- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Nincs több iPhone 14, az iPhone Air-t viszont lassan már gyártják
- Google Pixel topik
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Vodafone mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Mobil flották
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz akosxyz #328828 üzenetére
Esetek 99,99%-ban én is észreveszem, hogy ilyen esetben sántít valami. Olyan volt, hogy játékprofilomat feltörték és ott mókoltak, de számlámhoz még nem fértek hozzá.De én is megjártam. Villanyóra leolvasás volt nemrég, vártam is már az elszámolást. Délutános voltam, elég nehéz napom volt a melóba. Felülök a buszra, nézem a maileket, MVM elszámolás. Írja, hogy "Örömmel értesítjük, hogy..." blabla, (már itt fel kellett volna tűnnie a dolognak, mert ilyeneket nem szoktak írni a szolgáltatók, inkább csak annyit, hogy "Tájékoztatjuk, hogy...") x forint visszajár, Önnek. Ügye itt meg szokták kérdezni, hogy milyen módon akarom az összeget, posta, utalják, vagy leforgalmazom, de bankkártya adatot nem kérnek. Itt meg adja meg a bankkártya adatokat. Én hülye barom, meg beírtam, pedig tudtam azonnal, hogy hülyeséget csináltam. De már 26K durrant is le a számlámról szinte, mielőtt hívhattam volna az ügyfélszolgálatot. Annyira jól időzítették ezt az elszámolásos témát, este 11-kor biztos a fáradtság is közre játszott, hogy bedőltem. Szóval iszonyat mennyire résen kell lenni.
"...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>
-
Ákinard
aktív tag
válasz akosxyz #328816 üzenetére
Nyilván tényleg ő rontotta el, de azért egy figyelmeztető üzenet csak lehetne ott.
Ehhez mondjuk tényleg extrém butuskának kell lenni. Amikor megnyitod az OTP oldalát és az ezzel kapcsolatos figyelmeztetések folynak ki mindenhonnan… (már-már idegesítően sokat).
Amúgy ok, bejutottak a netbankjába, és utána? Minden tranzakcióhoz újra kéri a QR azonosítást/jóváhagyást. Vagy azt is megcsinálta nekik sokadjára, “1x biztos nem volt elég” alapon?
(Nálam szülők is nyugdíjas korúak, de erre nagyon tréningezzük őket tesómmal, hogy legyen gyanús minden ilyen próbálkozás. Inkább kérdezzen, mint levegyék mint a nagykabátot.) -
formula01
senior tag
válasz akosxyz #327176 üzenetére
Valóban, CPU fronton volt 1 visszalépés 18.0-nál, de azóta feljött az is a 17.x szintjére, GPU-nál meg egyértelmű az előrelépés a 17.x-hez képest, noha gyakorlatban szerintem ember nem veszi észre.
Eladó Legok: 21325 (Bontatlan), 10497, 21333, 42160 (Egyszer összerakott, hiánytalan)
-
félisten
-
Topikgazda
válasz akosxyz #326584 üzenetére
Valóban, az új funkciók nagy része egyelőre ígéret (ezt jól látod).
A RCS esetén viszont pont nem az Apple van lemaradásban; ők a maguk részét elvégezték, innentől a szolgáltatók térfelén pattog a labda, rajtuk múlik az elérhetőség.
Kicsit utánaolvastam, pillanatnyilag az Egyesült Államokban is csak 1 támogatja… idő kell hozzá. -
MasterMark
titán
válasz akosxyz #324577 üzenetére
Nem rég állítottam be több 100 jelszót ott, átvittem mindent a chrome-ból, de ilyen nem történt egyszer sem. Pedig én is rendezgettem a domainokat, a duplikációkat töröltem vagy összevontam egy jelszó alatt, meg a felesleges domainokat kivettem ahol csak ismétlődés volt.
szerk.: Ez nem jelenti, hogy nem lehet benne hiba, csak én nem futottam bele.
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
Micsurin
nagyúr
válasz akosxyz #322145 üzenetére
Well yes… ez ilyen látszólag foglalkoztunk vele.Fu azért a control panelen a snap-in igen csak eklektikus…
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
mazsiii92
aktív tag
válasz akosxyz #321958 üzenetére
Engem 15 Plus tulajként egy kicsit zavar, de szerencsére annyira kiforratlan ez az egész, hogy mire bármi is lesz belőle olyan minőségben amiben kell, addigra már majdnem a 17 fog kijönni, sőt az fog még hozni talán új dolgokat, így számomra a 16 csak valaminek a kevésbé jó kezdete, amit nem sajnálok kihagyni.
iPhone 15 Plus , Watch Ultra 2 , Beats Studio Buds+, R7-5700x+4070+32G
-
M1995
aktív tag
válasz akosxyz #321958 üzenetére
Nem is értem ebből miért nincs "botrány" előbb láttam reddit posztot arról, hogy már nincs matrica a dobozban és a szokásos 60 Hz, USB sebesség téma pörög mint mindig. Pedig átlagos user azt hamarabb észre fogja venni, hogy ő nem tud Sirivel okosan beszélni, levelet íratni, nem tud feladatokat AI-ra bízni, nem tud "vicces" "kamuképet" generálni mint az ismerőse akinek 16 van és a csapból is ezek az AI reklámok folynak.
Aztán fene se tudja, lehet az AI témának nagyobb a füstje mint a lángja és az átlagos usert nem érdekli. Így is mennyi opció és funkció van évek óta, aztán felét se használják ki és átlagos user azt se tudja mit lehet csinálni akár Parancsok app, fókusz módok, vagy milyen tippek-trükkök vannak.
-
félisten
-
Frontiner
aktív tag
válasz akosxyz #318569 üzenetére
Elég sűrűn csinálta kb 4 hónapja is már, ezért meguntam az egészet és dobtam a francba! Megállt, írja, hogy nem létező tartalom, amit ha újraindítok akkor meg megy,stb.
Előfizettem családi Apple One-ra, azóta nyugodtság van[ Szerkesztve ]
IPhone 15, AppleWatch SE, Airpods 2, MBA 13" 2015
-
tuzpenge
őstag
válasz akosxyz #317827 üzenetére
<p>Egy újabb iphone-on (amin minimum az ios 16 van) belépsz azzal az apple id-vel amivel a 7-en vagy. Telepíted amit szeretnél, utána kiléphetsz. Majd a 7-en megkeresed a megvásárolt appjaid között azt amit az újabb telón telepítettél és már tudod is feltenni arra is mert engedni fogja…</p>
[ Szerkesztve ]
ˣ
-
-
bugizozi
őstag
válasz akosxyz #313787 üzenetére
Elég nevetséges 2024-ben, hogy nincs egy pipa ami force-olja, hogy a hotspot mindig legyen aktív, elkezdtem olvasni egy üzenetet és folyamatosan lecsatlakozott Különösen mókás, hogy a VPN kétfaktoros, pötyöghettem be mindig újra a kódot, kábel sajnos nem volt nálam. Legközelebb megpróbálom, hogy egy
ping 8.8.8.8
elég-e laptopról az életben maradáshoz, ez nem jutott eszembe, a végén már idegállapotban voltam. (ritkán van szükségem erre, de akkor nagyon)Köszönöm mindenkinek a választ!
VCP7-DCV, CCNA ||| Ami működik, ahhoz nem szabad hozzányúlni!
-
nagyúr
válasz akosxyz #310932 üzenetére
viszont ha úgy kapcsolod le, hogy pl lila színnel 10% fényerőn, akkor a következő felkapcsolásnál itt fogja folytatni
#310933 divan
nekem AppleTV a központ, és sosincs kikapcsolva teljesen: egyfajta alvó módban van, állandó wifi kapcsolattal és folyamatosan online van[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz akosxyz #310930 üzenetére
be lehet állítani, hogy felkapcsolásnál hogyan viselkedjen: felkapcsolásnál bekapcsoljon, vagy maradjon kikapcsolva
ez helyiségfüggő, pl hálószobában én kikapcsolva tartom, mert nem akarom hogy éjszakai áramszünetnél arra ébredjek, hogy megvakulok, ha visszajön az áram
de pl nappali csillárt, amit sokat kapcsoljuk manuálisan is, ott pedig inkább kapcsolódjon fel egyből
-
nagyúr
válasz akosxyz #310917 üzenetére
Persze, bármit tudsz vele csinálni
beállítasz profilokat (elnevezed őket Reggel / Este néven) ezekben belövöd a színhőrmérsékleteket, fényerő stb alapján, akár izzónként külön, utána pedig a Shortcut alkalmazásban automatizációt hozol létre: mettől meddig kapcsoljon be, vagy milyen triggerre (ezerféle van)
Nekem is Hue van, tényleg mindent tudsz állítani Sirivel vezérelni tudod, távolról is tudod irányítani
viszont ha jól tudom az automatizációhoz kell egy Home Hub / Otthoni központ, ami a felsorolt eszközök közül bármi lehet, és ami nincs felsorolva, az nem lehet (pl egy iPhone)
[ Szerkesztve ]
-
ozeviktor92
tag
válasz akosxyz #302815 üzenetére
Igen, elég sűrűn előfordult mostanában. Volt olyan, hogy már felvoltam amikor ébredztenie kellett volna. Ránéztem, jelezte is, hogy ébreszt, csak se nem adott ki hangot, se nem rezgett.
Apropó rezgés, állandóan azt csinálja a telefon, hogy némított módban a haptikus rezgés mellé (pl hosszú nyomás ikonon) kattan is (hangszóróból hallani). Újraindítás után egy darabig jó, aztán újra kattog. Más nem tapasztalta még ezt? -
formula01
senior tag
válasz akosxyz #302773 üzenetére
Minőséget?
Ahogy nem kell fennakadni azon, hogy valaki félt egy fél milliós telefont, azon se kéne fennakadni, hogy ha vki kiad fél milliót egy üveg/titán telefonra, akkor az üveg titánt szeretné fogni, látni, érezni, nem egy darab fröccsöntött műanyagot. Mindkét szempont totálisan legit, kinek mi a fontosabb.
Eladó Legok: 21325 (Bontatlan), 10497, 21333, 42160 (Egyszer összerakott, hiánytalan)
-
lsebestyen
addikt
-
feddel
senior tag
-
veterán
válasz akosxyz #292593 üzenetére
Én most 2,5 évig stabilan almán voltam,1-1 mellékvágány volt csak próbálkozásként,de akkor is megvolt az iPhone és mindig ez is maradt meg.
Pont a korábbi droidos negatív tapasztalataim miatt kötöttem ki hosszabb távon az iOS-en,most mégis adtam egy esélyt a kíváncsiságomnak egy S23U formájában.
Nagyon nem bántam meg,veszett jó telefon,a dualsim jobb kezelése és az S-pen a munkában nagyon nagy előny.
Aztán ha egyszer megint ráunok a droidra,vagy ne adja isten olyan bugok jönnek elő amiktől falnak megyek,akkor megyek vissza az akkor aktuális szifonra.
Egyik rendszert sem ekézem,mindegyik szerethető a maga módján,csak nyitottnak kell lenni.[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz akosxyz #289648 üzenetére
Itt lehet a hibás megjelenítés oka, ezért nagyon jó, hogy ilyen részletesen megírtad.
Korábban pont azért nem reagáltam az eredeti posztra: #289638 , mert ilyen probléma nálam még nem fordult elő, és meg is van a magyarázata, mivel én 0-24 sötét módban alkalmazom a telefont.
-
Gardaai
senior tag
válasz akosxyz #289543 üzenetére
Elég régóta fennálló hiba. Talán 2019 vagy 2020-ban jött elő számottevő mennyiségben, hogy elözönlötték a fórumokat, iOS10 körül. Javították, megint előjött, megint javították. Az utóbbi időben nem volt jellemző vagy megint kis számban, de ezek szerint megint itt van.
↪ PlayStation játékok / PS Plus előfizetés - olcsóbban - akár több ezer forint kedvezménnyel!! https://bit.ly/hardverapro-psn-gift-cards-by-gardaai
-
anderledani
őstag
válasz akosxyz #286145 üzenetére
Videonál 2 mikrofont használ, sztereoban vesz fel. (Valamilyen abszurd módon ezt 2018-ban a Xs-nél vezették be, mikor már a 2013-as Sony telefonom is sztereoban videózott.)
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro 128GB << iPhone XS 64GB (2019.03-2021.10) << iPhone 6S 64GB (2016.02-2019.03) << Samsung Galaxy Alpha (2015.10-2016.02) << Xiaomi Mi3 64GB (2014.11-2015.10) << Sony Xperia SP (2013.11-2014.11) << LG Optimus Black (2011.12-2013.11) << Nokia 6303 << Sony Ericsson V630i << Alcatel OT757
-
Leavemealone
tag
válasz akosxyz #286064 üzenetére
13Prom van és én is tapasztalom, de én hívásoknál is eddig a 2 hét alatt kétszer bontotta a hívást, Mobil hotspot alatt is elég instabil volt. Modemfrissítés jön majd a 16.5-tel remélem az dob rajta.
PC: ASUS ROG Strix-H Z790; Intel i7 14700k+Be Quiet Silent Loop2 360mm; 2x16 GB G.Skill Trident Z 6000 Mhz, Samsung 990 Pro, Be Quiet Straight Power 11 1000W, XFX Merc 310 Black Edition 7900XTX , Phanteks NV7, WD Red 4TB, Windows 11 Pro 23H2
-
sharp4
őstag
válasz akosxyz #285431 üzenetére
Nem értek egyet. Ez is csak a pénzről szól, valaki ezzel a döntéssel is nagyon jól járt. Mennyi új Szifont adnak el egy évben?
Magyarország legnagyobb Xiaomi közössége:https://www.facebook.com/groups/622368221279940/?ref=share Apple Iphone 13 Pro & Ipad Air 5 Tesla Model 3 LR
-
stvnppp
senior tag
válasz akosxyz #282630 üzenetére
Amikor én csináltattam akkucserét, akkor mielőtt leadtam volna, kérték, hogy csináljak egy gyári visszaállítást
Más kérdés:
Hogyha veszek egy új telefont, akkor a régiről készített biztonsági mentést be lehet állítani az újra? Vagy újként kell a beállításokkal vacakolni?[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz akosxyz #279638 üzenetére
9to5Mac kommentekben kibeszélték a problémát. Azt várnám el amíg nem nyúlok hozzá záróképernyőn, addig ne is pakolja el hogy keresni kelljen az értesítést. Az se jó alulra tették. A szem nem oda összpontosít, kezeddel is kitakarod. Az óra alatt voltak jó helyen.
-
törölt tag
válasz akosxyz #279545 üzenetére
Ha a kozmetikai változásokat el is nézem, hogy új lock screen funkciók miatt elvették a régi opciókat, akkor is még funkcionálisan van hülyeség az új rendszerben: jön egy értesítés, ha egyszer látod záróképernyőn onnan utána eltünteti, hiába hozzá se értél és csak az értesítési központból túrhatod elő. 15 és előbb ott maradt záróképernyőn figyelmeztetni pl. nem fogadott hívásról. 16 esetében külön kell az értesítési központot nézegetni, rossz design.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest