Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
trebrona
nagyúr
válasz
burgatshow #333069 üzenetére
Nem érdekel a mezei járór, törvény szerint ott a DÁP a telefonomon.
-
trebrona
nagyúr
Végre lehet importálni.
-
trebrona
nagyúr
válasz
FerNandor #313249 üzenetére
Én azonos Apple ID-val használom a cégest, a céges iPad-et és a saját iPhone-t és watch-ot. Ha nem szeretnél, nem kell külön. Nálam a biztonsági mentések nem mennek az iCloud-ba csak a privátról, a céges számok meg exchange fiókba. Nem keveredik semmi céges és privát vonalon.
-
trebrona
nagyúr
-
trebrona
nagyúr
válasz
CharlieDrop #311758 üzenetére
Most próbálom úgy.
Újraindítottam, feltettem töltőre, telefonon az alkalmazás egy darabig gondolkodott, majd ugyanoda beállította a folyamatjelzőt. -
trebrona
nagyúr
válasz
dvdbackuper #311755 üzenetére
Volt töltőn pár órát, akkor sem mozdult.
-
trebrona
nagyúr
Tegnap este óta meg sem mozdul. Volt már ilyen? 12pro+S8
-
trebrona
nagyúr
válasz
yodamester10 #284977 üzenetére
-
trebrona
nagyúr
válasz
stifi82 #284265 üzenetére
Semmit nem árt a 18-20W-os töltés.
Feleségem 11 Pro-ja lassan három éves, van, hogy egész éjszaka a gyári töltőjén van, most 89%-os az akkumulátor.
Az én másfél éves 12 Pro-m össze-vissza, hol vezetéknélkülivel, hol 20W-ossal, hol autóban töltve jelenleg 95%-nál jár.
Aztán van, aki csak és kizárólag 5W-ossal tölt, akár még azzal is szívatja magát, hogy 20 és 80 között tartsa mindig, mégis sokkal jobban degradálódott az akkumulátor. -
trebrona
nagyúr
válasz
szabonagyur #280286 üzenetére
Offban is a hozzászólásom. Szerintem mindenkinek van a családjában, vagy ismertségi körében olyan, aki már használ Revolut-ot.
-
trebrona
nagyúr
Ha már Revolut-oztok, legalább meghívóval tegyétek, hogy keressetek is rajta!
-
trebrona
nagyúr
válasz
Sungoo #279655 üzenetére
"A jótállást weboldalunkon keresztül érvényesítheti, ezt megteheti ha belép fiókjába, és ott bal oldalt kiválasztja a Garanciáim menüpontot.
Ha készülékét nem tudjuk megszerelni a vételárat automatikusan visszatérítjük.
Javításra ha tudnunk gyári alkatrészt használunk, de mivel nem hivatalos forgalmazók vagyunk így nem minden esetben férünk ezekhez hozzá.
Jótállással kapcsolatban minden nem ön által okozott probléma esetében beküldheti telefonját a jelzett 12 hónapon belül (most 24 hónap). (aksi problémával csak 3 hónapig)"Ez jóval több, mintha 0 garanciával veszel magánszemélytől. Ezt most a régebbi modellekre értem, nyilván újabbakat meg lehet venni apróról 2-3 év gyári garanciával is.
De, itt a házon belüli cikk, és a hozzá tartozó topik: [link]
-
trebrona
nagyúr
válasz
malagutif122 #278646 üzenetére
Már a 7-esre sem.
-
trebrona
nagyúr
-
trebrona
nagyúr
válasz
Fritz Teufel #278047 üzenetére
Ugyan olvasd már el a linkelt oldalt!
-
trebrona
nagyúr
válasz
Fritz Teufel #277214 üzenetére
Ilyen Spigent használtam, gyűjti a port a szilikon perem alá, folyamatosan karcolva a telefon keretét, el is adtam pár napon belül. Maradtam a gyári bőrtoknál, a pereme magasabban van a kijelzőnél, nem a kijelzőre fekszik fel a telefon. 12 Pro-t használok, nem hiszem, hogy az újabbakon máshogyan lenne. Fiam szintén 12 Pro-n gyári bőrtokot és gyári átlátszó kemény tokot használ, ami megintcsak kiváló.
-
trebrona
nagyúr
válasz
ForRedGlory #276749 üzenetére
Ezt pont nem az emag forgalmazza.
Az eMAG Marketplace partnerei által forgalmazott termékek garanciális ügyintézése, beleértve a javítást az adott partner feladata.
A garanciális ügyintézésre vonatkozó feltételeket megtalálod minden partner saját adatlapján. -
trebrona
nagyúr
válasz
ForRedGlory #276731 üzenetére
-
trebrona
nagyúr
válasz
baal-amiga #275980 üzenetére
Akkor ebenguba.
-
trebrona
nagyúr
Kifutottam a szerkesztési időből, tehát az a promóció ajándék időszak, nem teszt. Új készülékhez trial jár, a lemondási időpontig él. Promócióban fix idő, addig lehet használni ingyen, lemondástól függetlenül.
-
trebrona
nagyúr
válasz
matehajagos #274963 üzenetére
Yettelnél nincs VoWi-Fi.
-
trebrona
nagyúr
válasz
Gsx-rr #274823 üzenetére
Céges, mindent is kell használni, whatsapp is, viber is kötelező, mindent a megrendelőkért.
Én nem viszem egy telefonra a céges és magán számomat, inkább két telefonnal járok, de kolléga gondolkozik rajta, hogy nem vesz már sajátot, menne mindkét SIM a cégesébe. Nálunk céges eSIM sem gond, bármikor kérhető. -
trebrona
nagyúr
Ezek szerint senki? [link]
Dual SIM miatt a kérdés mindkét SIM-en Viber pl. -
trebrona
nagyúr
Használ valaki dual Space-t, vagy bármilyen más alkalmazás klónozót?
-
trebrona
nagyúr
-
trebrona
nagyúr
válasz
7Heads Drago #273828 üzenetére
Uh, az a logo-nál lyukas Spigen elég bazári. Sosem értettem ezeket a tokokat.
-
trebrona
nagyúr
válasz
IntelKiller7 #271173 üzenetére
-
trebrona
nagyúr
válasz
volvoguy #269017 üzenetére
Régen volt a Pushbullet, de sajna az már nincs fent Store-ban. Androidra most is van, iPhone-ról böngészőből megoldható.
https://www.pushbullet.com/ -
trebrona
nagyúr
válasz
Scarletiel #268889 üzenetére
Én is maradnék a Spotify mellett.
-
trebrona
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd: i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 14" WQHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Eladó karcmentes Apple iPhone 11 128GB / 12 hó jótállással
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest