- iPhone topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
SoldierL
senior tag
Sziasztok! Akku cserét hol érdemes csináltatni? Az istyle oldalán azt olvastam, hogy eredeti gyárit tesznek bele ez tényleg így van? Mennyit kell rá várni? Nem szeretnék napokra telefon nélkül lenni csak pár órára míg megcsinálják. Kérlek tudnátok ajánlani olyan hivatalos partnert ahol minőségi aksit tesznek bele és hamar megcsinálják? Köszönöm!
-
SoldierL
senior tag
Sziasztok! “Nézet” Nagyobbra váltás NÉLKÜL nem lehet a billentyűzetet nagyobbra állítani? (16.1)
-
SoldierL
senior tag
Szerintetek egy emagról rendelt (3600ft) PD 20w-os gyorstöltő adapter + gyári magsafe tehet kárt egy iphone 13 akkujában?
-
SoldierL
senior tag
Sziasztok! “Az optimalizált akkutöltés megtanulja az ön napi töltési szokásait”
Azt is megtanulja, ha 4-es műszakba járok? Mert ugye éjszakázok, utána nappal alszok. Rendszertelen az alvás. -
SoldierL
senior tag
válasz
INGJOKE #253945 üzenetére
Nem, Telekom-os vagyok. iphone 10 R-t hotspotját szeretném megosztani egy samsung vt65tu7022k tipusú tv-vel. Sehogy sem sikerül. Látja a telefont de jelszó beírás után hibát ír ki. Próbáltam a telefon hálózat visszaállítást, Tv gyári vissza állítással is. Minden más wifit kezel. Pl. párom samsung telóját is. De nekem a saját telefonomról kéne mert korlátlan és nagyjából stabil is.
-
SoldierL
senior tag
Sziasztok! Ott tartunk, hogy az iphone-ok hotspotja le van tiltva a samsung tv-kről? Minden csatlakozik csak az iphonom nem. Új samsung tv.. Tudtok erről a témáról valamit?
-
SoldierL
senior tag
Nem ma jön az ios 15?
-
SoldierL
senior tag
Sziasztok! Neketek az óra widget működik? Nekem egy helybe áll a mp mutató és az időt sem mutatja rendesen.(iphone XR)
-
SoldierL
senior tag
Szerintem rájöttem miért nem csörgött a
telefonom. Az ismeretlen hívók némítás funkció be volt kapcsolva. -
-
SoldierL
senior tag
Sziasztok! Legujabb rendszer. Lenémítja magát a telefon. Random. Nincs a gombokra állitva a csengetés hangereje, nincs oldalt a kis gombal lenémítva. Nagyon úgy érzem vissza megyek droidra. Nekem ez a szerencsétlenkedés nem hiányzik az apple-nél. Valakinek van tippje?
(XR)
-
SoldierL
senior tag
-
SoldierL
senior tag
Sziasztok. Új telefon-biztonsági mentésből visszaállítva és nem ismeri fel a Jabra headsetet. Előtte simán felismerte. Mi a tippetek?
-
SoldierL
senior tag
válasz
TheBikerider #216168 üzenetére
De 1 év garancia+1év szavatosság van nem? Szóval 2 év.
-
SoldierL
senior tag
válasz
TheBikerider #216166 üzenetére
Iphone XR, 2019.02.15-én vettem és használom. Telekom.
-
SoldierL
senior tag
Továbbra sem tudom megnézni a garanciát. Miért van ez vajon?
-
SoldierL
senior tag
“A szervizelési és támogatási lehetőségek ellenőrzése” Miért nem hajlandó működni? Mindig azt írja ki ellenőrzés nem lehetséges, próbálja meg később. 2 napja. Mindent jól írok be.
-
SoldierL
senior tag
Sziasztok egyik nap sikereült csinálnom a kemera “Pano” részével egy 360 fokos képet. Azóta nem tudok újra ilyen fotót csinálni. Csak egy sima csíkban van kép középen. Tudnátok segíteni, hogy tudnám ezt a funkciót ujra előhozni?
-
SoldierL
senior tag
Sziasztok! Iphone-al melyik bloototh fülhallgató kompatibilis? Segitenétek? Ez a téma nálam kiesik. Ezt a fülre csiptetőset szeretném vezetéshez.
-
SoldierL
senior tag
válasz
TheBikerider #197358 üzenetére
Az mindegy. A lényeg az a tudat, hogy beéghet. De csak max fényerőn és ha több napig ugyanaz megy rajta..
-
SoldierL
senior tag
Most rendelném a telefont és nem tudok dönteni. Ez a beégéses dolog bosszant. XR vagy XS-t rendeljek?
-
SoldierL
senior tag
Sziasztok! Szerintetek melyik kijelző panel az időtállóbb? LCD vagy az OLED? Vagyis XR vagy XS Vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- iPhone topik
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- PlayStation 4
- Battlefield 6
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Milyen SSD-t vegyek?
- További aktív témák...
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest