- Új taggal bővült a Motorola filléres portfóliója
- Telekom mobilszolgáltatások
- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android szakmai topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- iPhone topik
- Mobil flották
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigdady
nagyúr
Hali
Visszaállítottam a 4S mentésem az i5-re, de a gmail jelszavammal valamit bibelődik azt irja szerver nem elérhető? Ilyenkor bukom az érvényes gmail push-t vagy mi?
Pedig a fiókba belépve a jó jelszó van megadva amit vissza is ellenőriz és kipipálja hogy rendben minden. Mégsem jönnek le a levelek (gmail app-ban lejön)
[ Szerkesztve ]
-
DanielK
addikt
válasz Kicsirics77 #40089 üzenetére
de ha a 3G-t lövi le, attól még neten fog lógni a telefon.
a 3G != mobil adatforgalom(#40093) Ragnar95: azért a másnaposság még benned van! - benxomom
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Kicsirics77 #40089 üzenetére
2 lékondival nyomom, de 24-25 foknál nem tudok jelenleg hidegebbet csinálni, + ahogy kilépek a szobából már erdőtűz szindróma van 40 fok, elég jó...
-
doboka98
tag
válasz Kicsirics77 #40074 üzenetére
Köszönöm
-
JohnyBlue
addikt
Ezt a ne zavarjanak dolgot én is kukiztam de nyűgösnek tűnik a dolog. SMS-t meg hívást fogadnom kell nonstop Tehát ha hajnal 3 kor jön az sms vagy hívás arra ugrani kell. Viszont az email meg a facebook meg ilyen olyan prüntyögés ami a netről támad azt itt nehézkesen tudom beállítani. Egyszerű 3G off oszt viszonyhallás.
https://ipollo.com/?ref=johnyblue
-
B-L-A-C-K
titán
VoidXs, madgie: Ne zavarj módban megy az ébresztés?
Kicsirics77: Melós, légkondis szobás, ha dolog van kimenős 45 fokos, semmi sörös, semmi medencés...
[ Szerkesztve ]
-
madgie
titán
válasz JohnyBlue #40078 üzenetére
Tedd repülőmódba, akkor nem fog pittyegni. Beállítások, legelső sor.
Ha bonyolultabban akarod intézni ,akkor meg Beállítások/Általános/Mobiltelefon/Mobil adatforgalom kikapcs.De van ám használati is a telefonhoz
szerk: estére én amúgy csak átlököm a némítópöcköt oszt csók.
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Kicsirics77 #40077 üzenetére
40 fokba azt sem tudom milyen rendezvényen vagyok...
JohnyBlue:
- 3G kikapcsolása: Beállítások ---> Általános ---> Mobiltelefon ---> és ott értelemszerűen
- A csipogásokat meg: Beállítások ---> Értesítések ---> itt az aktuálisba belemész, és a többi már megint értelemszerű.
[ Szerkesztve ]
-
JohnyBlue
addikt
Sziasztok,
iphone 4 telefonomon estére a 3G-t szeretném kikapcsolni, de nem tudom, hogy hol lehet kinyomni ja és 6.1.3 as szoftver van. ahol a google mutatja ott nekem nincsen olyan menű hogy ne pittyegjen nekem ha jön valami üzenetem (mail, fb, bla bla ) ja és 6.1.3 as szoftver van rajta. Nincsen valami ötletetek a problémára?
Semmi semmi megtaláltam... teljesen máshol
[ Szerkesztve ]
https://ipollo.com/?ref=johnyblue
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Kicsirics77 #40074 üzenetére
Ú valóban meleg van, és telefonról néztem, elolvastam, sorry kövezzetek meg...
-
Teszla_
senior tag
válasz Teszla_ #40020 üzenetére
Tegnap megijesztett ez a 6.1.4, frissítés után nulla térerőt jelzett mindenhol, pedig tudtam telefonálni. Szerencsére egy újraindítás megoldotta a dolgokat
Most mintha egy picit jobb is lenne az akkuidőm. Lassan 1 napnál járok, ~ 3órát használtam (zene, net, beszélgetés, pici játék) és 66%-on áll az akksi. Eddig jó döntésnek bizonyult a frissítés, hiába ódzkodtam tőle. -
nagyúr
válasz doboka98 #40066 üzenetére
"adhattok pár kezdő tippet ha lenne valami"
Köszönjük szépen a lehetőséget, hogy adhatunk neked tanácsokat! De komolyan, mi köszönjük!
A "Köszönöm előre is" vagy csak szimplán "Köszi" szót pedig kerüld el a továbbiakban is, állítólag ha leírod, kiütéses lesz a kezed...
-
doboka98
tag
Heló! Tegnap kaptam meg az i4S készülékem, egyszerűen nehezemre esik letenni ! Elképesztően gyors, még egyszer nem akadt be. Tudom, hogy itt nem szabadna ezt vitatni, de azért csak megsúgom, hogy osztálytársam Lumia 920-a ehhez viszonyítva laggos, nem tudom miért írják mindenhol, hogy jobb . De a lényeg amiért ide írok az az, hogy adhattok pár kezdő tippet ha lenne valami. Jailbreakelni még nem szeretném, majd ha megunom .
-
nagyúr
Legyunk szivesek nem baszogatni ittakary-t
Backi: iPad tokre melegszik elottem, pedig csak a kijelzo megy kb 55-60% fenyeron. Meg akarom nezni mennyire meleg, hozzaerek a kijelzohoz a tenyerem hatlujaval, erre nem ujraindul?
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
Ha facebook-ra jön egy értesítés azt nem kellene jeleznie a telefonnak? Üzeneteket ha kapok jelzi, de az értesítéseket nem, ez így is van mindenkinél vagy csak nálam? (azért nem tudom mert eddig mindig ki voltam jelentkezve a facebook appból...)
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Te hosszutavra gondolkodsz, igy neked tenyleg a szolgaltatos telefonok kellenek, neked lettek kitalalva a husegakciok.
De nekem, fel evente uj telefonom van, ha az elmult ket evet nezzuk. Nem kothetem le magam sehol sajnos, mert nem akarom en azt a logikat kovetem, amit pl a PCnel sokaig a VGA vasarlasoknal: mindig a kifuto generaciot hasznalom, igy kvazi mindig egy eves csuszasban vagyok.Sokrol maradok le? Amig a VGAkrol beszelunk: biztos hogy nem, a csucs VGAk megjelenesuk utan 1-2 evig szjnte kompromisszummentesen viszik maxin a jatekokat kivetel nelkul.
Telefonnál? Itt mar bizony tobbrol, kicsit kellemetlen is ez nekem, de egyszeruen a legujabb generacioval annyival nagyobb az anyagi bukta, mikozben alig nyujt plusz valami pluszt... Csak nezzuk meg: i5 es SGS4 kb ugyanazok mint az elodeik. Jo nyilvan az i5 hozott azert nem keves pluszt, de ez nekem keves volt. nem volt meg a Handras altal oly sokat emlegetett INSTANT GET erzes... oszinten: a szivemben kihunyt a tuz az iPhone fele: rettenetes mertekben unalmas lett szamomra... Nagyon nagyon kell egy utos iOS 7 az Apple-nek. Ha nagyon eltalaljak jovok vissza egy i5-tel a kovetkezo i5S megjelenese utan
De visszaterve: ha talalnek magyon olcson i5-ot akkor biztos nem varnam ki a szeptembert, hanem akar most azonnal adnam el az S3mat ha nagyon olcson talalnek i4et akkor vegre lenne egy normalis bulitelefonom, ami azert minisegi, de nem feltenem annyira, mert nem olyan draga
-
Xero
nagyúr
válasz ittakary #40047 üzenetére
Én meg úgy vagyok vele, hogy a megjelenéskor megveszem az újat kb 100e-ért a szerződésemben és jónapot.
Anno a 3G-vel nagyon megjártam. Ott átugrottam a 4-et, lévén sokat csúszott a hűségidőm lejártához képest és akkor már úgy voltam vele, hogy megvárom a 4S-t. Nem bántam meg, de a végére már nagyon gyatra volt a dolog. Soha többé nem akarok így járni és ezért ragaszkodom a megjelenés napján/hetében vásárláshoz. Így tuti biztos, hogy arra a két évre jó lesz.
-
nagyúr
Amugy tudod, minden arfuggo. Multkor ki lettem oktatva, hogy ilyet tilos mondani h ne vegyel valamit. Ami vegulis tru 100ba akar mostvennek egy i5ot ez meg nem olyan elrugaszkodottan k. keves penz erte. T fuggoek vannak 120 korul szoval nincs mar messze (par honap) es 100 is siman jatszani fog.
-
Kashim
őstag
Teljesen más élmény iOS7 egy i5-ön. Jó lesz ez, csak farigcsáljanak még pár apróságon.
-
Blyan
félisten
-
B-L-A-C-K
titán
Hali!
Valaki ebay-en (vagy bárhol máshol) vásárolt már fekete színű középső keretet? Gondoltam lecserélem a gyári ezüst színűt, de nem akarok valami nagyon gagyit venni, meg ugye azt se akarom valami sz@rtól térerő gondok legyenek. Elég változó árakon van, ezt néztem amúgy, ehhez csavarok, és gombok is vannak, de ugye fogalmam sincs minőségben milyen.
Amúgy nem nézne ki rosszul...
-
leroyclub
senior tag
-
plejik
addikt
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy az asszony sikeresen összetörte az Iphone 4 es telefonja kijelzőjét... ennek a cseréje mi pénzt kóstál és hol érdemes megcsináltatni?? Az "üveglap tört csak össze" ... előre is köszi.
iPhone 14 Pro / MacBook Pro M1 pro 14" 2021 / PlayStation 5 Pro + PS Portal / LG CX3 OLED / RedMagic Nova /
-
Chiftain
aktív tag
Sziasztok
Pécsről írok és úgy tűnik hogy a t-mobile hálózat fejlesztést hajtott végre mert délelött óta LTE-re csatlakozik az i5-ös. Vagyis ha elérhető mert volt 2 fél órás szünet amikor visszaváltott 3g-re. Lemértem a speedtest nevű programmal és 17-30 megabit között van a letöltés!
Más is meg tudja erősíteni esetleg? -
Blyan
félisten
válasz vadászcsiga #40019 üzenetére
Ja, nem akarok venni, pont azért kérdeztem, mert idehaza egy Saturnban tuti apple.hu áron felül lehetne venni.
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Teszla_
senior tag
Korábban már kérdeztelek titeket egy olyan problémával kapcsolatban, hogy az iTunes mindig azt írja ki nekem, hogy az iPhone szoftverét vissza kell állítani, mert valami kínja van vele. Gondoltam ma rászánom magam, mert csak halogattam a dolgot és egyre többször omlottak össze a programok is (Safari, Facebook, stb.). Rá is nyomtam, hogy legyen akkor egy visszaállítás, erre kapom az üzenetet, hogy a 6.1.4-es szoftvert tenné fel nekem, holott én 6.0.2-t használok, mivel ennél még csak akkor lóg a telefon 3G-n, ha én is akarom.
Ezek szerint most két választásom van?
1. Maradok a 6.0.2-nél, de nem tudok szinkronizálni az iTunes-szal
2. Felteszem a 6.1.4-et és nézem, ahogy nap végére teljesen lemerül a telefonom (mert már az akksim se bivaly, így is lemerül nap végére, 3G-n meg szerintem estig se bírná).Nem lehet sehogy sem "újrahúzni" a szoftvert, hogy 6.0.2 maradjon?
Elnézést, ha láma kérdéseket tettem fel, de ennyire nem vagyok járatos iOS témában. -
drosan
tag
Sziasztok!
Ez a dokkoló eredeti lehet vagy csak valami utángyártott? [link]
Gyanúsan olcsónak tűnik... -
Blyan
félisten
válasz Onderon #40013 üzenetére
Magunk közt szólva, nem az Apple teszi össze a készülékeket, még csak nem is maga gyártja az alkatrészeket bele. Sajnos az egyre nagyobb tömegtermelés egyre több hibát is hoz elő.
Változni nem nagyon fog, kivéve ha majd megint visszaesik a forgalom a 3GS körüli értékre.The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Onderon
senior tag
a dizájnon megy a vita, holott az egyre silányabb apple termékek sokkal nagyobb vitát kellene generáljanak. és itt most nem feltétlenül a kopásról beszélek. ha körbenézek magamkörül, jóformán egy olyan macbookról sem tudok (legyen az sima, pro vagy air) aminek ne lett volna valamilyen hibája 1-2 éven belül. és ugyanígy van az iphone-okkal is. elég ha csak a haverom alig 1 éves múlt macbook air-jére gondolok ami egy hete adta meg magát. vagy az én féléves iphone5-öm, aminek recseg a home gombja és por ment a kamerájába/elé/rá. arról nem beszélve, hogy ez már a 3ik iphone5-öm, mert előtte az egyiknek wifi baja volt a másiknak meg a kijelzője csinált furcsaságokat. de mondhatnék még sok sok példát a társaságomból, mert mindig valakinek baja van a macbookjával vagy a telefonjával, ami azért gáz szerintem. mert nem egy középkategóriásnak beárazott termékcsaládról beszélünk, hanem súlyos extra pénzt fizet mindenki azért, mert azt hiszi prémium minőséget kap. érdekes viszont, hogy az asztali gépekkel és az ipad-ipoddal többnyire nincsen baj.
[ Szerkesztve ]
-
Blyan
félisten
válasz privacy99 #40005 üzenetére
Az animációkon majd még alakítanak, meg persze kell egy kis akadásmentes optimalizálás. Működésbeli bajok nem lesznek vele, ebben biztos vagyok.
Ennyire akadt anno a 6-os béta is. Azt most száguld mint állat.
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Simtu
senior tag
Sziasztok!
Az mitől lehet, hogy egy Iphone 4 eléggé össze-vissza pozícionál? Indítok egy google mapst pl. külső helyszínen és lerak egy adott helyre, ami viszonylag pontos is, majd pár másodperc elteltével gondol egyet és arrébb rak 5-10-20 m-rel. Vagy akár fordítva...
-
bigdady
nagyúr
Ausztriában a Saturnban milyen garit adnak az i5-re? Tudja vki?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen házat vegyek?
- Új taggal bővült a Motorola filléres portfóliója
- PlayStation 5 Pro teszt
- Digitális Állampolgárság Program
- Direct One (műholdas és online TV)
- Milyen autót vegyek?
- Diablo IV
- Autós topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851