- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Szabi® #340524 üzenetére
Nekem a legfájóbb, hogy senki nem kérdőjelezi meg ennek a szükségességét, senki nem teszi fel a kérdést " de miért ?"
Marketing okai vannak. Ez egy finom presszionálás a usereken, hogy tessék váltani. Ilyen volt a Dynamic Island is, fájóan kihasználatlan évekkel a bemutatója után is, de a fő cél az volt, hogy a notch-os felhasználókat elkezdjék felmorzsolni. Ha ez a presszionálás csak a userek 5-10%-át arra sarkallja évente, hogy hamarabb váltson, mint szükséges lenne, az is dollár százmilliókban mérhető.
"Mi is volt a gond az előző dizájnnal?"Az égvilágon semmi baj nem volt vele, úgy tudott még mindig friss lenni, hogy már nagyon sok éve csak millimétereket reszeltek rajta itt-ott. Ez egy jól eltalált design volt, de pörgetni kell a vásárlói fluktuációt.
Én az újat sem tartom rossznak, de vannak fenntartásaim a teljesen feleslegesen nagy kameraszigettel.
-
Speedy007
őstag
válasz
Szabi® #340584 üzenetére
Pedig nekem a titán keretet is sikerült megkarcolni pedig tokban van tartva és két hetente szoktam legalább ki pucolni..
#340565-Ben- nálam a fültisztító nem játszik akármit próbálok ki már akkor lejön a vatta a pálcáról ha ránézek a fülltisztítóra. Ezért álltam át pc oldalon denatruáltszesz éss fogkefe kombóra
#340577november@ én is szoktam alkalmanként nedves szemüveg törlő kendővel de félek hogy össze karcolom vele a lencsét. -
-Ben-
veterán
válasz
Szabi® #340524 üzenetére
Valószínűleg okkal növelték meg a hátlapi szigetet, nem pusztán azért, hogy más legyen, mint az eddig…
markknight: Valószínűleg nem ez lesz a legszebb iPhone, de nem érzem vészesnek. A 6/6s széria számomra sokkal fájdalmasabb volt…
syIex: Ezzel egyetértek. Akkor már csinálták volna úgy, hogy a gyűrűk egyáltalán ne álljanak ki..
Mindenesetre ezt itthagyom emlékeztetőül:
-
markknight
veterán
válasz
Szabi® #340532 üzenetére
De igen, nagyon sokat reagáltak. A Cook éra konkrétan erről szól, hogy kedvezzenek a népnek
+ Erre rájönnek az EU-s kényszerítések. De őszintén szólva nekem nem probléma, mert kreativitás amúgy is kb nulla bennük, az anyagminőség + szoftveres szinergia maradjon meg, a többi meg mindegy.
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
Szabi® #340532 üzenetére
A régi sokkal inkább illett az Apple vonalába. Letisztult volt, semmi csicsa. Most azonnal szembetűnő, hogy mennyivel bonyolultabb a hátlap. Éppen a sallangmentes letisztultság volt az Apple jellegzetessége, ezzel most homlokegyenest szembe mennek.
icecave: még meg is lehetne szokni, csak amit alatta csináltak, az nem szép. Megértem, így olcsóbb. Mondjuk, nem nekünk.
-
válasz
Szabi® #340322 üzenetére
Valószínű böngészőből nem annyira optimális az elérése. Nagyon keveset használtam böngészőből a szolgáltatást, csak valami miatt szükségjelleggel így arról nem sok tapasztalatom van. A pc és a Mac közötti különbséget nagyon érzem, mikor egyik vagy másik gépen használom. Pc-n a dropbox például sokkal jobban működik, sokkal gyorsabb.
-
válasz
Szabi® #340317 üzenetére
Egy gyors keresés alapján kb. 1.5 milliárd iphone aktív jelenleg, így feltételezem kb. minden működési problémára lehet valid találatot hozni bármikor. Amit te mutatsz keresést, ott láthatóan többen az icloud drive-ra panaszkodnak, ami viszont az én tapasztalatom szerint is lassú (windowson, mert mac-en nincs vele gondom). Van egy 22 gigás munkakörnyvtáram, doc-ok és pdf-ek vannak benne. Ugyanaz fent van két különböző felhőszolgáltatónál, és az icloud nagyon lassú windowson szerintem is. Mac-en nincs vele egyáltalán semmi rossz tapasztalatom.
De ha rákeresel, biztos találsz olyan reddit szálat is, ahol a fotókönyvtárra panaszkodnak.Tudomásom szerint az apple throttle-olja a sávszélességet a stabilitás érdekében. Nekem ez a fotók esetén valós felhasználásbeli akadályt nem jelentett, ha két képet is több perc alatt töltene fel, már régen mást használnék. Én nem tapasztalok semmilyen általad írt mértékű lassú feltöltést, pedig azóta használom a funkciót, hogy még mobileme néven külön fizetős szolgáltatás volt (azt hiszem 2007 óta).
-
válasz
Szabi® #340308 üzenetére
"az icloudba a képek felnyomása lassú, akadozó, bizonytalan"
Ezzel még egyik telefonomon se találkoztam. Néha raw-ba fényképezek a telefonnal, azt is szépen tölti fel az icloud-ba 5G-n. Sőt, ha fényképezőgéppel fényképezek valahol, akkor wirelessben átmásolom a képeket a telefonra, és így a memóriakártyát ki se kell venni a fényképezőgépből, a fényképezőgépet se kell rákötni a számítógépre, amikor hazaérek csak felnyitom a gépet és ott vannak a fotók. Nagyon gyorsan tölti fel a képeket a tapasztalatom szerint, van hogy 5-600 megányi képről van szó egy-egy alkalommal.
-
vargalex
félisten
válasz
Szabi® #338391 üzenetére
Az iStyle-val kapcsolatban személyes tapasztalatom nincs, de túl jókat én sem olvasok róluk nagy átlagban. 2023-ban lett az első Apple Prémium Partner üzlet, szóval ebből a tekintetből nincs nagy előny és ez nem is jelent sokat (a többiek valóban csak szervíz feladatot látnak el, az iStyle viszonteladó is, így nem nagy meglepetés).
Az az információ honnan származik, hogy ők voltak az első hivatalos szervíz? A ceginformacio.hu-n megnézve az alapítások:- iStyle: 2005.07.06
- Almarium Pro: 1992.04.14
- iCentre: 1991.12.09
- Care Center (Cordon Electronics): 2001.01.20Persze egyáltalán nem biztos, hogy az alapításkor már hivatalos Apple szervíz volt bármelyik cég.
-
esbii22
őstag
válasz
Szabi® #338393 üzenetére
Látom a személyeskedés az megy…
Attól hogy 4 éve ( ami amúgy 5, mert 2020 novemberében vettem a 11-et) használok miért ne lehetne tapasztalatom a szervizek szolgáltatásában? Nem csak én használok Apple terméket a környezetemben.Szóval azért jó az istyle mert ő volt a legelső? Hm, érdekes.
Nyomhatod őket, de kezd úgy tűnni, hogy Te vagy az aki aki a többi szervizt szapulja..Amiben a korábbi hozzászólásod végén utaltál.Részemről itt a vége. Mindenki oda viszi, ahova akarja.
-
esbii22
őstag
válasz
Szabi® #338381 üzenetére
Örülök, hogy Te ennyire megbízol bennük. De azért tartsd észben azt is, hogy van élet rajtuk kívül is. Nem mindenki tudja megoldani a személyes szervizeltetést…
Senki nem beszélt itt zugszervizekről, hivatalos szervizekről volt szó korábban (CareCenter, Almárium).
Én meg eddig mindig mindent a Care Centerrel csináltattam, úgy hogy a “Nagyfaluba” életembe 5-ször jártam…semmi közöm sincs egyik szervizhez sem, de szerintem a fórumon nagyon kevés embernek…
-
esbii22
őstag
-
markknight
veterán
válasz
Szabi® #336557 üzenetére
Az eladást rontja, viszont aki vásárol az csak nyer vele. Sok sóher képes lenne felrakni az egész nap COD mobile-ozott 70%-os telóját annyiért mint aki végig vigyázott rá és használni is alig használta. Olyan árakat látok néha itt aprón, hogy a fejemet fogom. És sajnos el is hiszik.
-
-
-
Giles74
csendes tag
válasz
Szabi® #335717 üzenetére
Nekem a pro 1 volt az első. Szerettem, de elkezdedd cuppogni a fülemben. Nem tudom, ezt hogy írjam le jobban. Olyan lett, mintha recsegne, de összefüggésben volt a mozgásommal. Pl, ha futottam, recsegett. Bár az inkább tényleg ilyen cuppogásra hasonlító hang volt. Emellett egyre rosszabbul hallottak a mikrofonján keresztül, így gondoltam, kipróbálom a második generációt. Az eladóval még leveleztem, miután elkezdtem aggódni, ő váltig állította, hogy eredeti. Ő is csekkolta Apple oldalon és google-on is, de nekem akkor is nagyon gyanús, hogy nem igaz, mert sok funkció nem működik, ami a hamisítványokra jellemző. A hangja amúgy jó, tehát a zenehallgatás működik, de pl. a redszer hangjai már elég gagyik. Tompák, mint a régi 8 bites gépek digitalizált hangja. Nem olyan tiszta csilingelős, mint az elsőé volt
-
válasz
Szabi® #335639 üzenetére
Én is így vagyok és most vettem ismét egy 16 Prot...
Más;
Sajnos a Yettelnél még nem hozza ki, mint biztosítható készüléket viszont a Simple igen.
AppleCaret azért nem akarok, mert havi bontásba nem lehet én pedig nem tudom meddig lesz meg a telefon...
A számla nem az én nevemen van, de ha meg akarom rá kötni akkor az ő címével és adataival meglehet csak maximum tőle kell el küldenem, ha bármi gond lenne?
14 napon belül vagyok szóval az adásvételi elvileg elég kell legyen nekik.
Sajnos dedikált Simple topikot nem találtam szóval remélem tudtok segíteni. -
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Szabi® #335459 üzenetére
"És ne a hazug medián bért vedd alapul"
Nem a témában foglalnék állást, de pont a medián ad valósabb képet, mint a sima átlagbér. A medián súlyozza, hogy ha egy jövedelmi szinten sokan vannak. Ha sokan keresnek nettó 300-at, akkor azt súlyozza, míg a normál átlagbérből nincsenek kifésülve a kiemelkedően magas jövedelmek, amik felfelé torzítanak. A legutóbbi medián amúgy 370 nettó körüli, ami EU-s szinten siralmas érték.
-
Ricardo
titán
válasz
Szabi® #335461 üzenetére
Így van. Ha tudnának is ekkora volumenben gyártani a már említett okok miatt (magasabb bérek, konfortosabb munkakörülmények biztosítása.... és még egy sor dolog miatt) jóval drágábban tudnák előállítani. És akkor még csak a csavarokról beszélgetünk. Ha mindent hazavinnének, akkor bele sem merek gondolni mennyivel növekedne az előállítási költség.
Gondolom a profitról nem igazán mondasnának le, tehát a megemelkedet költségek tetemes hányada át lenne hárítva a fogyasztókra. -
Ricardo
titán
válasz
Szabi® #335458 üzenetére
Amennyire tudom részben már átvitték indiába. de gondolom egy részük még kínában készül.
Ott azért még mindig nagyobb kapacitás van.
Nem is hinné az ember mi minden gördíthet gátat a gyártás átszervezése elé.Ez a 2019-es cikk jól példája ennek.
Ez a csavar tökéletesen példázza, miért nem lesz soha Apple-gyár Amerikában
-
Ricardo
titán
válasz
Szabi® #335431 üzenetére
Az Apple is újratervez Trump vámjai miatt, így kerülné el a durva drágulást
Brazíliában készülnek majd az iPhone-ok?
-
-
torma1981
veterán
válasz
Szabi® #335350 üzenetére
Biztos lesznek akik ugyan úgy megveszik, de nem mindegy mennyien. Mindenki azzal jön, hogy 750k volt akkor 1 milláért is megveszi. Igen de NEM mindegy mennyien. És ez világszinten drágább lesz. Ha tényleg árat emelnek akkor komoly visszaesés lesz mindenhol. Amcsiban sem fognak 30-40% csak úgy kifizetni.
-
madkiller
őstag
válasz
Szabi® #335133 üzenetére
Ja, de érdekes, hogy a chatgpt nem nézi ezt, hanem tud magyarul. Az is bosszantó, hogy oké, hogy angol, de ahhoz, hogy használd a rendszer nyelvet is angolra kell tenni. Ilyen más gyártónál nincs. Kivéve a BMW-nél (meg pár autó gyártónál) ott is zavaró, hogy oké pár kifejezést megtanulnál és bemondanál neki angolul, de cserébe az autó teljes menü rendszerét angolra kell állítani. Nem értem miért kell ez.
-
Noxy
veterán
válasz
Szabi® #335188 üzenetére
A kínlódás oka mindig az elfogyó 5 GB ingyenes tárhely. Auto megcsinálja az iPhone, csak hely kell neki.
Nem kell itt semmivel kínlódni.
A 5-6-7 százezres iPhone-k már nem bírnak el havi 400 Ft-t a nagyobb iCloudra?
A baj meg ugye legtöbbször mindig akkor történik, amikor a PC mellet ülsz?
Vagy kiveszed a bőröndből, h..zsákból a laptopot? -
Mike81
senior tag
válasz
Szabi® #334268 üzenetére
Rácsatlakozva a témára. Én is órával alszok. És párszor reggel kaptam különböző figyelmeztetéseket. De igazából nekem a hajnali ébresztéshez tökéletes hogy ha jelez a telefon akkor az óráról kitudom kapcsolni az ébresztést. Volt már hogy a telefon utáni nyúlkálás következtében lelöktem a töltőpadról egyenesen a padlóra.
-
CrAzY88
aktív tag
válasz
Szabi® #334286 üzenetére
A lényeg az automatikus és rendszeres mérés, illetve a szükséges instant mérésre való lehetőség.
Azt látom hogy kissé elfogultan állsz hozzá, természetesen szíved joga, de azért az informálódottság sem az ördögtől való, legyen ez akármilyen téma.
Ajánlanám figyelmedbe Mogyorósi Csaba videóját, ami egy ezzel kapcsolatos történetet dolgoz fel. Nyílván rengeteg hasonló történetre lehet bukkani, ami alátámasztja hogy komolyan kell venni és hasznos eszköz, ha épp megmentheti az életed. -
osonte
őstag
válasz
Szabi® #334286 üzenetére
Én pécsen lakok és fiatalabb doktornő a kardiológusom (angliában is élt), itt kifejezetten az orvos kérte, persze rendszeres kórházi kontroll, MR és egyéb vizsgálatok mellett. Két genetikai betegségem van, ami súlyos szívelégtelenséget okoz, COPD-vel kombinálva és a leggyakoribb mellékhatása lehet a hirtelen szívleállás. Az orvosom pedig az országos protokoll elkészítői között volt (a betegségemhez), elég jó a pécsi szívcentrum, jó orvosokkal, van aki Budapestről vagy Debrebrecenből utazik ide egy-egy orvos miatt. Mindegy, Neked vicc, nekem az életem. Hibaarány, bug... Gondolom rengeteg videót néztél róla, amikor orvosi eszközökhöz hasonlítják az órát. Túl vagyok sok száz orvosi cikken (angol nyelven, az itthoniak sokszor mesekönyvek), fejből tudom a referencia értékeket, látom a legjellemzőbb hibákat egy EKG-n (egy vastag könyvnek hála). Évekig éjszakákat tanulmányoztam, mivel sok orvos sz@rt se tud és csak le akar rázni. Eléggé pofára esnek amikor szakmailag a sarokba szorítja őket a "beteg" és valamikor csak dadogni tudnak... Minden hagyjuk, mert eléggé OFF, de a véleményem inkább szakmai cikkek és esettanulmányok alakítják, nem mások véleménye. A mostani kardiológusom meg nem sértődik meg, hogy képben vagyok, úgy beszél velem, mint ha egy orvos társával beszélne, rámkérdez mit látok az eredményeken, majd megerősít benne és annak örül, hogy nem kell elmagyaráznia semmit. Az hogy Nálatok nem veszik komolyan az órát, az az orvos/intézmény szegénységi bizonyítványa, de mindenki abba rörődik bele amibe akar.
Nem folyamatos 80% alatti véroxigén, de mondok jobbat. A legpontosabb mérés a vérgázból nyerthető artériából és ott a minimum oxigén szintnek a 47%-át szokták mérni (kell az orvosi papír? vagy az is vicc?), voltam 1.8-as vércukorral és szintén nem éreztem (szintén orvosi papír van róla, nem óra mérte...), minden embernek más a tűréshatárára, de nálam ez elég magas a folyamatos erős fájdalmak miatt. A 40 körüli pulzusnál kezdek elájulni, akkor vízszintbe kell helyeznem magam gyorsan, hogy jusson vérkeringés az agyamba. Tényleg erre többet nem írok, csak olyanról ne írj amiket nem ismersz, mert amiket leírtam, azok talán egy százaléka se a történetemnek.
-
osonte
őstag
válasz
Szabi® #334274 üzenetére
Szerencsére Neked ezek alapján nincsen gondod a szíveddel és a tüdőddel, ezért nem érted és most nincs szükséged a folyamatos monitorozásra, kívánom hogy továbbra is így legyen, őszintén! Viszont én például azért lettem iPhone-os, mert az orvosok csak az Apple Watch-ot fogadják el, mint viszonylag hiteles mérőeszközt. Nem az alvási ciklusok a lényeg, hanem az oxigénhiányos állapotok, akár 80% alatti vagy az 50 alatti pulzus vagy légzéskimaradás amikre fel tud ébreszteni az óra, de például amikor éjszaka össze-vissza kalapál a szív és arra ébred az ember, pillanatok alatt lehet csinálni egy EKG-t a panaszokat megjelölve. Nem úri huncutság, hogy az orvos ezekből az adatokból tud döntést hozni gyógyszer vagy akár műtét irányában a nagyobb és végzetes gond előtt.
Feleségem is órában alszik (pedig az a legolcsóbb Xiaomi), szerintem mindent tisztán lehet tartani, mintha új lenne, csak igényesség kérdése, persze ha valami elhasználódik, akkor cserélni kell, ez igaz a szíjra is.Ha pedig már akkora a baj, azt úgyis kórházi környezetben fogják vizsgálni, arra meg az óra kevés . . .
Jobb EKG-t csinál egy elvezetésben, mint előtte a 100 ezres csak EKG készülékem (amit az amerikai orvosok/mentősök használnak) és van olyan amit a kórházi 24 elvezetéses EKG sem tud kimutatni, csak a vérvétel. Sőt volt olyan eset, hogy egy idősebb személy kórházban volt és rendszeresen csináltak EKG-t, de nem tudták elcsípni a bajt, viszont a Watch-ot folyamatosan nyomkodta a beteg és az egyiken feltűnt egy olyan hiba, amit az orvos meglátva érelzáródásra gyanakodott és talált is két vérrögöt az érrendszerben, szóval nem orvosi eszköz, de nem szabad alulbecsülni, mivel pont a folyamatos mérési lehetőségben rejlik a legnagyobb ereje. -
xhege
veterán
válasz
Szabi® #334271 üzenetére
Az alvás monitoring sok minden miatt hasznos. Regeneráció, apnoe figyelése, afib stb.
Alváshoz külön szövetszíj, ami csak alváshoz van. Ne sportszíjban aludjon. Pláne ha abban is sportol, akkor az elég igénytelen. A Watch egyébként pont a statisztikákban gyenge, de mondjuk egy Garmin meg úgy értelmezhető ha abban is alszol.
noorbertt: valóban az ébresztés is tud hasznos lenni. -
xhege
veterán
válasz
Szabi® #334268 üzenetére
Nincs azzal baj ha nem érted, illetve azzal sem ha neked nem szükséges a funkció, de attól még nem lesz marhaság. Az meg hogy az ismerősöd igénytelen nem jelenti azt, hogy más is az.
Számomra egyedül az egészségkövetés és a sport az ami értelmes funkció egy okosórában a többi ott a telefonban. Nem vagyunk egyformák. -
Zsolt,72
Topikgazda
válasz
Szabi® #334181 üzenetére
Elhisszük neked, hogy jó ideje nem volt vásárlásod.
Érdemi segítség (pl a levél adathalász mivoltának megállapítása) akkor jöhet, ha válaszolsz BigBlackDog kérdésére:
„És ki a feladó, illetve mi a forrás szerver?“ Ha ez eltér attól, ami a szokásos és biztosan az Apple-től jött leveleké, akkor csalást próbálnak ellened elkövetni.
-
SharpSA
veterán
válasz
Szabi® #332332 üzenetére
Ez az a fajta Apple hozzáállás, hogy majd ők eldöntik neked, hogy mikor spóroljon az akkuval a készülék. Én már mindig megnézem a képekben, hogy szinkronizál-e azonnal, vagy szünetelteti, ha fontos hogy fent legyenek a képek az iCloudban, hogy mire az asztali szetthez érek ne kelljen várnom. Hú be szép mondat...
-
szabonagyur
félisten
válasz
Szabi® #332293 üzenetére
Nekem akkor kér kódot gyakran, ha sokat csak a képernyőre kopp és amúgy nem nyitom fel. Ugye ilyenkor automatikusan próbál a faceID oldani, de nem tud, ebbe fárad bele és kéri a kódot.
TouchID esetében szerintem nem is volt képernyő felkeltése dupla koppal, illetve ott a szenzor akkor dolgozott ha oda érintetted az ujjad, sima bekapcsolóval való felkeltés nem indikálta azt, mint most a faceID-nál.
-
válasz
Szabi® #332293 üzenetére
Engem is bosszant. Pont ma voltam olyan helyen/helyzetben, hogy éppen nem jött jól, hogy nyilvánosan be kellett írnom a jelkódomat. Előtte mondjuk 10-15 perccel oldottam fel otthon a telefont faceid-vel, nem tudom milyen számláló járhatott le.
szerk.: hozzáteszem, amikor itthon vagyok, a leghülyébb kombinációkkal is simán felold faceid-vel, kedvencem a felhabosított borotvahab az arcomon, amitől legalább másfél centit nő az arcom szenzorral letapogatható kiterjedése kb minden irányban és teljesen random felületű lesz, de ha elmegyek itthonról akkor (feltehetően) egy nem a szemembe lógó sapka megzavarta, vagy nem tudom mi.
-
KenBlock43
tag
válasz
Szabi® #327084 üzenetére
Ha jól emlékszem az be van kapcsolva. Megnézném a Bejelentkezés és biztonság menüpontban, de oda se tudok belépni, mert ott is jelszót kér. Tök érdekes, mert úgy állítottam be az ő telefonját, ahogy az enyémet is, de nekem ott nem kér jelszót.
havri1: ugyan azzal az ID-val vagyunk bejelenetkezve,
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Autós topik
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Viccrovat
- LEGO klub
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- További aktív témák...
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- Pixel 7 Snow 128Gb-sok tartozék-1 hónapos-garanciás
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest