- Drasztikusan megváltozhat az iPhone 17 Pro, itt az első fényképes bizonyíték
- Vodafone mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Nincs több iPhone 14, az iPhone Air-t viszont lassan már gyártják
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Asus Zenfone 10 - kicsit más az új kicsi
- Elindult a One UI 7 béta program
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gero66
csendes tag
IP 6-os kijelzője törött,a csere 35-től megy felfelé, e-bay en 15és25 között van az ára,de nem tudom azok milyen minőségűek.Van valakinek vmi tapasztalata ezzel kapcsolatban ?
Azt kapod vissza,amit másoknak adsz.
-
Gsx-rr
veterán
válasz Wiz Khalifa #120091 üzenetére
Beallitasok - altalanos- spotlight
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz Ragnar95 #120090 üzenetére
És magát a Siri Javaslatokat?
Illetve egy nagy bug van nekem és nagyon zavar.
Miért van az hogy a zenelejátszó zenehallgatás közbe azt csinálja hogy megy a zene hirtelen a hangerő felére csökken a hangerő de maga a csík maxon marad. És addig ilyen halk marad míg be nem zárom totál a zenelejátszót és indítom el újra. iOS 8.4-en is volt ez a jelenség de ott havonta 2x itt meg naponta 10x...
És a lock képernyőn ha a hangerőt állítom nem mutatja mekkorára állítom a hangerőt mert "megfagy" a visszajelző sáv.
Smoke some weed nigga!
-
Ragnar95
félisten
válasz Wiz Khalifa #120089 üzenetére
Nem lehet kikapcsolni az oldalt.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Wiz Khalifa
veterán
A Siri Javaslatokat am hol lehet kikapcsolni? Vagy az egész keresős oldalt nem lehet kilőni?
Smoke some weed nigga!
-
trayszeged
csendes tag
5S
Részemről teljesen megvagyok elégedve az ios 9-el, nekem hibátlanul ment a 9.0, a 9.0.1 és eddig a 9.0.2 is, eskü.
Egy röccenés, egy akadás, egy bug, semmi nincs, egyedül az FB app görgetése akadozott kicsit a 9.0 telepitése után, de én azt egyből az appra fogtam és jól gondoltam, a köv FB app frissítésnél azonnal megszünt.
Nekem egy fícsör jött be nagyon, még pedig az, hogy kb. ~1 orát nőtt a használati üzemidő.
Nálam ez 99%-ban folyamatos 4G kapcsolatot, safari böngészést, e-mailezést, messenger és FB használatot jelent.
Na most ez 8-assal, nagyrészt napos, szabad ég alatt használva max. 5 óra használati időt jelentett korábban, ez felkúszott rendesen 6 órára, de most, h vége a nyárnak a 7 óra is csomószor megvan. Ja, automatikus fényerővel, utálom manuálisan állítgatni.Emiatt semmiféleképpen nem váltanék vissza 8-as ios-re, sokat nyomkodom a telót, melós dolgokat is intézek rajta, kellett a plusz üzemidő.
Egyébként a takarékos üzemmód sokat nálam nem dobott, alapból nincs bekapcsolva automatikus app frissítés, e-mail begyűjtés nálam, se az "effektes" menü, a funkció pedig kb. pont ezeket akarja kikapcsolni. Azért olyan fél óra plusz használatira jó volt, egyszer lőttem be eddig.
-
zuioch
aktív tag
válasz univerzita #120085 üzenetére
Külföldön tartózkodásom alatt mit nem adtam volna érte, amikor a videóktól megtelt a tárhely, a panzióban a wifi feltöltési sebessége meg nem érte el a 0,5Mb/s-et. Az mkv-t nem is figyeltem, nálam az labdába sem rúg
-
Ragnar95
félisten
válasz joey04 #120082 üzenetére
Mindig új termékek megjelenésekor változtat árakat az Apple és ha az előző időszakban benyelte az árkülönbséget, akkor a következőben mindig túlkompenzált.
Kapitalizmus van, hülye lenne folyamatosan benyelni az Apple az árfolyamkülönbséget.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
zuioch
aktív tag
Ha már szóba jött az adattárolás, lehet inkább pendriveot választanék:
http://www.adamelements.com/iKlips/iklips.html
-
gyuromoj
veterán
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
majestic
őstag
válasz h1ght3chzor #120074 üzenetére
Nekem sem szinkronizál az iCloud-dal csak az iPhone és az iPad között szinkronizál, engem is érdekelne, hogy miért és mit lehet tenni vele...
[ Szerkesztve ]
Macbook Pro 15', iPhone 16 Pro Max 256GB, Apple Watch Ultra 2 Black, iPad Pro M4 LTE 256GB, G30
-
univerzita
addikt
válasz h1ght3chzor #120074 üzenetére
Ha 9.0.1 van fent akkor frissíts 9.0.2 -re
-
h1ght3chzor
őstag
Telefonom már jó ideje nem szinkronizálja a kontaktjaimat icloudba, mit tegyek?
Kérlek tisztelj meg azzal, hogy válaszolsz a privát üzenetre.
-
TechN7ne
nagyúr
van már 9.0.2 is?
Én a sima 9 után rögtön visszaraktam a 8.4.1-et,előbb meghallgatok minden kedves fórum társat a tapasztaltakról,addig maradok a jó öreg,stabil,gyors és megbízható 8-as végénél... -
törölt tag
válasz univerzita #120059 üzenetére
Az milyen, tudsz mutatni esetleg egy ilyet? Ahhoz kell wifi mindenképp? Bocsi ha értetlennek tűnök de nem találkoztam még ilyennel.
-
Wiz Khalifa
veterán
Valaki linkelni tudná azt a cuccot amivel a telón megnyitva tudom telepíteni a Public Beta program profilt?
Smoke some weed nigga!
-
w333
félisten
Jöhetne már ez a 9.1 frissítés sokkal smoothabb és gyorsabb (sokan azt írják), és ahogy látom a beállítások bug sincsen már
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
aero.
veterán
Valaki levideózhatná, hogy beakad a 9, meg bugos meg stb, megnézném, mert mindenki mond már annyi félét.
-
Noxy
veterán
-
w333
félisten
válasz Vica0712 #120061 üzenetére
Nekem nem volt hívás bug.
Lehet hogy volt ahogyan másoknak is ilyen hívás bug csak sokan nem vették észre, ez pl abban nyilvánult meg hogy mikor hívtak és felvetted a telefon kb. 1 tizedmásodperccel utána is csörgött a telefon, de ez olyan kicsi bug volt hogy sokan azt sem tudják hogy ez mi
-
TechN7ne
nagyúr
válasz Wiz Khalifa #120050 üzenetére
Szar ügy
-
w333
félisten
válasz Vica0712 #120052 üzenetére
Én is visszatettem volna.
Miért ? hiányzik a hívás bug vagy szeretnéd ha gyorsabban merülne
Soha nem értettem ezt ... haladni kell, és nem hátrafelé hanem mindig előre, akinek a 9.0.2 nem felel meg az miért nem inkább a 9.1 Beta 2 -t teszi fel ?
(#120053) Noá
SD kártyáról sehogy mivel nincs OTG támogatás
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Egyik barátom szeretne i6-ot venni ma. Droidról térne át. Lényegében mindenre tudtam neki választ adni, csak arra nem, hogy ha szeretne filmet nézni rajta, hogy teheti meg, mik a lehetőségek. Szóba jöhet olyan is, hogy sd card-ról. Mik a lehetőségek, az sd kártyás hofy valósítható meg, mi kell hozzá, milyen alkalmazás stb. Tudtok ebben tanácsot adni? Stream kilőve mert külföldön dolgozik kamionosként. Azt tudom h van az apple-nél sd kártyaolvasó, arról le tudná játszani?
Köszi a segítséget!
-
Vica0712
tag
válasz Wiz Khalifa #120050 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
Gsx-rr
veterán
Itunes nem viszi át a gépre szinkronizáláskor a telefonra letöltött új alkalmazásokat és ezt hibának fel is hozza frissítés előtt.
Valaki találkozott már ilyennel? -
gabormgp
senior tag
válasz Wiz Khalifa #120017 üzenetére
Ha windowsod van,és még alá írja az Apple a 8.4.1-et akkor kövesd ezeket a lépéseket,nekem így sikerült.
Tehát:
-CCleanerben(ha van) futtasd le a rendszerleírót,valamint a tisztítást is.
-Indítsd újra a géped.
-Töltsd le az ipsw-t innen: [link] (Ha jól emlékszem neked is a Global kell) tehát így fog kezdődni az ipsw: iPhone6,2
-Én először a Chrome-ból letöltött ipsw-t próbáltam,azzal nem engedte,azt írta mint amit neked.
Letöltöttem ugyan ezt Operából,és minden okéé.
Lehet hogy hülyeség,de nekem így sikerült.[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
6s tulajok: mosogatás vagy zuhany után felismeri már a touch id az ujjat vagy olyankor egy darabig továbbra sem?
-
Laca1212
őstag
válasz Adorjanksz #120024 üzenetére
Melyik is ez pontosan?
-
TheMarci
addikt
válasz Nemo1001 #120034 üzenetére
Szólj nekik, hogy frissítsék az oldalt, gondolom tegnap este óta nem volt idejük. Nem hiszem, hogy a kicsit tájékozottabb külföldi oldalak csak viccből írták.
http://www.idownloadblog.com/2015/09/30/apple-closes-ios-8-4-1-signing-window/
[ Szerkesztve ]
Do You Dream?
-
agabe
addikt
Az ispw -ket nem lehet kicsit módosítani, hogy pl. a sw version-t átírni arra amit elfogad apple, és utána feltenni itunes-al a régit ?
[ Szerkesztve ]
-
zuioch
aktív tag
Nem nagyon vágom hogy miért frissítetek rögtön, amikor megjelenik az új verzió, ha egyszer jól működik az, amit éppen használtok (8.x), ráadásul évek óta ez megy. Tényleg nem bírjátok kivárni legalább a 9.1-9.2-őt?
-
30z.Samu
félisten
-
hdanit610
aktív tag
válasz FuRiONight #120022 üzenetére
Pár oldalt lépj vissza, egy csomó akksiidős kép került fel, leginkább 9-es szofttal, mindenféle készüléken, de akad 8-as is.
[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
Mint minden csúcsjáték.
-
Nescafé
őstag
Most akarom leszedni
iPhone 15 Pro , IOS 18.2 , Fénix 7 Pro Solar, PS5 Pro
-
Adorjanksz
tag
Az új NFS játékkal kapcsolatban nyilatkoznék, jó, de eszi az aksit rendesen
i6s
-
FuRiONight
őstag
Hali!
Akksiidővel kapcsolatban ha lehetsèges szeretnèk kèrni kèpeket ill leirni a tapasztalatokat, h meddig birja az 5S/6 es i6+.
Előre is köszönöm
-
metju
tag
Nekem 9.0.1 van a telómon. Nem javaslod a 9.0.2 letöltését? Engem az zavar a leginkább, hogy a gyári naptár nem működik rendesen. Le is töltöttem a Google naptárat...
-
30z.Samu
félisten
válasz Wiz Khalifa #120017 üzenetére
Attól tartok...legalábbis amíg nem csinál valamit az Apple ezzel. Én szerencsére időben kapcsoltam és visszatettem a 8.4.1-et. Én úgy tudom, hogy már nem írja alá.
(#120019) r3dsnake: Még aláírja? Akkor nem tudom mi a gond. Mármint hogy a kollegának miért nem engedi feltelepíteni.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
30z.Samu
félisten
-
Wiz Khalifa
veterán
-
metju
tag
válasz TheMarci #120008 üzenetére
Viszont most lecsekkoltam hogy meddig van garancia es azt írja hogy már nincs rá, holott kevesebb mint egy hónapja cseréltettem ki a telefont (szeptember 22ig garis) es azt mondták, hogy mivel 1 hónapon belül vagyok így 3 hónappal automatikusan meghosszabbodik a garancia...:/
-
TheMarci
addikt
válasz Footballer #120005 üzenetére
Szerintem aktiválni tudod itthon, de ha baj van a telefonnal, akkor csak külföldön foglalkoznak vele.
Do You Dream?
-
Footballer
tag
Jo reggelt!
Ismet en...
Itt nalunk, Magyarorszagon nem elerheto a garancia kiterjesztes (applecare) az iphone-okhoz. Ha kulfoldon veszek egy applecare-t, akkor szerintetek tudom azt aktivalni az itt, Magyarorszagon vasarolt iphone-omhoz?? -
30z.Samu
félisten
válasz Hunt3r22 #119996 üzenetére
Nekem bőven elég a 4" is. Ezért is filózom azon, hogy a következő iPhone is C lesz... Bár ha mondjuk 5-ös lenne a kijelző mérete, az már nem oszt, nem szoroz. De alapvetően nekem bőven elég a 4". Egyik haverom kérte, hogy mutassam már meg a telefont, amikor elhoztam. Kivettem a zsebemből, első reakció: De pici!
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
kbadam83
senior tag
Sziasztok!
Tudna valaki abban segíteni nekem, hogy az iTunes Store-ban miért vannak olyan ( albumok, zene számok ), hogy nem lehet őket megvásárolni és letölteni?
Ha az árára rá szeretnék kattintani akkor nem történik semmi ( az ára nem feketén jelenik meg hanem világos szürkén)! -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nők, nőügyek (18+)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Drasztikusan megváltozhat az iPhone 17 Pro, itt az első fényképes bizonyíték
- Vezetékes FEJhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- TCL LCD és LED TV-k
- Path of Exile (ARPG)
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- DUNE médialejátszók topicja