- Mobil flották
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
markknight #340643 üzenetére
Most, hogy összefoglaltad, mi zavar, Windows 10-11 érzés fogott el, ahol az XP-s vagy 98-as dolgok is még bent vannak a rendszerben, UI-ban
Nincs egy ember, aki átnézné az egészet, hogy konzisztens-e... -
válasz
ricshard444 #340219 üzenetére
Vagy igazak vagy nem.
-
Nálam ez elhasalt.
Ezután jött a hosszabb megoldás:
Google Fotókban csináltam albumot minden évről, majd oda behúztam évenként a képeket. Ezután az évekre elnevezett albumokat már le lehet tölteni zip fájlban. Ezeket a mappákat ezután be lehet húzni az iCloud for Windows-ba és szépen feltölt mindent iCloudba.
Fizetős megoldás lehet esetleg a Copytrans egyik terméke, régen használtam lokálisan képeket másolgatni. -
válasz
Stauffenberg #338694 üzenetére
Szerintem a gesztusok háttérbe fognak szorulni a jövőben, mert az átlagember nem tudja őket használni. De ez csak az én megfigyelésem.
Jó lenne egy appoktól független swipe back, de erre nem sok esély van most.
Kedvencem, mikor az appban csak bal felül lehet a vissza nyílra nyomni, de az a nyilacska is úgy van megoldva, hogy ötödjére érzékeli az ujjam. -
Mondom mi van itt a topikban, hogy ennyi hsz. Ja hat hogy Keynote 😀 Ennyire nem érdekelt idén, ijesztő.
-
válasz
burgatshow #338550 üzenetére
ez jo köszi
-
válasz
YosheeLocote #338423 üzenetére
apumnak is az van es nem akar megválni tole, szoval használható, otp app is megy rajta
-
válasz
Zsolt,72 #338359 üzenetére
Konnyebb tisztítani a Lightning-ot, en csak ezert szerettem 😀
Kivancsi lennék egy EU-s szakértő véleményére is, majd keresgélek. Mert mindig csak az Apple-t halljuk es az EU rövid álláspontját, de erről nem hallottam, hogy foglalkoznak-e a user élménnyel stb.
Aztan az is eszembe jutott, hogy az EU es az Apple valszeg jóval korabban mar megkezdi a tárgyalást minden ilyen változtatás bejelentése elott, de arról mi nyilván nem tudunk, es az Apple ezt felhasználhatja arra, hogy az EU-t állítsa be rossznak, minthogy megoldja a dolgot. -
-
válasz
karldergroße #338228 üzenetére
Én a Lastpassból anno manuálisan szedtem ki minden egyes jelszavam, olyan 300-at
és toltam át 1passwordbe. Minden nap egy kicsit, hogy ne őrüljek meg.
-
válasz
Stauffenberg #338096 üzenetére
Edge-ben működik csak a Passwords és elég fapados, valamint ott mindig be kell jelentkezni a Win jelszavaddal, akárhányszor meg akarod nyitni az appot. Engem marhára idegesített, 5-10 percig próbálgattam kb.
Családi 1Passwordöt használunk már évek óta, különösebb bajom nincs. Ami bajom van vele általában az Apple limitáció vagy szar egy app/weblap, tehát pl. vannak esetek, mikor a 1Password nem tölti ki a mezőket iOS-en, de megnéztem és az Apple PW sem töltötte ki...
Tudom, drágának tűnik a 1P, de talán nem olyan drága, ha azt nézzük, hogy profi app és minden nap használjuk. Előfizetéskor Revoluttal lehet más országot is választani, akkor olcsóbb egy kicsit. -
válasz
markknight #337971 üzenetére
jah, ez most mar igy marad
-
válasz
burgatshow #337626 üzenetére
-
válasz
markknight #337350 üzenetére
Vegre belerakták ezt.
-
iPhone 16 stock wallpaper meg mindig rózsaszín lesz random a zárképernyőn.
Minden frissítés utan jelentem, persze kevesen használják gondolom es meg kevesebben jelentik mellettem.
Ez most mar igy marad, amig nem törlik a hátteret a következő ios-ben, ahogy szokták. Azert csúnya, hogy ilyen UI bugokat most mar konkretan nem is javítanak.Par felhasználó tavaly emiatt szervizbe vitte a telefont, valaki kapott is cserét, de ez szoftveres gond.
-
iOS 18.5
-
Dbrand látom jött már elő a topikban.
Változtattak a szállításon, így már nem annyira zsákbamacska EU-ba kérni a cuccot:Gépi fordítás:
A dbrand regisztrált az Import One-Stop Shopnál (IOSS), hogy az Ön nevében beszedje és átutalja az áfát.Képzelje el a következőt: Ön rendel valamit az interneten, és örökké várakozik, hogy aztán kiderüljön, hogy az üzletnek fogalma sincs arról, hogyan működik az uniós vámkezelés. A csomagját túszként tartják fogva, Önt elássák a papírmunkában, és a meglepetésszerű díjak megduplázzák a rendelés árát. Mi a dbrandnél megkíméljük Önt a fejfájástól azzal, hogy az Ön nevében beszedjük és átutaljuk az áfát és a vámokat. Nincsenek extra díjak, nincs papírmunka és nincs késedelem a szállításban. Szívesen.
-
válasz
markknight #337082 üzenetére
Messengeren is kikapcsoltam, hogy lássák, mikor vagyok aktív, engem sem érdekel, mikor ki aktív. A Messages-nek vannak más egyéb bajai sajnos
-
válasz
markknight #337076 üzenetére
Mindeközben anyum iPhone SE2-vel vígan elvan FB-kal és alap dolgokkal. Akkija sem szar.
-
válasz
markknight #337025 üzenetére
Lehet, sosem tudni
-
A heten jon a 18.5.
-
En azt vettem eszre, hogy a legtöbb appnal tok mindegy, be van-e kapcsolva a háttérben frissítés, mert ugyis újratölti magat, mikor megnyitod, pl. a meta szarjai.
-
-
válasz
MasterMark #336854 üzenetére
Már reflexből megy nekik is ez. Mindig más a hibás...
-
Milyen méretű telefon kell, hogy ilyen anomáliák ne forduljanak elo? Regen azt hittem, hogy a mini telefonom
miatt ilyenek az appok, de mar 16-om van… -
válasz
Stauffenberg #336670 üzenetére
ja mi is használjuk, vannak bajok sajnos 😀
-
válasz
AMD Power #336520 üzenetére
Tesóm mindig figyeli, hogy 80-ra töltse az akksit, éjszaka is stb. 1 év után megnéztem, jobban romlott az ő akksija, mint az enyém, pedig én leszartam
Ez még az iPhone 11-eseknél volt.
Azt is megfigyeltem, hogy a nyarak nagyon megroncsolják az akksikat nálam, mindig ugrik pár százalékot őszre a battery health. -
válasz
markknight #336486 üzenetére
Sima 16 szinten. Jöhetnek a ventilatoros telefonok, foleg, ha erőltetik az on-device AI-t még
-
ios 18.4.1 ota nektek is csinálja azt a kamera, hogy az esetek 80%-ban nem jelez haptikus jelzéssel, ha fotót készít az ember? iphone 16
-
válasz
markknight #336262 üzenetére
pedig a reklámban gyors
[link] -
válasz
markknight #336262 üzenetére
Ja, elég lassúcska. De innen lehet majd fejlődni
iPhone 17-tel már gyorsabb lesz...
-
mert párszor előjött mar, hogy az apple tavaly indokolatlanul vont le penzt az emberektől, de nem értik meg, hogy az otp partnere tehetett rola, nem az apple
tudom ez mas ügy volt, de mar ugranak a témára sztem
ja volt megegy, mikor állítólag az apple payt feltörték es nagy összeget vontak le valakitől revoluton keresztul, akkor meg kiderült, hogy user error -
válasz
fery02 #336040 üzenetére
Hát azért nincs akkora mennyiségű tartalom az Apple-nél, mint a Netflixnél, de a minőség szerintem jobb összességében. Annyi még, hogy nincsenek szinkronos filmek, csak feliratos.
Én nem tudok lokációs korlátról, szóval a család tagjai nézhetik, ha családi csomagot veszel.
Nincsenek külön csomagok. -
ios 18.4 óta random nincs rezgés, mikor lenyomom a fotózás gombot. ha feloldom a kijelzőt, random rezzen egyet a telefon, mintha lenyomnék egy gombot. ilyenek utan ne varjatok, hogy egy 3rd party billentyuzet tökéletesen működik 😀
-
válasz
dnelb #335969 üzenetére
Szerintem iCloudban nem tudod. Esetleg ha kikapcsolod az iCloudba mentést minden eszközödön, akkor letölti a csatolmányokat is gondolom, törlöd amit akarsz, vársz 30 napot, hogy eltűnjenek az iCloudból a tartalmak, aztán visszakapcsolod az iCloud mentést.
Másik opció, hogy beállítod, hogy csak 1 évet mentsen. -
válasz
markknight #335839 üzenetére
Most vettem észre az iPademen ezt. Mi ez valami új funkció, ami automatikusan bekapcsolt? Rányomtam, hogy update all és bizonyos appok frissítéseinél ott van, hogy "resume".
Miért nem frissíti őket, ha én már rányomtam, hogy update all?
-
válasz
Törpilla1987 #335837 üzenetére
Szia! Szerintem megér 50 ezerrel többet az iPhone 16. Én nagyon szeretem a makró fotózást.
-
válasz
markknight #335120 üzenetére
ipaden be sem kapcsoltam
-
válasz
Stauffenberg #335090 üzenetére
Elképzelem, ahogy az uj design keveredik a regivel itt-ott es majd neha még ugrál is ide-oda a ketto kozott.
-
válasz
Stauffenberg #335086 üzenetére
Nekem van egy érzésem, hogy ez a csoda-Siri, amit reklámoztak, soha nem fog jönni. A reklámokat is törölték. Sosem mutatták be élőben, nem lehetett tesztelni, csak egy concept video volt belole. Az Airpowert legalabb bemutatták a WWDC-n vagy min anno, igaz, nem volt bekapcsolva. Az Airpowert sem adták ki soha.
-
iPhone 16-on a pink lock screen a gyári háttérrel még mindig nincs javítva, pink színnel villog. Valszeg ez már így marad. Olyan fail ez
-
válasz
markknight #335037 üzenetére
Használtad az AI cuccokat és azért szívta le vagy anélkül?
Mondjuk lehet megint újraindexel megint mindent, elég nagy update volt. -
iPhone 16 genmoji kreálásnál rendesen kezd forrósodni...
-
válasz
markknight #334973 üzenetére
ja, már megvan
hát nem estem hanyatt azért -
válasz
CharlieDrop #334968 üzenetére
Image Playground nincs, ez fura
-
En mar évek ota mindig az Apple Supportot hívom, ha bajom van egy eszközzel. Ők tudnak olyat, hogy üzennek a szerviznek, hogy egybol csere, igy megspórolok egy csomó időt (persze igy is Prágából küldik az uj eszközt). Meg segítenek mindig abban is, hogy hova vigyem az eszközt.
Ilyen boltokba mint az MM vagy Euronics stb. soha nem vinném egyébként.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- Pixel 7 Snow 128Gb-sok tartozék-1 hónapos-garanciás
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 87% akku
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest