Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
sethi
senior tag
válasz
Mr.Talbot #290584 üzenetére
Van előfizetéses, es van az ingyenes AmiGo néven. Waze csak álló autóban dob reklámot és kb észre sem veszem. Google Maps nálam max útvonal tervezőnek van használva. Lassan forgatja a navi közben a térképet, későn szól. HereWeGo amit szoktam még használni, szeretem. Apple Mapsel az a problémám, hogy nem mutatja a valós sebességem. Amin meglepődtem, kipróbáltam a Huawei naviját. Meglepően jó, csak körülményes egy kicsit
-
sethi
senior tag
válasz
Iphoneos897 #286130 üzenetére
Én sem venném meg mert nem üti meg a szintet, de a srácnak pacsi, hogy idáig tudta fejleszteni a vállalkozását. Maradok a Tactical tokoknál. Ugyan az az anyag mint a Pitaka, de szerintem ez jobb minőségű
-
sethi
senior tag
válasz
Salamander #286094 üzenetére
50% picit sok, Ultrát pletykálják 1500$-ra. A Prok, Xs óta 1000$, de nem lepődnék meg ha kicsit emelnének rajta
-
sethi
senior tag
válasz
burgatshow #285103 üzenetére
Eddig MyMailt használtam, azzal semmi gond nem volt. Minden érteítés időben megjött. Előbb jelzett mint az irodai laptopom, aztán jött rá egy frissítés és kuka lett az alkalmazás. azt hittem Outlookkal nincsenek ilyen gondok. Hát tévedtem
-
sethi
senior tag
Sziasztok! Outlookot használok email appnak. A gmailes címemmel minden ok, de a céges imap címre ha kapok emailt, az értesítés egy nap csúszással jön meg. A levél megjön rendben. Minden értesítés beállítva mind az appban mind a telefonon. Van valami ötlet hogy hogy lehetne ezt működésre bírni?
-
sethi
senior tag
Nekem az IdőjárásRadar vált be. Pintos adatokat nyújt és a widgete is jó. A másik amit használok a Wunderground ami a helyi időjárásállomásokból dolgozik. Erre én is töltök fel adatokat, szerintem a legpontosabb
-
sethi
senior tag
válasz
herdsman12 #284655 üzenetére
Nálam detto. Le is töröltem. App store értékelésekben is sokan kifogásolják ezt
-
sethi
senior tag
Garmin órák mennyire működnek stabilan a Garmin Connect appon keresztül? Minden funkció működik?
-
sethi
senior tag
válasz
Oposzumtoszó #280333 üzenetére
A beállítások-mail-fiókok-új adatok begyűjtését nézd meg. Ott tudod állítani hogy mennyi időközönként nézzen rá a mail fiokódra
Srácok! Az miért lehet, hogy a 14proban van egy fizikai és egy esim. Mindkettő telekomos. Többször észrevettem hogy az egyiknek nagyobb a térereje -
sethi
senior tag
válasz
szotyika77 #280171 üzenetére
X-nél max a face idvel és az amoled kijelzővel nyernél. Az sokkal kényelmesebb mint a touch id, de a hardware öregebb kicsit.
-
-
sethi
senior tag
válasz
HoppMaster #279983 üzenetére
Nagyon stabil. Sosem esett le róla egyik telefon sem.
-
sethi
senior tag
válasz
HoppMaster #279972 üzenetére
Évek óta ilyen Pitakát használok [link] de a sima változatát. Van qi töltős is de az nagyon melegszik. Úgyhogy maradok a kábeles töltésnél amikor a telefon igényli
-
sethi
senior tag
válasz
atomchicken #278887 üzenetére
Nekem a kódra le is vonja a felét és valóban 2400-at ír, de ha rányomok a fizetés apple payre akkor 4700-at akar levonni.
-
sethi
senior tag
válasz
matehajagos #278484 üzenetére
Tegyél alá egy ilyet és máris tapad a műszerfalra [link] (Ez csak egy példa. Ennél lehet olcsóbban is találni)
-
sethi
senior tag
válasz
N@idia #278061 üzenetére
Én eladás előtt külön töröltem. Csak egy plussz katintás. A csavar, hogy a telekom weboldalán megszünt az a lehetőség, hogy esim áthelyezése. Kénytelen voltam egy boltba bemenni és új qr kódot generáltatni mert a telekom fiókomban lévőre elavultat jelzett a telefon beolvasáskor
-
sethi
senior tag
válasz
7Heads Drago #273632 üzenetére
mytuner radiot használom. nálam hibátlan
-
sethi
senior tag
válasz
burgatshow #264153 üzenetére
[link] Ezt vettem utazó töltőnek. Watchot és az i12 prot nem töltötte egyszerre
-
sethi
senior tag
válasz
bald.raven #264150 üzenetére
Alza Power 30W-os usb c usb a töltője egyszerre nem tölt két eszközt.
-
sethi
senior tag
válasz
Cheesy #264106 üzenetére
Ilyen probléma nincs vele. A hívások gyorsan felépülnek és szépen is szólnak, viszont néha elérhetetlen a yetteles száma de a telekomos elérhető. Az hozzátartozik az igazsághoz, hogy elég térerő szegény környezetben dolgozik. A munkahelyén kívül nincs ilyen probléma. Volte csak a telekomos számára van bekapcsolva és állandó 4G-re van állítva mindkettő
-
sethi
senior tag
válasz
BrandonXXV #262935 üzenetére
Nekem a 12pron ezek szerint még a régebbi lehet mert az nem tart a magsafe tartón. Ezért vettem meg a pitaka autós tartót. És tok nélkül a pitaka tartón sem maradt rajta csak magsafe-el a telefon
-
sethi
senior tag
válasz
BrandonXXV #262917 üzenetére
Tapasztalatom szerint pitakával csak a pitaka tartó a kompatibilis. A magsafe gyűrű máshol van mint a pitaka fém lapja.
-
sethi
senior tag
válasz
bgaborj #261418 üzenetére
Igen külön tudod állítani, hogy melyik legyen amiről a netet használja, melyik legyen a hívásokhoz az alapértelmezett. Külön kapcsolhatod az adatroamingot is. Nekem a sajátomról megy a net, cégesről egy bytot sem használ. A percdíjak is húzosak onnan. Amikor utoljára voltam Venezuelában 650Ft/perc volt haza. Nem örültem a számlának….
-
sethi
senior tag
válasz
baal-amiga #261322 üzenetére
Családban szintén akku cserénél már használtuk. Istyenál flottul ment minden. Ha jól emlékszem egy hét alatt le lett zongorázva az egész
-
sethi
senior tag
válasz
bollokcs80 #261314 üzenetére
A Nillkin flex pure tokot szeretni fogod. Olyan mit a gyári szilikon tokok, de sokkal jobb, tartóssabb. Ezeket használom én is Xs óta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest