- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
TechN7ne
nagyúr
válasz
modd3r #277656 üzenetére
Próbáltam de sajnos mindenhova kéri az apple id jelszavát amit már lecseréltek ,ezért sem értem nekik hogyan sikerült.
Havernak a telefonjába jelentkeztem be egy "másodlagos" apple id-el amit általában iPad-el használok ,hogy tudjon letölteni magának alkalmazásokat az app store-bol ,facetime ,stb.
Tegnap elhagyta a telefont egy bulin és én be voltam jelentkezve.
Telefon nem érdekes (sima 6s) ,inkább a válasz hogyan tudták lecserélni az apple is jelszót ha nem tudták a jelenlegit ,csak egy jelkódot.
Lokátorba is direkt be volt jelentkezve stb. ,nem értem mit rontottam el sebezhetőség szempontjából.iPad-hez megvan a hivatalos iCentre számla /gari jegy ami a nevemre szól ,remélem ők tudnak segíteni ha semmi nem sikerül addig.
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
modd3r #276969 üzenetére
Örülök, szívesen!
Próbáld ki a Tidal Hifi Plussal. Az megmutatja mi a maximuma a fülesnek.
A tévéhez is kipróbáltam az Apple TV+-on egy filmmel. Elég jó ;-)
Esetleg a gumiharangot lehet, hogy kicserélem Comply-ra. Sajnos az nem olcsó.modd3r: Sony WF-C500
-
Norbi887
aktív tag
válasz
modd3r #276574 üzenetére
Hát ez jó, nálam lassan egy hete egyáltalán nem jön értesít, ha ír valaki Messengeren keresztül.
Próbáltam két külön iPhone-ròl is, egyiken 16, másikon 15-ös iOS-el, de egyiken sem működik a dolog.Az App Store-ban írnak páran hasonlóról, nem tudom mi lehetne a megoldás rá, visszajelzést küldtem, újra telepítès is megvolt, szóval fogalmam sincs.
-
szevassag
tag
válasz
modd3r #276369 üzenetére
Először vettem egy iPad-et mert kellett egy stabil jó ár érték arányú tablet, aztán közben az S20+-om napi 3x kellett tölteni és azt olvastam az S22-ről, hogy annak még szarabb az akksija. Amúgyis untam már a Samsungot meg kíváncsi voltam erre az ökoszisztémára, így adta magát az I13. Ehhez meg aztán kellett egy óra is, az pedig az AW7 lett. Utána pedig egy airpods 3.
Macbookon is gondolkodok csak egy elég jó gamer laptopon vagyok és azt nincs szívem eladni. -
válasz
modd3r #271634 üzenetére
mert ez már kimagyarázhatatlanul szánalmas negatív szelekció volt....
érthetetlen hogy hogyan mehetett keresztül az eredeti ötlet (hogy kis telókra ne jusson) át ennyi agyonfizetett csúcs-Apple-manageren ...
szerintem már magasról sz.rn.k rá hogy mi történik, a telefonokkal, csak az egyre több lóvét akarják behúzni tőlünk
-
-
Parson
addikt
válasz
modd3r #269173 üzenetére
Figyelje a tököm a 80%-ot...
be van löve az opciók között az optimális akkutöltés - 80% fölött csak csepptöltés, vagy mi, egyedül 20% alá nem szoktam meriteni + a töltés után mindig azonnal bekapcsolom (ha egyszer megszokod, az lesz a fura, amikor nem kapcsolod be) az akksi kimélö üzemmódot (Stromsparmodus, passz, hogy hogyan van magyarul) -> a telefonom 4 ev után még mindig 86%-os, míg a szüleimé, akiknek pont ugyanaz a tipus és ugyanolyan régóta van ez a telefon, már 81%-on jár, mindkettöjüké... számomra tökéletesen igazol, hogy fölösleges tulizgulni a dolgot, de persze azért egy kis Stromsparmodus-ba se halsz bele, és mellette tényleg hasznos.
-
col
addikt
válasz
modd3r #269173 üzenetére
Így van, ott ülni és a kezünkben folyamatosan nézni meredten az akku százalék ikont. Ha neadjisten a rettegett 21%-ot eléri, rohanni tölteni. Aztán töltés közben szintén gondosan figyelni és azonnal kirántani a töltő csatlakozóját, ha eléri a bűvös 81%-ot. A meleg és hideg valóban káros, de ennél már csak a 20-80%-os aksitöltési mizéria "károsabb"
-
Süvi
őstag
válasz
modd3r #269093 üzenetére
Én voltam
Tegnap átvettem (418 Eft Pro 256 GB), bontatlanul várom a bemutatót, 09.22-ig tudom visszavinni, bár ettől használtan sem fogok sokkal olcsóbbat kapni.
Én 549.990 (14Pro) és 599.000 Ft-tal (14 Pro max) számolok, de a keddi paritás átlépés után lehet, hogy ittakary fórumtársnak lesz igaza. -
szabonagyur
félisten
válasz
modd3r #266449 üzenetére
De kamerában meg amúgy valamennyire visszalépés (Pro talán nem).
Egy ideje nézegetjük, hogy amúgy a i13 és i13 mini is összességében 1-1 helyzettől eltekintve visszalépés mondjuk a SE2020-tól.
Sajna nagyon sok képen látjuk ezt az elnyújtott, domború mintát, plusz közeli képben is gyengébb sokszor. A színek meg tényleg sokszor borzalmasok, de ez volt korábban is téma már.
Párom pl. nagyon megbánta a i13 minire váltás az SE2020-hoz képest.
-
atiska007
senior tag
válasz
modd3r #266247 üzenetére
Én részletre vettem, Yettel-ben, de ott kibontotta az eladó.
Kicsit felb@szta az agyam, hogy miért nem hagyta meg az érzést nekem, hogy én nyitom ki.
De talán pont a fenti miatt...
Olyan hirtelen tépte fel a zárócsíkot és kapta ki a telefont a dobozból, hogy köpni-nyeleni nem tudtam.
Utána meg már nem volt kedvem balhézni, hogy ezt mégis miért???Amúgy meg mi az hogy gyári gari? 1 év Apple? Miért? Bármely más hivatalos üzletből 100k felett 2 év gari, 250k felett meg 3 év...
Megéri? -
kakuk.tamas
addikt
válasz
modd3r #266076 üzenetére
Igen, ennyit számít.
Nem a teljes lemerülés és maxra töltés nyírja az akkut, hanem a töltés közbeni melegedés.Az én i13 Pro-m egy hónaposan 99%-os. Vezetékkel maxszon töltöm, nem melegszik, vezeték nélkül maxon töltöm, melegszik a telefon. Ezért van, hogy sokan szerelnek a vezeték nélküli töltőre ventit (és lehet is kapni aktív hűtős töltőt is).
Az iPhoneok ilyen szempontból szarok. Iszonyat gyengék az akksijaik.
-
válasz
modd3r #266074 üzenetére
Én se értem. A megjelenéskor vett Xr-em elég sok időt töltött mind az autó vezeték nélküli töltőjén mind az asztali töltőpadon, és semmi baja nem lett, 3 év 8 hónap után 90%-os az akksija és nagyon jól bírja a napot. Plusz a töltésére sosem figyeltem, és éjszakára rajta volt hagyva a vezetékes töltőn.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest