- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mobil flották
- Yettel topik
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Whysperer
addikt
válasz
#77646080 #203671 üzenetére
Persze rákérdeztem csak várom a választ rá,de valószínű nem eltitkolom a válaszokat és pont megkaptam a kérdésre a válaszokat. Rögtön nem tetszett nektek. Ennyi erre voltam kíváncsi!
Személyes részre több időt pazaroltál mire leírtad mint kellett volna bármikor is. nem rohantam megvenni elég volt az első reakciótok is. másodikra csak alniket vágtam be ahova oda le van írva a telefonhoz használt független stb. a többit emailben várom tőle
-
madgie
titán
válasz
#77646080 #203220 üzenetére
Épp ezt mondom, a kártyás Paypassnál évekig kereskedői (meg amúgy banki-szolgáltatói) oldalról is a tökölés ment, az AP-nél meg most már mindegy, kártyát vagy telefont (vagy órát) dugsz oda, pittyeg a terminál, szevasz, jöhet a következő.
ΞΔGLΞ: X-nél teljesen mindegy, 10 centire a termináltól már jelez a haptic feedback, hogy okés. A feleségem 6S-e dettó, odarakja, ujjlenyomat, szeva. Mondjuk én is a szomszéd boltban próbáltam először, ahol ismernek.
-
válasz
#77646080 #203056 üzenetére
Én is a gyári mail appot használom évek óta az összes postafiókomra, és nekem teljesen megfelelően működik.
Fent volt egy ideig a gmail app is, de nem akartam két email appot használni párhuzamosan, és a többi email címem miatt a gyári úgyis kellett, emellett a gmail nekem nem adott semmi pluszt, ami számított volna. Kis jópofa plusz szolgáltatásai voltak, pl a mobilos felületről spam-re tudtam tenni egy levelet, de ez nagyon ritkán kell, olyankor megoldom gépen. Az azonnali üzenetjelzés pont a gmail címemnél egyáltalán nem fontos nekem.
Próbáltam még az outlook appot, de valamiért nem tetszett az sem, így tovább nem is keresgéltem, maradtam a gyárinál, az bevált. Volt még valami airmail talán, arra már nem is emlékszem. -
-
batai15
félisten
válasz
#77646080 #200251 üzenetére
Várjál nézem amit írtál ,nem néztem a topikot .
Szerkesztve . Szóval , aláírom hogy te eseted annyiban más hogy valóban nem tudtad ahogy kifejted ,bár most is azt írom hogy a körülmény körülmény, kellő pontossággal meg határoztam hogy mit szeretnék , még ha nem is voltam jogilag pontos , lehetett tudni mit szeretnék .
Viszont , kolléga stílusa jogos. Nem tény közlés,hanem egy szó ignorálása által teljesen máshogy nézett ki a dolog ,és maga a komment stílusa mint egyébként .
Ez esetben tény közlés helyett inkább le kezelés történt meg. Amúgy ne értsd félre ,nincs bajom senkivel , de van pár ismerős ők csak erősítik bennem a dolgot,de ezzel senkit nem akarok meg sérteni,meg kaptam a szükséges infókat ,amit köszönök mindenkinek ,és nem kívánok tovább itt maradni . -
col
addikt
válasz
#77646080 #200141 üzenetére
Bizony
Névvel, címmel, fényképpel, stb. (nem akarom dramatizálni, de ez is törvénysértő, hiszen személyes adatokat kezel jogosulatlanul...)
Bankkártyát (és jó esetben a CVC kódos hátoldalt nem), csak a nevet és bankkártya számot.
Sőt lakcímkártyát, ahol a lakcím alapján simán a megtaláló is visszajuttathatná...
A közösségi oldalak sajnos néha több kárt okoznak, mint hasznot. -
col
addikt
válasz
#77646080 #200139 üzenetére
Hát sajnos nem mindig a jóakarat a legjobb tanácsadó. (Most kizárva azt, hogy valaki rosszindulatúan "zsebreteszi", vagy a törvény nem tudását, hogy mit kell ezzel tennie...)
Ugyanis ennek a csimborasszója, amikor a talált okmányokat képpel, adatokkal, stb kiteszik pl. közösségi oldalra és úgy keresik a tulajdonost. Ez amellett, hogy nem megoldás, még veszélyes is, hiszen olyan adatokat teszünk közzé, amelyek veszélyesek a tulajdonosra és szintén törvénysértő. -
-
CharlieDrop
veterán
válasz
#77646080 #200038 üzenetére
Aha, de figyelembe veszi a forgalmat is
De nem akarlak meggyőzni, csak fura.
Néha csinál 1-1 értelmetlen levágást, az tény, de hosszú évek óta ez a legnagyobb bakija. Meg, na nem vesz figyelembe olyat mondjuk, hogy az egyik út hosszabb, de nincs forgalom, de tele fekvőrendőrökkel, akkor arra küld, hacsak 1 perccel is rövidebb az út. Viszont ilyet szerintem semmi sem vesz figyelembe.
De köszi a véleményt -
-
galaxys80
veterán
-
FollowTheORI
nagyúr
válasz
#77646080 #199080 üzenetére
A környező országokban ebben nincs nagy különbség... sőt, a magyar nem is annyira rossz.
Mondjuk vicces hogy otthon amerikában bezzeg ezt nem nézték, mert ott kullognak/-tak a világhoz képest, főleg európához képest az érintős fizetésben, sőt eleve a chipes bankkártyákkal.
Egyébként meg ez simán lehet egy sablon szöveg (eléggé annak tűnik), amit akkor mondanak amikor fogalmuk sincs a dologról. Nem kell mindent elhinni.
Én azt mondom ha a környező országokban hamarabb lesz, sokkal hamarabb, akkor az a magyar állam sara lesz.
-
-
Klikodesh
senior tag
válasz
#77646080 #198812 üzenetére
Igen az IOS mindharom telefonban ugyanaz 12.1.4
Egy X egy Xs es egy XS MAXrol van szo.
A carrier csak az Xben van a masik ket telefonban nincs is ilyen menupont meg akkor se ha benne van a kartya. Az Xbol ha kivettem a simet es ujraindittottam a telefont akkor is van ott egy Carrier sor es marad a telekom mellette.
-
rio92
csendes tag
válasz
#77646080 #198492 üzenetére
Megpróbáltam figyelmen kívül hagyni, mert ugyan tényleg csak bekapcsoláskor jelentkezett az eset, viszont szúrta a csőrömet. Adtam egy esélyt a teljes visszaállításnak, és most úgy látszik nem jelentkezik, pedig előtte közvetlenül megnéztem. Most többszöri újraindítás után sem. Remélem így is marad, ha mégsem akkor szervíz. Sajnos a magenta szolgáltatót nem tudom megkerülni, távol van a hivatalos szervíz.
Valaki emlékeim szerint kért fotót a hibajelenségről, de sajnos olyannyira pillanatnyi volt az esemény, amihez nem volt megfelelő eszközöm lencsevégre kapni. -
hito
nagyúr
válasz
#77646080 #198549 üzenetére
Pedig nem lenne egy nagy etwas annyit beletenni a szoftverbe mondjuk, hogy: "parancs küldd", vagy mittomén, lehet valami kevésbé katonás is felőlem
Olyan kétszavas tőmondat, amit ritkán használ az ember a hétköznapokba, ergo nem lenne ebből (sűrűn) félreértés a gép és ember között.
Egyébként androidon az volt a gondom, hogy nem tesz pontot ha az mondom hogy pont, itt meg pont fordítva szaladhat bele az ember: ha mondaton belül akarom használni azt a szót, hogy pont, pontot tesz
Hát erre előre nem gondoltam.
-
Noxy
veterán
válasz
#77646080 #198460 üzenetére
Basszus nem mondod, hogy így kell működnie. 3GS óta van iPhone-m. Gondolod hogy nem tudom? Ellenben a pontatlanul, hiányosan feltett kérdésből mi jött volna le neked?
Ezt is csak másodszorra sikerült leírni:“elmegyek otthonrol (wifitöl távol) akkor az van a telon, hogy 4g de nincs netem!”
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
#77646080 #198216 üzenetére
Tényleg fióktól függ. Nekem van 2 fiókom (egyiket hirdetésekre használom, másik privát), napi szinten felváltva lépegetek ki be, egyiken megy a sötét mód, másikon nem. Mondjuk szerencsére engem abszolút nem érdekel, nem tetszik, így nem használom, csak gondoltam mint infó megosztom.
-
-
Tibee86
nagyúr
válasz
#77646080 #198136 üzenetére
Még azt megpróbálhatod, hogy a magadnak elküldött holdacskára hosszan rányomsz, mert most mondja haverom, hogy neki csak akkor dobta fel. Utána megjelent neki is a messengeren belüli beállításokban. Nekem amint elküldtem magamnak elkezdtek hullani fentről lefele a holdacskák a kijelzőn és írta, hogy "felfedezted a sötét módot...."
-
Snoop-y
veterán
válasz
#77646080 #197747 üzenetére
Es mi kell hozza a NAS vagy PC oldalon hogy ez mukodjon? Az iTunes lat mondjuk egy SMB mappat?
Igazabol semmi mast nem akarok Backupolni csak a fotokat akarom syncelni localban (nem kell iCloud)
Azt akarom megcsinalni ,hogy ha hazaerek akkor a fotokat egybol syncelje fel a NAS-ra lehetoleg mindenfele beavatkozas program inditas nelkul.
-
-
-
Downsampling
senior tag
válasz
#77646080 #196748 üzenetére
Szia!
Nem tudom, hol írtam, hogy mindenki térjen meg, és használjon Tidal-t!?
Egyrészt itt valaki kijelentette, hogy az Apple Music a legjobb minőség. Megkérdeztem, hogy itt senki nem ismeri a Tidal-t? Erre jött egy érdeklődő kérdés. Válaszoltam.
Aztán valaki még s szezont is keverte a fazonnal, hogy a FLAC-ot hasonlítsuk az Apple AAC-jéhez. És leírtam, hogy az Apple lossless (veszteségnélküli hangformátuma) nem az AAC (mert az az MP3na felel meg IOS-en), hanem az ALAC. Ezen kívül leírtam a személyes véleményem, illetve azt, hogy hallható-e a különbség.
Itt sem írtam azt, hogy mindenki hallani fogja, és azt sem, hogy minden eszközzel. Nekem senki nem fizet azért, hogy bárkit rábeszéljek a Tidal hallgatására, de amíg a Spotify egyelőre a létéért küzd anyagilag, addig a Tidal mögött olyan zenészi, előadó összefogás van, illetve fejlesztések, hogy egyrészt hosszabb távon is bennük látom a zene hallgatás jövőjét, illetve az én zenei igényemet (minőségben és előadói sokszínűségben, illetve az elérhető felvételek számában) a Tidal elégéti ki. Nem kell sem elhinni, sem áttérni, semmit sem kell tenni. Csak ne állítsunk butaságokat, hogy akár az Apple Music, vagy a Spotify a csúcs. Mert ez nem igaz. Aki pedig nem halja a különbséget egy CD és egy MP3 között (pláne stúdió monitoron), az nem az én bajom Van ilyen. Én hallom. És akár még a buszon ülve, vagy az utcán sétálva is. De otthon a szobámba végképp. Ennyi. Pont.Nem én csináltam ebből a témából elefántot, hanem ti. Ha valaki leír egy olyan véleményt, ami alapjaiban eltér az itteni többségétől, az máris téríteni akar, pláne "ilyen formában".
"De ne akarja ránk erőltetni, főleg ne így". Mégis mikor és hol erőltettem? És mégis hogyan? Főleg ennek a kijelentésnek a végét nem értem.
Én nagyon sajnálom, hogy egy iPhone megvásárlásával sokaknak teljesen elmennek otthonról, és mindent személyes támadásnak vesznek, nem tudnak mondatokat értelmezni, stb. Ezekről nem én tehetek, semmi felelősségem nincs ebben. A hiba nem az én készülékemben van! -
-
-
herdsman12
őstag
válasz
#77646080 #195946 üzenetére
Minden szervíz leírja, hogy kell leadni a telefont, ha ezt nem is olvasod el, azért csak van bennük annyi jóindulat, hogy átvételnél szólnak.
Vagy bosszúból, amiért zaklatod őket, holmi garanciális gondokkal, viszik a fóliát, aztán majd veszel náluk másikat? Hát ez ritka nagy görénység lenne. -
sirszevenap
addikt
válasz
#77646080 #194670 üzenetére
Köszönöm mindenkinek!
Igazából azért vettem fontolóra, mert páromnak épp esedékes lenne a telefoncsere. A Voda meg a pofámba tolta, hogy 33k + 21x4k-ért (vagy 12x7) vihetem. Így nem nagyon tűnne fel a telefonvásárlás sem, de a vége 117. Bárhogy szépítjük. De használtat köszönöm szépen még egyszer nem. Egy korrekt embertől vettük a 6-ost, de a kínai akksin ez nem segített... Felrobbant a kezembe, majdnem leégett az egész ház. Még szerencse, hogy nem éjszaka történt.
Új hozzászólás Aktív témák
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2896, 100% Akkumulátor
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2052
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest