- Mobvoi TicWatch Atlas - üzemidő ultra
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Netfone
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Drasztikusan megváltozhat az iPhone 17 Pro, itt az első fényképes bizonyíték
- Nincs több iPhone 14, az iPhone Air-t viszont lassan már gyártják
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
saaryba
csendes tag
Sziasztok
Hogy tudom lefényképezni iTunessal az iphone képernyőjét vagy amit éppen mutat a telo?Privátra illik válaszolni!!
-
Ragnar95
félisten
Mert a Fotótárban az összes gépről átrakott kép benne van egyben, a másikban pedig csak az adott mappában lévők....Ez amiatt van, mert nincs fájlkezelő az iOS-ben, ami hozzáférhető lenne a felhasználó számára...
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
M@te
senior tag
feltöltöttem gépről pár képet telefonra. itunesban a fotóknál kiválasztottam a mappát amit sziknronizálni szeretnék, rámentem hogy szinkron és a telefonon most a képeken belül létrehozott egy fotótár nevű mappát és egy olyan nevű mappát is amit kiválasztottam a gépről és mindkettőben ugyan azok a képek vannak. miért?????
így van berendezve a Világ..Minden energia a Nagy Mágnes szeszélyei szerint működik. | Regisztrált 2004-06-23 13:35 :)
-
samgar
őstag
válasz rayoliviero #26085 üzenetére
Nekem 4-5 gyári alaptéma hiányzik, semmi csicsa, akár az ikonok is maradhatnak, csak lenne pár szín választási lehetőség, alapdolgok, keretek, gombok, betűk színei, szürke, zöld...stb, hangok már variálhatóak gyárilag, de igazán tehetnének be pár témát JB alatti winterboard szerintem katasztrófa.
Oppo Find X5 PRO
-
rayoliviero
veterán
Jöhetne már a 6.1, LTE-ről már nem is merek álmodni...
-
Ck.
addikt
Fel eve hasznalok iOS-t, de csak most mutatkozott be a rendszer butasaga. Egy fontos hivas kozben becsorgott az ebreszto, azt se tudtam mit csinaljak, mert semmire se reagalt. Le kellett raknom a hivast es csak utana tudtam leallitani az ebreszto visitasat. Komolyan ilyen primitiv a rendszer, hogy nem kepes kezelni azt, hogy hivas alatt ne kezdjen el orditani az ebreszto?
[ Szerkesztve ]
-
atirag
őstag
-
novoszath
senior tag
olyan kérdésem lenne hogy honnan lehet rendelni a némitó gomb szalag kábelét? mert tönkrement
iphone 3G hez kellene
[ Szerkesztve ]
PSN ID: NOVADA1988 Az élet egy sz@r játék de Qurva jó a grafikája!! Nokia Lumia 640XL, Lumia 650 Windows Phone 10. Xiaomi Mi Max 2, Redmi Note7, Poco X3 NFC, Oneplus Nord 2 5G, Samsung Z fold 2
-
MODERÁTOR
válasz erdoke #26067 üzenetére
Én most lesz 4. éve hogy iphone-ozok, azt se tudom a store mikor jött ki, de ebből a sztoriból értesültem arról, hogy mi a megfejtése annak, hogy a jelszót hol bekéri, hol nem. Mondjuk rajtam kívül se az iphone-t, se az ipadot nem használja más, szerintem ezek elég személyes használatú tárgyak.
-
whited
addikt
Sziasztok
Iphone 5re ha cserélném i4re akkor a +65-70k az reális?Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
kisjimy
aktív tag
Sziasztok!
Ma restore-tam az i4-emet,mert túl nagy volt már a other méret.Mindent vissza is szinkronizált,de az appokat nem.Probáltam hogy manuálisan vissza instalálom,de ki ir valamit hogy a gépem nincs regisztrálva.Legfrissebb itunes van rajta.Hackintost használok snow leo 10.6.8-at.Ne kelljen telefonról letöltenem az appokat elég lassú lenne úgy.Valakinek ötlet?
-
erdoke
titán
válasz atirag #26058 üzenetére
Nálunk 4 iPad van a családban, a legkisebb lányom 3,5 éves volt, amikor elkezdte használni (most 5,5 lesz). Viszont én az első pillanattól tisztában voltam a 15 perces jelszó limittel, mert vásárlás után alaposan átnéztem a készüléken a Beállítások menüt. Pontosan azért, mert akkor az volt az első iOS eszközöm, és nem ismertem a szabályokat. Később magától értetődő volt az egész, hiszen hol kér jelszót, hol nem, és az ember kíváncsi a rációra, illetve hogy a gyerekek miként tudnak garázdálkodni.
Igaz, mindegyik 3 éves kortól tanul angolul, de 7-8 éves korukig nincsenek olyan szinten, hogy a legtöbb felugró üzenetet megértsék. Viszont megtanítottam őket, hogy kérdezzenek, mielőtt nekiállnak nyomkodni...A legjobb aláírás a héten
-
walakii
tag
Valahogy meg lehetne csinálni, hogy a híváskor megjelenő fényképek ne kicsibe jelenjenek meg jobb felül, hanem valami nagyobb formában ?
"Az interneten található idézetekkel az a baj, hogy nem tudhatjuk kitől származnak" - József Attila
-
MODERÁTOR
Hm, 24, 27 és 35 eurós csomagok a játékban? Komoly...
-
kiki22
senior tag
Sziasztok! Iphone 5 -os telom van .Volna egy olyan problemam,h neha telefonalaskor ilyen robotos hangja lesz a masik felnek .Ma bevittem a t-mobilba gariztatni de azt mondtak ,h ez szoftveres hiba es hogy dolgzik rajta mar az apple.Errol tud valaki valamit ?
-
Kommy
veterán
válasz lugosi #26057 üzenetére
35€-s csomag is van a játékban.
(#26058) atirag: Reméljük, hogy visszakapod.
(#26060) bigdady: Teamviewer-nél leszeded a store-ból a Teamviewer-t és a gépre szintén leszeded ugyan ezt a gépre [link], a gépen elindítod lesz egy felhasználónév és egy jelszó, ezeket kell beírni a telefonon ezután tudod a irányítani.
[ Szerkesztve ]
-
atirag
őstag
Megbeszéltem a lányommal és azért is voltam mérges. Viszont nem igazán tudta megkülönböztetni mit is jelent mert pl: a little petsben is szokott vásárolni,de ott a játékban lévő pénzből. Tehát nem igazán tudok nyugodt lélekkel leszúrást adni neki. Persze kapott így is. És 5 éves egyébként és nem vagyunk mindig ott vele viszont ő mindig játszik vele.
Egyébként írtam a supportnak és meg is vagyok elégedve mert már válaszoltak is. Még hozzá nagyon kedvesen és segítőkészen. Nekem ez mindenképpen pozitív.
Lugosi:
Ez konkrétan az angry birds rio. És abban vannak hmm igazából nem tudom mik. Valami szuper képességek talán. De darabja a vásárlásnak 24 és 27 euro volt. És van még 3 oldal ahol ilyenek vannak hasonló árban.
[ Szerkesztve ]
-
Csabee.
nagyúr
Miért van az, hogy iPhone 4S-en Gmail fiókot használva lassan küldi el a leveleket. Tehát jön a hang mintha elmenne a levél, de mégsem megy el, és csak teker-teker.. majd 5-10 percre rá elmegy.. Mitől van ez???
Üdv: Csabee.
-
bigdady
nagyúr
Hali.
Pc-met akarom irányítani iphone-ról, mert tv-re van kötve és ha megy akkor ne kelljen elkapcsolni.Ezen a fizetős progin kivül van valami free megoldás?
-
Ragnar95
félisten
válasz atirag #26048 üzenetére
Érhető a probléma, de azt is meg kell értened, hogy ez a legfelhasználóbarátabb megoldás, mivel alap esetben ha az ember letölt valamit, nem adja oda egyből másnak, hogy ő is letöltögethessen dolgokat vagy ha mégis, akkor beállítja, hogy kérjen megint jelszót a teló....
Valószínűleg a felhasználók 90%-a nem olvassa el a használati útmutatót, de egy nem is olyan kis részük anélkül is megismeri hosszabb-rövidebb időn belül a telefon legtöbb vagy (szinte) összes beállítási lehetőségét, így ezt is felfedezi és ha szüksége van rá, beállítjaPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
vans?
őstag
válasz atirag #26048 üzenetére
Ilyenkor nem kerdez ra amugy, hogy biztosan meg akarod-e venni? Nem tudom, hany eves a lanyod, de en ha odaadom a telefonomat az unokahugaimnak, es van valami eddig nem latott dolog, amit esetleg nem ertenek, akkor holtbiztos, hogy odahozzak, hogy "mostmicsinaljak". Tudom, hogy ez nem segit, de azert beszelj a lanyoddal. Remelhetoleg visszakapod a penzt, bar tul sok eselyt en sem latok erre.
[ Szerkesztve ]
hábm bábm
-
törölt tag
simán balszerencsés voltál, sajnos... ha jo fejek a supportnal akkor esetleg vhogy visszaadják a pénzt, bár egyelőre nehezen tudom elképzelni ezt.
nem beszélve arról, hogy ez a 15 perces beállítás teljesen jol van így.[ Szerkesztve ]
-
atirag
őstag
válasz Ragnar95 #26047 üzenetére
Értem amit mondasz. Csak nem tudok azonosulni azzal a dologgal,hogy letöltök egy játékot és utána gyerek akár 100k felett tud vásárolni mert én nem ismerem a játékot és az ipad beállítását.
És kíváncsi lennék ki az aki elolvassa a használati útmutatót az utolsó nokiája óta.
Igazából költői kérdés volt. -
Ragnar95
félisten
válasz atirag #26044 üzenetére
Látom nem érted a dolgot....
Azért nem kért jelszót a teló, mert az elmúlt 15 percben te már beírtad egyszer a jelszót vásárláshoz (akkor is, ha az csak letöltés volt, mivel az app ingyenes volt), így a telefon azt hitte, hogy te vagy az továbbra is, aki használja....
És teljes mértékben igaza van Tibee86-nak. Lehet szidni az Apple-t, de ők megteremtették a vásárlás letiltásánák lehetőségét, arról már nem ők tehetnek, hogy te nem olvastad el a használati útmutatót és így nem tettél meg mindent az ilyen esetleges malőrök elkerülése érdekében....Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
atirag
őstag
válasz Tibee86 #26045 üzenetére
Ige ezt már többen mondtátok. És több is veszett már oda. Csak azt nem értem,hogy miért nem lehet alapból a játékban is az ami az appstore.ban.
Hogy értsd a logikám. Ha az appstorból csak jelszóval tudok letölteni akkor a játékban miért nem . Tehát miért nem egyforma a megoldás? Vagy ez vagy az.
Főleg ha nem áll meg akkor simán elköltött volna 100k felett. Azért az már több mint tanulópénz.[ Szerkesztve ]
-
atirag
őstag
válasz atirag #26042 üzenetére
És vajon a google play az miért olyan amilyen
Ragnar95.
Értem az álláspontot,de a többségnek ha kiírja mit állítson át és akkor tud letölteni akkor szerintem az a BIZTONSÁGOS.(Mert akkor tudja ,hogy kell ilyet egyáltalán csinálni) És nem ez. Mert ha játékot akar letölteni akkor kér apple id jelszót. A játékban meg alapból nem így van
Főleg manapság amikor szinte embert nem ismerek aki nagyon olvasná a használati utasítást. Főleg az internet korában.[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
válasz atirag #26042 üzenetére
Alapból úgy van beállítva, hogy több felhasználónak kedvezzen, tehát felhasználóbarátabb legyen és az a mostani megoldás....Akinek extrém igényei vannak vagy eltérőek az átlagostól, az azért ne legyen rest szétnézni a beállításokban vagy elolvasni a használati útmutatót, esetleg itt kérdezni még mielőtt megtörténik a baj....
Lehet, hogy ez drága tanulópénz volt, de ezért nem az Apple-t kell hibáztatni....Ott van a beállításokban a megoldás a dologra...
Azért a legtöbb felhasználó felnőtt vagy legalábbis elég idős ahhoz,h ne szórja el így a saját/szülei pénzét, pont ezért így lett kitalálva az alapbeállítás...[ Szerkesztve ]
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
atirag
őstag
válasz Ragnar95 #26039 üzenetére
Az app letöltésekbe nem tudok belekötni,de ha ez biztonságos akkor nekem komoly téveszméim vannak.
Ha egy gyerek le tudja tölteni a 20euros játékokat akkor az nem biztonságos. Mert ha ez nem történik akkor sose tudom meg,hogy le lehet tiltani az ilyen vásárlásokat. És nem arra kellene menni,hogy hagy töltsön bármit a felhasználó és ezzel sok olyan pénz befolyjon amit nem is akartak elkölteni a userek az szerintem inkább hibás rendszer.
Nem mondom,hogy lehúzás pedig azt is mondhatnám. De alapból inkább úgy kellene lennie,hogy ne tudjon ilyet csinálni a gyerek.Themarci: A fenti véleményem fenntartva csak azt tudom mondani,hogy pont Amerikában nem kellen így működnie. Mert ezzel nem védik a felhasználót az ilyen esetleges tévedésektől.
Ha egy felnőtt le akarja tölteni akkor ő meg is érti amit ír a játék.És persze én most más szemszögből nézem ezt a témát,de sok olyan embert ismerek aki nem ismeri az ipadjét és ő is a lányának vagy fiának vette.
[ Szerkesztve ]
-
TheMarci
addikt
válasz atirag #26038 üzenetére
Hülye dolog, de a használati utasításában benne van. Nem lehet mindenhova mindent kiírni sajnos.
"Korlátozások:
...
- Jelszavak kérése: Egy Ön által meghatározott időtartam letelte után meg kell adnia az Apple
ID-ját a programból vásárlásokhoz.
- Vásárlás alkalmazásban: Amikor a Vásárlás alkalmazásban funkció ki van kapcsolva, nem lehet
kiegészítő tartalmakat vagy funkciókat vásárolni az App Store áruházból letöltött alkalmazásokhoz.
..."[ Szerkesztve ]
Do You Dream?
-
Kommy
veterán
válasz erdoke #26037 üzenetére
Igen be lehet állítani ugyan ott ahol a le lehet tiltani az In-app purchases-t is, de attól még az alapbeállítás a 15 perc ami a felhasználók 99%-nál így is van mivel nem is tudnak róla., hogy ez állítható, ráadásul rengetegen sírnak, hogy miért nem lehet megjegyeztetni a jelszót vele.
-
Ragnar95
félisten
válasz atirag #26038 üzenetére
Ennél biztonságosabbra nehéz megcsinálni. Ígyis sokan vannak felháborodva,h még az ingyenes appoknál is jelszót kér az AppStore...De ahogy írták, hogyha kisgyerek is használja a telót, be kell állítani,h minden vásárlásnál jelszót kérjen és le kell tiltani az appon belüli vásárlásokat
-
atirag
őstag
válasz atirag #26035 üzenetére
Írtam az apple supportnak. nem sokat remélek bár kíváncsi lennék most már a híres google playen tényleg úgy működik e mint ahogy mondják. Mert szerintem nem kellene így lennie egy ilyen terméknek. Mert pont rengeteg gyerek játszik velük és nem tudják mit csinálnak. Még ha el is van mondva nekik,hogy nem szabad.
És értem,hogy vannak beállítások,de alapból nem tudja az ember. Én most már tudni fogom de ez 20k tanulsági pénz volt. Csak tényleg az a bajom,hogy mi van ha nem áll meg -
Ragnar95
félisten
válasz tajati #26034 üzenetére
Csak 4 iPad topic van végülis
Infinity Blade 2 verhetetlen kb grafikában, Shadowgun szintén elég komoly, bár a sztorija nem túl nagy szám szerintem, illetve GTA Vice City és Modern Combat 4 se rosszak.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
atirag
őstag
De igen mert pont akkor töltöttem le az új rio-t amit az egyik oldalon ajánlottak pont ma. És elkezdett játszani vele.
Kis idő eltelt és egyszer csak mondta,hogy volt pénze és vásárolt
Ami nem olyan furcsa mert a litle pet shop-ban szokott vásárolni amit ő gyűjt össze.
Így hirtelen nem is tűnt fel. Még akkor sem mikor mutatta az anyjának,hogy milyen cucc van ebben a játékban ami mindent visz. Csak megnézetem a telefonom és láttam a vásárlást.
Kíváncsi leszek mi lesz ebből. De ha nem adják vissza akkor elég nagy butaságnak tartom ezt!! -
tajati
aktív tag
Üdv!
Nem találtam ipad topicot...Akadt egy kis elverni való pénzem tudnátok ajánlani ipadra akció v. szerep játékot aminek szép grafikája.
üdv t.
[ Szerkesztve ]
-
peterpal12
csendes tag
Griffin survivor vélemények tapasztalatok?
-
atirag
őstag
És ezt nem lehet valahogy visszakérni téves vásárlás címen?
-
atirag
őstag
Nagy bajom van és ha valakinek volt ilyen akkor segítsen. Kedves kislányom vásárolt az angry birds rio-ban 3 tételt amit nem értem,hogy miért kell így megcsinálni.
Nem lehet ezt letiltani valahogy? Csak mert elköltött 2 perc alatt 18ezeret
Nem lehet ezt valahogy vissza kérni?Köszönöm a segítségeteket.
-
peterpal12
csendes tag
Sziasztok,segítségeteket szeretném kérni, másodszorra sikerült úgy leejtenem az iphone 4-et,hogy a fent lévő beszédhangszórója elszállt...szerencsére a kijelzőjének semmi baja,pedig a kezemből esett ki,de mostmár eléggé meguntam a dolgot,tudnátok valami olyan tokot javasolni,ami megvédené ezeknél a leejtéseknél? Vapor pro-ra gondoltam bár nem tudom mennyire megbízható,mit tudtok róla,esetleg mit javasolnátok?
-
Eriqo
csendes tag
válasz ZooLee #25978 üzenetére
Köszönöm a bő választ ZooLee
Ráfázás témájában én is pont az általad is linkelt, elolvadt töltőre gondoltam.
Amúgy szerintem is igazából csak a töltő meghosszabbítása az ilyen dokkoló, ezért remélem, hogy nem lehet komolyabb baj.Amúgy nekem ez lenne a konkrét kiszemeltem:
http://mobil-telefon.vatera.hu/mobiltelefon_alkatresz/toltocsatlakozo/iphone_dokkolo_dock_4_4s_legolcsobban_1693881749.html
Ez Dock Connector bemenetes.
[ Szerkesztve ]
-
M@te
senior tag
ha kilövöd a multitaskból attól még működik. ha totál ki akarod kapcsolni akkor az élrtesítésekben kell kikapcsolni mindent a viberen belül.
más. miért van az hogy pár napja ha kapok valami értesítést pl intagram vagy sms (lezárt képernyő) akkor van hogy akár fél percig is világít és csak aztán alszik el. eddig 5-6 mp volt ez az idő.
így van berendezve a Világ..Minden energia a Nagy Mágnes szeszélyei szerint működik. | Regisztrált 2004-06-23 13:35 :)
-
Badb0y
addikt
válasz privacy99 #26016 üzenetére
De, hogy lövöd ki ? Megnyomod home gombot nem ? Mert leszedtem egy játékot, én exit vagy quit-et nem találtam benne.
Az is kicsit fura, hogy wifit csak menüből lehet bekapcsolni
Nekem hallod reggel szedtem le töltőről, játszani nem játszottam, de most 30%-on van i5
[ Szerkesztve ]
Minőségi laptopok https://notebookokhu.business.site/
-
vans?
őstag
Nalatok is csinal olyat a Sync.ME, hogy van, aki nincs bent a fb listaban? Tehat nincs a kivalaszthatok kozott, pedig gepen siman meg tudom keresni a Friends listaban. Tudom, nem egy kardinalis problema, de eleg idegesito. Van megoldas?
hábm bábm
-
Badb0y
addikt
Aksi kímélésre van valami megoldás ? Mert merül elég gyorsan, pedig se wifi, se BT nincs bekapcsolva. Van valami köztudottan aksi gyilkos alkalmazás ami fut, de érdemes kilőni ?
Pl. játékok kilépnek rendesen, ha főképernyőre lépek ?
-
merkucyo
aktív tag
Sziasztok
Az sms-el történő híváselutasítást , hogy tudom beállítani ?
Vágjátok ki az erdő leghatalmasabb fáját ezzel a kis heringgel !!
-
nyirir
csendes tag
hello egy olyan kerdesem lenne hogy az iphone4-en lock gombja elromlott, vagyis hogy erosebben kell nyomni mint ahogyan kellene. ki kell cserelni szerintetek vagy valamo piszol ment csak be ala? valaszotokat elore is koszonom!
-
Badb0y
addikt
1. Hát, ez nagyon jól jönne. Jailbreak egyébként engedett itt a topikban ? Nem rinyál senki, hogy húha mekkora bűntényt követtünk el, hogy elejtettünk egy hajszálat ?
2. Egyre jobban várom.
3. Na, akkor ez nagy mák Ha telefonon beállítottam, kell még valamit gmail-en állítani ? Mert így már tetszik, hogy egyből jelez.
4. ok, egyébként leszedtem primo Hungary-t. Olvastam, hogy ez csak próbaverzió. Amikor leszedtem a programban is és letöltéskor is kerestem, hol írnak ilyet.
Tényleg, csak próba verzió ?5.
Köszönöm, wpa2 enterprise jó a leap-es rendszerekhez. Most már rácsatlakozott.Minőségi laptopok https://notebookokhu.business.site/
-
Ck.
addikt
Udv szakik,
Valahol regebben azt olvastam, hogy az i5 erzekeli, hogy pl. zsebben, kezben, vagy eppen asztalon van, es ennek megfeleloen modositja a rezges tipusat, erosseget. Ez tenyleg igy van? En nem tapasztaltam ilyen automatizmust.
[ Szerkesztve ]
-
Xero
nagyúr
válasz Badb0y #26002 üzenetére
1. A neve Activator. Sok egyéb finomságot tud. Kb bármire be tudod állítani a lezárást. Akár arra is, hogy megrázod a készüléket.
2. Ahogy fentebb is szerepel az ismétléssel ki lehet tolni a dolgot, de kb ennyi. Jailbreak után ez is megoldható. Konkrét tweak-et nem tudok rá név szerint, de már találkoztam ilyennel.
3. Január végétől nem lehet beállítani, csak az üzleti előfizetőknek. Az addig beállítottak viszont megmaradnak.
4. Nyilván nem sokat, nem is kell vele igazán foglalkozni értelmesebb mobilnet előfizetés mellett.
5. WPA vagy WPA2 Enterprise-t válaszd a wifi security lehetőségeknél.
-
Badb0y
addikt
válasz privacy99 #26000 üzenetére
1.
Mert jobban kézre áll a főképernyőn, hogy befejezek valamit, kimegyek főképernyőre, és nem kell felfelé turkálnom, hanem gyorsba odanyomok képernyőre ami le is zárja.2.
Erős, de így meg nem tudom történt-e valami a telefonon, vagy nem. Hanem rá kell nézni. A rezgőjét még ha be is kapcsolom, az annyira kaki, hogy kb. hangya fing jobban érezhető, mint ez a rezgés.Egyébként szép, dizájnos, ha nem fog belassulni, lehet vissza is váltok apple-re, de ha ez is belassul, a hajam kitépem szálanként.
Belassulás alatt értem elkövetkezendő 2 évet minimum. Nem játékokra gondolok, az nem érdekel, hanem sima appok.
[ Szerkesztve ]
-
Badb0y
addikt
1. Na, ez jól hangzik. Tudsz róla mutatni valamit, hogy is működik JB-s telkón ? Vagy elég, ha prog nevet adsz, utána nézek.
2. Igen, ez be is volt állítva, a probléma vele, hogy kb. pár mp-ig mutatja, tovább nem.
3. Beállítottam, most jelez egyből, nagyon király, köszönöm. Hogy érted, hogy ebben a hónapban ? Fizetős lesz köv hónaptól ? Vagy megszűnik ?
4. Nem hinném, hogy sokat, mert az a térkép kb 1pixeles képekből van sztem megtöbbszörözve. Majd meglesem, de tetszik nagyon, hogy működik Akármennyire minimál.
5. Van egy ilyen intranetes user/pw páros, ezt kellene beadni. Androidon leap manager program volt. IOS-re amit találtam, hogy itunesen keresztül lehet valami config manageren keresztül ezt beállítani.
-
ZooLee
senior tag
válasz privacy99 #26000 üzenetére
Hát, az SMS-hez még annyit lehet beállítani, hogy ismételje a jelzést (SMS hangot) két percenként 1, 2, 3, 5 vagy 10 alkalommal. Ezzel max 20 perccel ki tudod tolni az értesítést, de rohadt idegesítő lesz
Hely, mennyire jó is a BB beállítható LED-je: 9 szín × 2 árnyalat × a villogás hossza...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honda topik
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Építő/felújító topik
- Mobvoi TicWatch Atlas - üzemidő ultra
- (nem csak) AMD FX / Ryzen tulajok OFF topikja
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Bundle topik