- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Protezis
őstag
válasz
Jakob.rabbi #283567 üzenetére
Köszönöm neked is. Majd beszámolok néhány hét múlva, volt-e incidens
-
válasz
Jakob.rabbi #283561 üzenetére
Persze, ez nézőpont kérdése!
De ebben az esetben mindegy, hogy a Te Airtag-ed és más telefonja, vagy más Airtag-e és a Te telefonod... Mindíg a telefon tulaja kapja a riasztást! -
vm93hun
aktív tag
válasz
Jakob.rabbi #283493 üzenetére
Nem, nincs meg.
Viszont ha nincs háttérben futás, akkor ennyi erővel az email-eket se kéne megkapjam, és a Teams-től se kéne értesítéseket kapjak. Akkor most hogy is van ez? -
umfrider
senior tag
válasz
Jakob.rabbi #282445 üzenetére
Csak abban az esetben tudom elképzelni, ha senki nem lakja a házat.
Viszont maga a felvetés egészen abszurd.
-
R a y
senior tag
válasz
Jakob.rabbi #282399 üzenetére
Először olvasd el, hogy mit jelent a jótállás fogalma:
[2013. évi V. törvény a Polgári Törvénykönyvről] 6:171. § - 6:173. § közötti szakaszokat.
Utána olvasd el a származékos jogkörben alkotott, az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról szóló 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet 2. §-át.
Utána olvasd el az Apple a jótállásról szóló kritériumait.
Remélem ezek után sikerül összerakni, hogy a 3. évben is ugyan azok a fogyasztóvédelmi jogok illetnek meg Magyarországon, ha hivatalos partnertől vásáróltál Apple terméket, természetesen figyelembe véve a sávos árképzést. -
válasz
Jakob.rabbi #282399 üzenetére
Semmivel sem ad többet,de kevesebbet sem,de baszki pont ez a lényeg!
Elkanyarodtunk az eredeti dologtól,a megfogalmazásomba lett belekötve,innen meg nagyon elcsúszott az egész a jogászkodás miatt.
A lényeg,hogy 2 féle garancia van (bele ne kössön senki hogy csak 1 féle van a jogszabályok miatt!!!),legalábbis ami a vásárlót javításnál erősen érinti.Az egyik amit az Apple és hivatalos viszonteladók adnak.
Ebben az esetben ugyanott lesz minden javítva,eredeti alkatrészekkel a 2.-3. évben pont úgy mint az elsőben.
Nincs különbség attól hogy MM-ben,vagy iStyle-ban,esetleg Apple.hu-n vetted.A másik amit a sufni ad,aki nem apple partner.
Ebben az esetben csak az első évben foglalkozik a telóval az apple,a 2.-3. évben a bolt javíttat úgy ahogy tud,olyan alkatrészekkel amikkel tud.Ezek az alkatrészek vagy nem eredetiek lesznek (csak apple szervizpartner jut hozzá eredeti alkatrészekhez),vagy ha mégis akkor azok 100% hogy bontott alkatrészek.Nem tudni milyen szervizben javíttat a sufni,milyen technológiával és milyen minőségben.
És ez a nem mindegy a vásárlóra nézve egy sokszázezres terméknél.
Lovagolhatunk a jogi kifejezéseken és azok értelmezésén,a végeredmény akkor is ez. -
válasz
Jakob.rabbi #282395 üzenetére
Pedig erről szól a dolog.
Ha hivatalos kereskedő partnertől veszed a termékeit,akkor a 2.-3. évben ugyanott fogják javítani,ugyanolyan technológiával és ugyanúgy gyári alkatrészekkel,mint az első évben,ugyanúgy ingyen.Pont mintha az Apple.hu-ról rendelted volna.
Simán mehetsz pl egy Mediamarktos telefonnal is egyből egy hivatalos szervizpartnerhez (mondjuk pl istyle/icentre) és ugyanúgy fogják gariztatni mint az első évben.Csak a 2.-3. évben kellhet a számla hozzá,vagy a garijegy,ezek ugye az első évben nem kellenek. -
válasz
Jakob.rabbi #282389 üzenetére
[link]
"A magyarországi fogyasztók általi vásárlások esetében a fogyasztóvédelmi törvények szerinti jótállás a kiszállítás napjával lép érvénybe, és a termék vételárától függően egytől (1) három (3) évig terjed. Az ilyen igényekre a helyi jogszabályok által meghatározott feltételek és követelmények vonatkoznak." -
col
addikt
válasz
Jakob.rabbi #282389 üzenetére
Köszi nem akartam "rugózni rajt tovább", de pont ezeket írtam éppen le, csak megelőztél
Mert valóban így működik és ez a teljes kép erről a hazai garanciáról.
-
válasz
Jakob.rabbi #282385 üzenetére
Rendes alatt azt értem,amit az Apple ad,amit sajátjaként kezel.
A bolti gari ugye nem ilyen. -
7Heads Drago
veterán
válasz
Jakob.rabbi #276276 üzenetére
Ez egy parancs.
-
(ex)Cat
senior tag
válasz
-
-Skylake-
addikt
válasz
[link] 6 masodpercembe kerult.
-
joey04
titán
válasz
Jakob.rabbi #276084 üzenetére
Én csak a hisztire reagáltam. De lehet venni mindenkinek droidot csillió billzettel.
-
atika88
senior tag
válasz
Jakob.rabbi #276077 üzenetére
+1 és osztom a véleményed és a tapasztalatodat szóról szóra, ezért is kérdeztem többek között, hogy a SwiftKey helyet van e vmi mas. A Gboard bevált, a gyári helyett pláne, egyszerűen jobban megy az írás ennyi.
Az, hogy ki mit használ, szíve joga eldönteni. Felséges itt nyilván végtelen pro kontrába esni. Mi tudjuk nekünk mi a legjobb
Zart iOS ide vagy oda a Microsoft SwiftKey kukázták, nagy kár érte, hátha egyszer feltámasztja valaki.
-
markknight
veterán
válasz
Jakob.rabbi #276081 üzenetére
Hát de figyelj, te jöttél és rohantad le úgy az embert mintha a családját bántották volna. Miért gondolod azt, hogy nincs tapasztalatom vele? Élek egy világban, ahol elég sok embert ismerek, látok, és azon az egy darab példámon kívül senkit nem láttam aki aktívan használta volna.
Ha kidob a telekom egy béna mobilt (aktuális példa) akkor elmondhatom, hogy ennek bizony nincs létjogosultsága 2022-ben. Ám ha jössz és mondod, hogy de van benne 5G és neked megéri, az meg megint egy másik dolog. -
markknight
veterán
válasz
Jakob.rabbi #276077 üzenetére
Tőlem szvájpolgassál ezerrel, nekem aztán holt mindegy. Nem veri a csőrömet, de úgy tűnik te vagy ennek az egész szektának a főpapja ha ennyire szíven ütött más véleménye. Ami viszont furi, az az, hogy csak arról lehet véleményem amit aktívan használok? Na, haggyámá!!’ Azt hittem ezt a gondolkodást már 40 éve eltemettük és ilyen módon elég sok portál le is lehúzhatná a rolót.
-
baal-amiga
senior tag
válasz
Jakob.rabbi #276062 üzenetére
-
herdsman12
őstag
válasz
Jakob.rabbi #275953 üzenetére
Klikk a Kijelölés...-ra.
-
Noxy
veterán
válasz
Jakob.rabbi #275953 üzenetére
Az iCloud for Win, letölti az összes képet a PC-re. Gondolom MAC-n is hasonlóan működik. Weboldalon az iCloud-ban is csak 1 látni, és csak azt az 1 szedi le.
-
Kobe
veterán
válasz
Jakob.rabbi #275055 üzenetére
Chromeot bottal sem piszkalok es 10kmes kozelebe sem megyek :)
A jelszo reszere meg keepass adatbaziskezelot hasznalok, az van felmentve drivera es telon Strongboxal erem el -
Gabonetta
aktív tag
válasz
Jakob.rabbi #274158 üzenetére
Így már értem én is, köszi!
-
Gabonetta
aktív tag
válasz
Jakob.rabbi #274149 üzenetére
Akkor lehet, hogy én értettem félre valamit, de nem erre gondolt a kérdező?
-
markknight
veterán
válasz
Jakob.rabbi #274106 üzenetére
Edit, majd felül fogja mutatni a default ikont, színt és a nevét. Te nyomj az ikonra és ott lesznek majd a lehetőségek.
-
markknight
veterán
válasz
Jakob.rabbi #274100 üzenetére
Lezárja, igen
-
faki_
senior tag
válasz
Jakob.rabbi #274092 üzenetére
1 másodperces időzítőt (esetleg utána még egy "Parancs leállítása" műveletet) és az órában be kell állítani, hogy az időzítőnél "Amikor lejár: Lejátszás leállítása" legyen.
-
Sungoo
addikt
válasz
Jakob.rabbi #273918 üzenetére
Ha kezedben van, és lát a szenzor, akkor van elutasítás gomb. Ha zsebben, asztalon van, akkor csúszka van.
-
Laslow
senior tag
válasz
Jakob.rabbi #273930 üzenetére
Igazad van, a hívás felépült, a hívott fél számítógépét hallgattam. Pontosan fogalmazva csak az ügyintéző nem vette még át a számítógéptől a vonalat.
Gondolkoztam a mellékválasztóban maradáson, mert az tényleg nagyon hasonló felület ahhoz, amin nem tudtam kihangosítani, de azon ugye ott van az ELREJT gomb is (vagy valami hasonló), amivel a mellék megadása után vissza lehet menni a kihangosítást mutató felületre. Nem sikerült az esetet reprodukálnom, hiába próbálkozom most. -
sfefe
addikt
válasz
Jakob.rabbi #273730 üzenetére
Off.
Állambácsinál nálunk már gyűjtik be pl. A mikrot... Folyosón van 2 konyha mind2ben 1-1 mikró.
Na most ha pl 40 ember melegít és mondjuk elosztva akkor mikrónként ugye 20-20 edény. Na de, egyet begyűjtenek mert kevesebb áram fogy. Na most, hogy is???
2 mikró 20-20 edény az 40,
1 mikro 40 edény .. valahogy nem értem .. vicc...
Olaj radiátor és klíma kapcsoló szintén begyűjt....
Szánalmas..Ja meg ami még viccesebb, mindegy melyik az újabb mikró azt gyűjtik be amin van óra mert sokat fogyaszt
-
Imi1981
veterán
válasz
Jakob.rabbi #273884 üzenetére
Nem néztem meg hogy van pontosan írva és úgy emlékeztem shiftkey. Így volt elmentve a billentyűzetbe és ezt ajánlotta fel! Ilyen egyszerű . Majd elmentem helyesen a billentyűzetbe ha ennyire zavar ! Vagy ha lesz kedvem hozzá.
-
xhege
veterán
válasz
Jakob.rabbi #273730 üzenetére
Lehet hogy náluk már kikötötték az áramot.
-
törölt tag
válasz
Jakob.rabbi #273370 üzenetére
-
esbii22
őstag
válasz
Jakob.rabbi #273370 üzenetére
Nekem a céges telóm android, és ott a névjegyzékben ha “János”-ra keresek úgy hogy “nos” akkor bedobja találatnak.
-
válasz
Jakob.rabbi #272027 üzenetére
Már ha valaki stabil rendszeres életet él,mondjuk 1 műszakban dolgozik és kb mindig ugyanakkor kel.
Nálam hébe-hóba működik csak.
Mondjuk most 2 hete működik,de szájszebéset miatt itthon voltam táppénzen,most meg mire mentem volt vissza dolgozni jött egy 39 fokos láz és az Antigén gyorsteszten 2 csík,így még 1 hétig biztos menni fog.
Én azt nem értem,hogy miért nem csinálják úgy,hogy az öntanulás mellett a beállított ébresztőhöz is igazodna.
Teljesen mindegy lenne a beállított időpont,ha be lenne állítva mindig ahhoz igazodna. -
kutga
félisten
válasz
Jakob.rabbi #271316 üzenetére
Az autocorrect működik, a javaslatok nem.
-
sagesz93
addikt
válasz
Jakob.rabbi #270612 üzenetére
Az emagon reggel még annyiért tudtam rendelni egy kéket 128gb
64es 270 volt, ha jól látom az még annyi most is.
Kiváncsi vagyok kiküldik e…
[kép] -
szabonagyur
félisten
válasz
Jakob.rabbi #270157 üzenetére
Uj gyari kabel es kozvetlen USB port.
-
szabonagyur
félisten
válasz
Jakob.rabbi #270130 üzenetére
Mai nap többször is kiírta, hogy az iPhone töltése szünetel amíg lehűl. Illetve többször sem tudott GPS alapján utat tervezni.
-
Šolaire
veterán
válasz
Jakob.rabbi #270058 üzenetére
Tudom de a tel szám váltás miatt majdnem buktam anno az iD fiókomat! A vásárlásoknak meg ehez már van köze mert a fiókhoz vannak rendelve.
-
vargalex
félisten
válasz
Jakob.rabbi #270049 üzenetére
iPhone 7-en nekem nincs view battery cycle... Persze, máshogy meg tudom nézni, de érdekelt volna a lehetőség.
-
válasz
Jakob.rabbi #269981 üzenetére
sztem sehogy
-
DGery
aktív tag
válasz
Jakob.rabbi #269981 üzenetére
Alvás fókusz aktív, amit ez is jelez. nem kikapcsolható
-
HoldfenyLuna
aktív tag
válasz
Jakob.rabbi #269841 üzenetére
Mondjuk ettől még a foskréta megállja a helyét
#269840c0dered Nekem sima 12 van, és minden rendben szerencsére. Esetleg ha be van kapcsolva, egy wifi hívás ki és bekapcs, vagy hálózati beállítások reset volt már? Nincs esetleg az 5G bekapcsolva, és emaitt mondjuk oda próbál csatlakozni, azt preferálja, és nem a wifit?
-
burgatshow
Topikgazda
válasz
Jakob.rabbi #269508 üzenetére
Ez. De mea culpa, azt hittem rendes hivasnal is elerheto de tevedtem.
-
esbii22
őstag
válasz
Jakob.rabbi #269057 üzenetére
Én csereszöveggel okositottam fel, illetve figyeltem arra hogy ne ha hülyeséget kínált fel akkor azt nem fogadtam el hanem ki x-eltem.
-
Poonkie
tag
válasz
Jakob.rabbi #268993 üzenetére
Egy pillanatnyi szakadás után így a leszakadó eszköz nem tud visszacsatlakozni, ami mondjuk egy autóban gond. Ha a hotspot nem azonnal kapcsolna ki, akkor ezek nem jelentenének problémát, ezért bíztam benne, hogy nem vettem észre egy beállítást.
-
burgatshow
Topikgazda
válasz
Jakob.rabbi #268858 üzenetére
Tud már úgy factory resetet csinálni, hogy az eSIM konfig megmarad.
-
válasz
Jakob.rabbi #268629 üzenetére
Nem, én úgy csináltam hogy lementettem kedvencnek, és két külön “kontaktot” csináltam neki. Egyet a lekérdezésnek, egyet a beállításnak:
*#67#
**67*+36309876543# -
merqree
őstag
válasz
Jakob.rabbi #268611 üzenetére
Nekem mutatja, hogy "V" (vállalati - céges flottás Voda) a sim kártya és "S" (saját) az esim.
Ebből IS látom, hogy párhuzamosan megy a dolog, azaz "V"-n beszélek, és "S" jelzi, hogy hívásom van. -
Hovi
aktív tag
válasz
Hát ez az: fizikai képtelenség!!! És mégis. Harmadik napja itt nézem guvadt szemekkel. Wifi nincs itt. SIM1 beszélek, SIM2 meg feldobja a bejövő hívást... vagy fordítva. Eszef@szom megáll.
-
válasz
Jakob.rabbi #268620 üzenetére
Ez a telekom szolgáltatói kódja erre. Azért nem a telefon menüjében, mert az iosban nincs feltételes átirányítás, csak mindent átirányítás. Ezzel a kóddal a foglaltság esetén átirányítom az sms-értesítő számára, így kapok foglaltság esetén értesítést sms-ben.
-
válasz
Jakob.rabbi #268615 üzenetére
Azért mondtam, mert nálam konkrétan van. Ha gondolod keress rá a telekom topikban, régen irtó sokat problémáztam ott rajta, aztán egy idő óta egyszer csak van. Annyi, hogy csak hívókóddal lehet beállítani, és időnként kikapcsol magától (pár naponta), olyankor újra be kell kapcsolni. Azaz így kapcsolom be: **67*+36309876543# a tárcsázóba. Sajnos annyiszor kikapcsol magától, hogy gyorshívást csináltam belőle inkább. 🫤
-
válasz
Volte mellett van hívásértesítő sms. Egy ideig valóban nem működött, de most már újra megy.
-
markknight
veterán
válasz
Jakob.rabbi #268281 üzenetére
Nem fog működni, én már próbáltam. Errort dob és importál 1 névjegyet. Log nincs, se semmi. Úgy is hagytam, mert ezek a böngészős Apple dolgok annyira trehányak, hogy a pofám leszakad. Egy videót nem tudsz 2022-ben feltölteni az iCloud photo librarydbe böngészőn keresztül.
Az iCloud Drive-ról pedig nem is beszélek, már 10 éve is különbül működött a Google Drive mint az most.
-
Szabi®
addikt
válasz
Jakob.rabbi #268301 üzenetére
Sztem ez a profilod sem lesz hosszú életű ...
-
Szabi®
addikt
válasz
Jakob.rabbi #268299 üzenetére
Feltettél egy kérdést, kaptál rá választ, kétszer is, aztán a válaszolót elküldted a ... mert hogy te vele nem értesz egyet. A bibi csak az, hogy az tényleg lens flare ... Az infrát már én írtam kizárásos alapon. Legalábbis az általad felrakott képen, a ruhán az 100% hogy nem infra.
-
Szabi®
addikt
válasz
Jakob.rabbi #268297 üzenetére
igen, azért van pár észrevétel ezzel kapcsolatban, mert ugye onnan indult, hogy nálad nem "lens flare" a jelenség, hanem infra. Ezt így ebben a formában ki is zárhatjuk, hacsak nem egy új hadieszközt sikerült lencsevégre kapnod, ami az égben küldi nagy távolságban az infrafényt ...
A másik amit nem tudunk, hogy mely tartományokat szűri a szűrő, már amik a tévétávkapcsolókra vonatkoznak. Csakhogy ezek sincsenek az égen, hogy lásd a kész képen őket ... -
xhege
veterán
válasz
Jakob.rabbi #268214 üzenetére
Sima lens flare. Nincs ebben semmi több.
-
Szabi®
addikt
válasz
Jakob.rabbi #268255 üzenetére
Az soha nem lesz infra fény. Szted olyan magasságban/távolságban mi ad ki akkora infra foltokat ?
Viszlát, tudálékos kérdező -
MasterMark
titán
válasz
Jakob.rabbi #268255 üzenetére
Amit mutattál a képen az biztosan lens flare.
-
markknight
veterán
válasz
Jakob.rabbi #268245 üzenetére
Az Apple oldalán mindegyikből van készleten, legalábbis én nem találtam olyat ami ne lenne. Viszont megjelenéskor mindig a Telekom oldalát pörgetem, mert ők valahogy akkor is kapnak készletet mikor máshol fullra nincsen semmi. Előző két telefonomat is direkt onnan hoztam el, a 13 Pro-ra nem kellett sokat várnom (ilyen 1 hét csúszással, de kaptak a telefonból)
-
badacsony
őstag
válasz
Jakob.rabbi #268232 üzenetére
-
válasz
Jakob.rabbi #268232 üzenetére
Videót tudsz valahova feltenni? Kíváncsi lennék, hogy mozgás közben milyen a jelenség.
-
i400
senior tag
válasz
Jakob.rabbi #268216 üzenetére
a LIDAR nem csak az infra tartományban működik!
van pár eszköz nálam 13 mini, 12, 13 pro, 13 pro max, és mindenféle kombinációban kipróbáltam h látszik e bármelyik eszköz kameráján, és a válasz nem.
mondjuk szerintem sokat segített volna ha az egész képet berakod kitakart arcokkal és az pontot tenne a kérdés végére... -
MasterMark
titán
válasz
Jakob.rabbi #268228 üzenetére
Ez miért nem érdemi segítség? Minek kérdezed meg ha nem fogadod el amit válaszul kapsz?
-
MasterMark
titán
válasz
Jakob.rabbi #268224 üzenetére
Azért mert nem tévedek.
Ez nem csík hanem egymás melletti fényforrások. Mindig az tükröződik amilyen a fényforrás.
Tippre ez egy ledszalag lehet, valami reklámtáblán vagy hangulatvilágítás.A led a cikázást is magyarázza, mert ugye bizonyos hertzen villog, amit a telefon kamerája nem úgy követ le.
A zöld pedig mindenképpen azt jelzi hogy ez egy tükröződés valamelyik lencsetagon.
-
MasterMark
titán
válasz
Jakob.rabbi #268222 üzenetére
Beraktad a fotót, látszik hogy lens flare. Ezen nincs mit meddő vitázni.
-
MasterMark
titán
válasz
Jakob.rabbi #268220 üzenetére
Ez lens flare akármennyire nem vagy hajlandó elfogadni. Ne fotózz lámpával szemben, vagy csináld úgy a képet hogy ne látszódjon bele a becsillanás.
Az a csík több hosszú lámpa becsillanása, gondolom látszik a képen, nézd meg.
Azért zöld mert zöld a bevonat a lencsén.
-
MasterMark
titán
válasz
Amit beraktál kép, az lens flare, nézd meg fent a lámpát az csillan be.
-
MasterMark
titán
válasz
Jakob.rabbi #268216 üzenetére
De az, mert éjjel a szemben lévő lámpafények csillanak be. Azért cikázik mert remeg a kezed a stabilizátor meg dolgozik...
Keress rá nyugodtan, példa videó: [link]
-
MasterMark
titán
válasz
Nem a lidar, az nem látszik mert infra tartományban működik.
Lens flare-ről van szó: [link]
-
MasterMark
titán
válasz
Jakob.rabbi #268155 üzenetére
Max. indukciós töltési teljesítmény: 5W.
-
Jakob.rabbi
tag
válasz
Jakob.rabbi #268102 üzenetére
Ha esetleg valakit érintene a dolog, feltöltős előfizetést nem lehet az Apple fiókhoz fizetőeszközként hozzáadni, hiába állítja a Telekom, hogy igen. És az Apple oldalán sem írják sehol, hogy csak havidíjas előfizetéssel működik.
-
HoldfenyLuna
aktív tag
válasz
Jakob.rabbi #268006 üzenetére
Mert ez olyan, mint egy csevegő alkalmazás. Az iMsg-be is be kell "regelni", akár androidon a Messages alkalmazàsba, vagy egy Viberbe. Szóval ki is szetdeheted a pipát és akkor minden üzeneted sima SMS-ként fog tovabbítódni.
-
vargalex
félisten
válasz
Jakob.rabbi #268006 üzenetére
Nyilván, aki engedélyezte, annak az Apple adatbázisában szerepel a telefonszáma. Onnan lekérdezi a telefonod és kész... Persze, saját névjegyek esetén ezt előre szinkronizálhatja (és szerintem szinkronizálja) is.
-
Noxy
veterán
válasz
Jakob.rabbi #267990 üzenetére
Kék iMessage, Zöld SMS. [link]
Ott van válasz 1 mondatában.Ha meg a kontaktoknál megjelenik a FaceTime videó meg hang hívás egy számnál, nagy eséllyel lesz iMessage is.
-
TheMarci
addikt
válasz
Jakob.rabbi #267990 üzenetére
Amikor bekapcsolod az imessaget, megkerdezi, h hasznalhatja e a telefonszamod imessagenak.
-
szabonagyur
félisten
válasz
Jakob.rabbi #267887 üzenetére
Bocsi nem az appbol, hanem bongeszobol ha belépsz
-
vargalex
félisten
válasz
Jakob.rabbi #267260 üzenetére
Ha ez vigasztal, nekem az SMS-eket (sem) vitte át. Pedig többször is próbáltam...
-
válasz
Jakob.rabbi #266820 üzenetére
Én is várom már a public bétát… de csak a publicot rakom fel fő eszköz a telefon…
-
kakuk.tamas
addikt
válasz
Jakob.rabbi #266266 üzenetére
Ha az Apple-től veszed a készüléket, akkor az Apple megbízottja a kereskedő, és a sávnak megfelelő garanciaidőt kapod.
De gyártói garancia akkor is csak 1 év (világ garancia) lesz… A maradék 1 vagy 2 év pedig csak a kötelezően adott. -
Tewe013
őstag
válasz
Jakob.rabbi #266266 üzenetére
Akkor az apple 3 évet ad rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest