- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
Elvileg már van fix aksi % kijelzés legújabb iOS-be, viszont 13 Mininél nem elérhető ez az opció, ott nem rakták bele?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
markknight #271289 üzenetére
Hol lehet azt állîtani?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
markknight #271284 üzenetére
Pont akartak kérdezni ezt nem lehet e felülre varázsolni, mert nem találtam, valamint az óra a kijelzőn is elég fosul néz ki nekem, azt se lehet változtatni?
-
B-L-A-C-K
titán
-
B-L-A-C-K
titán
Van egy nem nagy dolog, de idegesít:
A fotókat sose mentettem iCloud-ba, most valamiért be volt kapcsolva, kikapcsoltam, csak telefonon vannak a képek. Viszont a Fotók -> albumoknál az előnézeti kép homályos (értem ezt előzmények, kedvencek kis ablakban). Régen mindig éles volt, másik telefonon szintén. Ha belépek és megnézem a képet ott teljesen okés, tovább küldve méretben is teljes, csak így előnézetben nem olyan. Idegesít.
5let?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
anderledani #243788 üzenetére
Céges, nem tudok belépni...
-
B-L-A-C-K
titán
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
CharlieDrop #243764 üzenetére
Korlátlan.
(#243765) Sefter: Fizikaival semmi gond, ott megy normálisan.
-
B-L-A-C-K
titán
Adott egy 12 mini, van benne 2 sim egy vodás fizikai, és egy T-s virtuàlis. Eddig semmi baja nem volt most 1-2 napja a virtuálison nincs mobilnet, hivás oké-oda vissza, de mobiladat nincs, kiirja 3-4G, de nem tölt be semmi…
Amiket csináltam rajta:
- Virtuális sim kikapcsolás majd be
- Telefon kikapcs
- Telefon hard resettel újraindít
- Hálózati beállítások alaphelyzetbe visszaállításaSemmi nem segített, 5let?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
#04441088 #240597 üzenetére
Szilikon tokoknál nincs sok difi, vagyis persze ott is van, de nem annyi hogy 5-6x többe kerüljön. Bőrnél viszont van, pl hogy nem eredeti bőr az alis, és már a fogásán és az illatán is észreveszed, ami nekem sokat számít ha a minőséget nézzük.
ittakary:
Ebbe is van körbe egy fém lap...
Igen, eMagnál mini bőrre volt 2 ezer akció, meg volt egy 5 ezres kuponom, így 17 890Ft volt postával.
-
B-L-A-C-K
titán
Na lecseréltem a 12 Minin a Pitaka tokot, gyári Apple bőrtokra. Pitaka tokokat használok már évek óta, szerintem az egyik legjobb tok, viszont sajnos egy elég nagyot esett a telefon aszfaltra vele, és ahol nem védte a keretet, ott körbe szépen lejött a festék...Ez persze nem a tok hibája, mert nem ekkora esésekre tervezték, de éreztem itt az ideje lecseréljem.
Évekkel ezelőtt volt pár bőrtokom, azóta az anyaga kicsit megváltozott, keményebb valamivel, más a tapintása, de ugyan olyan minőségi.
Ami pozitívum, említve lett a 12/12Pro szériánál nem fogja jól a Pitaka autós tartóval a bőrtokot, na Mini esetében ez atom stabil. Valamint a MagSafe töltővel sokkal kompatibilisabb, elsőre beveszi a töltést, sajnos Pitaka toknál ez nem volt elmondható, volt hogy harmadjára vette be, meg nagyon pontosan kellett ráhelyezni. Barna és fekete színben gondolkodtam, a barna sajnos világosabb mint a régebbi gyári bőrtokok, és egy youtube videót látva, nem is kopik olyan patinásan, hanem gusztustalan az egész, így feketére esett a választás. Amit hátránynak érzek az az ára, mert 24 ezerért azért vicc, de lenyeltem... -
B-L-A-C-K
titán
válasz
sethi #240571 üzenetére
Ez milyen 12 széria? Nekem mini van lehet oda elég lehet...
Én évek óta pitaka tokot használtam, csak most kapott egy nagyobb esést, és ahol nem védte a keretet ott szépen lejött a festék, tudom nem a tok hibája mert azért nagyobb esések ellen értelemszerűen nem véd, de ezért most gondoltam valami masszívabb tokot keresek.
-
B-L-A-C-K
titán
Az új fajta gyári bőrtokok iPhone 12 szériánál nem tudjátok rátapadnak a mágneses autós tartókra?
-
B-L-A-C-K
titán
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
telefonmágus #229753 üzenetére
Újat sose vennék, ez használtan patika állapotban már ~150 ezer sport szíjjal (új ~300e), és nem látom értelmét hogy S4-nél jobb kellene, elhanyagolható az S5 és az S6 különbsége.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
TheBikerider #229684 üzenetére
10ből 1nek nem jön be kb. A maszk az tény most bekavar, de ne ezt vegyük alapul azért. Fizetéshez én Apple Watch-t használok, sokkal kényelmesebb, elő se kell venni ugye a telefont hozzá.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
TheBikerider #229679 üzenetére
Próbáltad már hosszútávon?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
davidkiss90 #229672 üzenetére
Miért nem veszel egy használt XS-t? Nekem jelenleg XS-em van, szerintem használtan ár/érték arányban jelenleg a legjobb.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
lypen99 #229658 üzenetére
Nekem a legjobb méret még az i6-i8 volt, azóta kénytelen voltam venni nagyobb telefonokat, mint az X-XS-11Pro, azok se rosszak, de az igazi méret amit említettem. Most a mini-ben kapni fogok egy kicsivel kisebb méretet mint egy i8, cserébe nagyobb kijelzővel, erős hardverrel, jó kamerával, Face ID-vel, szóval nekem egyértelmű a mini a befutó.
-
B-L-A-C-K
titán
Eddig nem volt oda az aranyért, de így videón nézve nagyon szép.
-
B-L-A-C-K
titán
-
B-L-A-C-K
titán
-
B-L-A-C-K
titán
Ez is úgy veri szét a telefont hogy körbe karcolja előtte azt egészet, kivéve ami a legjobban érdekjelt volna a kijelzőt nem...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Dany007 #228887 üzenetére
Kb 5 év alatt 100 telefonnàl 3-5nél buktam, mindig használtan vettem jó áron, és vagy pluszban adtam el, vagy hasonló áron. Ezzel az XS-el fogok most bukni mert régen vettem 11hónapja, de akkor is ár alatt, iStyle-os magánszemélyes 200volt. Illetve mivel már lenyugodtam és nem csereberélek, ezzel a minivel is bukok majd, mivel teljes áron veszem egyből, de màr nem érdekel, ha bejön úgyis meglesz minimum 1 évig.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Tibiajax #228881 üzenetére
Ne legyek függő, volt olyan időszak 1 évben kb 20 iPhone-m mind saját használatban, csak meguntam 1 hét alatt, más típust vettem, más színben...Most volt egy kis kitérő 11Pro-val pár hétig volt meg megjelenéskor, előtte is utána is XS-volt, azaz már nagyon rég megvan hozzám mértem, szóval engedelmeddel kicsit ráfüggenék már az újra.
sylex1 Sorry összekevertem, XS-ben ezt szeretem még viszont én is.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
syIex #228877 üzenetére
Akinek nagy volt eddig is, általában nem mennek vissza a kisebbre, én viszont mindig is mondtam az 6-8-as széria mérete volt az egyik legjobb, sokat mászkálok, sokkal kényelmesebb, meg lapát kezem sincs, de persze kinek mi.
Érdekes hogy a 3D Touch-t visszasírod, szerintem annál a Face ID sokkal jobb és gyorsabb, mondjuk tény hogy mostanában nem előnyös hogy maszkban nem ismer fel.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
ILLDisPozed #228835 üzenetére
Ezt is olvastam már, mondjuk olyan kicsi az eltérés, hogy észre se veszed, szóval lényegtelen az egész ki mit kapott.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
tothjozsi96 #228829 üzenetére
Én amúgy sem látom értelmét az 5G-nek, nem telefonon torrentezek hogy lényeges legyen.
-
B-L-A-C-K
titán
Töltő téma, mivel nem adnak hozzá adaptert, én a szokásos módon fogom tölteni ahogy évek óta, vagyis 12W-os iPad adapter és csókolom.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
tothjozsi96 #228728 üzenetére
Nekem egyikkel se volt semmi baj, pedig a mostanit már elég rég használom.
De nincs ezzel semmi baj, mindenki azt vegye ami neki tetszik, én csak a tapasztalatomat osztom meg nekem mi vált be a legjobban, úgy hogy gyári bőr, szilikon, 80 féla más tokom volt eddig.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
tothjozsi96 #228721 üzenetére
Ilyen alapon a gyári bőrtok se véd alul, de éppen ezért mondtam a pitaka tokhoz is kell egy filléres keret fólia és kész.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
lugosi #228717 üzenetére
Én nem szeretem az üvegfóliájukat, vastag és nem volt teljes keretes. Most a minire rendeltem egy NILLKIN AMAZING H + PRO üveget (0.2mm), kíváncsi vagyok milyen lesz.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
David75 #228706 üzenetére
Én sokszor ejtettem le, semmi baja nem lett. Persze ha földhöz vágod nem elég, de ennek a toknak nem is az a feladata hogy bomba biztos legyen, hanem igényes, minőségi, nem ront a telefon kinézetén, és véd is azért, valamint ha vezetsz hasznos lehet, mert mágneses autós tartóra rámegy, mivel van beleépítve egy fém lap. Évekkel ezelőtt kicsit parasztvakításnak véltem, meg drágának találtam, de miután megvettem az elsőt, éreztem ez az a tok ami a számomra a legmegfelelőbb, na azóta csak ilyenem van. Asszony is most kapott egy 11-est neki is ilyet vettem rá.
Annyi hogy ugye elől hátul nem védi teljesen, azaz ha zsebedbe rakod pl apróhoz vagy kulcshoz karcolhatja, én erre keretfóliával védtem, azaz keretfóliával rakom fel.Ja és én is most a kék feketét rendeltem, az új szín, szerintem is brutál jól néz ki, remélem élőben is az lesz.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
lugosi #228695 üzenetére
Én ha megfogom a felső részeket XS-nél se érem már el kényelmesen, a 6-8-as széria volt a legjobb, 5-ös már túl kicsi, de így hogy kapunk most egy 6-ostól egy kicsit kisebb készüléket nagyobb kijelzővel szerintem nekem nincs jobb. Azt hittem LCD-vel jön meg nagyon le lesz butítva prohoz képest, de hogy az OLED-et is megkapta, és teljesítményben is ott van, így nekem ez lesz már biztos.
MAX szerintem egy tabletet simán kiválthat, csak zsebben nem kényelmes már, de persze kinek mi.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Tibiajax #228663 üzenetére
+(#228659) Gsx-rr
Nem egészen, a 12 Pro vs 12 Pro Max kamerában csak annyiban tér el hogy szenzormozgatásos optikai stabilizálás kapott a pro max, másban minden ugyan az.
A 12 vs 12 pro között meg a pro ban van RAW fotózási lehetőség, 4x zoom, 10x digitális Zoom (simába csak 2x, és 5x digitális), éjszakai módban tudsz Porté képet lőni, LiDAR-szkenner segítségével (simába nem, mert nincs benne ilyen), ugye nincs telefotókamra a simában. Illetve HDR videót simában 30fps-sel tudsz felvenni a Proban meg 60.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
burgatshow #228657 üzenetére
Kamerában a Pro is csak este jobb.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Luck Dragon #228643 üzenetére
Ez így oké, de nekem az lenne a lényeg ha a minit elő lehet rendelni és egyből meg is rendelem ahogy lehet akkor apple oldaláról 1 hét múlva megkapom, viszont iStyle oldaláról nem tájékoztat arról hogy 1 hét vagy 3-4 hét egyből...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
syIex #228632 üzenetére
Én a mini-t akarom megrendelni onnan, de nem tudom mi a biztosíték arra hogy megveszem, és meg is kapom 1 héten belül ha egyből berendelem, vagy akinek gondolják annak adják oda hamarabb ami első körben jön. Apple.hu-n ha azt írják 5-7 nap azt meg is kapod azon belül..
-
B-L-A-C-K
titán
Istyle-nél aki rendel honnan tudja mikor kapja meg? Mert ott szállítási időt nem írnak mint apple.hu-n.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
tothjozsi96 #228503 üzenetére
Régen volt minden de évek óta csak pitaka már, szeretem a fogását, meg az autós tartóra csak rácuppan és kész. Amúgy kell alá rakni egy sima fél dolláros fóliát és kész.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Razzul #228500 üzenetére
Igen kurv@ jó...Csörgött most is a telefonom, Viberen látom hív Béla..
- Szia Béciii
- Kriszti vagyok...
- Ja Béla telefonjáról hívtál?
- Nem az enyémről...tothjozsi96: Telefont még semmi, majd minit fogok ha lehet rendelni, Pitaka tokot már viszont megrendeltem a sötétkék-feketét, nagyon tetszik.
-
B-L-A-C-K
titán
Többször tapasztaltam frissítés óta, ha pl viberen/facebook-on beszéltem valakivel hang/videó alapú hívással, és utána rá hívnak simán telefonon, nem a hívó fél jelenik meg rendes telefonhívással, hanem akivel utoljára beszéltem viberen/favebookon? Ez mi a túrónak van?
-
B-L-A-C-K
titán
Rendeltem a leendő új készülékhez Pitaka tokot, a hivatalos oldalon már minden készülékhez van tok több színben, ingyen küldik ki, és 3-7 munkanapon belül itt van, illetve van 10%-os kupon kódom ha valaki rendelne HELLOPITAKA
-
B-L-A-C-K
titán
Sos kérdés, iPad-en hogy tudok könyveket megosztani, pl amit az illető emailben kapott, és letöltött a könyvekbe? Ha rámegyek a megosztasra csak a könyv címét küldi el...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
pecccccccca #214310 üzenetére
Nem tok, fólia -> kemény ~300ft
-
B-L-A-C-K
titán
Gondolom very old, de most nézem megy a vodánál a VoLTE.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung galaxy S22
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen 12 Hónap Garancia 0 perces készülék
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop 3 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest