- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
niof
veterán
válasz
Sungoo #340184 üzenetére
Hát, ebben a formában, hogy "szériák", én így nem hiszek. Nem gondolom, hogy pont az Apple ne követelné meg a beszállítóitól, hogy bizonyos minőségi követelményeknek maradéktalanul megfeleljenek az alkatrészek. Lehetnek eltérések, de ekkora nem. Amúgy, másik ismerősöm valami kínai csodát tölt 100W körül, és állítása szerint neki is érezhetően csökkent az akksi kapacitása ~1 év alatt.
-
1995M
junior tag
válasz
Sungoo #340128 üzenetére
Várni vele, másik kábellel próbálni?
Ha nedvességérzékeléssel kapcsolatos figyelmeztetés jelent meg az iPhone-on
-
markknight
veterán
válasz
Sungoo #338283 üzenetére
Van egy API amit tudnak integrálni. Azt hiszem pontosan ez van használva a streaming appoknál is, ott sem tudsz a filmről sorozatról screenshotot készíteni, de még megvásárolt itunes-os filmből sem. Böngészők is fel vannak ruházva ilyennel, kisebb-nagyobb sikerrel. Amelyik böngésző ezt pl nem tudja, ott nem is megy a streaming az adott platformon.
Sőt, tovább megyek. Mikor olyan hibát észlelsz és felhívod az Apple ügyfélszolgálatát, aztán a magyarok nem tudják megfejteni, akkor szépen átkapcsolnak amerikába, ott pedig elindítják a képernyőmegosztást, amit elfogadsz utána és látják real-time a történteket (ez már alapból marha menő, csak jelzem) Viszont, ha sensitive tartalom kerül a képernyőre, fotó vagy mondjuk a banki adatait, akkor bemondja neked akivel beszélsz, hogy sorry ezt már én nem látom, mondd el mi van a képen. Ki van ez találva nagyon profi módon.
-
válasz
Sungoo #337818 üzenetére
Nekem ilyet a Jófogás és a Revolut csinál ilyet és biztos beragadt valami, mert egyik app-ban sem találok semmi “olvasatlant”.
Mivel ritkán használom őket, egyszerűen csak felpakoltam őket a képernyő tetejére és ott kevésbé szembetűnőek, nincs kedvem újratelepíteni őket.
Persze egy e-mail app más kategória. -
vargalex
félisten
válasz
Sungoo #337044 üzenetére
Ahogy a kolléga is írja: az árlista oldalon található e-mail címre írsz egy levelet és szinte biztos, hogy 1 napon belül kapsz választ. Árban a Care Center környékén mozognak (picivel felette).
Az ingyenesség már biztosan nem aktuális, de google kereséssel ezt találtam futárral kapcsolatban. -
osonte
őstag
válasz
Sungoo #336567 üzenetére
Az akksit nem kímélem, 15-18%-ig merítem és 100%-ig töltöm a leggyorsabban, erre gondoltam. Amúgy sokat nyomkodom, most is azon pötyögök. Nem tehetek róla, hogy nem játszok, napi 5 kép max, netezek rajta wifin többet, így simán 2 nap, de nem az asztalon pihen a telefon.
-
burgatshow
Topikgazda
válasz
Sungoo #336532 üzenetére
500/1000 iPhone 14 és előtte / utána modellek.
De ez kb. 26 millió dologtól függ, ahogy a linkelt Apple doksi is írja: ideális körülmények között...
-
skylinelaca
senior tag
válasz
Sungoo #335267 üzenetére
Főnököm 16 Pro-ja (egy helyen vettük) , ugyan így kezdte a kamerával, és emellett 1x elkezdtek laggolni az animációk. Ő egyből újra akarta indítani, de amit akkor produkált nem hittem volna el neki ha nem hozza át nekem.... amikor megnyomod a gombokat , hogy bejöjjön a kikapcs csúszka, nem érzékelt a kijelző , nem lehetett elhúzni. Valahogy előhoztuk azt a képernyőt amikor bejönnek a számgombok (jelkód) akkor vettük észre, hogy ha a képernyő legalját tapizzuk akkor az 5-ös gombnak megfelelő helyen érzékelte az érintést.
-
Zozzer888
addikt
válasz
Sungoo #334432 üzenetére
Nekem 9-es van, ezt már ne nézegesd. Az A16os új belépő iPad nagyon jó vétel, ha használt akkor pedig ezen az áron az Air 4 szintén jobb. A 9-es a maga korában tök jó volt, anno a 135e Ft-os árával best buy volt, de ez egy 2021es termék, akkor is belépő volt, az ipadOS 18 óta erősen érződik rajta a kor.
szerk.: igen, 3 GB benne a ram és sajnos ezt érezni is… tartalom fogyasztásra a kijelző nem olyan extra, nekem bőven jó volt, de a hang az nem igazán jó. (Tehát nem jó, egy Air 4 pl összehasonlíthatatlanul jobb erre)
Akkor vegyél 9est ha csak jegyzetelni kell és nem akarod félteni és nagyon olcsón veszed.
(de szerintem nem tudod elég olcsón venni, hogy megérje)
-
-
válasz
Sungoo #333752 üzenetére
Forrás: apple
Batteries of iPhone 14 models and earlier are designed to retain 80 per cent of their original capacity at 500 complete charge cycles under ideal conditions. Batteries of iPhone 15 models are designed to retain 80 per cent of their original capacity at 1000 complete charge cycles under ideal conditions.
-
waszabi07
aktív tag
válasz
Sungoo #333458 üzenetére
Nekem annó 13 pro max is egy év után kezdett csökkenni. Jól működik ez az optimalizált töltés, általában fél7 körül veszem le és ahogy néztem 6 óra fele töltötte maxra. Szóval én ezért nem látom értelmét ennek a töltés mizériának, nagyon keveset nyersz vele ahhoz képest hogy mennyire odafigyelsz rá.
Amúgy samsungnál ez jó hogy felnyomja 100-ra utána 95ig engedi merülni és reggel újra rá tölt, így nem tölti folyamat 100%on. -
ronin79
addikt
válasz
Sungoo #333218 üzenetére
Semmi különös csak régimódi, elavult a többihez képest mint pl. az Apollo EZ Fit, ESR Armorite, Mobile Origin, stb. aminek a keretében portalanító fólia van.
Én kétbalkezes vagyok, nekem ezeket egyszerűbb felraknimouzrr
Ezekhez nem kell matrica, de van a csomagban [link] -
törölt tag
válasz
Sungoo #331740 üzenetére
Ami vicces, mert tőle indult 2020-ban a tiltás.
Az egészben az kár, hogy tíz éve csóválják a fejüket az EU-ban, hogy nem jó az amerikai és kínai befolyás, mégse történt semmi az EU tech iparért, néhány kisebb lépést leszámítva.
-
válasz
Sungoo #326905 üzenetére
Rezgőre tetted a telefont, vagy silent mód, ahogy tetszik. A control centerben ugyanúgy állíthatod, van rá kapcsoló.
Csak bizonyos modelleken írja így (jellemzően 15p/pm-on mutatta először így azt hiszem), szóval simán van, hogy másnak csak a CC-ben van visszajelzés róla.
-
mAtThEw0319
senior tag
válasz
Sungoo #326412 üzenetére
Engem egyáltalán nem zavar ez a feautre, csak basszus lenne mód ki/be kapcsolni, mert eltudom képzelni, hogy valakinek így a jó, mert tudja magáról, hogy ügyetlen néha-néha!
De nincs basszus... főleg a törölt képeknél zavar, hogy nincs.. áhh. mindegy, próbálom megszokni, de néha mindig meglepődök, hogy mivanmáár, miért nem nyílik????, aztán 2 másodperc fáziskéséssel ugrik be, hogy még egy érintés kell...
-
törölt tag
válasz
Sungoo #326405 üzenetére
AI lázban égnek, az iOS és core appok átgondolására nincs kapacitás.
Gyárinál a %*+= jelekre csináltam rövidítéseket a text replacement funkcióval. Pl. xsz a százalék, xcs a csillag…#326409
Gyárinál nulla hosszan és ° mint fok és C betű mögé: °C
(csak mondom, ha swiftkey vált be akkor jó, nekem a gyári jött be, egyedül az autocorrupt funkciót kapcsoltam ki rajta, az gyenge és sajnos ki tudja mikor lesz magyar prediktív, angolul nagyon jó) -
mAtThEw0319
senior tag
válasz
Sungoo #326405 üzenetére
Biztonsági funkció akar szerintem lenni, ha véletlen ráklikkelsz (mint ahogy páran pl. véletlenül elhúzzák a zárolási képernyőn balra az ujjukat..), akkor ne nyitódjon meg egyből az album és ne láthassák a mögötted lévő, nem kívánatos emberek az albumot!
De jó volna, ha vissza lehetne kapcsolni, hogy egyből kérje a Face ID-t..Kerestem, de nem találtam ilyen opciót.
-
válasz
Sungoo #325633 üzenetére
Azzal hogy a Wipr lokalisan szuri a reklamokat lista alapjan
az adguard csodatok, amit sokan sztaroltok egy VPNt allit be a keszuleken, azaz az OSSZES bongeszesi adatotokat, minden latogatott lapot latnak, mindent tudnak, minden egyes begepelt jelszoval egyutt - szoval MINDEN internetes tevekenyseget atfolyattok egy idegen ember szamitogepen, aki csak azt ad el az adatokbol, amit csak akar. Ezt igy koszi inkabb nem.
-
törölt tag
válasz
Sungoo #323424 üzenetére
Vannak hasznos apróságok benne, amiért érdekel engem, csak az UI dolgok miatt egyelőre kerülöm.
Pl. sok dolog amit hiányoltak itt a napokban is, meg úgy évek óta:
Calendar & Reminders integration
Password app
CalculatorCall history search
Keypad searchLive caller ID lookup
New APIs allow developers like Truecaller
to fetch information from their servers
and provide live caller ID for incoming
calls, in a privacy-preserving way.apróságok mint iCloud Mail cleanup, Camera video pause
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Update 08.01. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest