- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
akosxyz
senior tag
Tudom, hogy sokan nem szeretitek a Mobilfox tokokat. Én se tartom túl jónak őket, bár az, hogy a feleségem túlélik az már nekem egy egész korrekt teszt
Viszont most fog 13 prora váltani XR-ről, végre meggyőztem
Nem igénye neki a mindig új telefon, viszont imád fotózni vele, szóval emiatt lett ez a választás, ár/értékben szerintem nagyon jó. Na de a lényeg az, hogy ha nem Mobilfox, akkor milyen tok márkát tudtok mondani, amiből szintén sok féle mintás van és minőségben is jó?
-
akosxyz
senior tag
Sziasztok, apple mail app már tud push értesítéseket gmail és microsoft accounttal?
-
akosxyz
senior tag
válasz
Zsolt,72 #329266 üzenetére
Céges számomnál volt másodjára, hogy magyar szám hívott. Később vettem észre, visszahívtam és nem értette az ember, mert ő nem keresett. Szóval valószínű az ő számát tükrözve keresett valami automata vagy nem tudom. Én is agyaltam, hogy ezekkel a kamu kínai hívásokkal tudnak-e valami kárt okozni?!
szerencsére a privát számom még nem esett ennek áldozatául
-
akosxyz
senior tag
Csak, hogy On is legyek, szeretném menteni a képeim a Synology nasomra. Rendszerezve akarom akkor már, viszont a teljes méretű képeket. Ha SDrive-ba létrehozok mappát és Fotókból berakom a képeket telóról, akkor letölti az icloudból és az eredeti képet tölti oda fel, vagy valami butítottat?
Vagy mi ennek a legkönnyebb menete? -
akosxyz
senior tag
válasz
bnorci71 #328850 üzenetére
Jó, hogy leírtad a storyt, mert, ha csak egy emberrel több ússza meg az ilyet, akkor már megérte!
Igaz addig nem tudtunk a tokokról, akku százalékokról beszélni
Nagyon könnyű beszívni sajnos. És hát ugye nagyszámok törvénye, minél több embernek küldik, annál több szívja be.
Valószínűleg botok intézik már az utalást és előre állítanak be valamekkora összeget. Vagy hát én erre gyanakszom, mivel nem az összes pénzt nyúlják le a számlákról. -
akosxyz
senior tag
válasz
Kbali #328856 üzenetére
Ugyanez nekem is az érv mellette, mint batai15-nek, a banknál nem szarakodtam virtuális kártyával, őszintén nem is nagyon kerestem, külföldi utazások miatt lett anno revo, utána meg ezt használom általában fizetésre. Töltök rá, hogy egy-egy bevásárlás, tankolásnyi pénz legyen rajta. Ha bukok is, akkor sem a fő számlámról emelnek le nagyobb összeget. Meg ugye az egyszer használatos virtuális kártyáit használom, ahol csak tudom, mikor neten rendelek.
-
akosxyz
senior tag
válasz
Ákinard #328817 üzenetére
Böngészőben megnyitották az OtP internetbankot és ott a QR kódos beléptetést választották. Akkor ugye feljön egy QR kód. Azt ilyen GLS csomagos köntösben elküldték neki, hogy fizesse ki a GLS árát vagy valami ilyesmi, az otp bank appban tudja ezt beolvastatni. Hozzáteszem valóban ő rontotta el itt. De nem tudta, hogy az otp bank appban a QR kód olvasó menü belépéshez is használható. Onnantól, hogy beléptek, indítottak utalást és ahhoz már nem kért nekik megerősítést. Nem tudom ez otp-nél hogy működik. Egyszer olvasott be egy rossz qr kódot, ennyit mondott. Tudta ő is, hogy elrontotta, figyelmetlen volt. De szerintem azért kellett volna valami jelzés egy QR kód beolvasásnál, hogy tulajdonképpen mit csinálsz vele.
Én is ezerrel küldöm a szüleimnek, idősebb rokonoknak, sokszor kb egész családnak az ilyen híreket, hogy milyen átverések vannak. Sajnos az ember egyszer figyelmetlen és meg is van a baj. Bármennyit olvasom én is ezeket, meg próbálok odafigyelni, benne van, hogy egyszer egy álmos estémen benézek valamit. Nem gondolnám, hogy bárki buta vagy ilyesmi azért, mert belecsúszik egy ilyenbe. :/Na de nem offolom tele én se a topicot.
-
akosxyz
senior tag
válasz
bnorci71 #328810 üzenetére
Rossz az ilyet mindig olvasni, viszont jól tettétek, hogy feljelentés ment. Egy ismerősömtől jó nagy összeget gomboltak le ugyanígy, de a felét már visszakapta. A rendőrség nyomoz és, ha sikerül elkapni a bandát és megvan a pénz egy része, akkor ugye elkezdik visszajuttatni a károsultaknak.
Az a rossz ebben, hogy a bankok és szolgáltatók mossák a kezüket, ők nem károsulnak, sz@rnak rá. Ha kellene kártalanítaniuk, mert pl nem gyanus a Vodafone-nak a 3 perc alatt elvégzett 37 feltöltés, akkor gyanítom, másnapra meg lenne oldva a dolog.
Ez az ismerősöm úgy szívta be, hogy QR kódot olvastattak be vele az OTP alkalmazással. Beolvasta és az app kiírt annyit, hogy sikeres beolvasás. Csakhogy az egy QR kódos beléptetés volt weben keresztül, amiről ő nem tudott. Gyanútlanul beolvasott az appal egy kódot és máris a netbankjában voltak. Neki még csak egy kérdés se jött fel, hogy "biztos engedélyezed a netbank belépést?". És erre a bank azt mondta neki, hogy user error, minek engedte be őket, nem tudnak mit tenni. Az nem gond, hogy az app még csak nem is figyelmeztet. Nyilván tényleg ő rontotta el, de azért egy figyelmeztető üzenet csak lehetne ott. -
akosxyz
senior tag
I12 reggelre nem tud kapcsolódni a wifihez. Beállításokban próbált rácsatlakozni, feldobta a listából, hogy csatlakozik, körözött kicsit mellette a jel, majd ledobta és kezdte előlről. Elfelejtettem a hálózatot, restartoltam a mobilt, de azóta meg hiába írom be a helyes jelszót, nem fogadja el
Minden más eszköz tökéletesen csatlakozik a wifihez. Egyszer csinált már ilyet IOS18 óta, de akkor egy hálózat elfelejtés és jelszó újra megadása megoldotta, most egyelőre az sem segít. Valami ötletetek van?
-
akosxyz
senior tag
válasz
atosan #328613 üzenetére
Szívesen. A kettő sim adatforgalma között tudsz váltani automatán shortcut-tal, akár helyzet vagy időpont alapon. Viszont azt nem látom, hogy olyan lehetne, hogy app engedélyeket módosítsd. Scripttel lehet azt is lehet, de ennyire még nem mélyültem el benne. Érdemes kicsit utánajárni, hasznos dolgokat lehet csinálni a Parancsokkal.
-
akosxyz
senior tag
válasz
atosan #328587 üzenetére
Talán Shortcut-tal próbálj meg egy automatizálást csinálni helyzet alapon. Vagy a feltétel legyen az, hogyha a céges Sim van beállítva, akkor ezeket a korlátokat rakja be. Bár nem tudom ez megoldható-e, csak tipp, hogy nézz rá. Nem tudom mennyi tartalmat küldesz Signalon, de szerintem 5 gigát nem eszik meg az üzenetváltás esetleg telefonálás.
-
-
akosxyz
senior tag
válasz
#48138511 #326670 üzenetére
Ha ez nekem szólt, akkor kijavítanálak, mert pont nem akarom szidni az Apple-t emiatt, csak érdekelt, hogy ezzel mizu.
Ha szidni akarnám, akkor a félkész bejelentések és igérgetések miatt tenném, ami szerintem baromi rossz irány. És nagyon remélem, hogy ebből nem lesz szokásuk, mint pl a játék kiadóknál, ahol megjelenik és mindenki várja az első patch-et, mint a messiást.
A lényeg, hogy ha félreérthető voltam esetleg, akkor kiemelném megint, hogy nem akartam én itt szidni semmit, meg vitát generálni, simán csak érdeklődtem. -
akosxyz
senior tag
Köszi a válaszokat az RCS kapcsán mindenkinek! Szerencsére sűrűn nem kell használnom, de érdekelt, hogy hogy áll a dolog. Ezekszerint majd jön valamikor.
-
akosxyz
senior tag
válasz
MasterMark #326566 üzenetére
IOS18 telepítése után a beállításokban keresésnél találtam rcs-hez kapcsolódó beállítást, na az azóta eltűnt. Tegnap egy ismerősömtől sms-t kaptam és ekkor gondolkodtam el, hogy most akkor ez már automatikusan rcs lesz, ha válaszolok, vagy mi a helyzet vele? Köszi a választ.
Csak nekem van az az érzésem idén, hogy kb ígéreteket mutattak be az iphone-okkal együtt? Félreértés ne essék, nem akarok vitát generálni, meg én baromi jól elvagyok ios-en, sőt Blackberry óta ez a rendszer a kedvencem. Csak nekem valahogy ez nem szimpatikus, hogy akkor innentől ez lesz a módi, hogy a bemutatón mondunk nagyokat, mint Elon Musk, vegyétek a terméket és majd talán valamikor odadobjuk nektek, amit ígértünk? És tudom, hogy akkor az rcs pl pont nem náluk pattog a labda, de akkor is. Maga az irány remélem nem ez lesz, hogy mindig ezt játszák majd el. Jól esett ezt a "félelmem" kiírni, köszi, hogy elolvastátok -
akosxyz
senior tag
RCS az most megy már vagy még nem?
-
-
akosxyz
senior tag
válasz
sgeza #326322 üzenetére
Engem elvitt egy olyan helyre ahol konkrétan kerültem egy fél várost, hogy aztán ugyanarra az útvonalra visszavigyen. Másodjára mentem ezen az útvonalon, de először semmi ilyen nem történt. Követtem amit jelzett, mondván annyira nem vagyok ismerős, először világosban is jártam arra, gondoltam tudja mizu. Egyszer csak nézem, hogy balra kéne mennem, de ugye ott csak jobbra szabadott kifordulni és jelezte is, hogy menjek jobbra, majd kb 5km múlva forduljak meg a kis falu vagy község kvázi megkerülésével. Mondanom se kell, hogy valami majdnem félig földúton. Soha nem volt még ilyen, meg is lepett és fel is cseszett kicsit. Máskor apróbb dolgok voltak csak, pl kis utcákba levisz, mert gyorsabb, közben sokkal lassabban haladok, mert tele lámpával stb. Fehérvár és Győr között a 81-es főútról le sem kell jönni, engem mindenáron le akart terelni, holott semmi nem volt.
Gondoltam megkérdem ki mit használ. Nekem eddig favorit volt waze. Pláne megye matricákat se kezeli a többi. -
akosxyz
senior tag
Sziasztok, waze frankók beszivatott legutóbb. Olvasgattam, hogy nem vagyok ezzel egyedül, viszont érdekelne, hogy ki melyiket használja és miért? Megyénkénti matricát, ha jól látom Apple maps és Gmapsben sem lehet beállítani. Fix trafikat mindkettő mutatja?
-
akosxyz
senior tag
Van egyébként olyan böngésző ami átállt webkit-ről? Ha jól emlékszem már megnyitották ezt a lehetőséget is a fejlesztőknek, vagy rosszul emlékszem?
-
akosxyz
senior tag
válasz
MasterMark #324578 üzenetére
Eddig még én se találkoztam ilyennel. Őszintén szólva eléggé meg is lepett.
-
akosxyz
senior tag
válasz
MasterMark #324575 üzenetére
Végignéztem egyesével a mentettek között és nincs sehol.
Nem igazán értem ez hogy történhetett. És ugye úgy is lehet keresni, hogy két faktoros kódok és ott sincs már. 🤷♂️
Jó hát megoldható, hogy belépjek, mert emailben is tudok kérni, ha ugye a 2fa-t nem tudnám használni, de azért ez egy érdekes eset számomra. -
akosxyz
senior tag
Jelszavak app. Volt egy mentett jelszó+2FA ami több webcímhez is csatolva volt. Azokból egyet kitöröltem szerkesztő módban. Ott maradt másik kettő webcím és úgy okéztam le. Na azóta eltűnt és a töröltek között sincs.
-
akosxyz
senior tag
válasz
#48138511 #321956 üzenetére
Teljesen egyetértek veled amit írsz. Control Buttont szerintem is csak ezért kapta meg. És nekem ez az AI egy kicsit olyan, hogy gyorsan be kellett mutatni valamit, mert le vannak kicsit maradva, de közben egy rakás funkció igazából jövőre érkezik, ha érkezik. Be is mutattak valamit, meg nem is.
A 15 6gb Ram-ja meg teljesen lábonlövés. Tavaly valaki vett egyet, hogy évekig megint tudjon minden újat hsználni és naprakész legyen, aztan kiderül, hogy rosszul gondolta. Ez engem például roppantul zavarna. -
akosxyz
senior tag
Ios18 alatt lehet majd már külön állítani az ébresztők hangerejét? Tudom, az alvás ütemezésben lehet, de én örülnék, ha a többinek is lehetne.
-
akosxyz
senior tag
Sziasztok, az időkép lock screen widgetjei nektek működnek? Tegnap szedtem le, hogy hátha pontosabb, mint a gyári időjárás. Eddig működött is a lock screenen is, de most egy ideje nem mutat semmit.
-
akosxyz
senior tag
Az új Siri-t csak i15 és fölfele lévő készülékek kapják meg, vagy az összes ios18-at futtató telók?
-
akosxyz
senior tag
válasz
#48138511 #319516 üzenetére
+1
Épp tegnap kinlódtam fotókkal. Air-en szerettem volna helyet felszabadítani. Gondoltam feldobok pár mappát G drive-ba. Kiírja, hogy 1 óra. "Jó, sebaj, eltöltöget míg főzünk, és legalább meg is tudom osztani majd, ha esetleg családban kéri valaki." Kb 1 óra múlva már 8 órát írt és a képek közül már sok "sikertelen" lett. Nem írja, hogy miért, csak ennyit. És nincs ott, hogy próbálja újra vagy bármi. Majd név alapján keressem ki, és próbáljam újra. Ki is nyomtam az egészet, majd lementettem egy Pendrive-ra aztán majd, ha lesz idegzetem hozzá, akkor rendszerezem őket a többi régi fotóhoz.
Nagy reményeket fűzök a Nas-hoz, ha végre lesz időm megcsinálni.
Social appokban meg olyan minőségben lehet csak továbbítani, hogy arról ne is beszéljünk. -
akosxyz
senior tag
válasz
szabonagyur #318579 üzenetére
Nálam is megindult a fejben a vezérhangya, hogy a 12-est lecserélem és pro verzióra, de most már szerintem megéri megvárni a 16-os szériát. Nem kell sokat aludni hozzá.
-
akosxyz
senior tag
Yt music másnak is csinál olyat, hogy random leállítja a zenét? Simán csak pause, mert utána rábökök a play-re és megy tovább, a lejátszási lista is marad. Offline zenéknél is, szóval a térerő miatt se lehet.
-
akosxyz
senior tag
válasz
Zsolt,72 #317823 üzenetére
Mármint translate-re lenne szükség. Rosszul fogalmaztam sorry. 6s-en régebben telepítettem és azóta is szépen fut. Most nővérem 7-én akarnám felrakni, de nem engedi ios16 hiánya miatt. Azt tudom, hogy azt már nem kapta meg a 7-es, de google translatet csak fel lehet rá rakni valahogy.
-
akosxyz
senior tag
Hali, iphone 7-re szeretném letölteni a google translatet, de azt irja minimum ios 16 kell hozzá. Le lehet valahogy tölteni attól még?
-
akosxyz
senior tag
Valaki használ Proton Drive-ot és fotó backup funkciót vele a telóján? Mennyire működik fluidan?
-
akosxyz
senior tag
Közben hvg-n már láttam, hogy a bankok elkezdik visszarakni az összegeket. Volt ahol annyit írtak, hogy másfél órás volt a probléma, hát ezekszerint nem... Engem szerencsére elkerült ez, de azért két nap alatt illene egy ilyen problemát megoldaniuk, mert ez roppant kellemetlen.
-
akosxyz
senior tag
válasz
bugizozi #313782 üzenetére
Ezzel rengeteget szívtam már, mert sokszor osztom a neten a céges 6s-ről. Én még azt szoktam, telefonok között, hogy rácsatlakozok bt-vel is pluszban, valamint a hotspot menüben hagyom a telót bekapcsolt kijelzővel. Elég faék megoldás, de ha el is dobja, kb hamar visszacsatlakozik.
De ahogy elöttem írták, folyamatos stream a megoldás, mivel akkor folyamat adatmozgás van, így nem bontja a kapcsolatot.
Energiagazdálkodás miatt bontja. Bár vicces, hogy, ha töltőn van is bontja.
Ios 16-nál már pletykálták, hogy fixálják ezt, de úgy érzem ez már velünk marad. -
akosxyz
senior tag
válasz
Jaded #310940 üzenetére
Egyelőre próbálom felmérni, hogy milyen megoldások lennének jók ehhez a felhasználáshoz. Mert állandóan manuálisan se akarom állítgatni a fényerőt és a színt. Azt oldja meg okosan magának a lámpa, ha már okos
Viszont valahogy úgy szeretnénk, hogy ugyanúgy a kapcsolóval kapcsoljuk fel, amikor bemegyünk egy helyiségbe. Nem távirányítóval meg appal akarjuk kapcsolni, meg ne is magától kapcsolgasson. Egy kapcsoló felkapcsolásától azért még nem törik le a kezünk
Nagyon sok hasznos dolgot tudtam meg itt a leírásaitokból, köszönöm szépen!!
Igen, azt látom, hogyha ez a hue megoldás lesz a vége, akkor eléggé zsebbenyúlós lesz -
akosxyz
senior tag
válasz
ittakary #310931 üzenetére
Ez szuper. Akkor igazából a fényerőt és a színt tudom automatizálni utána pedig simán használhatjuk a kapcsolókkal, mert úgy kapcsol fel amilyen időpont van és ahogy az automatizációban beállítottam.
Köszönöm a segítséget és bocs, ha nagyon bagatell kérdéseket tettem fel. Még csak most ismerkedek ezzel a témával. -
-
akosxyz
senior tag
Sziasztok, tanácsot és véleményeket szeretnék kérni lakás világításhoz. Nem vagyok túl jártas az okosotthonos témában, így hát inkább kérdezek tapasztaltabb emberektől.
Amit szeretnénk az, hogy tudjuk állítani a színhőmérsékletet és azt pl automatán oldja meg, hogy esti órákban inkább legyen sárgás/pirosas fény, a reggeli órákban pedig kékesebb. Philips hue jön velem mindenhol szembe, és láttam itt fórumon is többen dícsérték. Ezeket apple home-ban is tudom vezérelni, parancsokban automatizálást tudok hozzá használni?
Válaszokat előre is köszi! -
akosxyz
senior tag
Alvásnál a háttérképet feketére állítottam, de nem úgy jeleníti meg, hanem mintha ködösítené, ezért világosabb a kép, pedig pont azt akarnám, hogy full fekete legyen. Ezt hogy lehet megoldani? Mert én sehol nem találom.
-
akosxyz
senior tag
Egy ismerősöm szeretne aluminium tokot a telefonjára. Van valakinek tapasztalata ilyesmivel? Ront a térerőn vagy van valami hátránya? Van olyan, ami ajánlott márka?
-
akosxyz
senior tag
válasz
ozeviktor92 #302818 üzenetére
Szerencsére nálam ez volt az első, ami feltűnt és az is mázli, hogy nem okozott problémát. Azt nem láttam, hogy a kijelzőn mutatott-e bármit.
-
akosxyz
senior tag
válasz
Rage47 #302816 üzenetére
Én is azt gondoltam először, hogy valami félre lett nyomva, de régóta így használom és eddig nem volt gond. Régebben megvettem a sleep tracker alkalmazást és az nem ébresztett egyszer, el is késtem miatta. Törölve is lett a fenébe.
Ez azért elég aggasztó, mert ilyen miatt nem akarok elaludni. Ez egy basic funkció, aminek stabilan működnie kellene. -
akosxyz
senior tag
Más is tapasztalt olyat, hogy elmaradt az ébresztés? Ütemezett alvást beállítottam egy napra, mert életvitelem miatt nem mindig ugyanakkor kelek. Ezt tudom módosítani az óra alkalmazásban. Azért ezt használom, mert finomabban rezgeti az órát, így sokkal kellemesebb számomra az ébredés. Mondjuk fura, hogy egy random alarmnál nem tudom állítani az óra rezgés mintáját, de mindegy.
Ma reggel 7:30-ra volt állítva. Kicsit késöbb feleségem telójára ébredtem. 7:30-kor az alvás fókusz kikapcsolt és ennyi, az ébresztés elmaradt. Még szerencse, hogy ma ez nem okoz problémát, viszont eléggé aggasztó, ha random nem ébreszt se a teló, se az óra. -
akosxyz
senior tag
válasz
lsebestyen #300030 üzenetére
No nem baj, csak azt hittem én vagyok korlátolt és nem találom.
Majd a 17-esem tudni fogja, mert 12-ről kb arra tervezek váltani.
-
akosxyz
senior tag
Több helyen szembe jött velem, hogy már lehet a töltést maximalizálni a telefonokon is az új IOS-el. Ez csak a 15-ös széria tudja? Mert nekem a 17.0.2 van fent, de i12-n nem látom ezt az opciót.
-
akosxyz
senior tag
válasz
Schafranek #299524 üzenetére
Brave böngésző tudja az tuti. Safarihoz én a Noirt vettem meg annó. De ugye az fizetős. Biztos vannak ingyenes megoldások is.
-
akosxyz
senior tag
válasz
kakuk.tamas #295781 üzenetére
Akkor nagyjából jövőhéten jöhet a végleges?
-
akosxyz
senior tag
Én nem bánnám, ha itt a fórumon pár hozzáértő írna ezekről a privacy dolgokról. Cloud is és mindenféle téren.
Számomra ezek nagyon érdekesek és szerintem nem baj, ha sokan kapunk felvilágosítást ezekről. Nem vagyok paranoiás, de próbálom a tőlem telhetően a legjobban védeni az adataim. -
akosxyz
senior tag
A trollok is úgy működnek, hogyha reagálnak rájuk. Simán tovább görget az ember és kész. Ő meg örül magának két napig aztán látja, hogy senki le se sz@rja amit művel és érdektelenné válik a tevékenység.
Ez nekem olyan, mint mikor valaki felháborodik, hogy milliomodszorra kérnek tippet jó tokra vagy fóliára. Nem kötelező válaszolni neki. Ez egy fórum, nem munkahely, ahol kötelességed a vevőt kiszolgálni. Ha látom, hogy valaki keresés helyett beböfögi, hogy "mondjatok má jó óccsó tokot", akkor egyszerűen továbbgörgetek.
Nyilván ez csak az én nézőpontom, de lehet követni, igazán nyugodtan telik a fórum görgetés így. -
akosxyz
senior tag
válasz
markknight #294770 üzenetére
-
akosxyz
senior tag
válasz
markknight #294500 üzenetére
Had vigyem tovább a szálat, én a Blackberry OS-t imádtam.
-
akosxyz
senior tag
Sziasztok, Apple ID-nak használt email címem szeretném megváltoztatni. Support oldalon van link, hogy az apple oldalán hol tudom ezt megtenni egy bejelentkezés után. Ott beírom az új emailt amit szeretnék, erre csak annyít ír ki, hogy folytassam a beállítások apple ID menüben a készülékemen. Akkor ott vegyem fel az új emailt a régit pedig simán távolítsam csak el?
-
akosxyz
senior tag
Sziasztok. Protonpass-t használ valaki? Protonmailt meg vpn-t használok és eléggé szimpatikus ez a pass is, csak nem tudom mennyire "kényelmes" használni a mindennapokban. Van olyan, mint a kulcskarika?
-
akosxyz
senior tag
válasz
Sys85 #292585 üzenetére
Engem az lep meg, hogy még mindig vannak emberek, akik mint valami vallásra, úgy tekintenek a két rendszerre. Ha egyik tetszik, akkor a másik szar, vagy fordítva. Mintha a világ fekete és fehér lenne.
Sokáig droidon voltam, teljesen jó rendszer az is, csak más. Jelenleg az ios jobban bejön, de attól még kritikus is vagyok vele, mert vannak olyan dolgok, amik nekem baromira logikátlanok, szerencsére ez a kevesebb. Lehet két év múlva már a droid fog tetszeni, akkor váltok és ennyi. -
akosxyz
senior tag
válasz
markknight #289638 üzenetére
Nekem is csinált már olyan, főleg azután, hogy sötét témáról váltottam világosra, vagy fordítva.
-
akosxyz
senior tag
-
akosxyz
senior tag
Napokban fordult nálam elő, hogy néha a haptic feedback nem működik iphone 12-n. Volt egyszer, hogy a billentyűzetnél nem volt, máskor meg pl a mail frissítésnél nem rezzent. Másnál is fordult elő ilyen? Mert akkor talán nem hardveres, hanem szoftveres bug lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vírusirtó topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- War Thunder - MMO Combat Game
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- Pixel 7 Snow 128Gb-sok tartozék-1 hónapos-garanciás
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest