Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Óriási
🤦🏻♂️
-
Szóval van egy SE 3.gen a kezemben éppen, most vettem le a vezeték nélküli töltőmről.
Filózok a 16e.-n, hogy veszek egyet. Nézem az összehasonlítást és hàt az van, hogy ami a képen van, azt nem értem. Bekarikáztam a lényeget. Azt írja, hogy az SE nem tudja...de hát most is azon töltöttem.
-
válasz
7Heads Drago #335776 üzenetére
Érdekes....
most hallok először ilyet. 🧐
-
válasz
7Heads Drago #335766 üzenetére
Soha nem volt ilyenben részem szerencsére.
-
-
-
-
2025! Ideje lenne már angolul is beszélni
Mit rinyáltok?
A magyar nyelv lassan holt nyelv lesz. 😬😁Vagy màr az? -
válasz
Stauffenberg #334877 üzenetére
-
válasz
Stauffenberg #334874 üzenetére
A csalók, most hogy tavasz van, előbújtak a barlangjukból, téli álmukból felébredtek és beindultak. Engem is sokszor hívtak, meg az ismerőseimet is, csalàdtagokat is...Na. Indul a szezon.
-
-
-
válasz
cisco007 #334775 üzenetére
Igazából csak 1 év Apple garid van, ami tényleg garancia. Az esetleg utána lévő, bolt által adott gari vagy van, vagy nincs. Ezek a boltok kétes eredetű, külföldi beszerzésből, áfa befizetés hiányából fakadóan tudják jóval olcsóbban adni, haszonnal. Nem hivatalos magyarországi forgalmazók. Ha hosszú távra tervezel, akkor érdemes elkerülni az ilyen boltokat. Van belőlük ezer, meg ezer. Ha cserélgeted sűrűn, akkor viszont az olcsóbb jobb. Én is vettem már innen-onnan. A hivatalos forgalmazó azért nagyobb biztonságot nyújt. Szóval ez a Te döntésed.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
takcslajos1 #334375 üzenetére
Vissza a feladónak
Vegyél egy normálisat.
-
-
-
-
-
válasz
TheProb #333910 üzenetére
Huawei-nek is vannak órái, ami ios-el is működik. Vannak elegánsak is köztük. Az akku idő is kb a 10x-ese az Apple Watch hoz képest. Csak egy lehetőség...
Nyilván minél később adod el, annál többet buksz rajta. Ezt neked kell tudnod...
Nézd meg Apple oldalon, hogy mi a különbség a 14PM és a 16PM között például és hogy megéri-e a váltást.Szerintem....
-
-
-
-
-
-
-
válasz
ricshard444 #333673 üzenetére
Nekem a 16 pro-hoz képest a 16 Pmax 20-25%-kal tud többet, annyival marad több benne, mikor hazaérek.
-
válasz
Paprikajancs #333575 üzenetére
Mondták neked, hogy saját felelősségre add be? Tájékoztattak, hogy ez miért történhet meg? Esetlegesen a szerelés közben sérül a kijelző, mert....? Elmondták a folyamatot? Csak azért kérdezem, mert a 12-tes széria a legrosszabb, szerelési szempontból. Több ilyen short video is van fent a közösségi oldalakon. Erről van szó a videókban, hogy nem jó szerelni, mert az Apple itt elcseszte a tervezést. iPhone szakszervizek tesznek fel szerelési videókat. Keress rá. Ilyen estben, a szerviznek egy felelősség vállalásról szóló papírt kellett volna, hogy aláírasson veled, amiben rögzíti, hogy ez előfordulhat. Ezáltal mentesül. El tudod dönteni, kéred-e a szervizt. De ezt mindenképp írásban kell rögzíteni.
-
válasz
Kornel1212 #333546 üzenetére
Persze, nem csak arra. Pl tudod törölni, frissíteni is, meg média file-ok ide oda mozgatására. És utána kábellel, vagy anélkül is szinkronizálhatod.
-
válasz
Kornel1212 #333542 üzenetére
Talán ha géppel összedugod és iTunes.
-
válasz
TigerCat #333532 üzenetére
Én csak kábellel töltöm. Állítólag a magsafe töltésnél a hő, ami keletkezik, nem jó az akkunak. Állítólag. Mondjuk én amiatt töltöm kábellel, mert sokkal gyorsabban megvan.
Alul a sávot megsimogatod lefelé
és lekúszik a képernyő és eléred a tetejét. Megsimogatod felfelé és visszaugrik
Belépni egyből nem lehet feloldás után csak suhintással. Asszem. Annyira nem nyomkodtam még, semmi időm rá.
Maximum megcáfolnak, ha lehetséges.
-
-
-
-
válasz
markknight #333500 üzenetére
Tudom.
Én most az "agybadugós" -ra gondolok, mert az Earfün is az. Sajnos, a sima kiesik a fülemből, kb nem tudtam soha használni rendesen. (Egyébként azt vettem volna, sima Airpods-ot.) A Pro "agybadugós" viszont 100e felett van, annyit nekem nem ér. Így esett véletlenül a választásom erre az olcsó, 25 e forintos termékre, ami meglepően jó termék. -
-
-
válasz
simonjoe #333429 üzenetére
"Lehet az egy napon felejtett készülék, egy energia igényes alkalmazás hosszú idejű használata, vagy a nagyteljesítményű töltése."
Bármi lehet, meg annak az ellenkezője is.
Az akku csere meg egy olyan dolog, hogy az egyik ezt mondja, a másik meg azt. Én inkább hiszek a tapasztalt szakemberek véleményének, mint az önjelölt szakértőknek. Ha eljutok oda, biztos cseréltetem. Mindenki más, meg azt csinál, amit akar. -
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
Zsolt,72 #333337 üzenetére
Ok!
Ami történt ma reggel, hogy már feloldva volt a teló, mert előbb keltem, mint az ébresztő és a kapszulában jelzett. Érintgettem, de semmi. A ne zavarjanak funkciót adta ki, az ébresztő csak jelzett, de sehogy nem tudtam előcsalni onnan, hogy leállítsam. Lezártam a kijelzőt, na akkor megjelent nagyban a képernyőn és le tudtam kapcsolni. Szóval ez történt. -
-
-
-
-
-
-
-
-
Bug
Az ébresztőt most, alig bírtam kikapcsolni. Na ilyen sem volt még. Nagy nehezen sikerült. -
-
-
-
válasz
TheBikerider #333268 üzenetére
7ezerrel lehet olcsóbb, ha a sima legolcsóbb agyonkivágott tokot veszi az Ember fia, de az sem jelentős.
Én a Military tokot néztem, mert az legalább mindenhol körbe éri a keretet. -
-
-
-
-
-
-
-
válasz
Akuiwerting #333230 üzenetére
Igen, kicsit magasabb a széle.
-
válasz
Drughi #333225 üzenetére
Csak a saját tartójával. Van is nekem egy, semmire nem használom, szellőzőrácsba való. Olyan jófej a Pitaka, hogy utána megváltoztatta a tok mágnest és a régi autóstartóhoz nem volt jó az új tok. Vennem kellett egy új tartót is. Asszem i13-nál változtattak, de lehet az évre rosszul emlékszem. A lényeg, hogy új telefont vettem anno, asszem 13 pro volt
, mindegy, megvettem rá a tokot és nem volt jó az addig használt tartó. Vennem kellett nem kevés pénzért egy új autós tartót is. Persze mással nem működik csak a sajátjával.
Aztán vettem egy másfajta tartót, ilyen szétnyílós, automatikus szorítós, mágneses, azóta azt használtam, minden tokhoz jó. Csak annak meg a tapadókorongja adta meg magát az UV-tól a szélvédőn.Lepottyant. Csomagtartóban pihen
Pedig jó cucc.
-
válasz
waszabi07 #333216 üzenetére
Azért vettem Én is rendszeresen, mert vékony és a formáját, a szépségét megtartja a telefonnak, nem vastagítja, nem csúfítja el. De mégis legyen valami rajta, ami megvédi és persze mágneses legyen, hogy a kocsiban a töltőre tudjam tenni kényelmesen.
Ezt mostanra már elengedtem és megelégszem egy 2-3000 forintos YooUp tpu tokkal, ami szintén vékony, védi is és nem rontja el a formát. Jó, nem mágneses, de nem is érdekel. -
válasz
waszabi07 #333206 üzenetére
Így van. Megvédte. Egyébként ahol ki van vágva a gomboknál, ott nem véd ám semmit. És ha olyan a felület, amire leejted, leveri a szélét a telónak, így is jártam már Pitakával.
MagEz tok.Nagy tapasztalatom van a Pitakával, mindig azt (is) használtam. Autóstartó miatt is, meg mert jól néz ki, nem vastagítja meg a szép telót, jó a fogása. Most először nem vettem és nem is fogok szerintem. Tactical tokot is használtam párszor, az azért jobb egy kicsit a gomboknál, meg körben védi a tokot, meg olcsóbb is.
-
-
-
válasz
batai15 #333200 üzenetére
Igen, a drága Pitaka. Szétnyílt a sarkánál, meg le is pattant egy darab, 25 ezerért. Egy sima leejtéstől. De még inkább az, mint a 15pro-m tört volna.
1 éve volt kb. Simán csak a betonra esett, mert a zsebem mellé tettem
Menő dizájnos tok, de rideg, rugalmatlan, sérülékeny. -
-
válasz
gooool #333172 üzenetére
Nekem csak 6000 fotóm és videóm volt, de letöltöttem(win), majd külső SSD-re másoltam......kb. 10-12 óra volt. Nem emlékszem pontosan, mert délelőtt kezdtem és este 7-8 körül végeztem az egész művelettel. 500-zasával tudtam lementeni iCloud-ból a laptopra, többet nem engedett kijelölni egyszerre az iCloud.
-
-
-
-
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
- Keychrone Q1 V2 billentyűzet / Számla / Garancia /
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest