Hirdetés
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
irgum
addikt
válasz
megema
üzenetére
Értem. Nekem volt mindenféle iPhone, a 2G-t és a 3GS-t kivéve. A 3G 2 évig volt meg, fizikai melóban mindig a munkaruhám zsebében volt, egy hőkezelő, piszkos, elektroszmogos üzemben. Hibátlanul adtam el mikor beszereztem a i4-emet. iPhone 5 amivel gondom volt egyedül, sleep gombja nem reagált. Kaptam egy újat, ami 8 hónapig hibátlanul működött. Vannak hibák és peches emberek, ez természetes. - Gondolom ebben egyetértünk. Nyilván eddig azért nem írtam le ezeket a mondatokat, mert természetes, ha meg vagyok elégedve egy 200ezres telefonnal. Ezért se olvasod a sokezer elégedett iPhone-os véleményét, mert a meghibásodás az ami nem megszokott, így nyilván annak adnak hangot a fórumozók.
-
megema
őstag
Én ilyet nem mondtam. Ha mondtam is volna, akkor nem kizárólag az 5S-re.

Olyan még nem volt, hogy ne kellett volna valamilyen hibával megbarátkoznom (új) iPhone-nál. Nyilván nem mindegy, ha a kijelző backlight bleeding-es, vagy lötyög egy gomb. Előbbit nem, utóbbit viszont el tudom nézni. A cserélt darab ismeretében tudnék még pár dolgot mondani, ami az elsőn nem volt tökéletes (pl. home gomb kicsit kilógott, bizonyos nyomás esetén minimálisan recsegett), de nem is zavart. iPad-nél sincs síkban a home gomb, megszoktam.
Ennek ellenére bízom a márkában, habár meglenne az okom az ellenkezőjére. Sajnos ki szoktam szúrni minden apróságot, és ilyen árért prémium minőséget várok. Nyilván nincs tökéletes darab, de az alapján, amilyen készülékek nálam megfordultak, kételkedhetnék az erre való törekvésen is. Tudom rossz szerencsém van műszaki cikkek terén... Így jártam.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
manchester85
üzenetére
Ez a hit a 7.1-ben már lassan teológiai vitává kezd válni annyian hisznek benne
Most már én is kíváncsi vagyok rá. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
vans?
őstag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Minek ez? En is varom a 7.1-et, mert bizom benne, hogy az iPadem meg jobb lesz, mint most, mert optimalizalnak az iOS7-64bit kombon. (iPhone-on semmi gond, bar nem 5S-em van) -
kchris78
veterán
én skype/viber (csak FB Messenger /iMessage) nélkül használom a telefont. iOS 7.1beta5:
jelenleg: 6:47 perc használat, 1nap17óra készenlét és még van 29% hátra. Azt mondom ez elég jó! Hozza azt a szintet ami iOS6 alatt volt kb EDGE (2G) módban... -
manchester85
veterán
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Kár az iróniáért, a kezdettől fogva elbeszéltél amellett, amiről szó volt. Tibee86 teloja mar másodszor hal meg, és ad hibaüzenetet restore-kor. Szerintem van ra esély, hogy egy 7.1-es relatíve izmosabb frissítés megoldja a bugot.

-
vadászcsiga
félisten
válasz
manchester85
üzenetére
Há' persze mindent javít, még a törött virágcserepet is össze lehet majd vele ragasztani.

-
Félre érthető voltam, kicsit olvass utána, de egy egyszerű eset:
Párom 620-án magas volt a hangerő, mikor egy youtube videót néztem, ezért levettem a hangerőt.
Később hívom, ne veszi fel, megint hívom még mindig nem veszi fel... Kérdem tőle, miután találkoztunk, hogy minek van telefonja, ha nem veszi fel? Válasz: nem hallotta, valaki levette a csengőhangját...
Azért ez iOS esetében meg van oldva

-
Bilux
veterán
válasz
lajki7
üzenetére
Jaja szeptemberre várják az okosok.
De nekem újat nem hiszem, hogy tudnának mutatni. Nagyobb telefon nem kell, mert az van androidon is sokkal nagyobb választékban.
13Mpx kamerás telefonom is volt nem is egy tudom, hogy nem kell 20mpx kamera sem, mert semmivel nem jobb a sony kamerája mint a samsung galaxy4 vagy note 3-é volt.
Ujjlenyomat olvasó van a jelenlegiben is. Szoftvereket meg egyértleműen ios-re írják meg a legjobban.
A zártsága meg szintén nem érdekel, mert a túl nagy szabadság se volt jó nekem
Asszony lumia 520-as telefonja tetszett meg most. Kezd jó lenni ez a winp8
-
nord_
veterán
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Troll.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
manchester85
veterán
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Arra gondoltam, hogy esetleg nem fog Tibee iPhone-ja folyton elszállni, elvégre erről beszéltünk, nem a funkciók fontosságáról.

-
vadászcsiga
félisten
válasz
manchester85
üzenetére
Megmondjam mi lesz benne? Egy árnyalattal sötétebb lesz a mappa színe, meg kibővítik a fülöp szigeteki maps lokalizációt. -
lajki7
senior tag
6ig mst nm valtok,komolyan mondom
es figyeld meg,kifogom birni!!!
Android alapu vasakon minden honapban jott egy uj vas....tokom ki volt h valtanom kellett a letezo legjobbra
itt nm ugy van (megjegyzem halkan,eddig!!) Remelem nm fel millio dollar lesz az i6... 
Egyebkent sacperkb mikorra varhato?? Szept.,Oktober kornyeke?

-
Bilux
veterán
válasz
lajki7
üzenetére
Minden remek, tetszik nagyon. Alkalmazások minősége jobb mint androidon.
Egy ipad air lenne még jó a családba
Egyébként kipipálva ez is, hogy mikor unom meg jó kérdés, de jelenleg nincs mire váltani.
Kiváncsi vagyok mit hoznak ki idén androidon, iphone 6-ot tuti nem veszek, veszett erős már ez is...
-
törölt tag
válasz
manchester85
üzenetére

-
Tibee86
nagyúr
válasz
manchester85
üzenetére
Nem volt backup, új telefonként lett beállítva alig egy hete. Esélyt többet nem kap, csak ha nem tudom eladni.
Priuszom nincs, de a mocskoknál ott van már vagy 10 éve az ujjlenyomatom.
-
manchester85
veterán
válasz
Tibee86
üzenetére
Nyilván nem a jelenlegi állapotra értettem, hanem arra, hogy nem tudod megoldani. Mindenesetre sanszos, hogy a backupodban van valami, amit nem szeret.
Próbáld meg helyrehozni, es uj iPhone-ként beállítani, backup nélkül. Már ha kap még egy esélyt.

Szerk:
Akkor az ujjlenyomatoddal lesz valami. Priuszod van?

-
Tibee86
nagyúr
válasz
manchester85
üzenetére
Erre inkább nem válaszok... Kiveszem a zsebemből, nem reagál semmire, és szerinted user error... Nem néztem a linket, de kitalálom: másik usb, másik kábel, másik gép..
-
kilozsul
aktív tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni: Egy ismerősöm iPad-je van nálam, mert eltűntetett róla egy rakás képet, és az iCloud sajnos nem volt bekapcsolva. Milyen módszerrel/programmal lehetne visszavarázsolni a leghatékonyabban a képeket? Próbáltam progikat nézni hozzá, de kezd nagyon elegem lenni a freeware-nek beharangozott, majd visszaállítás előtt megvásárlást kérő cuccokból...
-
Tibee86
nagyúr
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Ezt a másodikat már magánszemélytől vettem, így is szerencsém volt vele, mert bontatlan+ applestore-os számla is volt mellé.
Manchester85: Én se értem, de valaki vagy valami nem akarja, hogy ilyen telefonom legyen.
-
Bilux
veterán
válasz
Tibee86
üzenetére
Én 2 hét után cseréltem majd a csere telefon se volt jó mindjárt a helyszínen kibukott, így várhattam 3 hetet a T-nél mire a 3. telefon jó lett, hálistennek

Még se szidom pedig nem ehhez voltam hozzászokva androidon se.
Főleg a samsung premium garija tetszik jöttek megcsinálták elmentek, 20 percig voltam telefon nélkül.Vadászcsiga pedig van lsd. saját esetemet
-
szekfizsolt
senior tag
Hát nem jött beta 6...

-
Tibee86
nagyúr
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Akkor sorry, ha félreérthető volt, nekem egyértelműnek tűnt. Az a baj, hogy 10-20-nál többet nem akarnék rajta bukni, de nem fog árában elmenni. Akkor kénytelen leszek maradni ennél az ipari hulladéknál...
-
Tibee86
nagyúr
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Szerintem elég egyértelmű, hogy nem erről van szó, hanem arról amit kapok majd helyette. Vagy van szerinted olyan hülye, aki így hirdetné meg?
-
lajki7
senior tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Biztos ezt akarta mondani csak az idegtol nm lat szegeny kollega😃
Am,neked azota G2t van?
semmi gond nincs vele -
Tibee86
nagyúr
A második 5s is meghalt, tegnap oldanám fel, se kép se hang, home+power kombóra megjelenik az alma logó, iTunes restore után ismét 4005-ös hibakód...
Köszönöm Apple, hogy a pénzemért ilyen megbízható szerkezetet kapok.....soha többet iPhone, innentől biztos. Lehet, hogy az android gáz, de az még inkább az, hogy másfél hónapja van 5s-em, és a 2. lesz tégla...
Ha valaki igényt tart egy garanciában cserélt, fóliázott, AppleStore-os számlával rendelkező 5s-re, nyugodtan keressen meg. -
lajki7
senior tag
Sracok,melyik appot kell letoltenem h waccapon meg mondjuk imessageben (smsben) legyenek hangulat smilek meg ilyenek?
Koszi -
CsBence10
csendes tag
válasz
bigdady
üzenetére
Már próbáltam, most iTuneson keresztül megpróbálom.
Most tesztelgetem és a Siriben van hang, pittyegés is, és a csaj dumája is, ha hívnak, csörög. Felveszem, kihangosítom, szintén van hang....
Az előbb kb. 10 percre ment, el most vagy 1 órára, de ebben a pillanatban jött vissza. -
buci30
addikt
válasz
Ragnar95
üzenetére
Az igaz de gondolom az aqua se gagyit ad legalábbis remélem

De amugy meglestem de 5200 nincsen.
Ez van de ez tuti nagy és kényelmetlen egy zsebben.
Vagy ez a fajta de ez meg ugyan az amit én rendeltem csak más márka más alak. -
CsBence10
csendes tag
Sziasztok!
2 problémám lenne az iPhone 4S-emmel.
Először is tök random elmegy a hang, és sokáig nem jön vissza, de a hangbeállításoknál a csúszka mozgatásánál van hang, valamint FaceTime használata közben is. Játékkor, videozáskor, zene hallgatáskor egyszerűen nincs. A zenelejátszóban nem is lehet erősíteni, halkítani a telefont se gombokkal, se a képernyőn.
Ez a hiba egy jövőbeli szoftverfrissítéssel vajon orvosolható lesz-e, vagy nagyobb a baj? Másnál is fordult már elő ez a jelentség? (legfrissebb iOS)
A másik hiba, hogy ha kikapcsolom a telefont, akkor az szépen ki is kapcsol, de utána magától egyből bekapcsol. Ennek mi lehet az oka? -
Aksomatic
senior tag
-
heidrich
senior tag
válasz
Ragnar95
üzenetére
hát már amennyire hozzáfértem, nagyon aprók a kis furatok a hangszórónál és a mikrofonnál, de igazából nagyon kicsit lett olyan, nem tudom belemehetett-e, pláne sötét is volt ahol voltam. ahogy nézem a furatok mögött még van egy kis rácsos dolog is a hangszórónál és a mikrofonnál, kizárt hogy baja legyen. csak ugy féltem a telót, most vettem 3 napja, még tokot se sikerült vennem de ez az én bajom.

-
Ragnar95
félisten
válasz
heidrich
üzenetére
Csak a SIM-tálcánál van indikátor elvben az 5-ben. Nem valószínű,h lehetne ebből bármilyen gond, mivel valószínűleg az elektronikához nem jutott el a folyadék + ilyen gyorsan nem is tud semmit oxidálni, ha megfelelően kitisztítottad a telót utána.
-
heidrich
senior tag
Srácok az iPhone 5-ben meg tudja mondani valaki hogy a Jack aljzatban vagy a lightening csatinál van nedvesség indikátor? (SIM tálcánál tudom, hogy van meg a belső részén de az lényegtelen most)
Mert balszeremcsémre tegnap egy pohár bor kifolyt az asztalra és kicsit ráfolyt a telefonom alsó részére, de nagyon kevés, egyből letöröltem. Lehet ebből baj? Természetesen semmi baja nincsen.köszi.
-
gabormgp
senior tag
Attól lehet lassab a telefonom,hogy még mielőtt ki jailbreakeltam,rámentem véletlen az ios 7 frissítésre,de csak hogy letöltse,és ezt nem vártam meg hogy végig letöltse,hanem utánna rá 2 perce már men is fent a JB.És ügye amikor jb-s a teló,olyankor nem lehet megnézni a szofverfrissítést.Szerintetek lehet lassab?
-
törölt tag
válasz
csucsu52
üzenetére
Ja, csak mobilnetet nem kimeli plusz ami miatt nem hasznom es baromi gagyinak tartom az az, h nem lehet customolni a fo temakat, azt kell olvasnunk tech, fun, history, stb. temaknal amit az appban megadtak alapertelmezettnek. Szoval igy nagyongagyi. De a kezelofelulete tenyleg baromi jo.
-
törölt tag
Ki mennyire használ automatikus ékezeteket? Nalam olyan alap szavaknak nem javit ki, hogy az sokszor hihetetlen.
-
-
Ragnar95
félisten
-
NyalokAA
senior tag
válasz
buci30
üzenetére
[Powerbank] Reméljük nem ez a kacat kicsit hangzatosabb név alatt , mert akkor egy forintot se ér
Próbálkoztak vele egy időben haverék 10 ből 3 volt használható. -
buci30
addikt
válasz
Ragnar95
üzenetére
THX!
Közbe találtam egy ilyet OMEGA Power Bank 2600mAh majdnem ugyan olyan csak más márka meg henger

-
pocokxx
Közösségépítő
Sziasztok!
Tudtok olyan alkalmazást, ami bemondja a hívó nevét? Jó lenne, ha mindezt egy BT headsetre is megtenné. Androidon BTMono + Who's calling? kellett hozzá, de működött.
-
heidrich
senior tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem, most tértem vissza iOS-re Androidról egy fél éves kitérő után (előtte is iPhone 5-öm volt, most is az lett). A kérdésem az lenne, hogy az mennyire normális, hogy csatlakoztatott wifivel, aktiv 3g hálózaton keresztül 5 óra alatt 8%-ot merül? iOS 7-et még nem használtam iPhoneon de előtte mindig azért szerettem az iOS-t mert készenlétben nem engedi futni az alkalmazásokat csak korlátozottan szemben az Androiddal ahol mindig volt valami gebasz ami ébren tartotta a telefont és merült. iOS 7 óta van ez a "background updates" (alkalmazásfrissités a háttérben) vagyis periódikusan frissithetnek az appok a háttérben de nekem ez ki van lőve.
Mit ajánlotok még? ez a 5 óra alatt 8% nem sok egy kicsit? Helymeghatározásnál a rendszerszolgáltatásoknál majdnem minden kilőttem. Androidon a VIber meg FB app evett nagyon sokat de itt nem nagyon szabadna hogy meritsen mivel korlátozva van hogyan futhat egy app a háttérben ugyebár.
Mondanom sem kell semmilyen backup nem lett visszaállitani és vadiuj refurbished a készülék és nincs JB-elve.
Köszi.
-
buci30
addikt
Külső aksit ki tud ami elfér kényelmesen a farmer zsebemben?
S persze nem eBay hanem itt nálunk is kapható?
Új hozzászólás Aktív témák
- iking - Apple iPhone 14 Pro Graphite ProMotion 120 Hz, 48 MP kamera, Dynamic Island 128 GB
- Apple iPhone 15 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus 400W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD ROG RTX 3070 Ti 8GB Asus A31 PLUS TG ARGB 750W
- FIFA 16 Playstation 4
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Minek ez? En is varom a 7.1-et, mert bizom benne, hogy az iPadem meg jobb lesz, mint most, mert optimalizalnak az iOS7-64bit kombon. (iPhone-on semmi gond, bar nem 5S-em van)
iOS7-ről sokan panaszkodnak azt tudom én is.

Nem tudom melyik van neked pedig érdekelne ha ilyen jó a tapasztalat.

lugosi
icecave
-secret-
Zsolt,72
burgatshow