- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- Mobil flották
- Garmin topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Megjelent a Nothing OS 3.0 stabil változata
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
kislaci
senior tag
Hali az SE 2022-nél normális hogy hangot ad ki a touchpad megnyomása? Olyan hangja van mint egér klikkelésnek pc-n.
-
kislaci
senior tag
Sziasztok, az asszonynak van egy iphone se 2020, yettel kártyával néhány napja a 4g hálózata átvált edgere meg karikázik mellette. Yettelnél kapott egy új sim kártyát, de a probléma továbbra is fennáll. Ha újraindítjuk a telefont néhány percig jó, aztán megint edgere vált. Mi lehet a gond, mit tegyek?
-
kislaci
senior tag
Hali, a lányom iphonejáról nem tudom letörölni a játékokat. Ha hosszan rányomok az ikonjára, csak a mégsem meg a foképernyőről való törlés szerepel. Az én telefonomon a 3. lehetőség a törlés. Na neki ez nincs ott. App könyvtárban meg csak megosztàs van. Köszi a segítséget.
-
kislaci
senior tag
válasz magicbox #303574 üzenetére
Szia nekem működik a biometrikus azonosítás is meg wllateben is a kártya. Viszont a céges számlám nem, ott a kártyát sem adtam hozzá a wallethez, illetve a mobilappot sem használom hozzá, azt mondták az ugyfelszolgalaton hogy cégest egyelőre csak pc-n használjam. A lakosságival minden rendben van. Korábban én is BB-s voltam.
-
kislaci
senior tag
Hali, appstoreban milyen gyakran szokott akció lenni? Lenne egy program amit vennék de olcsóbban, és mintha már láttam volna alacsonyabb áron.
-
kislaci
senior tag
Hali, 2 éve vettem egy scanner mini nevű programot 2000ft-ért. Nagyon szeretem, ajánlottam kollégámnak, erre szól hogy 13000ft évente a progi használat. Wtf?
Van valami olcsóbb app ehelyett? Mit ajánljak neki? -
kislaci
senior tag
Yettelnél nem megy a volte vagy mivan? Eddig jó volt, mostanában viszont látom hogy vissza vált 3g-re. 13 mini, 15.6.1 köszi
[ Szerkesztve ]
-
kislaci
senior tag
válasz HoldfenyLuna #269056 üzenetére
Az almás diktálás az melyik? A mikrofon lent? Mert ha igen akkor swiftkeyben ugyanott van és ugyanúgy működik.
-
kislaci
senior tag
Azt valahogy be lehet állítani, hogy lezárt képernyő után a faceid egyből a főoldalra dobjon és kelljen még egyet suhintani?
-
kislaci
senior tag
Mennyi ideig tölt 20 W-os adapter magsaffel egy 13 Minit? Nekem nagyon lassúnak tűnik.
-
kislaci
senior tag
Váltottam se ről minire, miért írja erre a telefonra is hogy se? [kép]
-
kislaci
senior tag
Ha veszek egy magsafe töltőt akkor kell vennem hozzá egy 20W-os adaptert is vagy az jár hozzá?
-
kislaci
senior tag
válasz szabonagyur #266966 üzenetére
Jobb esti képek, gondolom a nappali is szebb, kisebb méret, nagyobb kijelző, picit jobb aksi, nagyon tetszik, illetve azt saccolom, hogy olyan árak lesznek, hogy egyhamar nem tudnék váltani, illetve tudnék, de annyi pénzért már nem kéne, valamint szerintem a 13-as széria ára is feljebb fog kúszni.
-
kislaci
senior tag
Se 2020-rol szeretnék váltani 13 minire. Milyen tokot ajánlanátok ami olyasmi mint a pitaka? SE-n pitaka tokom van, de nézem már 24 ezer Ft egy ilyen, sőt nem is kompatibilis a régi autós pitaka töltőmmel, szóval ennyit nem fogok kiadni érte. Vékonyabb tokot preferálom. Köszi
-
kislaci
senior tag
Azt be tudom valahogy állítani, hogy safariban ráklikkelek egy e-mailre, akkor a Gmail nyissa meg ne pedig a gyári emailt? Azt nem is használom. Köszi
-
kislaci
senior tag
Hali, a zsebemben van a telefon, az asszony írkál az üzenetekben, és azt mondja, hogy kiirja, hogy kikapcsoltam az értesítéseket. Pedig semmilyen fókusz nincs be kapcsolva, meg semmit nem állítottam 15.2 van fent. Mit kéne kikapcsolni, hogy ne írja ki neki, nekem meg jelezzen a telefon ha írt, és ne keljen rányomnia hogy értesítsen mindenképp?
-
kislaci
senior tag
Kedvencek gyorshívása visszakerült?
-
kislaci
senior tag
válasz BUZZLGHTYR #245513 üzenetére
Et engem is érdekelne, nekem se 2020 van, és a zsebemből kivéve a telefont gyakran a kamera megy.
-
kislaci
senior tag
Hali, hol tudom kikapcsolni azt, hogy ha jön egy üzenet és nem nézem meg egyből, néhány perc múlva ne csípő jön ismét? Köszi
-
kislaci
senior tag
Facetime tv-re tükrözve nem fordítja el a képet? Landscape módban van a telefonon, a tvn mégis állítva. Minden más progit jól tükröz kivéve facetime. Másnál is így van ez?
-
kislaci
senior tag
válasz CharlieDrop #232766 üzenetére
Nekem elvileg be van kapcsolva az optimalizált töltés, este szoktam felrakni töltőre, reggel le, de feltölt még este. Nem tudom eddig működött e, csak most néztem, hogy működik e, de ezekszerint nem. SE2020
-
kislaci
senior tag
Digital av lightning adaptert érdemes lehet venni használtan? Tönkre szokott menni? Illetve ha újonnan veszek, játszani kontrollerrel élvezetes lehet, vagy szaggathat tvn? Köszi
-
kislaci
senior tag
Persze komtrollerrel játszanék.
Még egy kérdés, bluetooth eszközt hogy tudok eltávolítani? Egyszer párosítottam egy galaxy watchit, azóta persze eladtam, de még ott van a Bluetooth eszközöknél és nem tudom törölni. -
kislaci
senior tag
Ha veszek egy digital av kábelt a telefonhoz, akkor elég vennem egy hdmi csatlakozóval ellátott buta tvt, ha szeretnék rajta nézni netflixet, hbot, meg játszani? Telefonon van netflix hbo játék is. Köszi
-
kislaci
senior tag
Valakinek van legujabb xbox? Szeretnék venni a telefonhoz egy kontrollert, de azt írják, hogy a legújabb xbox series x kontroller még nem támogatott ios alatt, ezt valaki meg tudja erősíteni vagy cáfolni? Ha tényleg nem jó akkor az eggyel régebbi xbox kontrollert venném. Köszi
-
kislaci
senior tag
-
kislaci
senior tag
válasz Razzul #231897 üzenetére
A 18000ft-os kábel idegesít, drága hogy nagyban tudjam élvezni a játékot, de még mindig olcsóbb mint egy Apple TV vagy egy airplay képes tv. Ezen rágódok, plusz among us nem tudom működik e vele, mármint a komtrollerrel.
Egyébként két kontrollert is lehet párosítani hogy egymas ellen játszunk? -
kislaci
senior tag
Az mitől lehet, hogy már volt napnyugta, és a telefon nem állt át sötét módra? Beállításokban be van állítva
-
kislaci
senior tag
Hali, szeretném kipróbálni az arcadot tvn. Kérdésem az lenne, hogy ha veszek egy ilyen apple kábelt 17-ért azzal késés és szaggatás nélkül megjelenik a tvn a kép? Xbox joyt tervezek még hozzá. Se 2020 a készülék, így azért élvezhető lehet a játék? Köszi
-
kislaci
senior tag
-
kislaci
senior tag
Ez az új szalagos hivasfogadas nagyon gáz, a képernyő marad világítva, és megy az előtérben az alkalmazás, a háttérben meg a hívás, ez úgy nagyon rossz, rá kel nyomni egyből hogy kirakja nagyba
-
kislaci
senior tag
Valahogy be lehet tenni az intelligens forgatható widgethez a parancs widgetet? Azt szeretném, hogy van mondjuk az időjárás widget, és ha azt legörgetem akkor átvált call shortcut widgetre, és egyből tudom hívni a személyt? Ezt meg lehet csinálni? Az intelligens pakliba nem tudok bepakolni shortcut widgetet.
-
kislaci
senior tag
Hali, egy-két kérdés:
Képernyőidő widget nektek is kevesebbet mutat, mint a beállításokban? A widget mindig le van maradva 10-20 perccel.
Van egy új iPhone SE, tv-n szeretnék arcadot játszani, össze kötve a tv-vel, bluetoothon gamepaddal. Elég e az 5W-tos gyári töltő, hogy legalább fentartsa a töltöttségi állapotot? Abszolút nem használom egyébként a töltőjét, vezeték nélkül töltöm, szóval ha erre elég az 5w nem vennék újat. Az ios14 támogatja a Bluetooth gamepadokat?
-
kislaci
senior tag
válasz ILLDisPozed #225719 üzenetére
Nekem sem engedi, viszont a budapestit engedi. Pestieknek gondolom csak az az egy van, így lehet görgetni.
-
kislaci
senior tag
Safariban van lehetőség webhely lefordítására? Azt írja ios 14 alatt van beépített, de nekem nincs.
-
kislaci
senior tag
Hali, Gmailt be tudom állítani default email kliensnek?
Applibraryban tudok létrehozni új csoportot? Szórakozásból játékba át lehet húzni appot? Én nem tudtam. Van youtube premium, pop nem megy? Köszi -
kislaci
senior tag
Miért nincs olyan lehetőség a kontaktoknal egy bizonyos személynek hogy facetime. Iphoneja van és az előbb facetimeoztunk, mégsem mutatja a kontaktoknál hogy tudom facetime hívni.
-
kislaci
senior tag
Milyen Bluetoothos kontrollert ajánlanátok telefonhoz? Tv - re kötve szeretnék játszani. Kb 10-ért vennék. Köszönöm
-
kislaci
senior tag
Úgy tűnik átvált 4g-re wifirol ha zárolódik a telefon. Ezt hogy lehet kikapcsolni?
-
kislaci
senior tag
Iphone se 2020 13.7 youtube musicot streemelem tv-re, és folyton disconnectel, beállítom a számok sorrendjét telefonon, tv-n meg mindig más jön, mert disconnectel. Mit kéne tennem, hogy hol működjön?
[ Szerkesztve ]
-
kislaci
senior tag
Gmail app mutat egy piros egyes számot, tehát hogy van egy új mailed, de azt sehol sem találom, hogy tudom eltűntetni a piros számot?
-
kislaci
senior tag
De csak akkor nem számol mmst vagy smst ha iphoneos embernek küldök? Vagy ha androidosnak küldöm akkor is ingyenes?
-
kislaci
senior tag
válasz MasterMark #223706 üzenetére
Így próbáltam előszőr, de akkor nem mutatta, de most már sikerült, csak nem volt olyan egyszerű, itt a link a megoldáshoz, ha valakit érdekel:
-
kislaci
senior tag
Van arra lehetőség, hogy én lássam a feleségem google calendar bejegyzéseit az én apple calendaromban? Ő természetesen megosztaná velem
-
kislaci
senior tag
Szia, azzal megy a screen mirroring? Egyszerű beállítani?
-
kislaci
senior tag
Sziasztok, régebbi lg okos tvm van, nem megy rajta az airplay. Netflixet YouTubeot ki tudom rakni tvre, de sima screen mirror nem megy. Mi az a legolcsóbb eszköz, amit a tvre dugva tudok airplayezni? Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 15Pro 512GB, Natural Titan, Icentre vásárlás, makulátlan, független + kiegészítők
- Samsung Galaxy Z Fold 4, fekete, 12/256 DS, 2025.10.03-ig garis
- Iphone x
- IPhone 15 Pro max 256 gyári független hibátlan 2027.01.02. Apple jótállás névre szóló számla
- Apple iPhone 15 Pro , Blue Titanium , Usa ( eSim ) modell, kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest