- Mindenki Z Fold7-et akar
- One mobilszolgáltatások
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kbali
nagyúr
válasz
kislaci #275376 üzenetére
Mire használná? A jegyzetek app már tud dokumentumot szkennelni. Ha többmindent akar összefűzni, akkor működik a CamScanner is, az ingyenes verziója.
A scanner mini egyébként szintén ingyenes, appon belül lehet upgrade-elni PRO verzióra, ami tud OCR-t, meg nem vízjeles. -
Buckey
őstag
válasz
kislaci #267690 üzenetére
A 13 nálam melegszik, jobban, mint ahogy én szeretném. És a hűtéssel a töltés is gyorsabb lett. Ha melegszik, a töltést visszaveszi egy bizonyos szintig, ami még nem káros az akkumulátorra és a készülékre.
Indukciós energiaátvitelnél nagyobb a veszteség, ami természetesen hővé alakul, ez egyszerű fizika. Csak annyira nem reklámozzák!
Meg amit én csináltam, az egy ["absztrakt"] műalkotás, de működik, és nekem ez a lényeg. -
Buckey
őstag
-
burgatshow
Topikgazda
válasz
kislaci #267341 üzenetére
A Facebook alkalmazástól elvárjátok, hogy onnan folytassa ahol hagytátok? Vagy a böngészőtől? Esetleg a Messages-től? Na pont itt van a kutya elásva a tárcsázóval, ill. az összes többi gyári alkalmazással. Teljesen jól működik. Megőrzi az állapotát azt a látszatot keltve, hogy ott folytatod amikor előveszed, ahol hagytad. Mert ha egyébként kigyilkolod az alkalmazás választóból, akkor újra megnyitva a kezdőképernyő fog fogadni, nem az ahol hagytad.
Azt felejtitek el állandóan, hogy ezek az eszközök már sokkal inkább számítógépek mint sem hagyományos telefonok. Annak minden előnyével és hátrányával.
-
-
col
addikt
válasz
kislaci #232769 üzenetére
Ha az Optimalizált akkutöltés nem aktiválódik
Az optimalizált töltés csak azokon a helyeken aktiválódik, ahol Ön az ideje nagy részét eltölti, például az otthonában és a munkahelyén. A funkció nem aktiválódik, ha változatosabbak a felhasználói szokásai, például utazások során. Emiatt aktiválni kell néhány helybeállítást ahhoz, hogy aktiválódjon az Optimalizált akkutöltés. A funkcióhoz használt helyadatok közül egyet sem kap meg az Apple.
A következő beállításokat kell aktiválni:
Beállítások > Adatvédelem > Helymeghatározás > Helymeghatározás.
Beállítások > Adatvédelem > Helymeghatározás > Rendszerszolgáltatások > Rendszer testreszabása.
Beállítások > Adatvédelem > Helymeghatározás > Rendszerszolgáltatások > Jelentős helyek > Jelentős helyek.
[link]
Nekem ezek mind be lettek állítva, de mégsem működik -
Dany007
veterán
válasz
kislaci #232190 üzenetére
De mi ebben az ellentmondás. Igen van nálam mindkettő. Bőven elfér telefon is meg a kártya is egy 0,5mm vtg papírtokban. Ennyi.
Csak nem értem itt a vergődést, ami megy hónapok óta a maszk meg a faceID-s fizetés kapcsán. Előkapom a kártyát és odaérintem. Ennyi. És akkor nincs ez a hepaj a maszk miatt.
Arra céloztam még, hogy ha elhagyod / ellopják az minden esetben szívás. Oda kell figyelni. Nekem az elmúlt húsz évben nem lopták el semmimet se. Nem olyan gyakori eset az, hogy most emiatt kizárólag a maszkos időszakban ne lehetne visszatérni a kártyás, érintéses fizetésre a telefon helyett, ideiglenesen... -
Razzul
őstag
válasz
kislaci #231892 üzenetére
Ha iPhonehoz és AppleTV-hez használnád, használnátok akkor nem igazán van min gondolkodni vagy vívódni. PS4 vagy Xbox One S bluetooth kontroller ami garantáltan működik, ezek közül az Microsoft eszköze az ajánlottabb, jelenleg a legolcsóbb értelmes eszköz. PC-hez kontrollert keresőknek is nagyon nagy arányban az Xbox kontrollert ajánlják, a Sony kontrollerrel előfordulhatnak latency, válaszidő problémák ha nem Playstationnel használod.
-
válasz
kislaci #226945 üzenetére
Szellőzőrácsos!Azért az nem mindegy!
Az mk3 focusban függőleges a 2 középső szellőzőrács ezért azon nem annyira áll stabilan semmi ilyen tartó.
Nekem egy Spigen Kuel belapattintós “félautomata” tartóm van a cd nyílásban,na oda nem fúj a klíma.Szüleim SX4ében jó,ott telibe kapja a hideget mágneses tartón minden teló. -
catroot
veterán
válasz
kislaci #226590 üzenetére
Pedig simán ki lehet tenni pakliba Parancsok widget-et.
más: kezd néha már a hajam kihullani attól, hogy most ki akartam tenni egy widget-et egy külön lapra, erre a már meglévő oldalamat totál szétcseszte (darabolta) a widget, amit éppen áthúztam.
ez irtó kretén módon van megoldva. -
válasz
kislaci #225239 üzenetére
Ezzel én is szenvedek.
Édesanyám kapott kezdő okostelónak egy régi SE-t,de az ő számánál egyik iphone-os családtagnál/ismerősnél se jelzi ki az opciókat.Imessage megy,ha hívott facetimeon visszatudom hívni.Ő látja a facetime opciót a szifonosok számánál.
Végig néztem és próbáltam már mindent,de nem lettem beljebb.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Könyvajánló
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Autós topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3020, 91% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Asus ROG X13 Flow 2in1 Touch WUXGA 120Hz Ryzen9 5900HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest