- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
sly54
tag
Ha minden igaz a hívás felvevés probléma megoldódott a 15-ben(13pro)
-
sly54
tag
válasz
Tamas1982.1 #238062 üzenetére
A bloututh fogadás(vagy vmi.ilyesmi)mindenkitől ezt állítsd át csak kontaktokra,Hátha ez segít,(lehet a szomszédod szórakozik)
-
sly54
tag
Még mielőtt az új "almát"vásárlók megijednének nekem i4 óta van iPhone telóm(általában 2 évente cserélem)Soha nem volt "zsebszösz"a tölt.csatiban,soha egyik gyári kábelem sem tört meg,soha nem halkult el a hangszóró,soha nem lett"szánalmasan"rossz az aksiídő,soha nem kopott az oldala-hátlapja,és nem lassult(észrevehetően)a frissítések után,ja és soha semmít nem kellett rágógumival tisztítanom,szóval nyugodtan vegye aki iPhone-t akar
-
sly54
tag
válasz
herdsman12 #223938 üzenetére
Lehet én vagyok béna,de nekem ilyenek nincsenek,műveletek hozzáadása van,de semmi akkuval vagy töltéssel kapcsolatos dolog nem jön elő,scriptek futtatása stb.van, ott talán van akkus dolog de ott megáll a tudományom
-
sly54
tag
Szia mindenkinek,be lehet állítani a parancsokban,hogy jelezzen ha feltöltött a telo,ha igen akkor hogy(picit részletesebben ha kérhetem)?
-
sly54
tag
válasz
wrathchild #211368 üzenetére
Google maps
-
sly54
tag
Sziasztok!Az lenne a kérdésem,hogy van e értelme(előnye)ha e simre váltok vagy nincs sok jelentősége(csak egy kártyát használok)?Köszönöm
-
sly54
tag
válasz
rantottsajt #206032 üzenetére
assistivetouch,itt be lehet állítani egy virtuális gombra
-
sly54
tag
Sziasztok!Asszonynak van egy i7-e és nem tudom hallhatóvá tenni a zárhangot a fényképező alkalmazásban(nincs lehalkítva semmi,HR is megvolt)mit kéne még megnéznem,hogy legyen zárhang?Köszi
-
sly54
tag
Sziasztok!
Mesengerről eddig sem lehetett letölteni videót,vagy csak most ilyen(vagy csak nekem nem sikerül)? -
sly54
tag
Sziasztok,a ne zavarjanak vezetés közben funkció nálatok működik(engem simán hívtak közben)?
-
sly54
tag
Sziasztok! A véleményeteket szeretném kérni,van egy powerbank ami egyben egy vezetéknélküli töltő,az lenne a kérdésem,hogy okoz e problémát ha ez állandóan a hálózatra van dugva,a másik,hogy ha(ez még fontosabb)a telefont mondjuk ezen tartom amikor nem használom akkor ez okozhat e vmi problémát akksi ügyben?Köszönöm
-
sly54
tag
válasz
szabogabor10 #165493 üzenetére
Szia,hogy használsz VoLTE.t,én tegnap baszéltem a telekommal és az a helyzet,hogy a voLTEmég nem érhető el iphonokra?
-
sly54
tag
Sziasztok! Van a családban 3db.iphone(5s,6,7+)mindegyiknél a tegnapi nap folyamán a barátok keresése appból eltüntek az utcanevek(csak az általános nézetben vannak meg,a hibrid és a müholdas nézetben semmi),vki.hallott vagy tud erről vmit.?(ios 10.3.2)Köszönöm. A térképben megvannak
-
sly54
tag
válasz
baal-amiga #153671 üzenetére
Master of battery
-
sly54
tag
válasz
norberto_th #153552 üzenetére
A zöld ikonos battery doctorban megy a "takarító"funkció is
-
sly54
tag
Akku készenlét-használatot még mindig nem sikerűlt javítani
-
sly54
tag
Sziasztok!
Nincs véletlenül valakinek infója arról,hogy mikortól lesz rendelhető í7 plus a T-nél?Köszönöm -
sly54
tag
Na most biztos sokan fognak szörnyűlködni,de az asszony i5-jén nemrég volt olyan,hogy csöngött a telója és a csengésen kívűl semmi nem utalt hívásra(a kijelzőn a szokásos nyító képernyő az appokkal stb.),nem lehetett felvenni(home+pover sem oldotta meg).A megoldás az volt,hogy ki kellett "lőni"a multitaskból,amúgy minden este kikapcsolja
-
sly54
tag
Boldog karácsonyt mindenkinek
-
sly54
tag
[link] Tokmániákusoknak
-
sly54
tag
Sziasztok!
Lehet csak én értek félre vmit.,de itt a fórumon is sokat olvasok arról,hogy az sms-ek nem kerülnek vissza icloud mentésből,hát nekem 31.én megérkezett az i6 és minden sms-em visszakerült a mentésből.
-
sly54
tag
Sziasztok!
Kérnék egy kis segítséget,a handof-on kívűl mit kéne még beállítanom,hogy a Mac-en tudjak hívást indítani és fogadni,mert azt az üzenetet kapom,hogy az iphone nincs bekonfigolva ehhez(i5)?Előre is köszönöm
-
sly54
tag
válasz
HarryPotter #86989 üzenetére
Frissíts Itunes-en keresztül,akkor nem kell annyi szabad hely
Látom lekéstem
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P71 - i7-7820HQ I 64GB I 512SSD I FHD I Nvidia 6GB I W11 I Cam I Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest