- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Nincs több iPhone 14, az iPhone Air-t viszont lassan már gyártják
- Google Pixel topik
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Vodafone mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Mobil flották
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
tboldi
nagyúr
válasz ricsi0307 #249281 üzenetére
Ha ugyanazt a buildet adják ki mindenkinek, ami most a béta ágon az RC, akkor te most nem kapsz frissítést. Viszont ha mást adnak ki, akkor profiltól függetlenül meg fogod kapni, mert magasabb lesz a build száma.
A béta profilt akkor töröld, ha már a későbbiekben nem szeretnél több bétát kapni (mondjuk 15.1).
-
tboldi
nagyúr
válasz Hapcimalac #249225 üzenetére
Részemről 11 Pro, nekem fontos a telefotó lencse.
-
tboldi
nagyúr
válasz atees #248961 üzenetére
Nekem 10 hónap múlva jár le a hűségem, akkor majd elhozok egy 512-es 13 Pro Maxot, vagy megvárom a 14-eseket.
MacBooknál én is a 16 GB RAM-ot választottam 2017-ben, mert azt abszolút nem lehet bővíteni, míg külső SSD-t bármikor rá tudok dugni, így a tárhely maradt 256 GB.
[ Szerkesztve ]
-
tboldi
nagyúr
válasz atees #248954 üzenetére
Engem abszolút nem zavart a XS Max zsebben, igaz, nem is hordok testhez simuló ruhákat.
Időnként visszasírom a nagy méretet, most 5,8-as 11 Próm van. Kompromisszumot kellett kötnöm, vagy 11 Pro Max 64 GB-tal, vagy kisebb kijelző 256 GB-tal, az utóbbit választottam.
[ Szerkesztve ]
-
tboldi
nagyúr
válasz kakuk.tamas #248742 üzenetére
Főverzióváltáskor mindig teljes van.
mtomi95: Nincs ebben semmi fura, ez a véglegesnek szánt, ha nincs benne hiba, akkor 20-án ezt fogja megkapni mindenki.
[ Szerkesztve ]
-
tboldi
nagyúr
válasz st3v3np3t3r #248479 üzenetére
Szerintem esélyes, hogy a keddi prezentáció után jön az RC, és egy hét múlva meg töltheti mindenki.
-
tboldi
nagyúr
válasz Luck Dragon #248302 üzenetére
Krokodilemelő?
-
tboldi
nagyúr
válasz Luck Dragon #248300 üzenetére
Hivatalos szerviz, tehát igen.
-
tboldi
nagyúr
válasz kakuk.tamas #248214 üzenetére
Előbbi.
-
tboldi
nagyúr
válasz Luck Dragon #248179 üzenetére
Nekem mindegy, csak 2022. július közepén jár le az előfizum, ráérek még ezen gondolkodni.
-
tboldi
nagyúr
válasz anderledani #248060 üzenetére
Csak nem telefonbarát a zsebben.
Van egy régebbi 2S-em is, a fémház éle karcol, így csak az autóban tartom pótnak.[ Szerkesztve ]
-
tboldi
nagyúr
válasz bigrock #248055 üzenetére
Én meg a Lidl-ben vettem most egy zsebben elférős 5000-eset 3500 Ft-ért, teljesen jó ez is. Gyorstöltést ugyan nem tud, de legalább nem húzza le a gyatyámat.
Van egy Acme PB301-esem is, azzal sincs gond, Qi-s, PD-s, csak nehéz és picit vastag is zsebben hordozni.
[ Szerkesztve ]
-
tboldi
nagyúr
válasz BigBlackDog #247924 üzenetére
A Microsoft Store-ból telepítve van a HEIF-képbővítmények?
-
tboldi
nagyúr
válasz szabonagyur #247614 üzenetére
Erre gondoltam én is, rendszeresen használom is.
-
tboldi
nagyúr
válasz BigBlackDog #247608 üzenetére
1. Könyvjelzőket nem tudom, de a Chrome jelszavakat lehet böngészni Safariban is, mintha egy tetszőleges jelszókezelő app lenne.
2. Alapból nem, de Parancsok app segítségével megoldható.
-
tboldi
nagyúr
válasz GreenGoblin #247515 üzenetére
iOS 15-ben elvileg már van valamiféle progress bar.
-
tboldi
nagyúr
válasz BigBlackDog #247468 üzenetére
Én a gyárira szavazok, de nem szilikonra, hanem bőrre.
-
tboldi
nagyúr
válasz MasterMark #247422 üzenetére
2500 péz vót, nem egy nagy veszteség. A mülleres meg 900 körül.
szerk.: A lakáskulcsomon meg kikes van, 630 Ft, de ez MFI-s.
[ Szerkesztve ]
-
tboldi
nagyúr
Vettem a Pennyben egy mágneses kábelt kíváncsiságból, nincs MFI minősítése, de legnagyobb meglepetésemre működik, nem dobott még hibát a telefon.
-
tboldi
nagyúr
válasz st3v3np3t3r #247350 üzenetére
De a build number gyakorlatilag mindig megegyezik, ergo ugyanaz.
-
tboldi
nagyúr
válasz st3v3np3t3r #247344 üzenetére
De, általában ugyanaz a build igazából.
-
tboldi
nagyúr
válasz st3v3np3t3r #247341 üzenetére
Megmondtam, dev után egy nappal jön a public.
-
tboldi
nagyúr
válasz st3v3np3t3r #247298 üzenetére
Majd holnap.
-
tboldi
nagyúr
-
tboldi
nagyúr
válasz burgatshow #247156 üzenetére
Azt hittem, egyértelmű lesz a 🤷♂️-ból, hogy nem tudom.
-
tboldi
nagyúr
válasz burgatshow #247152 üzenetére
Az volt a kérdés, hogy van-e a 3utools-hoz hasonló. Hát van. 🤷♂️
-
tboldi
nagyúr
válasz GreenGoblin #247149 üzenetére
WALTR, iMazing, Syncios, iExplorer, meg biztos van még néhány.
[ Szerkesztve ]
-
tboldi
nagyúr
válasz koxkids #247088 üzenetére
ScanGauge 2, mer' Hondáék elfelejtettek vízhőmérőt rakni a műszerek közé.
Ezzel OBD-n keresztül ki lehet olvasni valós időben, meg sok egyéb más adatot is. Egyszerre 4-et tud megjeleníteni, nekem még a feszültség, a TPS szenzor és a lambda van kirakva.
Illetve hibakódolvasásra és törlésre, valamint fogyasztás és gyorsulás mérésére is alkalmas. -
tboldi
nagyúr
válasz tboldi #247009 üzenetére
Megjött a gombocska , működik szépen.
-
tboldi
nagyúr
válasz szabonagyur #247031 üzenetére
Most az a tervem, hogy visszaállítom Mac-kel 14.7.1-re, telepítem a 15 5. bétát, és utána egy alaphelyzetbe állítást követően rátöltöm a 14.7.1-es iCloud biztonsági mentésemet.
-
tboldi
nagyúr
Jelenleg CD-ről.
2006-os Honda Jazz az autó, a fejegység egyetlen extrája kis túlzással, hogy a rádió RDS-es. AUX csatit is nekem kellett beszerelnem, a német piacos példányokba nemigen raktak, pedig az akkori full extra alatt van eggyel.
Ennek ellenére nem akarok fejegységet cserélni, nem szabványos DIN méretű, a műszerfal része, és bár létezik beépítőkeret, de nem túl esztétikus, itt-ott eláll és színben sem passzol a visszajelzések alapján. Így maradnak a BT ketyerék, ha telefonról akarok zenét hallgatni.
Korábban Watch-ról nyomattam, de amióta van ez a vírusmizéria, és többet vagyok otthon, azóta nem hordom, nincs is párosítva.[ Szerkesztve ]
-
tboldi
nagyúr
válasz tboldi #247005 üzenetére
Végül is rendeltem egy Tunai Buttont, az AUX-ba dugandó Firefly adapterüket már pár éve használom, és hibátlan, úgyhogy remélem, ezzel sem ér csalódás.
[ Szerkesztve ]
-
tboldi
nagyúr
Valaki próbált már ilyen vagy ehhez hasonló Bluetooth távirányítót iPhone-nal? Működik rendesen minden?
Az autóba gondoltam, hogy vennék egy ilyesmit, mostanában nem hordok Watchot, de a zene léptetése hiányzik.
-
tboldi
nagyúr
válasz FIREBLADE78 #246824 üzenetére
Csak tipp: túl régi készülék és iOS verzió?
-
tboldi
nagyúr
válasz Szabi® #246604 üzenetére
Ki mihez van szokva ugye. Nálam minden 60 Hz-es (2017-es MacBook Pro 15", ThinkPad X230 SLB3-as IPS panellel, iPhone 11 Pro, Dell U2515H, LG 55UM7450PLA, de még a Nintendo Switch is), így nem esik rosszul egyik eszköz használata sem, mert nem tudom, mi hiányzik.
[ Szerkesztve ]
-
tboldi
nagyúr
válasz mtomi95 #246546 üzenetére
Nem AR, de a célnak megfelelhet: hotspot3d.com
-
tboldi
nagyúr
válasz kakuk.tamas #246428 üzenetére
Amúgy sem kellett a menüt túrni a frissítés gombért, van pull to refresh* az oldal tetején.
*Van erre valami magyar terminus technicus? -
tboldi
nagyúr
válasz Szabi® #246350 üzenetére
Csak egy picike pontosítás: 10.15 Catalina óta nincs iTunes macOS-en, az iEszközök kezelése átköltözött a Finderbe.
.........................................................De amúgy WALTR, az a legeslegegyszerűbb program, amivel el lehet érni a kívánt célt. Nem kell mappákat, menüpontokat keresgélni, simán csak drag & droppal be kell húzni az ablakba a fájlt, és automatice megold mindent. Kicsit ugyan húzós az ára (30€), de ha sűrűn van rá szükség, megéri.
Vagy ha egy kicsit komolyabb tudású iTunes alternatíva kell, akkor az iMazinget tudom ajánlani, az is felhasználóbarátabb, mint a gyári megoldások.[ Szerkesztve ]
-
tboldi
nagyúr
válasz WhiteAngel89 #246194 üzenetére
Én meg nem vagyok prémium előfizető, mégis ott van az opció a menüben, de nem műkődik. 🤷♂️
-
tboldi
nagyúr
válasz norbertoth #246040 üzenetére
HomePod Minit azért viszonylag könnyen lehet szerezni Magyarországon is.
-
tboldi
nagyúr
-
tboldi
nagyúr
válasz st3v3np3t3r #245961 üzenetére
Nem tudom, most mi a helyzet, én még 14.7 bétán (illetve már RC) vagyok.
Az iOS 11-essel anno megszívtam, rögtön feltettem az első bétát a WWDC után, rémesen rossz volt, azóta óvatosabb vagyok, csak az 5.-6. build után szoktam csak az új főverziókat feltenni.
[ Szerkesztve ]
-
tboldi
nagyúr
válasz norbertoth #245959 üzenetére
Le kell cserélned a profilt devre, a fenti oldalon megtalálod ezeket.
-
tboldi
nagyúr
válasz telefonmágus #245889 üzenetére
Nem, de le van írva, hogy érintésérzékeléses problémákra vonatkozik a visszahívás, nem csíkos kijelzőre.
-
tboldi
nagyúr
válasz telefonmágus #245887 üzenetére
Van recall, de nem pont erre a tünetre. [link]
-
tboldi
nagyúr
válasz mindthecrap #245821 üzenetére
Létezik vezeték nélkül is.
-
tboldi
nagyúr
válasz BigBlackDog #245651 üzenetére
És nálam is vannak hasonlók az X230-as ThinkPaden Win10-zel.
Mondjuk én az oldalán lévő wifi switchet szoktam ki-bekapcsolni.A 2017-es MacBook Pro 15" meg hibátlanul csatlakozik mindig. 🤷♂️
[ Szerkesztve ]
-
tboldi
nagyúr
válasz Wiz Khalifa #245568 üzenetére
Nálam is voltak hálózati gondok a XS Maxszal, vettem is helyette egy 11 Prót, aztán kiderült, hogy az iOS-szel volt valami, mert a biztonsági mentésemet áttöltve a tök új 11 Pro is ugyanazt csinálta.
Újként beállítva már egyik telefon sem dobta el a hálózatot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest