- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
markknight
veterán
Érdekes 2007-tes PC Gurut olvasgatni az iPhone-ról. Nagyon nem dobtak hátast tőle, sőt, azt a szemléletet erőltetik, hogy ki fog pukkanni ez a lufi és talán a Google fogja megrefolmálni majd a felületeket.
Mindenesetre magazin ezen számában egyetlen okostelefon sincs (nyilvánvalóan), az utolsó oldalt ezek a klasszikus cuccok zárják:
Fényév -
markknight
veterán
válasz
mr.tamasbiro #340705 üzenetére
Nyomd meg és kiderül
-
markknight
veterán
válasz
Bondix #340649 üzenetére
Simán csak lődd be a tárhely optimalizálást és akkor semmit nem kell törölgetned. https://support.apple.com/hu-hu/108782
Viszont netet fog zabálni ha képeket nézegetsz. Vagy hát nem tudom hogy működik, gondolom első 10-20 letöltve marad. Kis thumbnaileket látod majd, amúgy meg minimált helyet foglal. Jótanács, hogy ezt a manuálba törölgetek dolgot hidd el jobb elengedni, csak a saját életedet bonyolítod vele.
-
markknight
veterán
válasz
Jaded #340638 üzenetére
Mondjuk nem lenne utolsó ha a felületek konzisztensek lennének, mert jelenleg még mindig katasztrófa ahogy ez a szerencsétlen rendszer fest. Jól látszik, hogy minden appon teljesen mások dolgoznak. Valami liquid glass, valami máshogy liquid glass, előjönnek olyan felületek amik sehogy nem azok (pl beállítások menü) más meg már ezer éve olyan amilyen. Leginkább ahhoz tudnám hasonlítani, hogy leszedsz 10 különböző appot és mindegyik máshogy néz ki. Máshol a navígáció, mások a színek a paddingok.. na ugyanez van itt is csak itt már házon belül.
-
markknight
veterán
válasz
tuzpenge #340628 üzenetére
"nem tudom, hogy ment ez át a designereken"
Úgy, hogy az IT + Designer szakma már olyan 4-5 éve egy híg fosh. Sorra ülnek a tudatlanok olyan pozikban ahonnan 20 évvel ezelőtt páros lábbal rúgták volna ki őket. A léc nagyon alacsony már és ez mostanra érte el az Apple-t is. Ahogy az lenni szokott, ezt is valszeg olyanok hagyták jóvá, akik hülyék az egészhez, csak valaki kitalálta, hogy "-Jóska, neked ez a feladatköröd, mondjá igent vagy nemet" aztán Jóskánk igent mondott, mert tetszett neki h más mint a tavalyi. A marhák meg ugye komolyan vették, mert a főnök szava szent, aztán így lett belőle gyártás.
-
markknight
veterán
Ha megnézed ezeken a dummykon már ilyen üveges nem tudom milyen effekt van a kiálló marhaságra rátéve. Ilyesmi matricáim voltak még gyerekkoromban, akkor tök menők voltak. Mondjuk az is elég hoki, hogy csak a pro esetében tolták le az Apple logót a többinél minden maradt úgy ahogy van.
-
markknight
veterán
válasz
Fritz Teufel #340618 üzenetére
Na, ez annyira amúgy nem is halálos. Majd ha 200-500 USD lesz, akkor lesz okunk pánikra
-
markknight
veterán
Most nagyon megy pár napja, hogy 6 hónap ingyen Apple Musicot osztogatnak. Erről tud bárki bármit?
-
markknight
veterán
válasz
lugosi #340561 üzenetére
Itt leírják pontosan: https://support.apple.com/en-us/108104?utm_source=chatgpt.com
Spoiler: Igen
-
markknight
veterán
válasz
Szabi® #340532 üzenetére
De igen, nagyon sokat reagáltak. A Cook éra konkrétan erről szól, hogy kedvezzenek a népnek
+ Erre rájönnek az EU-s kényszerítések. De őszintén szólva nekem nem probléma, mert kreativitás amúgy is kb nulla bennük, az anyagminőség + szoftveres szinergia maradjon meg, a többi meg mindegy.
-
markknight
veterán
Üdv az uraknak. Lugosinak lesz majd feladata
-
markknight
veterán
válasz
icecave #340370 üzenetére
Én a reading listet használom erre, már évekkel ezelőtt elhagytam a pocketet pedig nagyon szerettem. Ami probléma, hogy ilyenkor offline lementi az adott oldalt és van, hogy első megnyitásra szétesik a cucc.. Ettől függetlenül még mindig ezt a szerepet tölti be nálam. Mondjuk azt is csinálhatjátok, hogy notes-ban külön egy új folder és oda elmenti ezeket. Semmi nem kell hozzá külön.
-
markknight
veterán
válasz
AMD Power #340368 üzenetére
Én egyik facebook csoportban láttam, hogy egy apuka vásárolt 50k-ért egy airpodst, ami elég hamar elromlott, aztán kiderült, hogy nem is eredeti a cucc.. Mindenesetre az Airpods-okkal résen kell lenni, mert ezt a terméket hamisítják a legjobban.
Érdemes bekérni az eladótól a szériaszámot, az nem hazudik.
-
markknight
veterán
Nem igazán értem mit akarsz mondani
Tehát a következőt csináljam:
-Photos app megnyit, jelöljem ki a képeket és videókat
-Küldjem át magamnak
-Malmozzak, nézzek youtube videókat míg megérkezik (ergo várjam ki és imádkozzak ne szakadjon meg)
-Mivel a preview nem tud úgy szerkeszteni mint a photos app, ezért fogjam meg és importáljam be őket gépen a photos appba és kezdjek el ott dolgozni velük
-Majd mire megérkezik minden (macről szerverre, iphone-ról szerverre) akkor töröljem a duplikációkat?Ki akar ilyenekkel szarakodni?
Ami értelmes:
-A képek és videók feltöltődnek a szerverre szépen
-Macet meg felnyitom ott alakítok rajtuk, mentek rájuk és kész.És ennyi. Össze lehet hasonlítani melyik workflow az egyszerűbb, epölösebb.
-
markknight
veterán
válasz
markknight #340324 üzenetére
*védhetetlen
-
markknight
veterán
válasz
markknight #340323 üzenetére
A másik lehetőség ugye, hogy bekapcsolod, hogy mobilnetről is menjen a képek feltöltése, akkor biztosan meg fog érkezni, de ebben a melegben 1-2 óra fotózgatás után felforrósodik az egész, majd le is merül..
Egyébként csak teszt jelleggel próbáld ki a Google Photost. Sebességre ég és föld a kettő.. sajnos. Lehet ezt magyarázni, indokolni, meg design driven, így működik az iphone, meg olyan optimalizálás van ami miatt direkt ilyen (sz@r) de ezek már ilyen véthetetlen dolgok 2025-ben
-
markknight
veterán
válasz
Razzul #340301 üzenetére
Nem mondanám magyarosnak a hozzáállást, nézd meg mit kapnak más egyéb platformokon. Én csak azt nem értem mit szeretnél itt bebizonyítani nekünk. Hogy ők az áldozatok ebben a történetben? Komolyan nem értem. Mit kéne csinálni? Sajnálni őket, mert egy rakás pénzt kerestek azzal, hogy üzleti titkokat szivárogtattak és mindenki róluk cikkezett? Hiába védekezik a csávó mindenféle koholt hülyeségekkel (amiket az ügyvédje mondott neki valszeg) megbukik az egész. Egyébként is az lesz majd a vége mint a legtöbb ilyen esetben. Kiszabnak egy bírságot amit majd havonta lecsenget. Egyébként mai napig nem törölte a videót.
-
markknight
veterán
válasz
Razzul #340296 üzenetére
Nem kell az összes céges szabályzattal tisztában lenned. Ez annyira alap dolog, mint ahogy a boltból sem lopunk vagy nem vesszük el idegen emberektől a saját motyójukat az utcán. Az más kérdés, hogy itt magyarországon mindenki szétpletykál mindent a szomszédnak, meg még házon belül is bérfeszültséget keltenek a dolgozók mert why not. Meg is érdemli az összes ilyen a sorsát. Egyébként minden bele van írva a munkaszerződésbe, azt pedig aláírta a dolgozó. Ergo kutyát nem érdekli, hogy ő mit tudott mit nem, elolvasta-e vagy sem.
-
markknight
veterán
válasz
Zsolt,72 #340291 üzenetére
És a legborzasztóbb, hogy össze-vissza hazudozik.. Nagyon tróger. Nyilván én is összefosnám magam ha az Apple beperelne, de a csávó pontosan tudta mit csinál, ám kellett a kattintás meg a nézettség. Egyébként évek óta úgy ülünk be a keynote-okra, hogy láttunk mindent már hetekkel előtte, szóval itt most keményen példát fognak statuálni.
-
markknight
veterán
válasz
Zsolt,72 #340257 üzenetére
Azért videók felvételében még mindig nagyon gyenge az Androidos lineup. Bármilyen prohardveres videót néztem, lehetett az Pixel, Samsung vagy bármi más, egyszerűen béna amire képesek ezek az eszközök. Persze, ha ez neki nem szempont, akkor mindegy, bár szerintem ironizál
Szabi®: Én sokszor abba gondolom bele, hogy amúgy rengeteg technológiai újdonságról, próbálkozásról (még ha szarok is) maradok le azért, mert vaskalap az Apple-t favorizálom. Két telefon kell, ez a megoldás
-
markknight
veterán
válasz
ronin79 #340254 üzenetére
Uram, kérlek engedd meg, hogy téged idézzelek: [link]
Ne viccelj már, tavaly ugyanezt mondtad azt most milyen telód is van?
Szinte első leszel megint az előrendelés listán
mint én is
Szerintem idén is ugyanez a helyzet
Bár való igaz, sem az iOS 26 nem tetszik, sem az új leakelt lineup
-
markknight
veterán
válasz
ricshard444 #340219 üzenetére
Az árnyalatok valószínűleg változni fognak, de tavaly ilyenkor már pl tudni lehetett, hogy jön valami barna vagy más telefon. Egyébként meg teljesen mindegy, mivel úgysem tudod megrendelni
-
markknight
veterán
válasz
Stauffenberg #340116 üzenetére
Mondjuk amikor 11 éve megjelent iPadre a GTA III akkor azért menő volt még touchscreenen is. 2000x felbontás, tükörsima futás.. fúú
-
markknight
veterán
válasz
Red_Bull #340066 üzenetére
Tedd fel az icloud for windowst és azon keresztül húzd be a képeket az upload mappába: https://www.youtube.com/watch?v=QI6QyBMj6xE
kchris78: Le lett már írva, hogy nem az iPhone konvertál! Az iOS örül ha egy MP4 et meg egy MOV-ot le tud játszani magától, nem még itt konvertálgasson webes formátumokra 77 féle minőségben.. Ráadásul abban a socban nem csak a processzor van.. honnan veszitek, hogy azt terheli?
-
markknight
veterán
válasz
Oldman2 #340023 üzenetére
Ha a dynamic island és a magsafe hiánya nem zavar akkor 16e. De ez tipikusan az a a kérdés amire marhára nem tudunk jó választ adni, mivel nem ismerünk. Én gyűjtenék és beruháznék egy 15 Pro-ra vagy egy sima 16-ra ha nem érdekelne a 120hz. Sima 15-öt már szerintem ne vegyél.
-
markknight
veterán
válasz
spleenszuru #340008 üzenetére
Attól függ, hogy szeretnéd. Minden appot szerintem felesleges leszedni, nálam minden egyben az Apple-ös appban van, ami munkával kapcsolatos az pedig gmailben. Az ömlesztett nézetben nem akarok céges dolgokat látni.
-
markknight
veterán
-
markknight
veterán
Béta 3-mal ahogy nézem az Apple kezdi elengedni ezt a zselét és inkább nyit a normális dolgok felé: https://x.com/BrandonButch/status/1942290103965307095
Bizakodó vagyok, ebből még jó is kisülhet szeptemberre.
-
markknight
veterán
válasz
havri1 #339885 üzenetére
Már van olyan ami tud többel tölteni de ami nekem volt az is 15W maximum. Egyébként itt nem arra gondolok, hogy rádugtam paksot és még a szomszéd telóját is feltöltötte, hanem arra, hogyha kevesebbet kap, akkor lassabban tölt és nem is melegszik annyira, csak győzd kivárni ugye. Szerintem az Alis nem is tud 15W-t átnyomni, aztán lehet tévedek.
-
markknight
veterán
-
markknight
veterán
válasz
spleenszuru #339874 üzenetére
Sajnos én a saját káromon tanultam meg, mert a gyári szilikon tok hátuljába beleragadt a kör.. és még olyan videót is láttam (sajnos most nem találom) amin egy srác mutatja, hogy a telefon hátlapján meglátszik a gyűrű.
Én egy ilyet fogok venni ha a mostani megy a levesbe vagy ennek valami újabb változatát: [link] Igazából ajánlott nincs nálam, nézz körbe alzán és olvass véleményeket a töltőkről mert van ami pl hamar tönkremegy, másik meg zúg.. Ezek kerülendők.
AMD Power: Én biztos paráznék, hogy felgyullad, még a temus dugaljat sem merem bedugva hagyni
-
markknight
veterán
válasz
spleenszuru #339872 üzenetére
Nem, olyan állványom van amire rá tudom tenni az órát meg az airpodsot. Sajna már nem gyártanak olyat, de nem is baj mert elég gyenge az anyagminőség: [link] Ezt a gyárit meg egyáltalán nem ajánlom, nagyon felmelegíti a telefont meg beleégeti a kört a tokba (van akinél a telefonba is) Első használat után dobtam is vissza Alza boxba.
-
markknight
veterán
válasz
spleenszuru #339840 üzenetére
Én amióta van vezeték nélküli töltés úgy használom a telefont, szimplán kényelmi szempontok miatt. Szóval csatival kapcsolatban nincs tapasztalat, eladás után általában szűz a csatlakozója
Ha kihagyhatatlan tételt akarsz akkor tessék:
-Mac vagy Macbook (ökoszisztéma mindenek felett)
-Apple Watch
-Airpods
-Apple TV (ínyenceknek) -
markknight
veterán
válasz
burgatshow #339832 üzenetére
Thx! Sajnos ez az időzítős megoldás nekem már nem igazán működik mostanában, mindig túlfutok vagy viszonylag keveset tölt rá az időzítő meg lekapcsolja magát. Kipróbálok valami home-os megoldásokat, de enélkül nem vágnék bele.
-
markknight
veterán
Homekites dugó tud olyat, hogy telefon töltöttséghez kötök automatizációkat? Egyértelmű választ nem találok.
-
markknight
veterán
válasz
spleenszuru #339825 üzenetére
Ez a control centeren belül van. Fent megjelenik az app neve, meg mi használta és ha megérinted akkor jön elő amit bedobtam.
-
markknight
veterán
válasz
KubanitoS #339811 üzenetére
Nem tudnak.
De két opciód van:
1: Vagy backupot csinálsz róla és reseteled, jelkódot meg ugye leveszed
2: Írsz nekik, hogy vállalod a lehetőséged, hogy nem tudnak tesztelni, megnézni a csere után semmit, így ebből kifolyólag az esetleges plusz költséget saját kontóra vállalod mert nem tudtad olyan állapotban biztosítani az eszközt nekik ahogy elvárható. (mindezt természetesen az után, hogy elmondták neked telefonon, hogy jelkód nélkül kéne leadni a cuccot) -
markknight
veterán
válasz
fery02 #339761 üzenetére
Én is gyakran használom, de nem érzek különösebb merítés.
Mondjuk én nem azért nyitom meg, hogy mást kövessek, hanem azért, hogy lássam az eszköz töltöttségi állapotát
Könnyebb Macről vagy óráról elindítani a lokátort és végigzongoráznom az eszközökön mint odamenni bármelyikhez
-
markknight
veterán
válasz
spleenszuru #339700 üzenetére
Egyszerűbb ha az adott menüpontot a settingsen belül vagy spotlighton megkeresed mert folyamat változtatgatják. Szerintem jelenlegi dolgok 20%-át már én sem tudom pontosan hol van, annyi opcióval operál a rendszer, ezeknek egy része meg nem is logikus.
-
markknight
veterán
válasz
szabonagyur #339691 üzenetére
Én csak azt nem értem mi köze a billentyűzetnek a messengeres képküldéshez? Vagy én nézek be valamit?
-
markknight
veterán
Ez az része engem is idegesít évek óta. Mindennek megkérik az árát és közben mi kevesebbet is kapunk mint mások... A MacOS 26 konkrétan appként integrálja az iPhone-os alkalmazásokat (már ha működne a mirroring) de mivel nem megy idehaza ezért placeholderekkel van a béta televerve, ami kattintásra nem is működik.. Évekig fizettem azt, hogy tudta a telefon az Apple Pay-t, csak éppen hazánkban nem volt elérhető.. Apple AI ugyanez. Volt pofájuk kirakni a magyar weboldalra is azzal a szöveggel, hogy "majd valamikor jön" És sajnos ez nem csak az Apple-re igaz, mindenre, még egy szimpla Netflixre is.. Aztán megy a csodálkozás ha mindenki ott kalózkozik ahol tud.. És sajna ez EU előtt is így volt, ameddig amerikában epizódonként megvehetsz egy részt a sorozatodból, itt erre semmilyen lehetőség nincs mai napig.. Estig lehetne sorolni ezeket a megkötéseket és már 2025-re tényleg ott járunk, hogy a töke tele van mindenkinek vele.
Nem érdekel az EU sem a jogdíjak sem semmilyen korlátozás. Átlagos ember vagyok aki fizet dolgokért. Oldják meg.
-
markknight
veterán
válasz
spleenszuru #339556 üzenetére
Azért nem neked válaszoltam, mert ez nem hozza szintbe a kamerával. Ugyanúgy tud billegni ha nyomkodod. Bár nekem nincs olyan helyzet, hogy asztalon nyomkodjam, így nálam ez nem zavaró tényező. Mindenesetre szívesen.
Meg amit megfigyeltem, hogy ezeknél az átlátszó tokoknál nem érződik annyira, hogy a keret vaskos, a többinél nagyon érződik számomra. Itt mivel átlátszó "optikai csalódás"
-
markknight
veterán
válasz
bghistvan #339536 üzenetére
Én az Apple által gyártott átlátszó tokot ajánlom: [link]
Alzán folyamatosan akciós, egyébként 24 ezer az ára talán. Nekem bevált, nem sárgul (mivel az anyaga nem olyan mint más tokoknak) és bírja a strapát. Ami fontos, hogy első hetekben picit recseg, de aztán megszűnik. Először lehúzásnak gondoltam (amúgy valóban az) aztán használat után megtetszett. -
markknight
veterán
válasz
zzola #339415 üzenetére
Veszel egy airtaget, belerakod a tokba és voila: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.apple.trackerdetect
-
markknight
veterán
válasz
Stauffenberg #339315 üzenetére
Most jó lesz egy darabig. Majd pont akkor nem fog működni mikor legjobban kéne.. vagy fogja magát és valami korábbi állapotot visszatol. Folyamat szívok vele gépen és őszintén szólva nem is értem miért nem mentem már vissza Chrome-ra. Telefonon mondjuk nincs vele baj.
-
markknight
veterán
válasz
Stauffenberg #339309 üzenetére
Nem ez a megoldás, mert ettől függetlenül is találkozol majd vele. Néha triggerelni kell azzal, hogy vagy iOS-en vagy Macen változtatsz picit vagy újat adsz hozzá a könyvjelzőkből. A profil létrehozása is egy ilyen trigger point.
-
markknight
veterán
válasz
Pandimakaay #339270 üzenetére
Mármint a Desert Titanium?
Ha nagyon tetszik a szín akkor én az Apple átlátszó tokját javasolnám. Első 1-2 hónapban recseg ropog, de nem sárgul. A mostani szilikon felhozatalból szerintem egy sem illik hozzá. (mondjuk ez is röhej, na mindegy)
Régen kijött egy speckó szín, akkor volt hozzá tok is. Most semmi. Ilyen sárga, meg világító narancs, citrom, cékla.. meh.
-
markknight
veterán
válasz
a1l9o8n6e #339262 üzenetére
Persze, jelentkezz be google szolgáltatásba és választ ki a névjegyeket szinkronizálását.
https://www.youtube.com/watch?v=CQK5yaW2Doc - Belepörgettem, ez kell nekedIde legyen mindenki betöltve: https://contacts.google.com/
-
markknight
veterán
válasz
vargalex #339256 üzenetére
Amióta gombos, meg megvariálták a gombokat, a kabátom belső zsebéből nem bírom kitapintani melyik oldalán van a hangerő szabályzó és mindig félrenyomom. Régen ez tök jó volt mikor nem akartam a kabátból kivenni a telefont és azon keresztül szabályoztam. Már ez SEM működik. Ha farzsebben van, szintén zenész.
-
markknight
veterán
-
markknight
veterán
válasz
burgatshow #339244 üzenetére
Komolyan? Én úgy emlékeztem pedig, hogy már évek óta velünk van. Hmm
-
markknight
veterán
Egyébként szépen kitalálták ezt az "üvegezést", kis olvasmány: https://developer.apple.com/documentation/technologyoverviews/adopting-liquid-glass
-
markknight
veterán
válasz
Zsolt,72 #339235 üzenetére
Mondom mi van. Félreértés
Üveg design = Liquid glass design. Ezt nem lehet kikapcsolni. 1995M és Én is erre gondoltunk
Átlátszó ikonok = Egy beállítás, azt ki lehet kapcsolni, de annak nem üveg design a neve és még a rendszer is "Clear"-ként hivatkozik rá. Attól még az "üveg design" megmarad, nem lehet mit kezdeni vele.
-
markknight
veterán
válasz
CharlieDrop #339227 üzenetére
*transparencyt
-
markknight
veterán
válasz
markknight #339135 üzenetére
Nem jártam sikerrel. Fura. De még nem is hallottam ilyet, hogy például egy weboldal be tudja melegíteni a telót, hát minden folyamat a szerveren zajlik.
-
-
markknight
veterán
Jó, sokan az AI videókat / képeket sem megkülönböztetni az igaziaktól. Érzésekkel meg nehéz vitatkozni, ám a tényeken ez sokat nem változtat.
-
markknight
veterán
válasz
burgatshow #339048 üzenetére
Ez is egy vélemény, meg felhasználói szokásoktól is függ, de egy telefon pont úgy van kitalálva, hogy appokat váltunk, a UI meg pörög-forog, méreteket vált stb. Macen nem igazán veszem észre mikor váltok, de itt a szemem kicsapja. Persze mindenki azt választ amit akar, én ezt a mostanit nagyon bírom, alább pedig nem adnám már a lécet. Ha a tag 120hz-es Androidról érkezik, akkor biztosan észreveszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Hamarosan megjön az ASUS házak új zászlóshajója
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Autós topik
- Linux felhasználók OFF topikja
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest