- Drasztikusan megváltozhat az iPhone 17 Pro, itt az első fényképes bizonyíték
- Vodafone mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Nincs több iPhone 14, az iPhone Air-t viszont lassan már gyártják
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Asus Zenfone 10 - kicsit más az új kicsi
- Elindult a One UI 7 béta program
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ashiyo
csendes tag
Van valami olyan alkalmazás, widget, valami, ami valós időben mutatja az adatforgalmat pl valamelyik sarokban? Facetimeozni szeretnénk utazás közben és jó lenne látni, hogy mennyi mobilnet ment már el anélkül, hogy kilépegessek a beállításokba. Bocs, ha hülye kérdés, új vagyok itt.
[ Szerkesztve ]
-
runner 125
nagyúr
válasz Jaded #234093 üzenetére
Mármint h érted, bocs? Telón nyilván be van kapcsolva a mobilnet.
bigdady
Megnézem a Quick Connect-et, de minden engedélyezve van. Speciális fül alatt a Mobilalkalmazások is.. Kipróbáltam h kivettem a pipát, mentettem, majd újra pipa be, mentés, de semmi."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
HoldfenyLuna
aktív tag
Sziasztok! Widget kérdés. Ugye ha bal oldalra érek, akkor van egy ilyen widgetes oldal, ahonnan át is húzhatok más képernyőre widgeteket. De van egy olyan rész,ami nem mozdítható, de tetreszabható, hozzá lehet adni.
Mivel droidról jöttem, ezért bocsi, ha bénán magyarázok.Ha ehhez hozzáadom az időképet, akkor itt egyfajta live csempe szerű jelenik meg, Pl animált, ha esik az eső
De ezt a kinézetet csak ezen a rögzített részen érem el, ha csak simán akarok widgetet hozzáadni valamelyik képernyőhöz, akkor az nem fog így kinézni.Ez miért van? Hogy hívják ezt a szekciót? Köszönöm
-
ReFleXx
addikt
Köszönöm mindenkinek a választ!
[ Szerkesztve ]
2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
Csabroncka
addikt
Sziasztok szeretném a céges naptárat szinkronizálni a telefonnal (CalDAV). 12.x a hatoson most az IOS, de mi a bánatért nem találom a naptár beállításai alatt a naptár hozzáadása opciót (?)
"in medias res"
-
bigdady
nagyúr
válasz runner 125 #234087 üzenetére
Lépj be nasba asztalin és újra csatlakozz a tavoli eléréshez. Nekem is kikapcsolt múltkor valami ászf valtozás miatt újra engedélyezni kellett a quick connectet. Gondolom utóbbival akarsz kapcsolódni nem a belső ip-vel mobilnetről
[ Szerkesztve ]
-
Jaded
őstag
válasz runner 125 #234092 üzenetére
Nincs kikapcsolva a mobilnet hozzáférés?
Renault Megane IV Limited
-
runner 125
nagyúr
válasz Jaded #234090 üzenetére
Köszi, sajna semmi, újraraktam az app-ot.
Nem, nem módosítottam ott sem semmit. Látom gépről, látja a tv is, médialejátszó is, szóval nem értem mobilnetről a telefon miért nem.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
Jaded
őstag
válasz runner 125 #234087 üzenetére
Nálam is csinálta iOS 14 frissítés után, aztán egyszer csak beengedett. Próbáld meg újratelepíteni, jobb ötletem nincs. Esetleg a NAS-t is (azon nem frissült valami, vagy állítottál rajta valamit?).
Renault Megane IV Limited
-
runner 125
nagyúr
Sziasztok,
Használ valaki DS File-t NAS elérésre?
Nem tudom mi történt nálam, de az app csak otthoni wifire csatlakoztatott hálózat mellett képes belépni. Mobilnet alól csak homokórázik, és nem tudok belépni. Nyilván minden stimmel akkor is (ip, account, jelszó..)
Köszi!"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
Dany007
veterán
Arra van valami megoldás, hogy a gyári mail app ne 15-30 percenként frissítsen?
A 15 perc van beállítva, de nem ritka, hogy 30-35 perc késéssel jelez a telefon.A gmail app mintha kicsit jobb és gyorsabb lett volna, de érthetetlen hogy miért. A gyárival ez nem megy?
-
ReFleXx
addikt
A vodanal vásárolt SE-k dual simesek?
2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
B.Ricsike
őstag
-
mályva
aktív tag
-
insight
aktív tag
válasz mályva #234074 üzenetére
Úgy emlékszem, legfeljebb 5 felhasználó lehet párhuzamosan egy gépen.
Az más tészta, hogy ez nem túl jó ötlet, ha nem akartok egymás "titkaiban" fürkészni.aka Coyote2000 ('05-'13) / S24 Ultra / Flip 5 / QE75QN90A / Q5'20 / Corvette'81 / Wrangler '97 / 500 '20 / Scott e-bike
-
-
mályva
aktív tag
Olyan kérdésem lenne hogy messengerben- többi fiók hozzáadásnál mindegyik facebookra megkapja az ember az értesítést hogy írtak neki? Mondjuk be vagyok jelentkezve a sajátommal, és a gyerekemével, meg a másik gyerekemével. Ha a sajátomon írogatok éppen, kapok értesítést és felugro üzenet ablakot hogy írtak a gyerekem 1- nek?
Köszönöm
Megbízhatóságom: 222 pozitív ૮ ˘ﻌ˘ ა
-
anorche1
őstag
Svajci, sunrise szolgaltato lockos iphone 6s -t lehet valahogy fuggetleniteni? Sjvacban hogy van, ez, a huseg tuti lejart, ilyenkor ott is ingyen fuggetlenit a szolgaltato?
"It never gets easier, you just go faster." Greg LeMond
-
Zozo0525
őstag
Azt hiszem megjavult a messenger. Gondolom sokan hisztiztek. 😂
-
esbii22
őstag
Másnál is rossz a messenger ? Délelőtt frissült a Facebook, böngészőben is rossz a messenger asztali gépen. Nem tölti be rendesen az üzeneteket. Net jó.
iPhone 11 128 GB White, Apple Watch SE 44mm, Hyundai i30 II. gen.
-
-
insight
aktív tag
válasz No.01 #234047 üzenetére
Amennyiben FACE ID-s a telefonod: sokan teszik fel ezt a kérdést, de a halk csörgés általában nem azért van, mert nem hangosítottad fel, hanem azért, mert a telefon lehalkítja a csörgést, ha érzékeli a figyelmedet. Amennyiben ez zavar, akkor próbáld meg a kikapcsolását: Beállítások / Face ID és jelkód / Figyelemérzékelő funkciók
aka Coyote2000 ('05-'13) / S24 Ultra / Flip 5 / QE75QN90A / Q5'20 / Corvette'81 / Wrangler '97 / 500 '20 / Scott e-bike
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz Hegyirabló #234051 üzenetére
Nekem volt már olyanom, hogy töröltem nagyobb mennyiségű dolgot a telefonról (kikapcsoltam az icloud fotókönyvtárat, kb 50e kép volt akkoriban), és elég sokáig eltartott, míg eltűnt a telefonról, ki-belépve a beállítások általános, tárhely menübe, minden belépésnél egy kicsivel több szabad hely látszott, folyamatosan törölte. De ennyi idő alatt ennek már látszódni kellene szerintem.
Van icloud backupod? Szerintem csinálj egyet, először is azért, hogy nézzük már meg annak a méretét. Második lehetőségként egy visszaállítást lehetne megpróbálni icloud backupból, nekem volt már olyan hogy csak ez segített, mert manuálisan nem tudtam törölni pl. az "Egyéb" által foglalt helyeket a telefonon, és kellett a hely az ios frissítésnek. Több giga felszabadult így. -
szekra
addikt
válasz pauliboy23 #234045 üzenetére
+1, azt hittem ez az logó kivágás divat már a 2010-es évek elején kikopott.
-
miroon
aktív tag
Sziasztok!
Februárban vásároltam a 220volt-tól egy iphone 11 készüléket, amin a napokban vettem észre, hogy egy folt van a képeken amiket készítek vele. Lásd kép. - Ez egy fehér A4-es lap, jobb fent van egy folt.
Néhány helyen olvastam, hogy lehet leejtéstől, ütődéstől illetve portól.
Ilyen javítanak garanciában? Nem ejtettem le, nem ütöttem oda sehova, szinte soha nem is esett még le, főleg nem mostanában. Semmi láható sérülés nincs a kamerán.
Köszi a segítséget!
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Midnight Black
-
Hegyirabló
veterán
válasz lugosi #234050 üzenetére
Szia!
Igen, próbáltam, nincs változás, de lehet, hogy csak én vagyok a kretén, és egyszerűn rosszul számolom ki a tárhelyet. Bár az is igaz - ahogy már korábban is írtam ide - hogy ha rádugom a gépre külső meghajtóként, jó néhány fájlt nem látok a böngészőablakban, míg ha a telefonon nézem, ott vannak.
Vén épület már a világ, Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd A gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő Gerenda ellenedre van... Én inkább betöröm fejem, Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
MODERÁTOR
válasz Hegyirabló #234049 üzenetére
Próbálj meg egy újraindítást és nézd meg utána hogy változott-e.
-
Hegyirabló
veterán
Sziasztok!
Hiába törlök nagy méretű videókat a telefonról, nem növekszik a tárhelyem, semennyit sem. A nem rég töröltből is eltávolítottam őket. Mitől lehet ez?
Köszi!
Vén épület már a világ, Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd A gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő Gerenda ellenedre van... Én inkább betöröm fejem, Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
No.01
őstag
Sziasztok,
Buta kerdes, de van arra mod, h a telefon hangosabban csorogjon, mint az ertesitesi hangok?
Tovabba erdekelne, h a valosagban mi a kulonbseg az ertesitesi menuben(?) lathato fenyero allito csuszka melletti hangero sav allitasa es a hangero gombokkal allitott csengo hangero kozott. Mert ha az egyiket felveszem maxra attol a masik meg ugy marad ahogy volt ergo a 2 nem ugyanazt a funkciot latja el.Ha nagyon noob kerdes akkor elnezest de mostanaig az esetek 99%-ban rezgon hasznaltam.
-
törölt tag
Használ valaki iPhone 12/12 pro Vodafone 5G-vel? Mi a jó apn? 5g.vodafone.net?
-
joey04
titán
-
Bdanyy
addikt
Sziasztok!
Van valami hátránya, ha svájcban vásárolnék telefont? Gondolom 1 év garancia bárhol érvényesítehető. Itthon esetleg tudok caret kötni rá pluszban?
http://href.hu/x/frwq http://www.n95.hu Nokia N95-ös és egyéb S60 telefonos információs oldal http://febazo.hq.hu/ I8910 HD : http://href.hu/x/f1zt
-
feddel
senior tag
Nem láttam hogy téma lett volna: i11-em van. A kijelző csere program szerint a telóm sorozatszám alapján beleillik a programba, ingyen cserélik a kijelzőt. De egyelőre (11 hónap alatt) nem vettem észre problémát. Most cseréltessem vagy nem?
-
izee
őstag
Sziasztok! PC-re lehet menteni adatokat? Ezt olvasom a biztonsági mentésről:
Biztonsági mentés készítése számítógéppel Csatlakoztassa a készüléket a számítógéphez. macOS Catalina 10.15 rendszert futtató Macen nyissa meg a Findert. macOS Mojave 10.14 vagy régebbi rendszert futtató Macen vagy PC-n nyissa meg az iTunest.Nekem csak fotókat lehet lehet lementeni PC-re, semmi mást. Lehet regisztrálni kell Itunesra? Felhő közbeiktatása nélkül lenne jó a backup.
Iphone régi SE az alany
iOS szűzen ismerkedtem a rendszerrel és csak alapfunkciókat használtam korábban -> "hülye" vagyok.Identicalness is the tendency to propagate to collaborate and to interact only with people who are very very very very very much like you. Epitome of this is the selfie. https://www.youtube.com/watch?v=dmXcjvL9VSc&t=39m45s
-
silvergod
őstag
Iphone 12 re kapható alis olcsó üvegfóliák,érnek valamit? Rendesen érzékel vele?.illetve láttam 10$ körül új magsafe töltőt hozzá és olyan tokot is amiben benne van már a kijelző fólia...érdemes ilyet venni hozzá?
Iphone 12/12 PRO tokok-fóliák-lencsevédők és Samsung S20--S20 PLUS--S10 Lite - tokok és fóliák eladók ---> aprón megtalálod
-
MODERÁTOR
válasz pauliboy23 #234005 üzenetére
A hivatalos viszonteladók listáját az összefoglalóban levő linken tudod ellenőrizni. Én az alzát nem látom a listában.
-
insight
aktív tag
válasz telefonmágus #234008 üzenetére
Ezt nem értem, kifejtenéd? A világgaranciának nem mindegy a régió? USA telefonomat simán gariztattam Magyarországon.
aka Coyote2000 ('05-'13) / S24 Ultra / Flip 5 / QE75QN90A / Q5'20 / Corvette'81 / Wrangler '97 / 500 '20 / Scott e-bike
-
B.Ricsike
őstag
Tudtok olyan tokot Iphone 11-hez, amihez van egy kis Stylus is, amivel lehet kisebb jegyzeteket vagy PDF-ekben kis megjegyzéseket írni?
-
mályva
aktív tag
https://www.eneked.hu/p/10833
Szerintetek ebben a verzióban benne van a füles is és a töltőfej is vagy az uj vékony verzio amiben nincs?
-
mr.tamasbiro
őstag
-
mályva
aktív tag
Esetleg belinkelnétek nekem hogy ikeábol melyik töltőfejet vettétek hozzá? köszönöm
-
Djuree
félisten
mi a fenet tudok csinalni, facebook eltunt a telomrol, ha le akarnam tolteni csak egy kek korben egy negyzet van mintha frissitene, de el se kezdte ill. nem csinal semmit. az ikonja eltunt, torolni se tudom.
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
pauliboy23
senior tag
válasz telefonmágus #234008 üzenetére
Ezt az infót, ilyen részletesen nem tudtam.
-
mályva
aktív tag
Tehát akkor 2 évig be lehet vinni apple hoz? Ha alzanal vasarolok
-
telefonmágus
senior tag
válasz pauliboy23 #234005 üzenetére
Abban az esetben ha nem a saját cseh/szlovák CN telefonjukat adják,hanem a magyar GH kódost
Garanciás Telenoros TMobileos vagy független iPhone-t veszek,SAMSUNG bontatlan telefonokat veszek,előfizetéses is NON-STOP
-
Polir7510
csendes tag
Sziasztok.
Kérdésem lenne hozzátok.
Az alany egy Airpods 2-es. Mióta van ez a 14 es szoftver csinàl érdekes dolgokat. Többnyire egy fülest használok. Mikor melyik van feltöltve jobb/bal. Szóval ha hívnak hiàba akarom felvenni, már-már ütögetem és semmi. Ha telefonon keresztül felveszem, akkor ott van a kihangosító ikonnál az airpods. Kiválasztom és átkapcsol az airpodsra. Mióta 14 es szoftver van azóta sokszor kiirja magától hogy zsolt airpods-a csatlakoztatva. Tudjátok ott felül. Ötlet? Kinek hogy működik az Airpodsa? -
HardRic
addikt
[XKeyboard]
Ezzel az appal bármilyen egyedi billentyűzet kiosztást lehet csinálni. Fergetes, hogy végre van külön ékezetes sorom, és nem kell a béna felajánlásokra és autocorrectre hagyatkozni. Imádom, és csak ajánlani tudom!A felső sávban az üres terület tapipad a szövegben navigáláshoz, mint a gyárinál a hosszan nyomott space. Ezen kívül igazodik a viágos/sötét témához.
-
Bilux
veterán
windowsos géppel hogyan tudnám legegyszerűbben összekapcsolni a telefont?
Itunes csak?Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
mályva
aktív tag
válasz ILLDisPozed #234001 üzenetére
most akkor az alzánál 1 év apple gyártói van + 1 év alza ? tehát összesen 2 év garancia?
jobb az ár ott most mint euronicsMegbízhatóságom: 222 pozitív ૮ ˘ﻌ˘ ა
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nők, nőügyek (18+)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Drasztikusan megváltozhat az iPhone 17 Pro, itt az első fényképes bizonyíték
- Vezetékes FEJhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- TCL LCD és LED TV-k
- Path of Exile (ARPG)
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Szünetmentes tápegységek (UPS)