- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
noorbertt
őstag
válasz
r3dsnake #338818 üzenetére
91%.
Van AC+ rajta de bevallom nem akarom leadni hogy valaki szét szedje és vissza adja úgy hogy vízállóság lehet bukó. Széttörni meg nincs kedvem…
De már a laggi android érzetét adja sokszor.
merqree: Sajnos ez nem mostani egyedi eset hanem napi szinten jelen van, majd lövök képet a csíkozásról is elég gáz
-
noorbertt
őstag
Sziasztok,
iphone 13 legújabb stabil os. Egyre többször melegedik sima böngészéstől is. Ha esetleg térképet vagy töltés közben használom akkor csíkos a kijelző is…
Szervízbe nincs kedvem egyelőre vinni, ha csinálok egy gyári visszaállítást akkor az segíthet? Mi a módja annak hogy minden app és minden apró beállítás visszakerüljön?
-
noorbertt
őstag
Spark mail appot érdemes a gyári helyett használni? Jó? Megbízható? iCloud és Gmail címmel is használnám.
Kinek mi vált be? Kicsit tartok az Ai erőltetése miatt is spark esetén. -
noorbertt
őstag
Sziasztok,
Feleség sikeresen eltörte a 14pro telefonját. Mostanában volt valakinek tapasztalata AC+ érvényesítésében itthon?
iStyle nagyon sokáig húzta és rossz volt a kommunikáció is.
Máshol mi a tapasztalat? Érdemes a központi Apple számon indítani a dolgot? -
-
noorbertt
őstag
válasz
Stauffenberg #335123 üzenetére
Amíg meg nem szüntetik, onnan használom én is
Amúgy a Telekom is ad 1 évet. -
noorbertt
őstag
Kellene valami petíció és kitolni a zinternetre, h minket magyarokat is vegyenek ember számban.
Csak sajnos szinte tuti hogy rosszul jönnénk ki, amilyen a megítélés rólunk -
noorbertt
őstag
válasz
markknight #335037 üzenetére
Kell power a generált színes 💩 emojinak
-
noorbertt
őstag
Sziasztok,
Tudom nagyon off de most ingyenes a lifetime elérése ennek az appnak: https://budget-flow.app/
Semmi közöm hozza, egyszerűen ezzel szeretném támogatni. ( statisztikára gyúr az storeban. ) -
noorbertt
őstag
Sziasztok,
tudom van óra topik is, de ez mégis csak pörgősebb.
AW10 esetén érdemes lehet AC+ biztosítást kötni? Az a 40000ft többlet költség megéri? Mennyire sérülékeny? Valakinek itthoni tapasztalata óra és AC+ esetén? -
noorbertt
őstag
Sziasztok,
ket iPhone között miért nem jön létre az iMessage? Csak SMS-t enged. Mindkét telefonon van internet és FaceTime is megy egymás között.
Idáig jó volt… újraindítás volt már. Iphone13 és 14pro
-
noorbertt
őstag
Érdekes amúgy, páromnak iPhone 14pro ott szar volt a net az átjátszó miatt, viszont nekem 13 nem volt semmi gond. Mindkettő azonos mobil hálózaton és ugyan azzal az iCloud előfizetéssel vagyunk (családi).
-
noorbertt
őstag
válasz
kbela365 #323367 üzenetére
Köszönöm a válaszokat
Igen ettől tartok, h teams-en kívülre is hatással lenne. De ha látom jelét törlöm is a francba
kipróbálom
szerk:
kozben gyorsba ki is próbáltam :To enroll your device, install the free Microsoft Intune Company Portal app from the iTunes store.
Ez kell neki hogy secure legyen a device
Majd rákérdeztek inkább de szerintem ez felejtős
-
noorbertt
őstag
Sziasztok,
lehet hogy volt már téma de munkahelyi Teams profilt hogyan kezel az alma telefon?
Ha felrakom és belépek a privát mobilommal akkor érhet valami kényelmetlenség? (Nem kell használnom, csak én szeretném. ) -
noorbertt
őstag
válasz
Zsolt,72 #317594 üzenetére
Windows-on is jól működik a jelszó kezelése iCloud app szinkronizálja rendesen. Chrome és edge kiegészítő jól működik, Firefox sajnos nincs de arra ott az asztali app.
1 dolog nem működik az pedig a családi megosztott jelszavak, azokat nem látja.
Remelem lassan csurog az új jelszó kezelőjük és akkor probléma megoldva -
noorbertt
őstag
válasz
MasterMark #317578 üzenetére
Külső anyagára, amivel találkozik a telefon.
De igazából mindegy is, rosszul nem jártam. Csak arra akartam rávilágítani h ésszel, mert ez a telefon így értek csökkent . -
noorbertt
őstag
válasz
MasterMark #317575 üzenetére
Autóban van, nyilván nem megy ott a légszűrő de feleség por allergiás így azért figyelve van erre.
Nem dereng hogy lett volna rajta valami, az fix hogy most nincs rajta semmi. Ha jól emlékszem itt olvastam h az a fém gyengébb anyagból készült mint ami megtudná karcolni ezt az üveget.
Még esetleg fém porlehetne magyarázat, de azzal végképp nem találkozom.
-
noorbertt
őstag
válasz
MasterMark #317572 üzenetére
Nem tudod forgatni a telefont rajta, vagyis a tartó forog de a mágnes fixen tartja a telefont. Azaz nincs súrlódás.
Zsebben hordom a telót ez igaz, de hogy homok …
Iphone 13 van a képen.
Masfel hét e-mailezés után kaptam egy 3 in 1 asztali töltőt
Ha nem lenne AC+ akkor mérges lennékElmondasuk alapján az Apple termékek is ilyenek és ott sincs kiírva hogy csak tokkal ajánlott.
Normally our mount will not leave trace when connect with the phone but during the usage, the phone will frequently magnetically attached to the mount and taken away, and after many times there'll be the trace of wear which is normal phenomenon, and all the magnetic products including the magnetic products of Apple has the same problem. It's like if use the phone without a case then the phone will have the trace of usage. If you'd like the phone without the trace, we'd suggest use the case
-
noorbertt
őstag
válasz
MasterMark #317570 üzenetére
Amit linkeltel
Lovok egy jo kepet 14proval h korvonalazodjon
-
noorbertt
őstag
válasz
Micsurin #317431 üzenetére
Ne is mond,, utálom a magyar szervizeket és szolgáltatásokat.
Kis szaros koromban első és utolsó Casio órám, amin volt egy mikrokarc, leadtam szervizbe (hiszen karcállónak volt hirdetve) majd visszadták még jobban szétkarcolva
Vagy amikor nyílt az első MI bolt itthun, hibás Miband 3 szervízben kétszer is járt úgy, hogy visszaküldték h semmi baja majd harmadik alkalommal meg kaptam egy használtat más problémával.
A végén az üzletvezető mondta hogy vegyek le egy bontatlan dobozt a polcról, persze nem azért mert jofej volt, egyszerűen annyira vertem a tamtamot -
noorbertt
őstag
válasz
Micsurin #317412 üzenetére
Híre megy hogy az aszf szerint dolgoznak?
https://www.yettel.hu/letoltes/keszulekbiztositas-aszf-yettel.pdf -
noorbertt
őstag
Hitelt, bizalmat vesztett Apple órát és Mac gépet olcsón vennék
-
-
noorbertt
őstag
válasz
Zsolt,72 #316591 üzenetére
Azért is írtam ide, mert pont a kezemben volt.
Az kevésbé zavaró ha nincs nálam és csak hallom, mert annyira nem rohanok a telefon után mostanábanMost csak én vagyok
nincs másik pittyegő a környéken.
Másik érdekes dolog: Most vezetik be nálunk az 5G-t és asszonynak simán működik a 14pro-n de nekem nem jön be sehogysem. Beállítások csekkolva se auto 5g se on nem segít… Ugyan abban a flottában vagyunk a Yettelnél és máshol nekem is van 5g. -
noorbertt
őstag
Sziasztok,
Fantom értesítéssel mit lehet kezdeni? Egyre idegesítőbb
pittyeg és rezeg, de semmi nem jön sehova. Értesítéseknél nincs beállítva olyan hogy csak hang jöjjön.
Ha resetelem a telot, akkor hogyan tudok mindent visszanyerni? Van fájdalom mentes megoldás?
13
17.5.1 -
noorbertt
őstag
válasz
esbii22 #316213 üzenetére
Nincs rajta kb semmise
Gmaps azért jó, mert csomó Feedback ott van illetve 1-1 szó alapján megtalálja azt h hova akarok menni.
Aktívan* próbálom az Apple fele térképet, de itthon egyelőre nem elég jó..*mar vállalkozást is felvettem rá:
Your business is now verified
Congratulations—your business is verified on Business Connect. -
noorbertt
őstag
válasz
istnag #316202 üzenetére
Ebben semmi magyarság nincs. Menj YouTube keress rá hány amcsi veri a mellét hogy az applestore mellett töri össze h kapjon egy másikat.
Sőt kifizettem egy szolgáltatást és annak megfelelően használom a termeket. Nincs tok és nincs fólia sem, ráadásul zsebben hordom a telefont. Ha úgy érzem hogy a szerződésnek megfelelően csere érett, hat akkor csere.
Illetve ha a szegény Apple bácsinak nem érné meg, akkor nem lehetne “magyarkodni” sem. -
noorbertt
őstag
válasz
diegho #316200 üzenetére
Ki hogyan szereti bonyolítani az életét
én 2.5 éve vettem az iphone13-at és tökéletesen elégedett vagyok. Igaz egyszer már cseréltem AC+ keretein belül. Most se nagyon váltanék, de nekem kellene fog az AI
így muszáj lesz. Ezt meg majd újra gariztatom és szerintem passzolom családon belül vagy megy HA-ra. (Nem, nem hirdetés
)
-
noorbertt
őstag
Nem sűrűn mondok ilyet de megvettek kilóra.
chatgpt integráció úgy hogy előfizetős fiokkal is használható nagyon jó.
Grammary-t lesöpörték
jelszavak, végre
Beépített personal AI
Kb a matematikai fícsör az amit engem nem érint.Uj iPhone mikor várható? Vagy annak mi az üteme?
-
noorbertt
őstag
iPhone 13
17.4.1Masodik alkalommal fordult elő hogy hívnak és nem tudom felvenni, csak a képernyő kikapcsolással kinyomni a hívást.
Ez valami bug vagy fícsôr?!Céges sim kártyát meglehet úgy oldani hogy csak akkor jelez bármit is ha a munka profil aktív?
-
noorbertt
őstag
válasz
noorbertt #312987 üzenetére
Nah azóta napi 2 levél mindkét részről és megbeszéltük nagy nehezen....
Jön csomag:
3-in-1 Watch Wireless Charging Set (HaloLock) white EU plug
1x iPhone 14 Pro Classic Hybrid Case with Stash Stand (HaloLock)Persze ha nem lenne AC+ akkor tuti szarabbul esne a sztori...
-
noorbertt
őstag
válasz
noorbertt #312917 üzenetére
“It'll have the trace with the mount when use it a long time which due to the structure of the mount and the usage time. Kindly you can try rubbing the trace with alcohol.
To express our regret for any inconvenience, we would like to offer a 20% refund as a compensation which will be back to your original payment method. Please email back to confirm, then we'll refund.
Have a good day.
”
Ezutan elkezdtem verni a tamtamot és küldik tovább az ügyem, ott lehet 25% lesz -
noorbertt
őstag
Aki tervez venni autós tartót és közben tok nélkül használja az NE vegyen ESR Magnetic Car Phone Mount (HaloLock)-t!
A kijelzőn hajszál karc sincs, de a hátoldalán a kört is belemarta a telefonba
irtam nekik hogyan akarjak ezt megoldani, persze gondolom hogy sehogyan….
Csak azért nem basz szét az ideg mert van rajta AC+
-
noorbertt
őstag
Volt szó a lz ébresztőóra hülyeségérôl..
Sleep Cycle app megéri? Jól működik? Sajnos a magyar appstore telivan azzal hogy fizetős és ezért már szar... (Jó lenne látni globálisan a feedbacket appoknál, mert a magyarok nagyon "viccesek") -
noorbertt
őstag
válasz
szabonagyur #312244 üzenetére
Sim -> esim majd Applecare csere miatt kelett a fizikai SIM, mivel nem volt még az anno kapott esim papír így fizetős lett..
De azt is mondta a csajszi hogy ha a fizikai SIM tokja (amiből kipattintod a kártyát) nem lesz meg akkor fizetős lesz az is, hiába van meg a SIM.Mindegy is, ez legyen a legnagyobb sikere
-
noorbertt
őstag
Sziasztok,
Akik sajat domaint hasznalnak emailre az icloud altal:
Minden bejövő e-mail engedélyezése egyéni e-mail-doménnél az iCloud.com webhelyenEz mennyire mukodik jol? Nekem tobb mint 3 email cim lenne idealis, csak kerdes hogy igy tuti megjon e a vart email?
-
noorbertt
őstag
Sziasztok,
Szeretném az aktívan használt iCloud fiokomat angol régióra átállítani. Ezt hogyan tudom megcsinalni? Lehet belőle tiltás vagy bármi? Családi csomagot is fizetek, arra lehet kihatással? Gondolok itt 1 angol és a többi magyar iCloud fiók…
-
noorbertt
őstag
válasz
norbertoth #307788 üzenetére
Én a kocsiba használok egy tartót tok nélkül és idáig semmi baja cc 1 hét.
-
noorbertt
őstag
Sziasztok,
próbáltam keresni de nem érzi a késztetést a ph…
Ipone X akkumulátor csere mennyibe kerül kb? HA-n hirdetett szervizek között van ajánlott?
-
noorbertt
őstag
Sziasztok,
táj:
Ac+ megújítása simán ment Revolut kártyával. Igaz angol régiós oldalon csináltam gépen és angol címet adtam meg.
-
noorbertt
őstag
Sziasztok,
icloud e-mail mennyire működik jól Outlook appal?
Az oké hogy jelszót kell neki csinálni, (amúgy az mennyire biztonságos?) de jól működik, nincs probléma ? -
noorbertt
őstag
válasz
BUZZLGHTYR #307402 üzenetére
Tudod kódolni a jegyzetet is és elvileg nem fér hozza senki. Kipróbáltam és nem tudom a kódját
En úgy csinálom hogy simán jelszavakat hozok létre és ha nincs weboldal hozza akkor pl jelszonév.local a weboldal plusz notes részhez adok kulcs szavakat is. Így kereshető.
-
noorbertt
őstag
-
noorbertt
őstag
Nekem ma egy ESR magsafe autos tartó érkezett és mit mondjak nagyon komoly
Kb félek odatenni a telefont úgy magához húzza.
-
noorbertt
őstag
Anyadhogyvan
-
noorbertt
őstag
Edge böngészőt használ valaki iOS alatt?
2 hete androidra vagyok kenyszerulve és elkezdtem ott használni, elég jó és Win alatt is szépen megy minden.. -
noorbertt
őstag
Sziasztok,
“Összes tartalom, beállítás törlése” esetén ha belépek egy másik iPhone-ba akkor minden jön vissza mint ha misem történt volna? (Kivéve banki appok)
Biztonsági mentés bekapcsolva
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Baldur's Gate 3
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Kuponkunyeráló
- Cyberpunk 2077
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Metal topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A32 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Apple iPhone 12 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest