- Mindenki Z Fold7-et akar
- One mobilszolgáltatások
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Richard #319617 üzenetére
Wipr, SponsorBlock, Banish például.
iCloud email esetén ez fogad:Your email messages are never scanned for advertising and you'll never see ads in your inbox.
Ehhez képest Microsoft és Google ha nem fizetsz, (vagy nincs adblocker
) akkor reklám a felületeken, adatgyűjtés ezerrel. Gmail és Outlook nálam átirányítva, Apple Mail alól nézem és így nem kell azokat az appokat, webes felületeket használnom. Ha kíváncsi vagy, böngészőben adblockerrel nyisd meg sorban gmail.com, outlook.com, icloud.com fiókjaid (ha van) és mutatni fogja az adblocker melyiken hányat blokkolt. Apple-nél nulla lesz a szám, mert nincs mit blokkolni.
(vagy kikapcsolt adblocker mellett megnézni melyik hogyan néz ki böngészőben... az új Windows Outlook is egy katasztrófa lett)
Persze, aki Androidról vált és Google/Microsoft szolgáltatásokat használ, azoknak gondolom kézre áll iOS-en is így:Gmail, Calendar, Google Photos, Drive, Keep...
Microsoft Outlook, OneDrive, OneNote, ToDo...Viszont nekem nagyon bevált az Apple féle Mail, Photos, iCloud, Notes, Calendar, Reminders integráció, reklámok nélkül és számomra szebb felületeken. Nyilván Mac & iPhone együtt a legjobb, azért amióta az icloud webes felület megújult, még Windows alatt is elvagyok vele böngészőből.
-
jozsi252
veterán
válasz
Richard #249800 üzenetére
Az előrendelést nekem is visszaigazolták. Akkor marad az izgulás addig. A 11 Pro Maxot vasárnap meghirdettem és hétfőn du. el is vitték. Arra számítottam hogy kicsit tovább fog nálam maradni mondjuk úgy szerda csütörtökig, de tévedtem. Bár nem mintha baj lenne mert jó hogy elment gyorsan, viszont addig anyum régi A5 2017 Samsung telefonját kell használnom.
Lassan a maradék hajam is kihullik mert 12. éve használok iPhone-t és ez így most szarul érint mert semmit se találok a telefonon, olyan mintha minden össze vissza lenne, és még lehetne sorolni. De ez legyen a legnagyobb baj! Remélem hamarosan kézbe foghatom az újat.
Köszi!zunga
Sajnos mindig ez van hogy utolsó utáni pillanatban érkeznek be a telefonok a viszonteladókhoz, aztán sokan csak pénteken tudják meg hogy aznap, vagy netán 1 hét múlva foghatják kézbe az új telót.
Köszi neked is az infót! -
kakuk.tamas
addikt
válasz
Richard #246789 üzenetére
Bizonyos új készülékek mellé jár 1 év AppleTV előfizu ajándékba. De ha Te előfizetsz az AppleOne csomagra, akkor az Apple az AppleTV árát minden hónapban jóváírja a számládon, amit arra használsz fel, amire akarsz. Én iCloud bővítésre használom. Hogy legyen hely, ha kell.
-
válasz
Richard #246675 üzenetére
“Hazánkban jelenleg csak a Telekom ügyfelei számára érhető el az eSIM, és ezzel együtt az iPhone készülékek dual SIM funkcióját is csak ők tudják egyelőre használni, a multi SIM szolgáltatással pedig a mobilhálózati kapcsolatra is képes Apple Watch-hoz is csak ők tudnak előfizetést hozzáadni. Ez viszont bármikor megváltozhat, és végre csatlakozik a csapathoz a Vodafone is.”
-
Ragnar95
félisten
válasz
Richard #179141 üzenetére
tvOS béta profil. Ha nem akarsz frissíteni a legújabb rendszerre, de zavar az OTA frissítés állandó zaklatása, ez letiltja az OTA frissítést.
Mivel hivatalos Apple beta profilt, semmi bajod nem lesz belőle, ha felrakod, illetve bármikor törölhető. Hogy miért telepíthető a tvOS beta profil iOS-t futtató eszközre, az már inkább bug kategória, mintsem feature...
Esetedben nem is települt a beta profil, tehát nem állított át semmit. -
-
bnorci71
addikt
válasz
Richard #156097 üzenetére
és a rádió gombok?
mondjuk ha nincs kormányon vezérlés?nekem a mágneses jött be ha meg egyszer megjön a Nillkin Carbon tok akkor már a lemezke se kell a telefonra /üvegre/
tényleg kérdeztem a napokba mi az esély, hogy e-bayen nincs alin meg van? 2 eladó is válaszolt hogy van tokja így a gyorsabbtól meg is rendeltem
-
hatesz
tag
válasz
Richard #15909 üzenetére
Na jó, innentől átállok READ_ONLY üzemmódba. Még a végén Te jobban fogod tudni amit én láttam, nem? Amúgy a festés is felületkezelés...
Mondtam én hogy itt mindenki védeni fogja.Hát srácok, mindenkinek köszönöm az eddigi segítséget, de ez a fórum már rég nem az ami korábban volt. Naponta többször olvastam a fórumot, na mától erre már nem vagyok kíváncsi.
További jó fórumozást!És itt szeretném megköszönni a fórumtársak korábbi segítségeit, rengeteget tanultam az itt olvasottakból.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
Richard #14843 üzenetére
Én januárban vettem még sima 4-et. Első iPhone-nak szerintem bőven jó egy sima i4 is. Mondjuk ha már 3GS-ről vált az ember, akkor lehet inkább 4S. T-nél, ikon200-ban 60 ezer ft a különbség a 4-4S között (dupla annyi a tárhely persze az S-ben), de szerintem annyival nem jobb a 4S, hogy +60 ezer forintot megérjen. Persze ez csak az én véleményem.
sirszevenap: A kulcsszó a mondanivalójában a "sok".
-
sirszevenap
addikt
válasz
Richard #14672 üzenetére
Igen, ettől tartok. Flottás a telefon , tehát hűségnyilatkozatos, de nem ám a kihozom 9999 ft ért és fizetek havi 20k-t. Hanem Céges. Ugyan ilyenbe vagyok én is és ismerem. Ügyfélszolgálatot is megkerestem a vodánál, sajnos mivel nem tudtam a biztonsági kódot az ő előfizetésének és valószínű el sem mondta volna így nem tudott a hölgy segíteni IMEI alapján. Csak annyit mondott h nem tiltják le semmilyen esetben a készüléket csak a kártyát. Nem tudom h ez minden esetben igaz e, de azt tudom , hogy arra mondta h hűségnyilatkozatos a készülék és céges.
Reméljük minden oké lesz. Adásvételi is folyamatban van.
#14672: Bolond!
Félre írtam, de hatalmasat nevettem ezen!
-
Mr. Teddy
őstag
válasz
Richard #13839 üzenetére
Ez érdekes, mert [ez] alapján minden további nélkül lehet.
"Amennyiben ön magánszemélyként meghatalmazással szeretne szerződést kötni, közjegyző által hitelesített, vagy ügyvéd által készített és ellenjegyzett meghatalmazás szükséges. Kivételt képez az ügyvédi meghatalmazás, mely esetben a meghatalmazott ügyvéd a meghatalmazó magánszemély nevében a szerződést megkötheti."
És ez a szerződés kötés. Ügyintézésnél nem kell ilyen komoly meghatalmazás. Kb ha tudod az ügyfélkódot, máris ügyet intézhetsz. iPhone premieren gyanítom sokan nem vittek rendes meghatalmazást.
-
Turbomann
tag
válasz
Richard #12992 üzenetére
I4S ben is elfogy a memó és I5 ben is, mert nem teljes körű multi taszk van.
Többen panaszkodtak, hogy 1 lap után is elfogy, akkor lehegy, hogy teljes körü multitask van benne, vagy csak bug.
Az elöbbi nem lehetséges, mert akkor már be reklámozták volna, mint inováció-t.xD
-
pcnet
addikt
válasz
Richard #12431 üzenetére
Az én telómra azt írja 27. hét (july), lehetséges cserélt készülék. Hát igen, cserélt, előző tulaj augusztus 11én kapta vissza. Voda szerint egy év gar augusztus 11étől indul. Direkt bevittem a helyi Voda üzletbe mikor megvettem, megmutattam srácnak a gar levelet. Viszont másik oldalon meg azt írja garancia lejárt.
Nem lettem nyugodtabb.
Mindenesetre köszi a linket! Legalább azt tudom kb 2 hónapja gyártották, nem kamuzott a srác. Gart meg lehet azért nem tudja, mert ugye szolgáltatós telefonokat nem lehet Apple szerviz oldalán ellenőrizni. Nincs infójuk róla.
Lehet el kéne adni és inkább venni egy gyári függetlent? Vagy megint csak túl parázom ezt is?
-
-
pr0bi
senior tag
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Richard #9844 üzenetére
Nekem is elég a 16GB, ám ha az iOS további verziói tovább nőnek méretileg, illetve a kamerák megapixel száma is nő, úgy né a képek mérete és videók mérete. Pl egy aktív videós, fényképezős user nagyon gyorsan megtöltené már most is a 16GB-ot, nem hogy később...
Maradjunk az iPAD-nél apple topicba
-
válasz
Richard #6728 üzenetére
Strapabíró ide vagy oda, én tuti nem csinálnék akkora téglát a telefonból Van egy gumis tokom, ami mondjuk eléggé védi, és használom is néha, de ha nem kell, simán csak kiszedem a telefont belőle, de ezzel meg sz*pnék a csavarok és egyéb miatt. Persze, ízlések és pofonok...
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Könyvajánló
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Autós topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
- Samsung Galaxy S24FE 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3042, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest