- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Mit tudunk a Pitaka márkáról, és milyenek a kiegészítőik?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mobvoi TicWatch Atlas - üzemidő ultra
- Macrodroid
- Három új Moto G mutatkozott be
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
hitchins
őstag
Koszi a valaszokat.
Regen volt iphoneom ugy remlett valahogy lehetett, de ezek szerint akkor rosszul emlekeztem. -
batai15
félisten
Most mondjam azt hogy Androidon bezzeg ezt is lehet ? csak a régi idők emlékére
-
dud998
őstag
-
hitchins
őstag
Iphoneos ismerosomnek szeretnek nemi segitseget. A zarkepernyon felirat (ora) szinet hogyan lehet megvaltoztatni?
-
-
zeus_2k14
senior tag
Üdv.
Off vagy nem OFF , én nem teszem OFF-ba . A kérdésem a következő..
Adott egy iPhone 7 , amelyen jelenleg IOS 11.4.1 fut. Érdemes lefrissíteni a telót? Vagy maradjon így? A következő frissítés amit kiodobott az a IOS 12.3.Köszönöm !
-
senior tag
Valaki szokta nézni a Twitter-t hogy mi megy az iOS 13-val kapcsolatosan ? Egyszerűen őrületes ami ott folyik ezzel kapcsolatosan....
PSN: KalacskepuXY
-
nagyúr
-
batai15
félisten
válasz joey04 #200277 üzenetére
Nem rajtad múlik hogy mikor nézek be ide :)
Tényleg csak érdeklődni jöttem :)
Galaxys80 : ahogy mondjátok,ne személyeskedjunk, és egyelőre nem csináltam ,és nem is szándékozom semmit , úgy hogy hátrébb az agarakkal .
De amúgy pont az ilyen beszólások miatt nem kell csodálkozni hogy én is hogy reagálok .szóval meg egyszer ,más is magába nézhetne néha.
És ameddig normális keretek között írok ide ,addig meg pláne hogy nincs joga senkinek a moderátoron kívül hogy ki tiltson ,de ő is csak indokolt esetben .
Amúgy simán lehetne velem is jókat beszélgetni, csak olyan hangnemben kell .
És tényleg ,nem járok már trollkodni apple topikba ,csak akkor megyek be ha kérdésem van .[ Szerkesztve ]
-
Nescafé
őstag
Ios 12.3 now avaliable
iPhone 15 Pro , IOS 18.2 , Fénix 7 Pro Solar, PS5 Pro
-
törölt tag
válasz galaxys80 #200272 üzenetére
Sok életszerűtlen törvényünk egyike, hogy nincs összeghatár. Ha találok egy ezrest a járdán és senki sehol, akkor ne kelljen már törvény szerint jegyzőnél vagy rendőrségen leadni időt pazarolva és felesleges papírmunkát csinálni és várni 3 hónap múlva lehet a megtalálóé, amennyiben nem jelentkezik a tulaj ami szintén életszerűtlen hogyan bizonyítod a te ezresed volt? Szintén életszerűtlen 50 ezer alatt szabálysértés ha nem adom le a talált ezer forintot 8 napon belül, felette akár 1 év jobb azt mondani két helyen találtál 25 ezret Ne essen ugyanolyan hatály alá egy ezres mintha százezret nem adnék le ami tényleg hiányzik a pórul járt tulajdonosnak. Húzzanak egy határt X összeg alatt így járás esete, X összeg felett le kell adni, ennyi. Telefont ha könnyű kideríteni a gazdáját sima ügy visszajuttatni vagy leadni rendőrségen, vagy az adott intézményben ahol találtam, ez egyszerű. Amikor egy sálat találtam novemberben odakötöttem közeli kerítésre két hónap múlva is ott volt elvittem leadni jótékonyságiba. Fogalmam sincs ez törvényes így, vagy bűnöző lettem és oda a 100% becsületem pokolba kerülök?
-
galaxys80
veterán
válasz galaxys80 #200270 üzenetére
És hogy azonosítod a tulajdonosát, a tulajdonos pedig mivel igazolja tulajdonjogát?
Ez már nem a mi dolgunk. Add le a rendőrségen a többi az ő dolguk. Mert ugye a közelmúlt hsz-eiből az jött le, hogy itt erkölcsileg mindenki patyolat tiszta.
Attól, hogy valószínűleg nem lesz meg az eredeti tulaj még nem a megtalálóé a pénz. Mert, ha már másokat kioktatunk, hogy mit kellett volna tennie, akkor nekünk is 100%-ig becsületesnek kell lennünk. Vagy rosszul gondolom? -
sutyesz96
őstag
válasz galaxys80 #200270 üzenetére
És hogy azonosítod a tulajdonosát, a tulajdonos pedig mivel igazolja tulajdonjogát?
wajk: azért ha picit belegondolsz, akkor talán a személyeskedésen túl érdemi dolgot is hozzá lehet tenni a mondandómhoz..
[ Szerkesztve ]
No matter what, you keep finding something to fight for.
-
Wajk
addikt
válasz galaxys80 #200267 üzenetére
nem arra gondoltam, hogy akkor az az övé, Tisztában vagyok a PTK-val. Kategória alatt azt gondoltam, ha találsz egy telefont annak azért sokkal könyebb kideríteni a gazdáját.
A korábban említettnek kód sem kellett a belépéshez (akármelyik szám tárcsázása), de ha lenne is rajta lock, valószínűleg órákon belül hívja majd a gazdája és akkor fel tudod venni, hogy segíts visszajuttatni.
ezért nem egy kategória szerintem a talált pénzzel.
iPhone 13 Mini 256GB | RT-AC65P - SWRT B5.1.7 - M3 2TB
-
veterán
-
sutyesz96
őstag
válasz szabogabor10 #200131 üzenetére
És ha valaki talál az utcán egy eldobott tízezrest?
No matter what, you keep finding something to fight for.
-
törölt tag
válasz galaxys80 #200255 üzenetére
Sziasztok!
SE kijelző jobb felső sarka sajnos kicsit elvált a keretétől. Egyelőre nem vészes a dolog, de nem szeretném, ha tovább romlana a dolog. Apple véletlenül nem cseréli/javítja ezt a hibát gari lejárta után is? (hisz lehet akár egy felpúposodó akksitól is, habár szerintem itt nem ez lesz a helyzet)
Van valakinek tapasztalata, mennyi lehet kb egy ilyen ilyen javítás?Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
válasz galaxys80 #200255 üzenetére
mondom én baj van ,mi az hogy non stop ?
Tegnap írtam a 6s topikba ,meg ma ide. Keresd meg ,utána meg látod. Ennek ellenére mit kapok hogy non stop tolom , ráadásul terméket sem fikaztam de bele kell képzelni valamit csak hogy be tudjuk szólni.,tényleg nem tudom ilyenkor mit mondjak :)
De engedjük el a témát,ne akard generálni te se ,és én sem a feszkot[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
válasz Tibee86 #200253 üzenetére
Hát hidd el kölcsönös a szimpátia 🙂 mondjuk nagyon rég voltam apple topikban,nem értem miről beszélsz amúgy.szoval nagyon benéztél valamit ,regen le szaltam már arról hogy utálom az applet , toljára talán akkor voltam iPhone topikba mikor se -m volt arról viszont jó emlékek vannak .
Egyébként is ,néha látni kellene nem csak nekem a szálkát sajátomba , hanem másnak is. Megyek mielőtt feszo képződik ,köszi neked is a segítséget .
[ Szerkesztve ]
-
Tibee86
nagyúr
válasz batai15 #200252 üzenetére
A “kolléga” stílusa irányodba teljesen direkt, a korábbi topikokban való válaszaid és egyéb megnyilvánulásaid után amiket folyamatosan hangoztatsz az apple felhasználókról mindenhol.
De engedjük el, nekem egy ~60 ezer forintos telefon van a zsebemben, nem is értem miért állok veled szóba.[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
válasz #77646080 #200251 üzenetére
Várjál nézem amit írtál ,nem néztem a topikot .
Szerkesztve . Szóval , aláírom hogy te eseted annyiban más hogy valóban nem tudtad ahogy kifejted ,bár most is azt írom hogy a körülmény körülmény, kellő pontossággal meg határoztam hogy mit szeretnék , még ha nem is voltam jogilag pontos , lehetett tudni mit szeretnék .
Viszont , kolléga stílusa jogos. Nem tény közlés,hanem egy szó ignorálása által teljesen máshogy nézett ki a dolog ,és maga a komment stílusa mint egyébként .
Ez esetben tény közlés helyett inkább le kezelés történt meg. Amúgy ne értsd félre ,nincs bajom senkivel , de van pár ismerős ők csak erősítik bennem a dolgot,de ezzel senkit nem akarok meg sérteni,meg kaptam a szükséges infókat ,amit köszönök mindenkinek ,és nem kívánok tovább itt maradni .[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz batai15 #200250 üzenetére
Tegnap sem volt rá okod, hogy személyeskedj velem (a 6S topikban meg is írtam miért nem volt korrekt, ahogy másokkal beszélsz), ma sincs igazad. Ám ez nem ide tartozik. Egyszer be fogod látni - talán - hogy a lekezelés és a tények közlése nem egyenlőek egymással. Beleragadtál abba, hogy aki Apple-t használ, az sznob és lekezelő stb., pedig tévedésben vagy. Ám erre felesleges több szót vesztegetni; ha érted, OK, ha nem, az sem zavar.
-
batai15
félisten
válasz Tibee86 #200247 üzenetére
Nem ,de ne csodalkozz ha ilyen stílusban kezded a dolgot ,pont tegnap mondtam egyik srácnak hogy ez valami user betegség apple körben hogy ilyen furcsa ,és lekezelő stílusban ír sok ember, mindig azt szoktam mondani ahogy velem beszélnek,csak hasonlóan reflektálok,tudom sok embernek rosszul esik hogyha vissza kapják ugyan ezt.
No lényeg hogy akkor idejét múltak ismereteink.
Mondjuk az alany egy 6s , elgondolkodunk rajta hogy le cseréljük .
Buta telefont tartottunk erre az esetre se mivel sose használtuk anno ,és mikor kelett volna addigra behalt .[ Szerkesztve ]
-
Szabi®
addikt
válasz Cyberbeni #200231 üzenetére
Film vágás lenne,filmnézés,kis facebok stb,,,Nah meg ha megy rajta a civilization 6 Imac lenne a jó,de sajnos nem vagyok helyhez kötve.Sokat utazom,igy kellene egy bika gép,ami minöségi,könnyű és erős,már rágóta Iphone vonalon mozgok és gondoltam bővitem az apple repertoárt,nincs bajom a windowsal,de már annyi mindenem ablakos volt
[ Szerkesztve ]
-
dptrsk
addikt
válasz batai15 #200242 üzenetére
Régen volt cserekészülék, amikor még nem volt 2-3ezer forintért butatelefon, ami arra az 1 hétre kisegít.
Ha te egy teljesértékű backup készüléket akarsz, az lehet most is drága, de régen nem volt olcsóbb alternatíva.Mosni/hűteni/TV-t nézni is máshol lehet csak, ha nincs tartalék darabod...
-
batai15
félisten
válasz Tibee86 #200243 üzenetére
Odáig sikerült eljutni a nagy sznobizmus közepette hogy," régebben"?
Az hogy most hogy van nem néztem,viszont eléggé szép húzás. Mindegy meg veszem a legolcsóbb buta telefont erre a célra ,úgy néz ki már nincs más lehetőség .halistennek nem sűrűn kelett igénybe venni a szervizt,így nem vagyok napra kész .
german-td
Akkor jól emlékszem köszi . Veszek valami olcsó buta telefont erre az esetre.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz batai15 #200242 üzenetére
Így igaz, korábban működött ez a rendszer - volt csere eszköz. Mára változott a helyzet. Akkoriban is csak adható volt, nem pedig járandósság.
Több megoldás is létezik: a javítás idejére vásárolsz egy olcsó alaptelefont (névjegyekhez, e-mail-hez azzal hozzáférsz addig), vagy tartalék telefonnak megtartasz egy korábbi eszközt (én ezt választottam), vagy kölcsön kérsz egyet. Igen, ez utóbbi macerás, elismerem. Nem jó egy lábon állni (értsd: csak egy telefont tartani), mert manapság már nincs csere eszköz, magadnak kell megoldani.
[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
Sziasztok, telokomos iphone hol adható le javításra Szabolcs megye környékén ?
-
SoldierL
senior tag
Sziasztok egyik nap sikereült csinálnom a kemera “Pano” részével egy 360 fokos képet. Azóta nem tudok újra ilyen fotót csinálni. Csak egy sima csíkban van kép középen. Tudnátok segíteni, hogy tudnám ezt a funkciót ujra előhozni?
-
H0r1
tag
válasz namenlos #200193 üzenetére
Szia! Ez melyik app? Smartbankot használom napi rendszerességgel és nekem is ez az egyik legnagyobb bakon az OTP-vel hogy a -hitelkártya- költés követhetetlen. A betéti persze követhető. Raiffeisen esetében azonnal megjelenik a tétel az appba hétvégén is. Az nagy plusz de én is OTP-nél maradok
-
devilzero
tag
Sziasztok!
Naptárral kapcsolatos problémám van. Egyszerűen már minden fórumot felkutattam, de nem találok rá, hogy hogyan lehetne életre bírni a következő funkciót: ha kapok egy naptár-os meghívót, akkor nem kapok értesítőt. Addig sikerült jutni, hogy e-mailt kapok róla, de felvinni a naptárba nem tudom teljes egészében, mert ha beimportálom, akkor a küldője nem megbízható (holott egy kontaktban szereplő személytől kapom). Valaki találkozott már hasonló problémával? Hogyan oldotta meg?
Amiket már próbáltam:
- icloud ki-bejelentkezés
- telefon újrarakása
- calendar szinkron megszűntetése, majd visszakapcsolása
- icloud.com-on történő beállítások áttekintése
Köszi! -
Szabi®
addikt
Srácok lehet egy pár buta kérdésem ? Macbook Air böl van 15" ? Melyik macbook Air érdemes venni ? Van aki azt mondja hogy a 2018-asnak gyengébb a gpuja mint az elözö évi szériának Én a 2018-as mellett voksolok,ebböl milyen verziók vannak ? Mármint hárdverileg ? nagyon nem vagyok képben Van ugye a 13"-os ,ez nagyon kicsi élőben ? Akarok egy megbizható laptopot,ami vékony,könnyű és gyors,igy jött az ötlet.
-
veterán
-
bylow
senior tag
válasz TheBikerider #200221 üzenetére
Értem, Köszi!
Gondolom akkor válogatod a telefonon hogy mit töltesz fel a Icloudba.Ja és milyen formátumban lesz letöltve a gépedre? Választható, vagy valami fix?
[ Szerkesztve ]
ByLow #
-
veterán
-
bylow
senior tag
válasz TheBikerider #200219 üzenetére
Szóval plusz fizetett tárhelyed van , és el fér ott az összes videód, fotód?
ByLow #
-
veterán
-
bylow
senior tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy mostanság ki-ki hogy an és miként milyen formátumba menti a videókat PC-re.Én most Syncios-al tettem, és automatikusan konvertálta ugye MOV-ra. Ugy veszem észre hogy ez nem igazán jó, mert a leg több lejátszó vagy "szaggatva, nyújtva" jeleníti meg, vagy csak a hangot de képet nem.
A VLC az egyetlen jelenleg ami rendesen játssza.
Ezt a MOV-ot gondolom a TV sem játssza le külső HDD-ről.
Syncios-al át lehet konvertálni Mp4-re de akkor már több adat is el vész a videóról amire nekem esetleg később szükségem lenne. (pl:felvétel dátuma)Szóval kérdésem: Ki mivel és hogy an csinálja ezeket a mentéseket leg egyszerűbben?
Előre is köszi a válaszokat!ByLow #
-
-
zeus_2k14
senior tag
válasz sethi #200208 üzenetére
Köszi , de lehet nem szellőző rácsos lesz , mert nem tudom akkor bele rakni az ital tartóba a flakont ...
Ezért lehet veszek olyat, amit fel tudok ragasztani a műszerfalra, csak azzal meg össze cseszem a műszerfalat, nem tudom, hogy ha később le szedem róla , akkor ott marad e a nyoma..
-
Szabi®
addikt
.prc kiterjesztést mivel tudok megnyitni Iphone-on ? És esetleg free app,,,nah meg a mobi kiterjesztést.Köszi
-
zeus_2k14
senior tag
Üdv.
Adott egy iPhone 7 , Pitaka mágneses tokkal. Rendeltem hozzá mágneses tartót , olyat, amit a szellőzőbe bele tudok rakni. Hát nem jött össze, mivel nem fér bele a rács-ba, mivel a szélessége nagyobb, mint a rácsba a tagok közötti távolság.
Olyan kérdésem lenne, hogy tudnátok ajánlani egy tartót, olyat, ami mágneses és a szellőzőbe bele tudom rakni és meg is fogja a telefont , hogy onnan le ne essen, tehát úgymond "erős" legyen.
Bármilyen külföldi link is jó.
Le is fényképeztem , lemértem ,hogy mekkora kellene .
[Tagok közötti távolság - szélesség]
[Tagok közötti távolság - magasság]
Köszönöm
UI : Azért is itt kérdem, mert hátha találkozott már valaki ezzel a problémával, illetve nem akarok össze vissza rendelgetni..
-
aujjobba
addikt
válasz kleinguru #200200 üzenetére
Erste-nél se látszik ez a netbankon/mobilbankon, csak maga a foglalás és az összeg, dátum.
De legalább az SMS-ben ott van.Takaréknál meg semmi nem látszik a kártyás tranzakció könyveléséig, csak annyi hogy a számlán az "Egyenleg" és a "Fedezet" nem ugyanannyi
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold 4, fekete, 12/256 DS, 2025.10.03-ig garis
- Iphone x
- IPhone 15 Pro max 256 gyári független hibátlan 2027.01.02. Apple jótállás névre szóló számla
- Apple iPhone 15 Pro , Blue Titanium , Usa ( eSim ) modell, kártyafüggetlen
- Apple iPhone 14 Plus, Blue, makulátlan, 128Gb, garanciális, független
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest