyébként én is azt preferálom inkább a soptify-al szemben.
-
KunEmber
senior tag
-
trebrona
nagyúr
válasz Scarletiel #268889 üzenetére
Én is maradnék a Spotify mellett.
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
Scarletiel
senior tag
válasz haxiboy #268888 üzenetére
Köszönöm,
Eddig csak a Spoty volt meg a YouTube premium, de hiányzik egy Spotify féle szolgáltatás újra és emiatt gondolkodok az apple music mellett, ha majd meglesz az Iphone, mondván akkor a gyári szolgáltatás lenne hozzá.#trebrona és lugosi,
Nektek is köszi!Asrock B550M Steel Legend / Ryzen 7 5700X / Sapphire Pulse RX7700 XT 12GB / Kingston Fury Beast 2x16GB DDR4 3200Mhz CL16 RAM / Kingston NV2 1TB x2 SSD / Thermaltake Toughpower GF1 650W / Deepcool AK500 WH/ Deepcool CH360 Digital
-
haxiboy
veterán
válasz Scarletiel #268885 üzenetére
Összehasonlítottam már mindent mindennel. Ha eközött a kettő között kéne választanom a Spotify Premium mellé tenném le a voksomat, még a kocsiban is hallottam a különbséget a kettő között.
Premium Mining Rigek és Gamer/Workstation gépek: tőlem, nektek :)
-
trebrona
nagyúr
válasz Scarletiel #268885 üzenetére
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
-
Scarletiel
senior tag
Egy amatőr kérdés, mert hiába google a barátom nem találok rá. Ugye az apple music-ben vannak számok amik támogatják a dolby atmos-t. Van az Airpods pro-n kívül olyan earphone ami olcsóbb alternatíva és támogatja a dolby atmost? Illetve mellékes kérdés, hogy ti melyiket preferálnátok jobban Apple music vs Spotify? (Ha erre külön topik van akkor egy irányítást megköszönök.)
Asrock B550M Steel Legend / Ryzen 7 5700X / Sapphire Pulse RX7700 XT 12GB / Kingston Fury Beast 2x16GB DDR4 3200Mhz CL16 RAM / Kingston NV2 1TB x2 SSD / Thermaltake Toughpower GF1 650W / Deepcool AK500 WH/ Deepcool CH360 Digital
-
Szajo
őstag
Na nekem úgy tűnik a factory reset megoldotta a problémáim, nincs sűrű térerő gond és így merülni sem merül hamar a teló…
kopp kopp persze mivel ez még egy nap eddig[ Szerkesztve ]
-
antocskin
tag
Üdv!
Tegnap feltettem a minap megjelent iOS 15.6.1-et (korábban 15.4.1 volt), mert nem valószínű, hogy lesz ebből több frissítés a 16-ot még biztos, hogy nem szeretnem egy jó darabig, legalább karácsonyig. Azt vettem észre, hogy a Safarinak valami kék árnyalatos tengeres/halacskás háttere van. Ezt ki lehet kapcsolni vagy vissza lehet állítani valahogy?Köszönöm!
-
DGery
aktív tag
Sziasztok!
Dual sim használat esetén1, külön ki lehet kapcsolni az eSim-et, hogy ne használja folyamatosan a készülék? (pl akár naponta ki-be paranccsal)
2, lehet-e külön csak az egyik simhez tartozó hívásokat némítani / tiltani?
Köszi
by DGery® c.o. ///// MacBook Air M1 / iPhone 12 128GB / iPhone SE 2020 / iPad 9 WiFi only 64GB / Apple Watch Series 5 / Xiaomi Mi Scooter 3 / HP EliteBook 850 G7 / Xbox Series S / Dreame D10s Pro / iKier K1 12W
-
kalapacsolok
senior tag
Sziasztok!
Már nem garix 11 pro maxom van, vízbe merítettem, korábban mindig bírta. Most úgy látom, az előlapi kamera mögé nedvesség kerülhetett. A lényeg, hogy a Face ID-t letiltotta, nem megy. Pár órát állt, előlapi kamera jól megy, de a face ID nem megy Tudtok ajánlani szervizt, aki ezzel foglalkozik Bp-en? Illetve egyáltalán könnyen javítható, vagy olyan drága, h nem éri meg?
-
HARDVERAPRÓD
válasz szabonagyur #268875 üzenetére
Mindenhol vannak kuvételek.
-
félisten
-
Sungoo
addikt
Nem is tudtam, hogy jön frissítés. 15.6.1
-
HARDVERAPRÓD
válasz burgatshow #268869 üzenetére
Ez nem factory reset.
A telefon törlés meg a factory reset nem ugyanaz.
Vagy én csináltam régen. -
zzola
titán
válasz esbii22 #268862 üzenetére
Nem. Rengeteget beszélek és ma is 4G indult a hívás full jellel, aztán menet közben eltűnt a 4G, hívás végén azonnal van. 12 pro maxxal is ez volt a problémám. Talán az iPhone konfigurációs dolgai nem jók, vagy a Yettelé, nem tudom, de nagyon nagyon bosszantó!
Feleségemnek egy Samsung A52-je van, ugyanezt a hálózatot használja, neki szinte mindig minden körülmények között HD vagy HD+ minőségű a beszélgetése. Ott érdekes, de nem tűnik el beszélgetés közben a HD hang. -
Krethx
aktív tag
Mac mini M4 Pro 64GB/512GB - macOS Sequoia | iPhone 12 / 14 Pro 256GB - iOS 17 | Apple TV 4K 128GB - tvOS 18 | Watch S9 45mm - watchOS 10 | PlayStation 5 / 3 / 2 Network Adaptor 80GB HDD-OSD | Amiga 4000D Cyberstorm Mk-II 060 50MHz 128MB RAM/120GB-HDD/32GB-CF - AmigaOS: Workbench 3.1
-
HARDVERAPRÓD
válasz burgatshow #268859 üzenetére
Factory resetnél? Szerintem ott nem. Viszont nem kell újat kérni. Bármikor megcsinálható, ha jól emlékszem.
-
Szajo
őstag
válasz burgatshow #268859 üzenetére
És ennek mi a módja?
-
burgatshow
veterán
válasz Jakob.rabbi #268858 üzenetére
Tud már úgy factory resetet csinálni, hogy az eSIM konfig megmarad.
-
Szajo
őstag
Emiatt a 4G probléma miatt csinálni akarok egy Hard Resetet, ha icloudban tárolva vannak a fotók,fájlok akkor mi más tünik még el? Beállítások,safari kedvencek, jelszók megmaradnak?
-
tag
válasz SpongyaBob #268852 üzenetére
Ezt a verziót használod: iOS 16.0 (20A5349b) ?
Az előző bétánál nálam is csak lassú volt de most nem tölt be.
Applepay tökéletes.[ Szerkesztve ]
-
fattyu
veterán
válasz zzola #268850 üzenetére
sziasztok,
segítséget szeretnék kérni. carplay. vagy valami helyette.
értem a biztonságot. de siri felolvassa a magyar üzeneteket amik teamsen jönnek tudjuk hogy bár nagyon vicces de nem produktív. ki lehet valahogy játszani a rendszert hogy vagy teljesen tükrözzön vagy van valami alternatív app?köszönöm
a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
zzola
titán
Ma este váltottam eSIM-re (Yettel), ettől függetlenül érdekes dologra lettem figyelmes.
Telefonon beszéltem, látszik hogy működik a VoLTE.
pontban 30 percnél megszakadt a hívás, a 4G eltűnt és lett belőle Edge.
Majd hívtak, letettük mert ocsmány volt a beszédhang minősége.
Ahogyan vége lett a hívásnak, lett 4G, majd mielőtt megjött a bejövő hívás, leváltott Edge-re, aztán beszélgetés közben az is eltűnt.
Na ilyenkor mi történik? A szolgáltató sara vagy a készüléké?[ Szerkesztve ]
-
tag
Van akinek működik az új publikus béta alatt a CIB mobil alkalmazás? Nekem nem lép túl a nyitólapon.
-
tylerddd
veterán
válasz HoldfenyLuna #268845 üzenetére
Nekem is Samsung van. Most végre bejutottam az appleid.apple.com-ra és jelszót cseréltem, ill. kivettem a megbízható eszközök közül a legutolsó iPhone-om és átfutottam, frissítettem néhány adatot. Nem akarom elkiabálni, de azóta megy, ahogy próbálgatom itt.
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
dud998
őstag
IOS és iPadOS 15.6.1 kint. Biztonsági javítás ahogy látom.
[link]“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
HoldfenyLuna
aktív tag
válasz KD6-3.7 #268842 üzenetére
Én a törésre gondoltam, hogy itt ilyen nem fordult elő velem. Ujjlenyomat nálam elég ritkán van, elég száraz a kezem.
@tylerddd: nálam ez korábban a Samsung esetén fordult elő, pedig Samsungos telefonon használtam a saját rendszereit. Szóval érdekes, hogy ezek hol akadhatnak el/össze.
[ Szerkesztve ]
-
tylerddd
veterán
Üdv! Már 2. járok úgy az icloud fiókommal, hogy nem küldi az SMS-t a kétlépcsőshöz a nem iPhone készülékemre és nem tudok belépni a fiókomba. 2018 óta van más telóm, előtte nagyon sokáig iOS-en voltam és az icloud-os e-mailt adtam meg mindenhová. Nem akartam mindenhol átírni. Szóval 2018 óta 1x sem volt ezzel problémám, de most kb. egy hónapon belül ez a második. Mivel lehet a gond? A mobilszolgáltató részéről lehet ilyenkor valami? Korábban egyből ott volt az SMS. Nem igazán akarnám kikapcsolni a kétlépcsőst, de lehet azt kell majd tennem.
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
Injun
senior tag
-
KD6-3.7
őstag
válasz HoldfenyLuna #268841 üzenetére
Lehet nekem van különleges bôröm, de hogy ez nem ujjlenyomat taszító az is biztos!
Na majd ha megkopik akkor próbálok másikat. -
HoldfenyLuna
aktív tag
válasz KD6-3.7 #268839 üzenetére
Sajnálom, hogy ezt tapasztaltad. Nekem Spigen EZ Fit van a sima 12-n, nekem ez nagyon bejött, egyik nap azon nevettem, hogy tartottam a telefont a kezembe, rászállt egy aprócska légy, és csúszott lefele az üvegen
@injun: ha a Gmail appot használod, és Te most arra gondolsz, ott Beállítások, legörgetsz az Értesítések részig, és ott vannak az értesítési hangok. Nekem úgy jelez, ami be van állítva.
[ Szerkesztve ]
-
Injun
senior tag
Tegnap vettem egy iPhone-t és a Gmail levelek érkezésekor nem úgy zenél ahogy beállítottam.Hol kell ezt beállítani?Köszi
-
KD6-3.7
őstag
-
Krethx
aktív tag
válasz atiska007 #268834 üzenetére
[ Szerkesztve ]
Mac mini M4 Pro 64GB/512GB - macOS Sequoia | iPhone 12 / 14 Pro 256GB - iOS 17 | Apple TV 4K 128GB - tvOS 18 | Watch S9 45mm - watchOS 10 | PlayStation 5 / 3 / 2 Network Adaptor 80GB HDD-OSD | Amiga 4000D Cyberstorm Mk-II 060 50MHz 128MB RAM/120GB-HDD/32GB-CF - AmigaOS: Workbench 3.1
-
SharpSA
veterán
Van valakinek tapasztalata Yettel esim működésével kapcsolatban Szeged és környékén?
Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
-
KD6-3.7
őstag
Most tettem a telóra Spigen hiper szuper ujjlenyomat mentes, színkiemelôs extrás üveget. 2db van a csomagban, az elsô eltört felhelyezéskor egyszerûen elpattant a sarka, ami rákerült meg hát…
magamat látom benne + ujjlenyomatos az egész 1
perc alatt. Nem vagyok izzadòs, irodában gépelek.
Ennyit a Spigen üvegrôl… -
zzola
titán
válasz vargalex #268828 üzenetére
Pontosan így történik, ahogyan írod. Működik a VoLTE, mert szoktam a páromnak képeket küldeni beszélgetés közben. Tényleg én csak arra vagyok kíváncsi, hogy miért nem tud beszélgetés közben vissza váltani 4G-re. 3G-re simán, de ugye abból szinte már nincsen (na jó Yettelnél azért még van).
Ugye ez az egész történet eddig nem fájt, mert párhuzamosan használtam 2 előfizetést, a másik Vodafone volt és ott sokkal jobb volt a beszédhang minősége is... -
vargalex
félisten
-
HoldfenyLuna
aktív tag
válasz Szabi® #268817 üzenetére
Mondjuk ez mindenre igaz, de én adom. Olyan feleslegesnek tartom éves szinten kijönni valamivel, bár így is lekopogom, eddig almáék az egyetlenek, ahol tőlük újonnan meg lehet venni tavalyi évi modelleket, mégha nem is a pro, meg maxokat.
@burgatshow: ESR-nek van hasonló sárga szlikon tokja
Btw, tok, épp azt akartam elmesélni, hátha valakinek jól jön, hogy most vettem egy ESR Zero Slim tokot, és nagyon meg vagyok vele elégedve. Nem egy bumper, de tényleg tök vékony (1 mm), nem csúszik, ami nálam fontos, mert rengeteget mosok kezet, és full szárazak az ujjaim, kényelmesebb fogni a kis telefonom (sima 12), olyan, mintha rajta se lenne. Pereme nem igazán van egyébként, tehát kijelzőre figyelni kell. Nyilván sárgulni fog, de én amúgyis szeretem öltöztetni az eszközeimet. A SPigen Ez Fit fóliámmal tök jól megvannak.
-
zzola
titán
válasz lugosi #268823 üzenetére
Van igen, működik is rendesen. Igazából érthetetlen. Nem értek a technikai hátteréhez, de nem értem a 4G hálózatra beszélgetés közben miért nem tud visszakapcsolódni? Ahogy megszakítom a hívást, már ott a 4G jel...
Yettel. Itt vagyok Pécs mellett egy köpésre, itt mindenhol szinte full a jel...
[ Szerkesztve ]
-
zzola
titán
Az miért van, hogy beszélgetés közben elveszti a készülék a full 4G-s jelet, levált 2G-re, beszédhang moslék minőség lesz. Legfeljebb 3G-re vált vissza, 4G-re soha! Mivel a 3G-t leszerelik, így marad ilyenkor a vállalhatalan minőség?
-
-
oba
addikt
Köszi mindenkinek, így már teljesen világos. Azért ez nem egy tragikus probléma.
Kézzel készült óraszíjaim - https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/oba/index.html
-
burgatshow
veterán
válasz #73820095 #268812 üzenetére
Igen. Mivel olyankor a szükséges hardver erőforrást az aktív SIM “stoppolja”.
[ Szerkesztve ]
-
oba
addikt
válasz pauliboy23 #268807 üzenetére
Értem, köszi a választ. A dual standby számomra nem probléma, nem akarok egyszerre telefonálni és mondjuk a másik kártyával hívás közben netezni. Ha jól értem ez a következménye vagy hátránya ennek.
-
darealdeal
csendes tag
Sziasztok, nemrég lett egy Xs Maxom, gyári apple szilikontokot használok hozzá, akinek esetleg van vele tapasztalata tudna segíteni, hogy 3D rounded üvegfólia szélétől függetlenül használható a tok?
-
-
oba
addikt
Sziasztok!
iPhone 11 pro/max készülékkel megoldható, hogy Yettel (feltöltős) eSim legyen és mellette egy fizikai (digi) sim? Támogatja ezt? Ha igen akkor mindkettőn elérhető vagyok, és lehet váltogatni, hogy melyik sim legyen az alapértelmezett hívásra és/vagy mobilnetre?
-
Héliosz
tag
Sziasztok!
Eléggé felbosszantott az Iphone 11-em, ugyanis az akku infónál "Szervíz" felirat fogatodd, 79%-os akksi teljesítmény fogadott.. Legutóbb amikor néztem, 85% volt. Gyári töltővel töltöm, semennyi üzemidő csökkenést nem veszek észre... Rátettem gépre és megnéztem az akksi állapotot az iMazing nevű programmal, 86%-ot ír... Van esetleg valami fajta megoldás a bolti akksi cserén kívül, ami eltűnteti ezt a szervíz feliratot? (nem akarom csak ezért cseréltetni drága pénzért, mert a telefon szoftvere hasraütés szerűen leírt egy értéket.. )
Köszi!
Ha lebeszélünk egy üzletet, kérlek legyen Benned annyi, hogy állod a szavad. Nem nagy dolog. :)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- iPhone topik
- Rendszergazda topic
- Steam Deck
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold 4, fekete, 12/256 DS, 2025.10.03-ig garis
- Iphone x
- IPhone 15 Pro max 256 gyári független hibátlan 2027.01.02. Apple jótállás névre szóló számla
- Apple iPhone 15 Pro , Blue Titanium , Usa ( eSim ) modell, kártyafüggetlen
- Apple iPhone 14 Plus, Blue, makulátlan, 128Gb, garanciális, független
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest