- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kutga #276291 üzenetére
Mindenkinek mást jelent ugye az általános felhasználás.
Feleségemnek i12 mini van. Azon kívül, hogy megjelenés óta most már 82%-os az akkuja semmi baja. Úgy, hogy megszoktam a saját tilómnál a fektetett Face ID feloldást, nekem már hiányozna.
Ha "csak" átlag embernek és nem telefon függőnek kell, akkor vedd nyugodtan a 12 minit (akku jobb a 13 esetén).
-
-
-
Imi1981
veterán
válasz
kutga #275228 üzenetére
De hülye vagyok hát ezt használtam 😀 ! Újra be kéne állítani mert más letöltési útvonalak vannak . Meg ezt minden torrentoldalon be kell állítani. De ezzel csak a letöltést oldom meg meg a letöltés helyét. Én mindig átnevezem a torrentet a kliensben hogy magyar cím legyen. Így később jobban megtalálható ha törölni akarom. De amúgy jó ötlet beállítom megint. Mikor először írtad nem erre gondoltam hanem a másik megoldásra ami mindent tölt (nem jut eszembe a neve). Mindenesetre köszönöm mert tök elfelejtettem ezt a megoldást!
-
Imi1981
veterán
válasz
kutga #275224 üzenetére
Én csak azt töltöm ami kell ami érdekel. Nem használtam rss-t de az ha jól tudom adott kategóriában mindent tölt. Igazából munkába úgyis viszem az előző androidos mobilom és meló közben az van nálam. Azon meg kényelmesen elintézem ezt ha kell. Olyan sűrűn nem töltök. iPhone-t szünetben használom melóhelyen mert vigyázok rá. Nem szívesen törném meg véletlenül meló közben.
-
válasz
kutga #273168 üzenetére
15W-tal viszont csak a magsafe töltők (már amelyik valóban ilyen) mennek.Azok meg mind mágnesesek.
Egy mezei qi hiába tud papíron 15W-ot ha azt a szifonnal nem lehet ilyen teljesítménnyel használni,csak droidokkal.
Imi1981:
Én még nem láttam gyorstöltésre képes nem mágneses magsafe töltőt.
Persze lehet hogy létezik,de én még nem találkoztam vele se alin,se amazonon. -
-
pinnacle
nagyúr
válasz
kutga #269670 üzenetére
Köszi! Feleségemé a telefon, ő sem vette észre elsőre, hogy a tok gombját törték ki.
Tech21 Evo Art Botanical Garden tok volt, sehol sem találok már. Igaz lehet nem is ilyet kellene venni, mert nagyon nehéz leszedni.
eSIM-el ugye egy probléma lehet, ha külföldön összetörik a telefon, akkor másik telefonban csak deaktiválás után lehet használni? Azt mondták ezt a beta.icloud-ban is meg tudom csinálni. Hol van ez a lehetőség? -
kchris78
veterán
válasz
kutga #269631 üzenetére
40 ropi. viszont benne van az apple ökoszisztémában, megvan a W1/H1 chip amit a koppintások sem igazán tudnak... 70-90-hez képest mint amennyibe a pro meg 3 tud még mindig elfogadhatóbb.. 3 évig működik kb aztán kuka. Ezt eladni biztos nem lehet mint egy régebbi telefont úgyhogy a vételár teljes "bukó"
.
-
kchris78
veterán
válasz
kutga #269631 üzenetére
jók ezek persze. Tegnap próbáltam ki pont a régi 1-esemet windowsos géppel. Az azonnali konnektálás és váltás lesz olyan mint egy normál füles esetén, nem pedig olyan azonnali mint apple cuccok esetén. Illetve a töltöttség kijelzés nem lesz meg (forditva mint pl apple telefon esetén egy xiaomi vagy más füles), csak annyi mint amennyit a BT protokoll tud.
-
Dr. Faustus
csendes tag
válasz
kutga #263393 üzenetére
Hát szomorú vagyok.
Androidra 1000 ilyen app van. Az egyiket úgy hívják: Windows 10.Bele van építve csatolt telefon néven, de ha valakinek az fapados, akkor pl. a MyPhoneExplorer kiválóan teszi a dolgát.
Egész el vagyok csodálkozva, hogy ilyen alap igényt egy iPhone nem tud kielégíteni. -
PixAlan
aktív tag
-
Razzul
őstag
válasz
kutga #261763 üzenetére
Szerintem jó dolog, hogy iPhoneon elérhető ez az állapot kijelzés és pozitív, hogy az Apple közzé teszi ezt az információt. Mert ha az ember helyén tudja kezelni akkor hasznos lehet. De ha jól emlékszem ezt egyszer már leírtam.
Az már egy más kérdés, hogy a felhasználók ehelyett jellemzően mit kezdenek az adattal. -
kory24
őstag
válasz
kutga #261455 üzenetére
Fogok venni igen.
Bár szerintem maradok az ugreen / baseus kínai márkáknál aliról ami viszont hosszabb idő míg ideérnekKöszi infók!
másabb kérdés:
ikonokat csak ezzel a fentről lefelé haladó automatikus rendezéssel lehet kitenni?
Olyat nem lehet hogy alul bal szélen egy ikon meg jobb szélen és pl felettük is 1-1?
(remélem érthető kérdés) -
tuzpenge
őstag
válasz
kutga #261411 üzenetére
Hát isten lássa próbáltam megnézni pár videóját ami érdekelt volna, de: 1 az a beszédstílus éneklés, vagy nem is tudom minek nevezzem egyszerűen olyan idegesítő hogy képtelenség végignézni. 2 a telefonon át a számítógépen keresztül az utazáshoz és a napelemhez is ért és szakmailag szól hozzá, pedig mint többször kiderül akkora blődségeket állít hogy az kritikán aluli. Szóval szakmailag is egy 0 (na jó max egy 20%) szerintem. Persze ha neked tetszik nézd, szíved joga! Nem vagyunk egyformák.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Autós topik
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Viccrovat
- LEGO klub
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- További aktív témák...
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- Pixel 7 Snow 128Gb-sok tartozék-1 hónapos-garanciás
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Canon Selphy CP1500 Printer /// Számlával és Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest