- One mobilszolgáltatások
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
formula01
senior tag
-
tuzpenge
őstag
válasz
btudos #325987 üzenetére
Ezért volt szerintem jó megoldás az hogy szolgáltató záras telefonok voltak. Tudom itt mindenki azt mondja hogy végre már elhagyták ezt a hülyeséget, meg blabla, de ott nem tudtak átb@szni...hiába állította az eladó hogy független, betettél 2 különböző simet és egyből tudtad hogy az e vagy valami szolgáltatói verzió...Aki függetlent akar az vegyen független helyről, de ma már hogy a voda kivételével a T is és a Yettel is függetlenül adja, bárki bármikor átb@szható...és x idő múlva meg pislog hogy mi a szitu..ÉS ha az eladó nem mondja hogy szolgáltatótól van akkor nem is fogod megtudni csak ha tiltják...
-
gzbotii
nagyúr
válasz
btudos #244203 üzenetére
+Tesco Value, Szabi®
Lehet akkor várok az iPhone 13 bejelentéséig, és ha lennebb megy kicsit az ára a 11-nek, akkor az lesz. A 150.000 lélektani határt nem szívesen lépném túl jelentősen...
Igazából nem sürgős a csere, jelenleg egy Redmi Note 9 Prot használok, 5 hónapos készülék. Csak iPad és Mac mellé gondoltam jöhetne egy iPhone újra. Előtte iPhone 7-esem volt, amivel teljesítményben teljesen meg voltam elégedve (Messenger, Slack, YT), csak a kijelző volt kicsi (YT). -
swoody
senior tag
válasz
btudos #244007 üzenetére
Hat valszeg az lesz, de nem hiszem el, hogy egy vezeto nem szol nekik, hogy jo lenne ezt megoldani…. Valszeg ha itt parunknak rossz volt masnak is.
Szerencsere megoldodott minden oldalnal a privat bongeszessel valo hasznalat.
lugosi: #244010: ez nekem valamiert hianyzik, nincs ilyen opcio. Kapok egy ures weblapot, csak privatnal volt valasztasi lehetoseg.
-
FіkuszKukіsz
őstag
válasz
btudos #244007 üzenetére
Megnéztem a fundamenta oldalát. Pont, hogy jó a tanúsítványa, Netlock adta ki. Alapból gond szokott velük lenni, iOS-en, MacOs-en de még a Linuxokon is. Megnéztem iOS-en valóban hibásnak jelzi, valszeg hiányzik a hozzátartozó fő tanúsítvány, ez esetben a Class Gold, de ez inkább op.rendszer hibának tűnik.
-
atala
addikt
válasz
btudos #241466 üzenetére
Köszi, közben sikerült. Töröltem nála a 6S-t, kijelentkeztem,és csináltam egy visszaállítást.
Magamnak meg léte hoztam egy új apple ID-t.
Csak pár hétig, max egy hónapig lesz nálam, amíg meg nem veszem az i11-et. Addig szokom a rendszert. Eddig androidos voltam.
Már most van egy pár kérdésem, majd össze szedem, meg előtte rákeresek a topicban, háta volt már. -
CrAzY88
aktív tag
-
oroszlanbp
csendes tag
válasz
btudos #232092 üzenetére
Köszönöm,kipróbáljuk!Bár az első lépés már megtörtént,látta az itunes a készüléket is és le is töltötte a szoftvert,de miután letöltötte,nem történt semmi,nem is lépett tovább!Az elmondása alapján törölte a fiókjából a készüléket!Lehet hogy az a baj hogy az ő ituns-ba lépve csináltam?
Az ő itunes-ba lépjek vagy a sajátba? -
feddel
senior tag
válasz
btudos #232035 üzenetére
Kiteszem az ablakba az iMac-et
Bocsi, MacBook Air lesz, az új. iPad sajnos kiesett amiatt hogy nem lehet több felhasználót létrehozni.
Végül holnap úgy fogok szövegszerkeszteni, hogy iPhone + iMac BT billentyűzet. Egy tartóba fekve beleteszem a telót, jó lesz az. Mire a munkahelyi gép megnyitja a word-öt (valamelyik ős-verzióját win 7-en) addig én a módszeremmel mérföldeket haladok a mini-számítógép munkaállomásommal
-
-
Massacre14
csendes tag
válasz
btudos #223538 üzenetére
Na igen, pont erre gondoltam, hogy ez így működhet.
Miért ne backupként legyenek? Hogyan lehet máshogy? A képek a legfontosabbat igazából! Utána ha a kettő cuccai (képek leginkább) össze vannak fésülve, csinálok ismét egy iCloud mentést és akkor már minden fent lesz a felhőben.
Köszi!
-
gzbotii
nagyúr
válasz
btudos #220730 üzenetére
Én kimondottan örülök, hogy az SE nem a lekerekített kijelző-sarkot és notchot tolja, mert az elmúlt két évben ilyen telefonjaim voltak, nekem nagyon elegem lett. 6.6" után felüdülés a méret is. Kinek mi.
De ja, X-ről talán arra érdemes, amit idén ősszel mutat be az Apple. -
tothjozsi96
addikt
válasz
btudos #218975 üzenetére
Megvettem a Pro-t!
A 2. generációs AirPods-hoz képest is ég és föld.
Vonaton a zajok 90%-át kiszűri, nagyon durva, nem gondoltam volna!
Összességében megvagyok vele elégedve, viszont nekem azért még sok volt így is az ára.(#218971) pethYeti
Halkan zúg a bal fele?
Nálam újonnan nagyon minimális zúgás van, de utána néztem és azt mondják hogy valahogy a levegővel zár a fülhallgató és mikor elment mellettem egy Ikarus busz akkor is érzékelte a füles a zajt, szinte teljesen kizárta de éreztem hogy átnyomja a levegőt a fülemen. Nagyon érdekes.Nem zavar, de ha nagyon figyelek észreveszem, de nagyon halkan zúg vagy olyan mintha susogna valami benne, de épp hogy hallani. Te is ilyent tapasztaltál?
-
Kódos
aktív tag
válasz
btudos #219105 üzenetére
Jó mindegy ezek már néző pont kérdése,én csak azt mondom hogy nekem nem feltétlen éri meg,a 17k aku csere ami 20k,ez sok szerintem,attol függetlenül hogy gyári aksit raknak bele és jár 6 hónap gari,ez egy régi telefon már.Amit dícsérnek Nohon aksi ali-rol szerelő kittel+adhesive+ szállítás 7700ft kontra 20000ft.Most kérdezem én nincs meg rá az esély hogy 6 hónap után szarik be az eredeti is és akkor ugy is ugyis cumi?Innentől kezdve nem mindenkinek éri meg én csak ezt akartam mondani.Hidd el ha én is 10k-ért cserélhetném nem azon múlna.
-
Kódos
aktív tag
válasz
btudos #219102 üzenetére
Hát azért nem,legalábbis nekem nem.Igaz nem hivatalos szervízben de vittünk már be egy iphone 7 plust egy szervízbe(aréna) ahol "cserélték" a mic IC a telefonba és ugyanolyan szar volt és hus 20e,mert hogy annyi volt.Nem tudom mennyi most pl az istyle-ban,de ha én magamnak csinálom tudom mi kerül bele,és tudom hogy ki is cserélem.Nem tudom ez eredeti e gondolom nem [link] de talán utángyártottbol is egy jobb fajta 8800ft+szállítás 13e nyilván ha így csinálnám nem éri meg mert 17e más megcsinálja,adhesive-el és 2 óra alatt kész kb és mehetsz érte.De ha relative ugyanazt a "szart" vehetem meg itt ph-n 4000-5000ft-ért és én rakom be nekem nem éri meg a + 13e az hogy adhesive-et raknak bele,a gari viszont az jó dolog,de egy ilyen régi telonál most 17e kérnek el ami egyébként 20e mert csak most akcios kicsit szerintem sok.
-
Sawyer_
tag
válasz
btudos #218050 üzenetére
Természetesen a szervizes kör már megvolt. Egy hónapig volt oda, járt kint a cseheknél, akik persze mindent rendben találtak. Vártam az Ios 13-at,hogy hátha javít valamit (mert elvileg az Ios 11 alatt még ez a gyenge Intel modem is jobban muzsikált), de csak újabb problémák jöttek.
-
Clemi
veterán
válasz
btudos #213949 üzenetére
1., az alapértelmezett fiók nem az iCloud, (mindig is a gmail volt) mégis ott vannak a kb 2-3 hete felvitt névjegyek az iCloudban (azokat akkor csoportba is rendeztem az iCloudon), csak a múlt héten vettem észre, hogy amit újakat felvittem (hozzá akartam adni őket a csoporthoz) nincsenek sehol az iCloduon. Egyébként mikor észrevettem a hibát, átkapcsoltam az iCloudot alapértelmezettre, de semmi változás nem volt.
2. először próbálok egy restartot.MOD: Megvolt közben egy gyors restart, és megjött az összes hivásnapló bejegyzés, ami a lista törlése óta történt.
-
Pano
addikt
válasz
btudos #213906 üzenetére
+(#213913) oszy
+(#213911) Giovan!: Igen, azt én is szerettem, nagyon.Mivel a Microsoft utána megvette a Swiftkey-t és azt integrálja mindenhova, sajnos a régi microsoft keyboard végleg eltűnik a süllyesztőben. Összegyúrhatták volna, de nem ez volt ezek szerint a cél.
Köszönöm a válaszokat, megnézem a Swiftkeyt, bár legutóbb nem volt ínyemre droidon, hátha itt más lesz. -
-
válasz
btudos #210774 üzenetére
Amelyiken nincs adatforgalom azon eleve 3g-re állítottam már a kezdetektől és ez az E-sim.
Amelyikre befutnak és kimennek a hívások, az a fizikai sim és azon megy az adatforgalom is, 4g VoLTE be van kapcsolva.
Most amin változtattam az az, hogy tegnap, a hibajelenség után, bekapcsoltam az E-sim -en is a 4g VoLTE funkciót és az automatikus mobilnet átváltást is. Hátha javít a dolgon. Próbálkozok, variálok, remélem jobb lesz. Vagy visszaállítást csinálok, valamit majd mókolok...csak hát van jobb dolgom is, mint ezzel foglalkozzak órákon keresztül...de muszáj leszek időt szakítani rá...
-
Gsx-rr
veterán
válasz
btudos #210281 üzenetére
Amiről te beszélsz az elmélet ,szerencsére van aki ezt ki is próbálja és az alapján igenis nagyobb töltővel fel tud venni többet ,mint a névleges 18w.
[link]
Az én töltőm is 30 és 45w-os.
A lényeg nem ez ,hanem hogy ha kell neki a gyors töltéshez a PD szabvány ami csak Usbc-n elérhető,sima Usb A kábellel hogyhogy ugyanolyan gyorsan tölt?Matermark: Szerinted ez akkor ,hogy lehetséges?
-
válasz
btudos #206311 üzenetére
Értem én a kollégát, de egyrészt utálom ha lekezelő stílusban beszélnek velem másrészt 1000 dollárba bele férhetett volna a modem főleg ha már minden konkurensnek van 5g-s telefonja. És mivel az Apple év közben nem szokott modellt frissíteni 1 évig nem is lesz 5g-s iphone. Nyilván nem dől össze a világ de mégis.
-
Cheesy
őstag
válasz
btudos #204051 üzenetére
99%-ban a céges (Telenor, fizikai) SIM-et használom, a marék 1%-ban a sajátomat (Telekom, eSIM).
A Telekomos hívásoknál nem futottam még bele ilyen hibába, de mivel a használati arány is marginális, nem tudom biztosan kijelenteni, hogy ott nem fordul elő.
Hívás kezdeményezésnél és fogadásnál is előfordul a hibajelenség. -
válasz
btudos #202831 üzenetére
Pedig ez így volt mikor váltottam, az összes BT eszközömön automatikusan élt a kapcsolat (noname kihangosító, sony bt hangszóró, AEG hangszóró, speedlink BT billentyűzet) az új telefonon amire visszaállítottam. Egyedül a garmin órám járt úgy, hogy benne volt az is az ismert BT eszközök listájában, de nem csatlakozott, el kellett felejtetni és újracsatlakozni, úgy már működött. Ha jól gondolom, ezt és néhány más dolgot akkor tárolja a backup, ha titkosított a mentés (icloud backup mindig az).
-
-
-
Syl
nagyúr
válasz
btudos #200023 üzenetére
> ha TouchID/FaceID helyett minden alkalommal kódot kellene pötyögnöm.
Hmmm. Érdekesség:
iPhone X-en FaceID mindenhol hibátlanul működik, kivéve Appstore letöltésnél/vásárlásnál. Ott mindig be kell pötyögnöm az AppleID jelszavam...
iPad-en, ugyanolyan beállításokkal, ugyanazzal az AppleID-vel az Appstore-nak elég a TouchID érintése.
Apple ökoszisztéma, mi? -
hito
nagyúr
válasz
btudos #200023 üzenetére
Köszi! Én nem tartom túl biztonságosnak sem az ujjlenyomatolvasót (alszol és csak hozzáérintik az ujjad és már bent is vannak), sem a faceID-t. A tutti a kód, azt ki nem találja senki. Máskülönben meg az a gond, hogy az emberek a bizalmas dolgaikat a telefonjukon tárolják. Erről kéne egyre inkább lejönni, az irány viszont pont az ellenkezője. Az a fránya kényelem
-
Madwe
nagyúr
válasz
btudos #200023 üzenetére
Na igen, most az egy dolog hogy minden feloldásnál be kell pötyögni, nade app vásárlásnál, plusz szerintem van kb 10-15 app ami eleve lockolva van alapból, azoknál is mind megnyitáskor folyamat bepötyögni a kódot... hát én nem bírnám
(#200013) ERipley én is azt használom! illetve ipaden van egy app amivel előre tervezek, most hirtelen nem jut eszembe a neve, de ha gondolod írj pm-et s kikeresem majd neked
-
Kiskokó
veterán
válasz
btudos #199835 üzenetére
Nekem túl szellős és kicsi így normál nézetben, persze megszokás kérdése mert nem vagyok még öreg és látom így is csak na....
szerintem sokkal jobban is néz ki úgy.De az is vissza lépés nekem az XS-nél hogy az akku százalékot alapesetben nem írja ki csak ha lehúzom a fenti menüt...
a Faceid-ről meg ne is beszéljünk, a jó kis ujjlenyomatot kidobták..
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest