- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
MLA
aktív tag
válasz
MasterMark #339890 üzenetére
Helló. Az elsőt már próbáltam de nem jó, mivel hiába állítom le a zenét maga az app tovább fut a háttérben tehát sose kapok értesítéseket.
A második opciót fejtsd ki kérlek hogy gondolod. -
válasz
MasterMark #339890 üzenetére
Köszi szépen!
————————————
1995M: Én is hallottam róla, hogy erőforrásigényes, főleg a saját nyelvünkön használni.
Direktben nem szoktam nyaliztatni, hanem néha csak úgy a reakcióra vagyok kíváncsi, hogy mit tud produkálni.
Minden káros valamennyire, pl nem tudom mennyire károsabb egy szimpla AI használathoz képest az, amikor megnézek 4K-ban TheVR Pistitől egy néhány órás Death Stranding 2 vod-ot TV-n, gondolom jóval durvábban, de ha mondjuk egyszerű filmet szeretnék jó minőségben ugyanígy TV-n, annak a “beszerzése” vagy streaming-elése is ugyanúgy erőforrás a túloldalról, de mit csináljunk ebben a digitális világban?Mindenki szennyez, csak különböző mértékben.
Nálam pl 2 hetente ismétlődő emlékeztető jelez, hogy rakjam ki másnap reggelre a kukát.
Na, már jó néhány alkalmat skip-eltem, mert egyszerűen nem akar nálam megtelni, mert RePont, plusz utca végén van a szelektív és külön gyűjtöm a papírt és az egyéb műanyag hulladékot, így verhetném magamat, hogy mennyire környezet tudatos vagyok, viszont cserébe a sok 4K streaming-eléssel meg lehet lerontom az egészet. -
válasz
MasterMark #339888 üzenetére
1. Segítek privátban fórumtársnak és azt szeretné, hogy zenelejátszás alatt ne zavarják értesítések.
2. Ó Istenem…
AI-val pont eszembejutott előtte, hogy rákérdezek és vicces reakciót adott. -
Bondix
aktív tag
válasz
MasterMark #338782 üzenetére
Okes de hol kell bekapcsolni ezt a maximalizálást és hol telfonon vagy mi ez?
-
rwin5
őstag
válasz
MasterMark #338778 üzenetére
Köszi, meglett!
Még esetleg van tipped, hogy az okos Sony tv miért nem láthatja a wifik között? Laptop megtalálta egyből a jelet.
Tv mellé leraktam a telefont és úgy sincs meg, szóval nem a távolság az oka. Ha nincs ötlet az sem baj, vélhetőleg a készülékkel van valami. -
Eagl3
veterán
válasz
MasterMark #338273 üzenetére
Tudom, hogy mi a működési elve.
Az iPad-omon, az előző XS Max-om-on és ismerős sima 15-ös iPhone-ján is ha a true tone be van kapcsolva, akkor melegebb árnyalatú a kijelző mint kikapcsolt állapotban. Nekem most időnként rendesen fordítva működik… -
válasz
MasterMark #337239 üzenetére
Köszi, ráadásul még szeretem is. 👍
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
MasterMark #337249 üzenetére
Elvileg Vannak olyan Bluetooth billentyűzetek amikben van beépített hangszóró, ami Bluetooth kapcsolaton keresztül kezeli az audiót is 😁
Az hogy melyik tud aac-t az jó kérdés. -
Razzul
őstag
válasz
MasterMark #337238 üzenetére
A Qualcomm féle aptX tényleg tud lossless hangot tolni, de valószínűleg a gyártók is úgy vannak vele, hogy nincs értelme ebben hova fejleszteni mert jelenleg is tud csinálni ha akar gyakorlatilag bárki sub 50 ms latency AirPods kategóriájú BT fülest 320 kbps adatátvitellel.
Az újonnan megjelenő BT szabványok pedig már egy ideje nem hoznak a felhasználók szempontjából praktikus, érdemi előrelépést jelentő újításokat, hanem inkább corporate szempontból jelentenek fejlődést.
Ezért BT fülhallgatók piacát a Noise Cancellation fejlesztések és az akkutechnológia szintlépése fogja tudni jelenleg érdemben előrébb vinni.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
MasterMark #337243 üzenetére
A chatgpt szerint az aac valóban Bluetooth szabvány, ám nem kötelező jellegű.
tehát opcionális. -
aprokaroka87
nagyúr
válasz
MasterMark #337238 üzenetére
Elvileg az aac Bluetooth codec inkább iPhone prirozált dolog.
Ha jól tudom egyedül csak az sbc ami teljesen szabványos. -
zzola
titán
válasz
MasterMark #337217 üzenetére
Értem.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
MasterMark #337217 üzenetére
Egyáltalán arról van információ hogy milyen a Bluetooth szabvány adatátviteli képessége?
Mert ugye a lossles audió az pl igényelheti a magasabb bitrátát.
-
zzola
titán
válasz
MasterMark #337210 üzenetére
Nem igazán értem ezt a kommentet.
Az iPhone a SBC, AAC kodekeket támogatja BT-on, hogy jön ide a képbe az LDAC?
Az eredeti kérdés az volt, hogy mikor várható valami HD kodek? 2025-ben elég ciki az SBC/AAC páros, amikor minden más márka köröket ver az Apple-re.
Az Airplay-t ne keverjük már bele, annak nem sok relevanciája van az adott kérdés kapcsán.
-
fil
őstag
válasz
MasterMark #336910 üzenetére
Kivéve ,ha nem 15Pro, vagy a feletti...
Nekem a 14Pro-n marad a ChatGPT, Perplexity és a többi, kivéve az Apple-é.
Mondjuk azért olyan rettenetesen még nem hiányzik. -
Dhampir
félisten
válasz
MasterMark #336910 üzenetére
Köszönöm! Elképzelhető, hogy valamikor magyar nyelven is használható lesz?
-
válasz
MasterMark #336854 üzenetére
Már reflexből megy nekik is ez. Mindig más a hibás...
-
d.janos
csendes tag
válasz
MasterMark #336283 üzenetére
Köszi, kipróbálom majd azt is amit írtál. Közben én is körbejártam a témát. Az XnView MP alkalmazásnál kötöttem ki (reddit). Abban van képarány szerinti szűrő is, így már könyebben törölhetőek a 4:3-asok. De ettől függetlenül ez eléggé béna megoldás az Apple részéről.
-
d.janos
csendes tag
válasz
MasterMark #336281 üzenetére
Értem én ezt is, de nekem nincs rá szükségem és nem is akarom visszaállítani a levágott részeket később sem és hiába néztem át a beállításokat és kapcsolgattam, egyik sincs hatáással rá. Nem értem mi szükség van erre, miért nem csinálják meg úgy, mint androidon.
-
válasz
MasterMark #335572 üzenetére
Semmi szakmai nincs benne.
Az volt a baja, hogy az volt a gomb szövege, hogy "Regisztráció". Így most "Fiók létrehozása" szöveggel oké. A tippmixpro.hu oldalán is "Regisztrálj!" szöveg van, ott is ez lehet a probléma.
-
BigBlackDog
veterán
válasz
MasterMark #335570 üzenetére
Jogos, nálam is ez volt a baj, most újrapróbálva már kéri.
-
válasz
MasterMark #335560 üzenetére
Most módosítottam ennek megfelelően az igazi belépési űrlapot. Így jó?
-
válasz
MasterMark #335551 üzenetére
Akkor biztosan a HTML baja van.
-
válasz
MasterMark #335541 üzenetére
Mielőtt írtad már elkezdtem.
Ez ugyanaz a HTML, mint a rendes form, csak CSS nélkül, ezért néz ki másképpen:
https://prohardver.hu/dl/test3.html
-
vargalex
félisten
válasz
MasterMark #335534 üzenetére
-
vargalex
félisten
válasz
MasterMark #335519 üzenetére
Csak, hogy ne menjünk messzire. Pl. az icloud.com-on ki van kapcsolva az autocomplete:
<input type="text" id="account_name_text_field" can-field="accountName" aria-labelledby="apple_id_field_label" autocorrect="off" autocapitalize="off" aria-required="true" required="required" spellcheck="false" ($focus)="appleIdFocusHandler($element)" ($blur)="appleIdBlurHandler()" class="force-ltr form-textbox-input " autocomplete="off" aria-invalid="false">
Ott mit művel a 18.4-es Safari? Nekem 17.7.2-n simán kitölti a login adatokkal.
-
válasz
MasterMark #335520 üzenetére
Az mező értéke kerül bele, így ugye azt jelenti, hogy üres a mező. De akkor nézzük meg anélkül, hátha az a baja, mert igazából nincs rá szükség. Talán így most üres
value
attribútum nélkül?Nem baj, az ún. rubber duck debuggingra bárki és bármi megfelel.
-
vargalex
félisten
válasz
MasterMark #335510 üzenetére
18.4 alatt tért át az Apple a saját standardjára Safariban? Legalábbis azt írtátok, hogy korábbi verziókkal működött és nálam sincs gond 17.7.2 alatt...
-
válasz
MasterMark #335510 üzenetére
Ezeket próbáltuk eddig:
-autocomplete="username"
-autocomplete
attribútumok nélkül (jelszó mezőn se)
- regisztráció gombot kivettem a<form>
elemből
-id
attribútumok az email és jelszó mezőre
- külön belépési oldal használata modal helyettHa van valami ötleted, akkor írd.
Alapvetően nem is feltétlenül kéne
autocomplete
attribútum, sok esetben így is működik. Viszont ilyenkor ugye más űrlap lehet bugos, mert ott kitölti a jelszót, hisz alapból login formnak vesz mindent. Tapasztalatom alapján azautocomplete="current-password"
és aautocomplete="new-password"
különbözteti meg a belépési és a regisztrációs űrlapot.Az biztos, hogy a Safari 18.4 bugos.
Hisz előtte működött az autofill. Meg minden más böngészőben is működött és működik jelenleg. Beleértve az iOS alatti Chrome-ot is.
Ettől függetlenül persze jó lenne valami workaroundot találni, hisz a cél nem mások hibáztatása, hanem hogy működjön.
-
válasz
MasterMark #335508 üzenetére
Az Apple ajánlása az nem standard.
De mint látod, átírtam úgy, s továbbra sem működik.
-
válasz
MasterMark #335503 üzenetére
De, standard az
autocomplete="email"
is, ott van a linkeden.Ugye mi email címet várunk, nem felhasználónevet. Próbáltuk amúgy már az
autocomplete="username"
attribútumot is, nem kelt tőle életre. Most ideiglenesen beállítottam így, hogy te is lásd, hogy nem megy. Valami új Safari bug lesz ez. Csomó mindennel próbálkoztam már. -
válasz
MasterMark #335505 üzenetére
iPhone offtopicban a modik is panaszkodtak
-
válasz
MasterMark #335503 üzenetére
Engedelmeddel bedobom a témát a PH feedback topicba.
BBD megelőzött. -
válasz
MasterMark #335500 üzenetére
Köszi, nekem ez kínai!
Tehát nem a Safarival van gáz hanem a PH-val? -
jilian
addikt
válasz
MasterMark #335384 üzenetére
Nem. Nem érted.
Miniatűrökön működik az igaz de amikor a kép részleteit is látni szeretném akkor jobb lenne a teljes képet csak fel vagy le húzni és úgy tenné a kukába. Ne kelljen már minden képet külön külön törölgetve leokéznom....közel 6500 képről beszélünk amit át kne szelektálnom.... -
herdsman12
őstag
válasz
MasterMark #334855 üzenetére
Köszi, gondolkozás nélkül arra gondoltam, hogy a "Megjelölés teljesítettként" végleg eltünteti a bejegyzést.
Így jó lesz, ha szerdán előjön az éppen aktuális. -
Pocpet
tag
válasz
MasterMark #334746 üzenetére
Nem, nem kapcsoltam ki semmit, de ezek szerint ez nem igazán működik.
-
Pocpet
tag
válasz
MasterMark #334744 üzenetére
"bár a Safari alapból tiltja a cookiekon keresztüli harmadik fél olvasgatást."
Igen, ezt én is gondoltam, ezért is csodálkozom. Pl. a fecebook mint harmadik fél nem fér hozzá az egyéb, nem hozzá tartozó cookie-hoz. Mintha ebből lett volna is morgás a facebook részéről. -
szabonagyur
félisten
válasz
MasterMark #334480 üzenetére
Nem mondtam, hogy szabályos, de ismerek sajnos pár ilyen ügyeskedőt én is
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
MasterMark #334004 üzenetére
"elsőre nekem is kétszer kellett végigmenni mert nem értettem"
Tehát egy funkció elsőre nem egyértelmű és többször neki kell futni, de végső soron nincs baj vele, mert valahogy a végén összeáll? Szerintem ez probléma, pláne egy olyan rendszeren, amiről az a mantra, hogy a könnyű érthetőség a top prioritás.
"A poszter meg a kiskép összefügg, nem két külön dolog szerintem."
Amikor rámész a kontakt szerkesztésére, akkor a lenyíló menüben a poszter és a kiskép szerkesztésének lehetősége külön van. Sőt, lehet is őket külön szerkeszteni, el is tudod menteni, csak létrehoz egy hibásat is, amiben összekutyulja őket és random átvált arra, amikor kedve tartja. Ha törlöd a hibásat, magával rántja a jót is. Szóval nem, nem tartoznak össze szervesen, legfeljebb annyira kritikán aluli módon van megoldva, hogy nem érdemes őket külön kezelni.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
MasterMark #334000 üzenetére
Azon kívül, hogy elsőre nem egyértelmű, hogy ha csak az egyiket szerkesztenéd, viszi magával a másikat is, hacsak nem skippeled, de ha skippeled, abban az esetben is létrehoz hibás másolatokat, amit ha törölsz, akkor törli a jót is? Ezen kívül amúgy semmi baj vele...
(Amúgy komolyan remélem, hogy csak ironizálsz, mert ez ebben a formában förtelmesen igénytelen).
-
egerj
tag
válasz
MasterMark #332958 üzenetére
Az app a Könyvek, amivel olvasni akar. Azt, hogy hova mentette le, azt nem tudom.
(Most nem vagyok iphone közelében, de ahogy néztem ezt az appot, volt az alsó menüben egy nagyitó/kereső annak nem az a funkciója, hogy összegyűjti az epub könyveket a telefonon?) -
DonMedve
addikt
válasz
MasterMark #332931 üzenetére
Nem találtam semmit, ami erre utalna.
-
p@gabi
tag
válasz
MasterMark #332705 üzenetére
Hidd el,nem rajtam fognak meggazdagodni,ha magát a facebook app használatát nézzük
Elhanyagolható amennyit ott töltök
A messenger más tészta,szükség
Sajnos nem tudom a környezetemben élőket megtéríteni,hogy mást használjanak,én is rákényszerülök,nem szakíthatom meg azokkal a kapcsolatot akik azt használják
Nyílván te is tudod mennyire elterjedt már.... -
ZolikaE46
senior tag
válasz
MasterMark #332612 üzenetére
Ohhh, basszus. Nagyon szépen köszönöm. Apumnál bekapcsolódott, de Én még sose találkoztam ilyennel. Tényleg nagyon köszönöm.
-
Noxy
veterán
válasz
MasterMark #332582 üzenetére
Ó basszus nem is figyeltem, hogy BT akar AUX-n rákötni.
Sorry. -
Eagl3
veterán
válasz
MasterMark #332575 üzenetére
de ezt aux-ba és USB-be is be kell dugni egyszerre nem? Nekem csak AUX van, nincs USB a kocsin.
Vagy azt tudom még csinálni, hogy veszek szivargyűjtős csatit amin van USB... úgy működhet? Így
-
vargalex
félisten
válasz
MasterMark #332099 üzenetére
Csak gyorsan futottam át, de elég vicces, hogy azonos nevet javasol minden frekvenciára. Más ajánlások (nyilván nem az Apple ajánlása) éppen az ellenkezőjét javasolja...
Mindegy, megpróbálom router oldalon kezelni. -
vargalex
félisten
válasz
MasterMark #332096 üzenetére
Ez így leírva jól hangzik, csak nem működik. Mondom, ugyan azon a területen a Linux, a Windows és az Android mindig jól és időben dönt.
#332097 burgatshow: Pont az a bajom, hogy 5 GHz-en van a készülék, majd a ház sarkában már alig van rajta adatforgalom (és jelerősség), de azon marad, miközben 2,4 GHz-en jóval nagyobb sávszélesség lenne elérhető. Az is gyakran előfordul, hogy egyszerűen 4G-re vált a készülék, holott a 2,4 GHz teljes jelerősséggel elérhető.
OpenWrt-n vagyok, úgyhogy a lehetőségek száma szinte végtelen... -
Drughi
addikt
válasz
MasterMark #332090 üzenetére
de nem hétköznap van?
-
dnelb
veterán
válasz
MasterMark #331983 üzenetére
Minden este rajta van.. Nettel mindennel. Mindegy amugy, formázni meg ilyenek biztos nem fogom, inkább merüljön
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
MasterMark #331630 üzenetére
Semmi ilyen változtatás nem volt, be lett üzemelve és semmi babrálás nem volt közben, de amúgy az email címe is fel van véve a telefonkönyvi adatlapján és továbbra sem jelzi, hogy hívhatom FaceTime-on, még azt is ellenőriztem, hogy felderíthető-e iMessage/FaceTime-on (és igen). A Contacts-ben az adatlapját megnézve teljesen úgy kezeli, mint egy nem iOS usert, de a Messages app felismeri őt iOS userként tök simán és megy is onnan a kék buborékos chat meg a videochat indítás.
Milyen előzményt töröljek ki? A teljes eddigi beszélgetést?
-
Papix
tag
válasz
MasterMark #331648 üzenetére
Hogy tudom előcsalni az összes könyvjelzőmet, mert a kb 120-ból csak 10-et találok?
Viszont ha exportálnám akkor megvan mind. -
Papix
tag
válasz
MasterMark #331648 üzenetére
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
MasterMark #331628 üzenetére
Semmilyen azonosítót nem használt korábban, ez az első alma telefonja.
-
CragON
aktív tag
válasz
MasterMark #331483 üzenetére
Most épp azt csinálja, hogy ha itt görgetek a fórumon akkor a görgetés vége laggol, kis “szakadozást” látok mintha remegne. Nem feltűnő lehet így is használni de már ráállt a szemem és zavar.
Újratettem, állítgattam de semmi, a jelenség ugyanaz.Letöltöttem random 1-2 más böngészőt ott nincs gond, simán gördül lassul majd szépen megáll.
Egyébként funkciókban kedvelem a safarit.
-
burgatshow
Topikgazda
válasz
MasterMark #331483 üzenetére
Teljesen mindegy, mindegyik a WebKit (= Safari) motort hasznalja, szoval max. a UI-ban meg a szolgaltatasokban lehet elteres.
Kinyitottak a browser fejlesztok elott a rendszert de meg senki nem csinalta meg (es sztem nem is fogjak).
-
mouzrr
őstag
válasz
MasterMark #331476 üzenetére
Ez biztos így működik? Hotspot esetén, utazás közben sem változna a lokáció?
-
Papix
tag
válasz
MasterMark #331318 üzenetére
Megtörtént de még nem szinkronizálta le. Mit ronthattam el?
-
válasz
MasterMark #330949 üzenetére
Csinálsz egy screenshotot és nem tudod, hogy megcsinálta -e, mert nincs animacioja, csak beba..a a Photos-ba.
-
válasz
MasterMark #330692 üzenetére
Ja, én is azt vettem, marhajó. A Mac-et is tölti mint a szél.
-
esbii22
őstag
válasz
MasterMark #330692 üzenetére
Köszi, neked is Speedy007.
-
miezez
csendes tag
válasz
MasterMark #330634 üzenetére
Igen, nem írtam le, hogy fontosságához képest megfelelően kezeld, de ez gondolom adja magát.
-
Astery
senior tag
válasz
MasterMark #330299 üzenetére
Nem mondtam, hogy némítja - működik nekem is az ébresztés néma módban csak számomra praktikusabb a fókuszt használni a beállíthatóság és személyre szabhatóság miatt. Csak azért javasoltam mert nem tudni, hogy a kérdező esetleg nem új IOS használó-e és nem ismeri ezt a lehetőséget.
-
vadkörte
addikt
válasz
MasterMark #330252 üzenetére
Miért ne?
Csak akkor megy a "vezetékes" netem is, amikor használom. Használaton kívül - jellemzően éjjel - ki van kapcsolva. Ez miatt a telefon Wi-Fi-je sincs bekapcsolva. A mobilnet meg 2GB, azt meg ha nem muszáj ne csócsálja... 19:00-7:00 között a telefon DND fókuszban van, 23:30-kor a BT és a Wi-Fi megy off-ba. -
juve600
nagyúr
válasz
MasterMark #330246 üzenetére
Már megvolt ,csak kábelesen töltöm .
Vagy olyankor a wi-fi/mobilnet is maradjon bekapcsolva ??
-
scdlsc
senior tag
válasz
MasterMark #329979 üzenetére
Szerintem nem az eladó fizeti a törlesztőt, hanem valaki, aki neki eladta a telefont.
Ennyi pozitív értékeléssel szerintem nem kell aggódnod, csak neki is idő mire előkeríti akitől vette a telefont és rendezi vele a Telekom felé.
-
Misogi
aktív tag
válasz
MasterMark #329979 üzenetére
A remény hal meg utoljára tudod...
Mellesleg furcsa az egész, pali évek óta itt árul telefonokat, probléma nélkül, mindenhez garanciát vállalt tiltásra és még sorolhatnám, csak pozitív értékelés. Ezért is furcsa nekem ez az egész, hát majd kiderül...max eladom a telefont alkatrésznek, mást nem tudok tenni. Itt olvastam hogy valaki megoldotta hogy IMEI2-t használja az iPhone és úgy használja...én nem akarok mókolni.
-
Misogi
aktív tag
válasz
MasterMark #329977 üzenetére
Sajnos én is ettől tartok.., eddig válaszolt minden üzenetemre és vállalta hogy visszafizeti a vételárat bizonyos időn belül de hát nem tudom. Sajnos sok mindent nem is tudok tenni..nagyon max jelentem aprónak és tiltják a fiókját (ha ez lehetséges).
-
vargalex
félisten
válasz
MasterMark #329898 üzenetére
Azzal nem fog boldogulni, ami az infra tartományt visszaveri.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
MasterMark #329898 üzenetére
Nem polarizált véletlenül? Ettől függetlenül persze lehet, hogy már annyira tükröződik, hogy nem szereti.
Én mindig úgy választok napszemüveget, hogy átmegy-e a FaceID próbán.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
MasterMark #329890 üzenetére
Tükröződő bevonatokkal sosem volt gondja a FaceID-nak, több ilyen napszemüvegem is van. Amit nem szeret néha az a polarizált napszemüveg, abból is van amit elfogad, meg amit nem.
-
Zsolt,72
Topikgazda
válasz
MasterMark #329890 üzenetére
Igen, igazad van. A tükröződő napszemüveg nekem nem tetszik, soha nem is vettem/használtam, ezért se volt gond az iPhone mellett viselni a normál kiadást.
-
válasz
MasterMark #329813 üzenetére
Jól mondod az elsőt én fogalmaztam rosszul, mindegyik iPhone-nak megvan az ilyen jellegű azonosítója, amik egyértelműen azonosítják azt is, melyik .ipsw val melyik telefonhoz, egy manuális restore esetén, letöltött file-ból. Onnan volt nekem ismerős ez a számozás, de akkor nem csak a szoftvernél fontos jelölés ez.
-
Sasi001
senior tag
válasz
MasterMark #329648 üzenetére
Köszönöm
-
WASP26
csendes tag
válasz
MasterMark #329586 üzenetére
Köszönöm a választ! Az app. hibája lehet, mert nem vált át a kamera és homályos marad a QR kód.
-
WASP26
csendes tag
válasz
MasterMark #329518 üzenetére
Simple, Icsekk stb. alkalmazásoknál! A kamera nem fókuszál a QR kódra, azaz nem ismeri fel és nem csinál semmit. (A csekkeket így nem tudom az Iphone 15 pron befizetni.)
-
zoli62
addikt
válasz
MasterMark #329357 üzenetére
Pont ezt írtam én is többször, hogy hiába érintettem meg alul valamelyik kártyát, attól még a főkártyát nem helyezte vissza az összesbe.
-
zoli62
addikt
válasz
MasterMark #329308 üzenetére
Tehát: kétszer megnyomom az oldalsó gombot. Főkártya felül. Alul kiválasztom a másik kártyát, és nem jön fel. Ismét megnyomom az oldalsó gombot kétszer, újraindul a folyamat.
-
zoli62
addikt
válasz
MasterMark #329305 üzenetére
Igen, rákkatintok, és újból kezdődik előlről a folyamat, illetve ha véletlenül nem figyelek, akkor a főkártyával fizetek akkor is, ha nem akarok.
-
zoli62
addikt
válasz
MasterMark #329302 üzenetére
A helyén marad, kicsit kihúzva, mintha csak egy kártyalap lenne játék közben. A képernyő tetején továbbra is az alkapértelmezett kártya helyezkedik el.
-
zoli62
addikt
válasz
MasterMark #329291 üzenetére
Megérintem a két kártyát, majd rábökök arra, amivel fizetni akatok, és az nem jön fel a képernyő tetejére.
-
zoli62
addikt
válasz
MasterMark #329289 üzenetére
Megérintettem, majd elengedtem a második kártyát, de nem jött, ezért ehelyett megpróbáltam felhúzni, de akkor történik az időtúllépés, vagy visszalép a főkártyára a kényszerűen újból elkezdett folyamat során. Ördögi kör. Sikertelenség után jelkód nem jelent meg.
-
zoli62
addikt
válasz
MasterMark #329284 üzenetére
Pont hogy rányomtam a második kártyára, és nem jött fel, közben letelt a képernyőzár késleltetési idő, ezt magyarázom, és kezdhettem előlről. Ezért inkább húzni próbáltam , de az elsőpre saohasem sikerült. A harmadik meg az, hogy sikertelen Face ID azonosítás után legaláébb felajánlaná a rendszer as jelkódiot, de így számomra használhatatlan. A második kártyát átmenetileg beállítottam elsődlegesnek, és kész. Informatikai rendszerek működési problémáinál általában sokszor a kerülő mefgoldás a célravezető.
-
zoli62
addikt
válasz
MasterMark #329279 üzenetére
Felhúzom a másik kártyát, vagy csak rákoppintok? Utóbbi nem működik, csak húzás, ez viszont elsőre nem szokott sikerülni.
-
bnorci71
addikt
válasz
MasterMark #328807 üzenetére
Nem.
kattintott az Erste logóra onnan úgy nézett ki mint a George webbe lépne be, aztán jött az sms a kóddal -Na itt kellett volna gyanúsnak lenni a dolognak hisz nem jelszót akar változtatni- persze amit az SMS-ből bepötyögött az már az tolvajnál landolt és már lépet is be a fiókba. Majd George kód is ott landolt -
Dwatti
addikt
válasz
MasterMark #328807 üzenetére
Marketplacon gyakori hogy árulsz egy terméket és jön rá vevő aki előre kifizette* és már csak a szállító cégnek kellenek az adataid meg lépj be a bankod oldalára megerősítésre egy emailben kapott link alatt. Sokan bedőlenek neki mert lemásolják a bankok felületét .
-
Noxy
veterán
válasz
MasterMark #328776 üzenetére
Ezeket, meg egyéb más körülményeket soha nem tudunk meg. Egyszerűbb az iOS-ben keresni a hibát. A fiam 3 kollégájától 2 hét alatt 1.5 mill.. nyúltak le a b.kártyákkal.
Ezen meg nem is kell csodálkozni olyan országban, ahol a 8. osztályosok 50% funkcionális analfabéta. -
v.attis
őstag
válasz
MasterMark #328507 üzenetére
Jaja, mostmár működik oda-vissza! Köszönöm!
-
v.attis
őstag
válasz
MasterMark #328504 üzenetére
Hát most újra rá nyomtam a teljes iCloud mappára a gépen ezt a beállítást és 37 fájlt letöltött magától. Remélem mostmár helyrejön.
-
szabonagyur
félisten
válasz
MasterMark #328232 üzenetére
Ha nincs SIM de fuggo ennyit, ugyanugy mintha van benne (Google kep most).
-
szabonagyur
félisten
válasz
MasterMark #328225 üzenetére
Nem irja ki, csak ezert elokerestem a regi SE2020at
-
válasz
MasterMark #328153 üzenetére
Kevés helyen van több értelme a 2FA-nak, mint az ügyfélkapus azonosításnál (KAÜ), amivel már meg sem tudom számolni, hány kormányzati és önkormányzati rendszerbe lehet belépni, a DÁP-regisztrációról nem is szólva. Azon csodálkozom inkább, hogy még mindig működik a felhasználónév/jelszó dolog.
a 2FA biometrikus adatokkal (ujjlenyomat,-azonosítás, FaceID) teljesen kényelmesé tehető, de a telefonos authenticator applikáció vagy akár a klasszikus SMS-es belépési kód sem akkora kínszenvedés szvsz. -
xhege
veterán
válasz
MasterMark #328153 üzenetére
És ami 2025 decemberig fog működni.
-
Csebesz86
kezdő
válasz
MasterMark #327753 üzenetére
Akkor téves az infóm nem tudom de akkor pl a telekom miért árulja a méreg drága Apple cuccokat is függetlenül? Őket pont nem érdekli hogy milyen SIM kártyát raksz a telefonodba
-
szabonagyur
félisten
válasz
MasterMark #327739 üzenetére
És ebben a nézegetésben benne van ha csak rákoppint valaki a kijelzőre nem is kell oda nézni sem, tehát lehet a telefon tulaja is.
-
Giles74
csendes tag
válasz
MasterMark #327736 üzenetére
Én beállítottam mindent, amit lehet. Alternatív kinézet, szemüveg hozzáadása, még a figyelem szükségeltetik opciót is kikapcsoltam, de így is állandóan jelkódoznom kell. Nem hinném, hogy hardver hiba, mert amikor felismer, akor gyorsan felismer, de sokszor hiába tartom jól, próbálom többször, csak a jelkódot erőlteti.
-
burgatshow
Topikgazda
válasz
MasterMark #327731 üzenetére
A szemuveg miatt nem kell az alternativot beallitani. Azt is megtanulja.
-
havri1
félisten
válasz
MasterMark #327588 üzenetére
Én most nézem, hogy tényleg benéztem. Nála a csúszka volt 80%-ra téve, nem az optimalizált töltés volt bekapcsolva.
Sorry -
havri1
félisten
válasz
MasterMark #327587 üzenetére
Egyről beszélünk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Xiaomi Redmi 10 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest